Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u104815
u104815
Ime mi je Dina Smith.Ja,vem čudno ime tudi sama ga sovražim! Stara sem 15 in hodim v 9. razred. In tole je moja dnevnik! Nikoli si nisem mislila da ga bom začela pisati,ampak v današnjih dneh je tako da nikom ne moreš več zaupati,ampak jaz moram dati vse te občutke ven iz sebe in jih nekam zapisati,da se bolje počutim.Saj bi komu povedala,a kot sem že prej rekla-nikomur ne moreš zaupati! Nikoli ne veš komu bo šla ta oseba povedati te stvari,zagotovo pa ne bo tiho kot bo obljubila da bo.Vsaj takšne so moje ''prijateljice''.Živim v Londonu,čeprav sem se rodila na Havajih. Ne sprašujte me zakaj za vraga smo se preselili iz prelepega sončnega kraja o katerem večina lahko le sanja,v ogromno mesto polno stolpnic in izpušnih plinov.Ja,moji starši so tu pač našli službo in sedaj smo tukaj že 1 leto. Imam sestro Lily,ki je 10 let starejša od mene,se pravi je stara 25 in že ima nekje službo,saj je faks naredila zelo hitro,tudi v osnovni šoli je preskočila en razred,ker je pač zelo nadarjena.Jaz pa sem pravo nasprotje njej! Vrjetno me starši zaradi tega ne marajo toliko kot njo.Ona že ima fanta in ravnokar gledata na internetu če bosta našla kakšno hišo ali stanovanje kamor se bosta skupaj vselila. Oh,kako sem ljubosumna na njo v vseh pogledih! O starših ni veliko za povedati.Kot sem že omenila me ne marata preveč saj sta verjetno zelo razočarana da sta najprej rodila popolnega otroka,potem pa nek izmeček ki je verjetno umsko prizadet! Tako je...ko sem bila majhna so mislili da sem motena,ker sem se ponoči ves čas tresla in so me peljali na vse možne preiskave a noben bumbar se ni spomnil ponoči v moji sobi zapreti okna!! Seveda sem bila takrat še premajhna da bi jim to povedala.Že v otroštvu sta se mi zamerila,zato ne mine dan ko se ne bi kregali.Skušam jih ves čas ignorerati,da ne bi bleknila vseh teh groznih reči ki jima hočem ves čas povedati,a dolgo ne bom zdržala! Prav vem da se bo iz mene naenkrat usulo besed in takrat si ne bom morala več pomagati! Torej,kot sem že prej rekla,je to moj dnevnik,v katerega bom začela pisati od dneva ko se ga dobila,se pravi danes! No pa začnimoconfused................................................................................................
31. januar 2013
u104815
u104815
kok se vam zdi začetek? naj nadaljujem sploh? pa še slike no:
jaz-Dina:
Lily:


31. januar 2013
u28319
u28319
Neeeeext.!
31. januar 2013
u112646
u112646
neeeeeeeeeeeext
31. januar 2013
u104815
u104815
hvala za nexta upam da boste brali! big-smilie
*************************************************************************************************************
petek,21.11.2013:
Že prej sem napisala zakaj sem si umislila dnevnik in upam da mi bo pomagal.Vseeno pa nevem kako naj začnem ker se mi zdi tisto ''Dragi dnevnik'' zelo čudno,zato bom pač normalno napisala datum in potem tisto kar imam za povedati.Dnevnik naj bi bil tudi za prostor kjer se skrivajo moje skrivnosti in moja največja skrivnost je Max! To je fant,ki hodi na isto šolo kot jaz in je preprossto POPOVEN! Že kar nekaj časa sem zaljubljena vanj,verjetno od kar hodim na to šolo.A on se seveda ne zmeni zame,verjetno sploh ne ve da obstajam! Toda če bi to kdo izvedel bi mi odrezal vrat,ker je eden najbolj popularnih fantov na šoli in vse punce padajo na njega,kar ni čudno glede njegove lepote in sploh karakterja.Žalostno pa je da je prijazen samo do popularnih učencev,za druge se sploh ne zmeni.Se pravi četudi bi na Facebooku imela 40 lajkov bi bilo premalo.Nikoli še nisem govorila z njim ampak upam da me je že kdaj opazil!
Zelo bi bila vesela če bi imela domačo ival.Že od malega si želim psa,a že na Havajih so mi rekli da imamo premajhno hišo (bila je dovolj velika da bi se zgubila v njej če bi bila gost) zato so mi ga oblubili ko pridemo v London ampak ali mislite da so obljubo izpolnili? Vedno si spomnejo nek izgovor. "Stanovanje bi bilo umazano,kaj bi ga ti skos čistila?", " Toda psi ves čas lajajo in bo zbudil sosede!", "To je preprosto preveč dela in še draga je hrana za pse!" .Vrjetno vam je kaj od tega znano če si tudi vi želite psa.
Iz šole bi že zdavnaj pobegnila če ne bi imela kakšne prijateljice v razredu. Ana je moja najboljša prijateljica čeprav ni takšna kakor se vam zdi ko rečem 'najboljša prijateljica'.Mislite si osebo s katero se med odmori ves čas smejem in opravljam sošolce,se pogovarjava o fantih,vsak vikend prespi pri meni,si vse zaupava in se nikoli ne skregava...No pravzaprav je skoraj vse ravno obratno! Kregava se skoraj vsak dan zaradi kakšne neumnostiampak se hitro pobotava,saj veva da nemoreva ena brez druge.Njej nisem nikoli zaupala da mi je všeč Max ali kaj drugega,prav tako ona meni ne.Še nikolli ni prespala pri meni,ali jaz pri njej,med odmori pa ona vedno hodi na hodnik kjer se druži z popularnimi učenci.Misli da jo imajo radi in so pravi prijatelji,ampak se moti.Za njo jim je čisto vseeno,le izkoriščajo jo,ko jim gre včasih kupiti cigarete ali kakšno pivo.Ja,tudi sama kadi in pije,ker se jim hoče prikupiti,ampak pač ni dovolj pametna da bi opazila da jo izkoriščajo.Ampak poleg vaeh teh stvari se imava lepo druga z drugo in se smejeva najinim foram in imava pač veliko skupnega. Ana:
next?
31. januar 2013
next
31. januar 2013
nexT
31. januar 2013
u93404
u93404
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!!!!!!!!!!!
31. januar 2013
u30718
u30718
neeeeekštajjj! :* <3
31. januar 2013
u104815
u104815
hvala za nexte <3333
****************************************************************************************************************
ponedeljek,24.11.2013:
Ugotovila sem da si moraš za pisanje dnevnika vzeti kar nekaj časa in čez vikend si ga pač nisem mogla,ker sem se morala veliko učiti.Itak pa se ni zgodilo nič zanimivega v soboto ali nedeljo,se je pa zato danes! Med odmorom sem se normalno odpravila v naslednji razred.Roke sem imela polne raznih zvezkov in knjig.Kar naenkrat pa se v nekaj zabijem in vse knjige mi padejo iz rok! "Oh! Kako si drzneš smrklja!" se je name zadrla,ena in edina- Nicky Williams:"Oprosti,nisem te videla!" sem hitro rekla. "Ja,seveda!Zanašlačš si to storila,kar priznaj!" se je zadrla da so ja vsi slišali.Bila sem na robu z živci. "Imela sem ogromno knjig v rokah in te nisem morala videti zato si bolj ti kriva kot jaz,ampak ti ne morem pomagati če hodiš kot da si slepa.Lepo se imej,papa!" sem ji oddvrnila,ji pomahala in mirno odkoralala stran.Nekateri so samo gledali za mano.Vseeno mi je bilo kaj si zdaj ta barbika ali ostali mislijo o meni,edino kar mi ni bilo všeč je da Nicky ni bila sama...z njo so hodili tudi drugi popularni učenci,vključno z Maxom! Da,tudi ona je bila ena najpopularnejših na šoli...Potem pa se je zgodilo nekaj znimivega! "Hej Dina! Tole knjigo si pustila tam na tleh..." je prišel do mene Max (!!!!!) in mi izročil knjigo.Prijazno me je pogledal v oči "No...adijo!" je rekel in hotel že oditi. "Čakaj...am...hvala za knjigo!" sem mu še rekla,on pa mi je samo pokimal in odšel.Kaj je narobe z njim?! Ravno ko sem mislila da mi je knjigo prinesel da bi me spoznal,sem ugotovila da pravzaprav noče da drugi vidijo da se pogovarja z nepopularno punco! Halo?!?...................................................................
31. januar 2013
u104815
u104815
zdej pa upam da bo 5 nextov pa nadaljujem! <3
31. januar 2013
u30718
u30718
omgg nextejj no! :* <3
31. januar 2013
u93404
u93404
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!!!!!!!!!!
01. februar 2013
u112646
u112646
neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
01. februar 2013
next
01. februar 2013
next
01. februar 2013
next
01. februar 2013
u28319
u28319
Neeext.!!
01. februar 2013
u102004
u102004
BI TEKMOVAL?
http://www.igre123.com/forum/tema/top-model-tekmovanje/49717/1
Sori ko oglašujem
01. februar 2013
u104815
u104815
hvala za nexte! big-smilie
***************************************************************************************************************
torek,25.11.2013
Vrjetno je to eden slabših dni v mojem življenju.V šoli sem pri matematiki in angleščini dobila cvek.Pri kosilu sem ravno odhitela po še eno porcijo solate,ko je prišla mimo mene učiteljica za slovenščino z polno hrane na pladnju in že v naslednji sekundi je bila vsa ta hrana na meni!Grozno! Cela šola se mi je smejala in do konca dneva nisem morala pobrati vseh špagetov izpod majice in modrca! Z Ano sva se spet skregali.Uganete zakaj? Ker pravi da sem ji pri likovni porabila preveč redirke! Pač je tisti dan nisem imela samo in sem jo rabila ker smo risali s svinčnikom in sem si mislila da bi mi kot prijateljica preprosto posodila redirko,ko pa je zagledala da jo uporabljam mi jo je takoj iztrgala in rok in mi rekla naj si kupim svojo! Ampak to ni bil razlog da me je ignorirala do konca pouka. Niti to da sem smrdela po špagetih in mesni umaki.Nevem zakaj se me zadnje čase izogiba...Ampak če se vrnem k današnjemu groznemu dnevu...Najhuje pa je bilo ko sem se odpravljala iz šole.Na poti do doma je majhen park kjer se popularni učenci vedno dobivajo.Ko sem šla mimo sem pogledala na gugalnice kjer sta sedela Max in še neka punca,ki sta se...poljubljala!!!!! Po lici so mi stekle solze zato sem začela teči domov.In sedaj sem doma,pišem tale dnevnik,se jokam in si želim da ta dan ne bi obstajal.Odločila sem se da grem spat.Čeprav je ura šele 5,ampak najraje bi sedaj zspala in se nikoli več zbudila.Morda pa bo delovalo!
~ČEŽ 2 URI~
Ok,ni delovalo.Zbudila sem se ampak to ni tako slabo! Edina dobra stvar danes je,da ko me je mama videla poležavati cel dan je mislila da se slabo počutim in je rekla da mi jutri ni treba v šolo! Šla sem na Facebook in slaba volja se mi je vrnila.Max je v razmerju z osebo Nicole Redwood!!! Hitro sem šla gledati njen profil in slike.Bila je lepa.Zelo lepa.Rjavi skodrani lasje,vitka postava,velike joške in rit! Ni čudno da je Maxu všeč!Potem pa je sledilo presenečenje.Max me je kliknil in pozdravil,kot še nikoli prej!
(j-js,m-max)
M-hej
J-am...hej
M-sori ker smo se ti danes pr kosilu smejal ampak je blo ful smešn haha
J-zakaj se opravičuješ če se boš še smejau? sploh pa kaj v resnici hočeš? nisi me kliknu ker si se hotu opravičt
M-maš prou.kliknu sm te ker se v šoli nikol ne pogovarjava
J-nisem jaz kriva da se ne pogovarjava ti se ves čas druiš z napačnimi osebami
M-kaj misliš s tem?
J-dobro veš kaj mislim.samo popularen hočeš biti in ker se družiš samo z osebami ki se ti ves čas prilizujejo in hočejo biti kot ti se ne zavedaš kako bi se nekateri drugi radi družili s tabo
M-rada bi se družila z mano?
J-tega nisem rekla...
M-ampak si misliš to kajne?
Nič nisem odpisala.
M-daj no priznaj da sem ti všeč!
J-kaj? kako veš?
M-sem vedel! fora je v tem da si tudi ti men ušeč
J-oprosti ampak ne padam na take fore.saj vem da imaš zdaj punco
M-res je ampak mi ni toliko všeč kot si mi ti in hotel sem e narediti ljubosumno.ko sem te iz parka videl kako jokaš in tečeš domov sem vedel da mi je uspelo! daj no kaj praviš da se dobiva jutri pri cerkvi in se malo pomeniva?
J-no...okej
In pogovora je bilo konec.Ali samo sanjam ali me je Max res povabil ven in mi povedal da sem mu všeč?!?!.......................................................................................................................................usaj 3 nexte smile
01. februar 2013
u93404
u93404
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.! fenomenal pišeš <3
01. februar 2013
next
01. februar 2013
u120497
u120497
neeekst!!
01. februar 2013
oprosti, ker oglašujem ampak tole bi mi ful pomenl nujno rabin nekaj dobr musk in sam vi mi lahko pomagate prosim....
https://www.igre123.com/forum/tema/i-love.....-music!!!/49884/
ajaa... pa next big-smilie
01. februar 2013
next
01. februar 2013
u110484
u110484
next res fol dobrrrrrrrrrrrrr rocks
01. februar 2013
u104815
u104815
sreda,26.11.2013
V šolo torej nisem šla.Celo dopoldne sem izbirala kaj bom nosila ko se dobim z Maxom!! Dobila naj bi se ob štirih pred cerkvijo,ki se nahaja malce ven iz mesta.Ura je 2 in mislim da me bo razneslo! Tako sem živčna da sem si pogrizla vse nohte ki sedaj zgledajo grozno! Upam da jih Max ne bo opazil.Ok,zdaj se odpravljam!
Končno sem prišla tja.Toda zaradi česar sem videla me je skoraj kap! Mislila sem da bovaa z Maxom sama ampak kmalu vidim tam tudi Nicole,Nicky in še nekaj prijateljev.Hotela sem že steči nazaj domov,ampak je bilo prepozno. "Hej Dina! Pridi sem!" me je povabil Max ki se je ravno objemal z njegovo punco Nicole!!!! Bilo mi je grozno nerodno. "Živjo,jaz sem Nicole!" me je pozdravila Maxova punca in mi podala roko.Segla sem ji v dlan in se nasmehnila čeprav sem razmišljala da bi ji v tistem trenutku izpahnila roko ali ji odgriznila vse prste! Zgledala je prav prijazno a sem vedela da je to nekakšna past... "Uuu Dina zakaj si pa tako lepo zrihtana? Si mislila da bosta z Maxom sama? Si mislila da te je Max res povabil ven?" se je zasmejala Nicky in potem še vsi drugi vključno z Maxom. "Kaj?! Osvajala si MOJEGA fanta?!" se je zadrla Nicole.Ostali so se ves čas smejali. "Ok,takole ti bom razložila..." je začela Nicky,meni pa je šlo na jok. "Po Facebooku niti približno ni govoril Max,pač pa jaz,ostali pa so bili zraven in gledali pogovor! In tole vse skupaj je navadna potegavščina na katero si ti naivnica pristala!!" vsi so se začeli še močneje smejati sploh pa Nicole in Max.Nisem mogla verjeti kaj se dogaja in že v naslednjem trenutku so se mi ulile solze.Hitro kot sem le mogla sem stekla domov.Tekla in tekla in tekla sem dokler nisem prišla do doma.Na srečo sem bila sama doma,saj staršev itak nikoli ni,itak jim je vseeno zame,prav tako je sestri ki je verjetno zdaj pri svojemu fantu,katerega jaz ne morem dobiti ker sem pregrda in nepopularna mrha ki je čisto vseeno če bi zdajle umrla! Stekla sem v kopalnico,vzela naostrejši predmet-britvico,iztegnila roko in se za sekundo ustavila. Izrekla sem še nekaj grdih besed in si zarezala v kožo.V tistem trenutku sem začutila bolečino in tako za ta treenutek odmislila probleme.Ker mi je bilo to všeč sem zarezala še enkrat in še enkrat in še enkrat.Samo še en rez me je ločil od smrti.Takrat sem pogledla okoli sebe.Cela kopalnica je ila polna krvi,po oknu,vratih,školjki,sploh pa v pomivalniku.Ogromno krvi.Izpustila sem britvico in se začela dreti.Drla sem se kakšno minuto brez vzdiha,na koncu pa sem padla na tla in začela jokati..........................................................................................................................................
01. februar 2013
u93404
u93404
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
-resno me je kar v srcu začel stiskat ko sem tole brala... boga dina!!...
01. februar 2013
u110484
u110484
next definitivn res najbulji pišeš
01. februar 2013
tema je zaklenjena