Pogovarjam se z Mio ko v učilnico ustopi Muha. Muha je naša razredničarka ki nas polek razredne ure uči tudi naravoslovje. Moj najhujši predmet. Nato odpre dnevnik in zapiše mankajoče učence. Moja sošolca se pogovarjata ko se iz Maxovih ust zasliši učiteličin uzdevek "Muha". Muha ga pogleda z košatimi obrvmi ter ga praša zakaj jo tako kliče/jo. Maks je bil tiho ko ustane Jake ter reče "Ker med poukom pridete do čisto usageka učenca ter mu poveste usaj eno samcato napako" Max ustane ter reče: "Saj ti pravim,muha" . Oh kako je pogumen :$ *_* Muha se mirno usede na stol ter pogleda na eno piflarko in zanešga razreda. Piflarka pride do učiteljice ter jo poboža po ramenih. Z Maxom rečeva oba ob enkrat "oh cute". Nato me za jinxa-.- Po razredu prosim naj izgovorijo moje ime. Nato Max reče moje ime nato pa še reče "Da boš lahko naprej klepetala" *in pomežikne*. Pogovarjal se je z mano o moj bog *O* V Maxa sem že od 6 razreda. Zdaj pa sem 8. Je moj sošolec in res mi je všeč. Moje ime je Jane Swagy. Stara sem 13 let ( čez 1 mesec 14) . Imam starejšo sestro (starejša je za 1 leto). No to sem jaz :c :
Izgledam starejša za svoja leta vem. In seveda imam najbolši prijateljico Mio Tell. Stara je 13 let in ima rojstni dan 1 mesec pred mano. Zelo me podpira ko sem žalostna in upa da bom kdaj z Maxom a zaenkrat se z Maxom niti pogledala nisva. Ampak danes je izgovoril moje ime ter mi POMEŽIKNIL! Ugl. Mia mi je vedno prijpravljena pomagat. Je blond (dobesedno)(pač ima blond lase) in je zelo lepa.
_______________________________________________________________________________________
Prvi next končan. c: hope you like it
15. maj 2014
u168688
u168688
neext:')
15. maj 2014
u163356
u163356
next
15. maj 2014
u171735
u171735
next
16. maj 2014
MEGA BRAVO
16. maj 2014
16. maj 2014
No. Zgodaj zjutraj sem se odpravila v šolo da sem se lahko učila naravoslovje. Saj popravljam oceno (zabila sem). Ko sem prišla v garderobo ter tam je bil Max ter še par sošolcev. Seveda sem prvo zagledala njega zaradi floroscentne jope (ubistu zaradi tega ker mi je le on pomemben). Posmeji se mi in vrnem mu nasmeh. Kako je srčkan. Zagledam se v njega ko se mi začnejo smejati. Mark (sošolec) mi reče "a si se zagledla hahah". Jezno ga pogledam ter v roke vzamem zvezek za naravoslovje. Učim se malo o celicah,udarim se po glavi ko ugotovim da neznam čisto nič. Do mene pride Max ter me praša če potrebujem pomoč. Rečem ja, ter se začnejo usi smejati (spet). Na uha mi šepne da se gredo le flašo resnice. Dobila sem solze u oči. Z ust mu preberem da je rekel oprosti za to. Zaokrožim z očmi ko končno pride Mia. Vse ji povem in na to reče samo "ah fantje". Pričakovala bi kaj več z njenih ust kot le 1 beseda z ah-om-.- Vedno rada pomaga in vedno govori kot dež. Vem da je nekaj narobe in prašam jo če ima kakšne težave. Odkima. Rahlo jo potisnim ob omarice in rečem "Povej!" Pove mi da je njen oče šel v Canado na službeno potovanje za 3 mesece mama pa je šla z njim. Z starši je zelo povezena in potolažila sem jo. Objela sem jo ter Canschi (sošoleec z kitajske ) jo zaskrbljeno pogleda saj je zaljubljen vanjo. Nato je zazvonil zvonec za začetek pouka. Najprej je bil Likovni pouk. Risali smo fanta in punco ki se poljubljata. Zelo rada rišem in sem z delom prej končala. Prosila sem učiteljico če se lahko u njen kabinet grem učiti za naravoslovje. In rekla je " Zdaj je likovni in ne naravoslovje. Dala ti bom drugo delo". Po mizah sem morala deliti radirke,svinčnike in šilčke. Ko sem prišla do Maxove mize sem zanalašč vrgla šišček natla, se sklonila ter svoji zadnjico namirila ravno v njegov obraz. Mark reče "uh da bi se zdj sprdlna,sam fajrcajh bi nucu hahahahahah". Primem ze za glavo ter se opravičim. Kao da mi je žal čeprav sem to hotela. Max je stal kot kip in me gledal z odprtimi usti. Pohihitam se in se usedem za učiteličino mizo in brž reče "takoj dol joj!" odvrnem ji da ni noben stol več prost in reče da naj pa stojim. Končno je zvonilo. No po eni strani sem vesela zaradi konca pouka po drugi pa slabe volje zaradi začetke ure naravoslovja. Tisti ki niso popravljali testa so šli na igrišče. Jaz in še par sošolcev smo ostali v razredu ter pričeli posat test.
Muha nam zaželi srečo.
________________________
Next?
17. maj 2014
u168688
u168688
neekšt :*
17. maj 2014
nekštt
17. maj 2014
next lahk povem sam neki kar me moti..lahko bolj opisuješ? pa nč slabga ne mislim s tem drgač je pa super zgodba!! next
17. maj 2014
next
17. maj 2014
Kako misliš bolj opisujem?
17. maj 2014
opisuj bolj dogodke, stvari okoli pa take stvari...
na primer kak izgleda ta učiteljica muha
17. maj 2014
NEEEXT
17. maj 2014
okej hvala usem za kritike haha
17. maj 2014
u145410
u145410
neext!
17. maj 2014
u163356
u163356
Next pr men ni kritik haha
18. maj 2014
hvala hahaa :'D
18. maj 2014
u163356
u163356
Ni kaj
18. maj 2014
u163356
u163356
Kdaj bo next?
18. maj 2014
u169364
u169364
neeeeeeeext
18. maj 2014
Evo dam next kr ste napisal 8 nextov
18. maj 2014
u170908
u170908
next!!!
18. maj 2014
Sm hvaležna za use kritke,da vem kj popravt,pohval zaenkrat še ni blo ;/ zato bom probala mal bolš pisat (:
__________________________________________________________________________________
Prva stran je bila preprosta. Ker na prvi strani je bilo samo ime,priimek,datum,razred,podpis starša in slika čez celo stran. Ko sem obrnila drugo stran me je takoj na prvi nalogi pričakala celila. Napisati sem morala ali je živalska ali rastlinska. Napisala sem rastlinska ker sem videla vakuolo na sredi celice. Upam da se nisem zmotila. Pisala sem 3 stran,kmalu še 4 v kateri sem morala opisati rožo (steblo,cvet...) ter če je rastlina oodzemna ali nadzemna. Nato sem končala test. Prva sem ga končala. Kot vedno. Zato mi tudi mama pravi da sem površna hjoj. Potiho sem zapustila učilnico ko se spomnim da bi lahko uporabila plonke. Udarim se po glavi ter si sama pri sebi rečem "to late". Odidem na igrišče. Usedem se na klopco. Mia se mi pridruži ter reče "Kako je šel test?". Jaz jo samo pogledam nato pa pogledam v tla. Češ, saj ve kako sem pisala. Reče mi naj pogledam na Maxa da bom vesela. Pogledam na Maxa in z mojo sošolko se je držal za roko. Mio vprašam kako naj bom vesela in reče da tega ni storila nalašč saj ni vedela da bom ulovila ta trenutek. Vprašam jo "Saj ni resna zveza ne?". Skomigne z rameni. Vsi smo šli v šolo k naslednji uri. Učiteljice za matematiko ni bilo sato smo šli pogledati na nadomeščanje. Na listu za nadomeščanje ni nič pisalo za nas 8 razred. Kar pomeni: ŠE ENA "FRAJ" URA. Max je vklopil pesem "But first,let mi take a selfie". Usi smo začeli plesat ter noret. Kot biki smo leteli spet nazaj na igrišče. Še vedno se je predvajala pesem in usi smo vzeli svoje telefone in smo se morali slikati z vsakim sošolcem. Waw. Z Maxom sva naredila selfie *o*. To je značilnost našega razreda. Če se kaj čudovitega zgodi eden vklopi But first let mi ake a selfie pesem in vsi se začnemo slikati. Danes sem se z Maxom prvič slikala saj smo se zadnič tolikokrat slikali (ker je bilo polhno zmazanih slik) da je ravno zazvonilo k naslednjemu pouku ko sem prišča do Maxa. Vsakič ne uhitim Maxa ker morajo nekateri narediti več slik ker so se prešne ponesrečile. Danes je prišel dan ko sem se z Maxom slikala. Nekateri smo se ulegli na mehko travico in nekateri so igrali nogomet. Mia me je uprašala če danes pridem k njen da se bova učili (no učili ravno ne). Seveda sem prikimala. Ura se je končala in hitro grem domol,pokosilam in že grem k Mii. Usedeva se na zofo v njeni dnevni sobi ter gledava Disney Chanel. Bila je ravno Avstin & Aly. Najina najljubša nadaljevanka. Odprem laptop in malo brsam po NJENEM facebooku.
Malo pobrskam po sporočilih /saj veste da moram) in naletim na sporočilo od...
_______________________________________________________________________________
Da se prepričam da res berete zgodbo napišite Neeext (z tremi e-ji) in tisti kot ne napiše z 3 e-ji vem da ne bere zgodbe. Prosim da napišete tud kritike ali pohvale. seveda bom vesela pohval.
NEXT?
18. maj 2014
nobedn ne bo nextu? ,(
18. maj 2014
Neeext pa plis začni že opisovat bolj drugač je kul ampak mal opiši Maxa pa take stvari
18. maj 2014
zdj ga nemorm več opisat no kr je drugi next-.-
18. maj 2014
next
18. maj 2014
-.-
18. maj 2014
men zgodba ubistvu ni všeč sori-.-
18. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg