#Mia

Odprla sem oči in vrgla blazino na tla nato pa odšla do omare. Vzela sem prvo kar mi je prišlo pod roke in se odpravila do kopalnice kjer sem se uredila in se naličila. Stekla sem do kuhinje in pojedla zajtrk nato pa si obula all starke in odprla vhodna vrata. Začelo se je bliskanje in vprašanja, ki so se vrstila ena čez drugo. Jezno sem zaklenila nato pa odšla do avta in med potjo preklela vsakega novinarja posebej. "Dobro jutro gospodična Mia" me je pozdravil šofer jaz pa sem se kislo nasmehnila in že sva se odpeljala.
No naj se vam predstavim. Sem Mia Baker.Sestra slavne pevke Pie Baker. Rada jo imam ampak bi jo najraje ubila saj sedaj nimam nikoli miru pred temi prekletimi novinarji. Stara sem 16 let doma pa sem v Londonu v centru mesta. Živim le s sestro no včasih sem živela s sestro sedaj pa je ves čas na turnejah in podobno. Kakorkoli že imam dve najboljši prijateljici za kateri bi dala življenje Kaylo in Bello.Trenutno pa sem namenjena v šolo in upam, da preživim še zadnji šolski dan.
Ko sem izstopila iz avta sta do mene prvo pritekli Kayla in Bella. Vrgli sta se mi okrog vrata in me pri tem skoraj zadušili. Skupaj smo se odpravile v stavbo imenovano šola ki bi se v resnici mogla imenovati mučilnica in se med potjo pogovarjale o naši glavni temi One direction. "Sta videli članek, da so si sedaj ko so prišli iz turneje vzeli mesec počitka?" je vprašala Kayla midvi z Bello pa sva navdušeno prikimali in vse tri smo se nasmehnile. "To je gotovo usoda, oni imajo en mesec počitnic in prav tako mi kot, da bi nam nekdo hotel sporočiti, da jih moramo najti" je pridigala Bella na koncu pa smo se vse tri začele smejati. Mimo nas je prišla naša razredničarka in nas napodila v razred. Bla, Bla, Bla, Bla, Bla... in tako se je vleklo ko nam je razredničarka govorila kako 'pridni' smo bili letos razen takrat ko smo vso šolo skoraj pognali v zrak mi pa smo pri vsem tem komaj zadrževali smeh, nato nam je dala priznanja in še malo nakladala in končno je zazvonilo. Stekli smo iz razreda in se zapodili do garderob kjer smo se preobuli nato pa smo me tri stekle naravnost domov na računalnik, kjer se je začela naša dogodivščina.

nextam?
27. avgust 2012
neeext *.*
27. avgust 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
28. avgust 2012
neeeexttt
28. avgust 2012
nexxtt!!!
28. avgust 2012
u68138
u68138
neext!!!
28. avgust 2012
#Kayla

Z puncama smo nekaj časa bile na računalniku potem pa smo se odpravile v šoooping. Naša navada : vzamemo sto cunj, gremo v največjo kabino in si pomerjamo oblačila ter se slikamo ah vem nore smo ampak YOLO! to je naš skoraj 'zaščitni' znak. Kar koli nam očitajo je to ponavadi naš izgovor :'). Ko so nas prodajalke že drugič ta teden napodile iz trgovine smo se smeje odpravile do najboljšega sladoledarja v mestu. Usedle smo se na klopco v parku in se pogovarjala ter obujale spomine kakšne bedarije smo počenjali v šoli. Med vsem tem smo čisto pozabile na čas in ko smo prišle domov (vse k Mii saj bova z Bello tam prespali) je bila ura že nekaj čez deveto zvečer.

#Bella

"Kaj pravita, da gremo na zabavo?" je kar naenkrat vprašala Mia medtem ko sva se midvi z Kaylo bojevali za daljinca. Z zanimanjem sem jo pogledala in spustila daljinca prav tako tudi Bella in obošček je končal na tleh. Ah zresni se Bella! "zabavo?" je vprašala Kayla in se počasi približala Mii ta pa nama je pred nosom pomahala z 3 vstopnicami na neko zabavo potem pa vzela v roke neko pismo in jo naglas prebrala "draga sis'. tukaj imaš 3 karte na zabavo danes, povabi še tvoji prijateljici. see you there. Love Pia. xx" Z Kaylo sva skočili pokonci in vse tri smo se kmalu začele urejati za zabavo čez kakšno uro pa smo že stale pred ogromno stavbo od katere je kar odmevalo.
next?
28. avgust 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
28. avgust 2012
Neext!!
28. avgust 2012
neeexttttt
28. avgust 2012
next
28. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!
28. avgust 2012
u85994
u85994
neeeeext
28. avgust 2012
u104231
u104231
Neeext.!
< 3
28. avgust 2012
nextt
28. avgust 2012
#Mia

Zapodile smo se v prostor kjer se je odvijala zabava pred vhodom pa smo mogle dati naše karte varnostnikom. Ko smo prišle v notranjost sem že od daleč opazila Pio. Stekla sem do nje in jo objela "Mia" me je pozdravila in mi objem vrnila med tistim sta do naju prišli tudi Kayla in Bella. "Super, da ste prišle" nam je rekla Pia in mi namenila nasmeh. Nekaj časa smo se pogovarjali potem pa nas je Pia predstavila Nicki Minaj, Rihanni, Katy in podobnim odličnim pevkam. Oboževala sem vse te pevke prav tako pa tudi Kayla in Bella kateri sta skoraj umrli ko sta opazili novo slavno pevko ali pevca.

#Bella

Spoznala sem veliko slavnih osebnosti potem pa nas je čez nekaj časa Pia vse poklicala k njej in odšli smo do drugega konca ogromne dvorane v kateri se je odvijala zabava. "Fantje naj vam predstavim svojo sestro in njeni najboljši prijateljici" je rekla Pia in 5 znanih oseb se je obrnilo in nas pogledalo. Odprla sem usta in skoraj omedlela, tokrat resnično... pred nami so bili...

#Kayla

"One direction" sem rekla tiho in se skoraj sesedla na tla. Ker sem videla, da se Mia in Bella ne bosta zganili in se predstavili sem se opogumila jaz "Jaz sem Kayla" sem se predstavila in vsakemu posebej ponudila roko. "We're one direction" so rekli v en glas in se nasmehnili.

next?
28. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! nujnoooo!
28. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeexttttttttttttttt
28. avgust 2012
Neext!!
28. avgust 2012
neeeext *_*
28. avgust 2012
u94098
u94098
next
28. avgust 2012
u100169
u100169
next!!!!!!!!!!!!!!
28. avgust 2012
#Harry

Z fantami smo se predstavili čeprav so že vesele naša imena. Prva punca, ki se je predstavila je bila Kayla drugi dve sta bili še vedno v šoku ampak sta se kmalu tudi sami predstavili. Vse tri so bile zabavne in lepe ampak najbolj je izstopala tista ta blontna Kayla. Zdi se mi, da sem se zaljubil na prvi pogled.

#Mia

Z fanti smo se pogovarjali in podobno in vsi so bili še bolj zabavni kot pa do zdaj ko sem jih poznala le iz revij in podobno. Vedno ko me je kdo vprašal katerega bi izbrala se nisem mogla odločiti ampak sedaj zagotovo vem, da bi to bil Zayn. Preveč popoln je. Njegove oči, njegovi lasje, njegov nasmeh...naštevala bi lahko cel teden.

#Bella

Niall, Niall, Niall, Niall, Niall... njegovo ime mi je ves čas hodilo po mislih. Že od nekdaj mi je on najljubši in sedaj stoji pred mano in se pogovarja z MANO. Na skrivaj sem se uščipnila, da sem se prepričala, da to niso sanje če pa so upam, da se nikoli ne zbudim. Kar nekaj časa smo se pogovarjale z njimi potem pa smo si izmenjali številke in z puncami smo se odpravile nazaj k Mii.

#Zayn

"Fantje mislim, da sem zaljubljen" sem rekel, ko smo prišli domov. "Ja vemo. Perrie, Perrie, Perrie" je rekel Harry in se vrgel na kavč. "Ne! Ne ona ampak..." sem ugovarjal ampak sem se ustavil preden sem izgovoril njeno ime. "Čakaj malo. Hodiš z eno zaljubljen pa si v drugo?" me je začudeno vprašal Louis. "Ja" sem dejal po kratkem premisleku in odšel v sobo. Za sabo se slišal zaskrbljenega Liama, ki je rekel da se to nebo dobro končalo nato pa sem zaprl vrata svoje sobe in vzel v roke mobitel. Poklical sem Perrie. "Ja?" se je oglasila po minuti zvonenja "Perrie pogovoriti se morava" sem rekel. "Okej" je rekla malce zaskrbljeno. Dogovorila sva se kdaj in kje potem pa sem prekinil. Odšel sem do mesta kjer sva se uredila in čez kakšnih 5 minut je prišla tudi ona. "Kaj je narobe?" je vprašala in me poljubila vendar sem jo rahlo odrinil. "Oprosti ampak zaljubil sem se v drugo" sem rekel kar brez odlašanja. Najprej me je pogledala, kot bi padel iz Lune potem pa je jezno odvihrala. Sam pri sebi sem pokimal nato pa odšel nazaj domov. Na slednji dan je bila novica, da sva se z Perrie razšla že po vseh revijah in po televiziji. "okej kako lahko vse tako hitro izvejo" sem rekel sam sebi in ugasnil televizor potem pa vzel v roke mobitel. "naj jo pokličem?" sem se vprašal in strmel v mobitel.

next?
28. avgust 2012
neeeeeeeexttt
28. avgust 2012
neext
28. avgust 2012
u100169
u100169
next!!!!!!!!!!!!
28. avgust 2012
u101445
u101445
neeeeeeeext
28. avgust 2012
u85994
u85994
neeeext
28. avgust 2012
#Mia

Z puncama smo se ravnokar zbudile ko mi je naenkrat zazvonil mobitel. Oglasila sem se "Mia?" me je vprašal znan glas "Niall?" sem sedaj jaz vprašala začudeno. "jp. zanima me le, če imaš danes kaj časa?" je vprašal "ja seveda, zakaj?" sem odgovorila in vprašala. "bi šla ven z mano, saj veš mogoče na sladoled ali pa v kino?" je vprašal in slišala sem njegovo hitro dihanje. "am ... ja itak" sem rekla in bila malce začudena. "te lahko pridem iskat čez kakšno uro?" je vprašal jaz pa sem pokimala in se šele takrat zavedela, da me ne vidi "ja seveda" sem končno odgovorila nato pa mu povedala naslov hiše in kmalu sva se poslovila.

#Bella

Mia je kar naenkrat pritekla do naju z Kaylo, ki sva bili v kuhinji in sva si pripravljali zajtrk. "uganita kaj se je ravnokar zgodilo?" je vprašala in začudeno pogledala. Obe sva jo pogledali z pogledom češ 'nimava pojma povej!' "Niall me je povabil ven" je rekla meni pa se je zaletela hrana v ustih. "Niall?" sem vprašala žalostno in presenečeno. "in kaj si rekla?" sem dodala še prejšnjemu vprašanju in jo pogledala "ja" je odgovorila in se vsedla za mizo. Seveda kaj pa sem pričakovala, Mia je lepša pa tudi nobena ne ve, da mi je Niall všeč. Naenkrat pa je še meni zazvonil mobitel. "halo?" sem se oglasila in na drugi strani je bila oseba, ki sem jo najmanj pričakovala "Zayn?" sem vprašala ko me je pozdravil pri tem pa je Mia odložila krožnik in mi nakazovala naj dam zvočnik kar sem tudi storila. "hej Bella zanima me le, če imaš danes čas za kino?" je vprašal "ja mam ja" sem rekla in gledala v mobitel "torej bi šla z mano v kino?" je spet vprašal "mhm" sem rekla mirno in čakala, da bo Mia eksplodirala saj je bila v obraz že cela rdeča. "okej danes zvečer predvajajo en zares kul film. si za?" je rekel in spet vprašal. "ja" sem na kratko odgovorila potem pa sva se zmenila, da pride pome ob šestih zvečer.

#Kayla

To ni v redu. Edino jaz vem, da je Bella zaljubljena v Nialla in da, je Mia zaljubljena v Zayna. Mia je stekla v sobo Bella pa je vsa še kar v šoku sedela za mizo. Nisem vedela h kateri naj grem zato sem raje ostala pri pultu in čakala, kaj se bo zgodilo. Minila je že skoraj ura in kmalu je v kuhinjo prišla Mia, ki nama je rekla, da lahko tukaj ostaneva do kdaj hočeva potem pa je odšla z Niallom, ki jo je prišel iskat. "Bella" sem sedaj mirno vprašala njej pa je po licu stekla solza. Brez besed sem stopila do nje in jo objela nato pa čisto potiho zašepetala "vse bo v redu".

next?
28. avgust 2012
Neeext!
28. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani