Torej tukaj je še ena moja zgodba. Zgodbo bom pisala sama in upam da vam bo ušeč (;
Če pa želite prebrati še kakšno mojo zgodbo -> obiščite moj profil (:
Aja pa še to naj povem da bo na začetku imela brata z imenom Louis... to ni mišljeno kot Louis Tomlinson! Zdaj pa ne izgubljajmo besed in kar začnimo!
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

►1. del ~ łeт heя gø!◄

● CHLOE ●

Ravno sem prišla v kuhinjo. Tam so zajtrkovali: mama, oče, brat, sestra in še ena mlajša sestrica. Šla sem mimo mame, ko je že komentirala: »Chloe, mislim da boš morala spet začet telovaditi.« Samo zavila sem z očmi in šla stran. Takšno opombo ima vsak teden in lahko bi rekla da mi je že vseeno. Ker moja mama pač vse kritizira.
Šla sem v svojo sobo in se ulegla na posteljo. Začela sem razmišljati: Kaj pa če sem se res zredila? Takoj ob tej misli sem se hitro vstala in stopila pred ogledalo. Ogledala sem si svojo postavo in takoj se mi je iz obraza izbrisal nasmešek. »O moj bog! Res sem se zredila!« Nisem mogla verjeti. Cela dva meseca sem hujšala in potem pojem malo preveč za zajtrk in že se nazaj zredim.
Stekla sem nazaj v kuhinjo. »Lou, zdajle me boš peljal nekam.« sem rekla in spila mleko, kar iz tetrapaka. »In kam greš mlada dama? In ne pij mleka kar iz tetrapaka!« se je zadrla mama. »Nikamor in…bom ga, če bom želela.« Oče ni nič rekel, še vedno je vneto bral časopis; Maya pa je Hannah nekaj razlagala.
»Chloe nisi še polnoletna in zato mi boš pri priči povedala kam greš!«
»V fitnes. Imaš še vedno problem? Tako kot vedno…?« sem vprašala.
»Ne, sploh ne. Samo ne razumem zakaj imaš vedno tako nesramne pripombe.«
»Ohh…Ne razumeš? No me prav zanima po kom sem to podedovala.« sem nesramno rekla, zaloputnila vrata hladilnika in šla nazaj v svojo sobo. Oh, kako mi gre na živce na trenutke. Ves čas je žaljiva in misli, da ima vedno prav. Na hitro sem se preoblekla v trenerko, lase spela v čop, vzela torbo in že sem bila pred hišo. »Louis! Greva!!« sem zavpila in iz torbe želela vzeti telefon, ko sem ugotovila da ga nimam. Louis je ravno prišel iz hiše, ko sem jaz stekla nazaj notri. »Kam zdaj greš?!« je zavpil za mano. »Po telefon!« V bistvu je na trenutke Louis zelo ustrežljiv brat. Samo pridna moram biti, ko mu dala mama nalogo da pazi na nas, ostale. In če sem pridna, mi vedno vse dovoli. Hah, govorim kot kakšna 5 letna punčka. Ali pa raje recimo: Hannah.
Ko sem našla telefon sem spet morala mimo kuhinje in mama je že spet komentirala: »Nisi še polnoletna, zato se ne obnašaj tako!«
»Boli me kurac.« sem si mislila, a sem raje rekla: »Sem pa zato 17!« Potem pa sem končno sedla v avto. »V kateri fitnes pa greš?« je vprašal medtem ko sva se vozila. »Zapelji me kar v center.« Hm…kje sem že ostala? Oh, Hannah. Hannah je moja sestrica. Je najmlajša v družini in res jo imam najraje na svetu! Čeprav mi včasih tečnari, če bi se z njo igrala ponyje. Kaj ne razume pri tem da sem najstnica in da se ne mislim z njo igrati nekakšnih neumnih konjev. Pf, otroci. Ampak vseeno je tak cukrček *.*

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Vam je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. junij 2013
neeeext
26. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
ka lahka sam uprašam, a to bo zgodbica z chloe ali bo še več punc potem prišlo, ker js se potem ponavadi zgubim ko jih je več in ne vem več kira je kira
26. junij 2013
ta zgodbica bo sam z Chloe. Pa fantje bodo še govorili (: Učasih bo še edinop kera sestra govorila. (;
26. junij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<33333 i already love it! :*
26. junij 2013
oooooooooooo super.... hwala... komi čakam next!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. junij 2013
u87504
u87504
next
26. junij 2013
Dam kr zdejle naslednji next?
26. junij 2013
ja
26. junij 2013
Neeeext
26. junij 2013
jaaaaaaaaaaaaaaa... še sprašuješ
26. junij 2013
u140647
u140647
Yes, nextii for me!! This is the best story ever! (: :** Wauu, you really are a talented writer!
26. junij 2013
►2. del ~ łeт heя gø!◄

Čez 5 minut sva že bila pred fitnesom Aliassa. Tako se imenuje, toda mi rečemo, da gremo v Center ker je ta fitnes v centru mesta.
Poslovila sem se od Louisa in stekla notri. »Dober dan. Enourno, dvourno..?« je začela tečna gospa za pultom. »Dvourno.« sem rekla z nasmeškom, čeprav bi ji najraje pokazala sredinca. Zakaj? Ah, s to tečno gospo se že poznam. Bila je tu vsak dan in ves čas sem ji nagajala. Ko ti rekla moja prijateljica: YOLO!
»Tu imaš, pa lepše se vedi. Danes so tukaj tudi slavni.«
»Slavni? Kot Nicky Minaj?«
»Si že kdaj slišala da bi Nicky hodila v fitnes?«
»Ne, toda ji ne bi škodilo.« sem rekla zajedljivo.
»To je London draga damica in če se ne boš primerno vedla te bodo varnostniki vrgli ven.« je še rekla, jaz pa sem zavila z očmi in šla v telovadnico.
Tam so res bili slavni. Igralci, pevke… In zakaj so sploh tukaj vsi naenkrat? »Hej, Rob.« sem pozdravila svojega osebnega trenerja. »Živijo, Chloey. Tebe pa že dolgo nisem videl.« Chloey me kličejo ljubkovalno. Tako me lahko kliče samo trener, Louis in sestri.
»Enako.« sem rekla in se nasmehnila. »Torej s čim začneva?«
»Am, danes boš morala sama začeti. Pomagati moram ostalim…slavnim.«
»In zakaj so sploh tukaj?«
»Dobili so bone in jih lahko vnovčijo samo danes ali…nekaj podobnega.« Samo začudeno sem ga pogledal in rekla: »Wtf? Mi lahko poveš v čem fora, da jih zdaj tukaj gledamo? Pa saj so pevci in…«
»Chloey, ne vem. Samo pojdi telovaditi.« je rekel.
»Prav.« sem zamomljala in šla stran. 'Kam zdaj?' sem se vprašala, ko sem zagledala Josha Hutchersona. Nadela sem si nasmešek ki je pomenil: 'imam idejo' in sama pri sebi rekla: »Lahko bi se malo pozabavala.« Nato pa sem šla k njemu.

»Živijo! Malo telovadiš?« sem ga vprašala in se usedla poleg njega. »Živijo! Am…nekako.«
Je rekel in še naprej delal vaje za noge. »Torej…kako to da si tukaj?« sem nadaljevala najin pogovor. »Dobili smo bone za danes in lahko rečem da se je precej izplačalo.« Še nekaj časa sva se pogovarjala nakar me vpaša: »Hej, Chloe! Bi šla mogoče z mano kdaj na kavo?« »Oh, uhm. V bistvu sem alergična na kofein.« sem se zlagala in se mu nasmehnila. »Kaj pa na sok?«
»Kdaj pa?«
»Danes?«
»Danes imam že drug zmenek. Oprosti.«
»Torej se že s kom videvaš?«
»Ja. In res je hot.« sem rekla zasanjano in BUM! »Okej, no se slišiva…morda.« je še rekel in šel. Hah, nihče se mi ne more upreti. Ja, to je moja strategija. Najprej se delam da me zanimajo in ko me povabijo na zmenek jih zavrnem. Vedno vžge in tako lahko pokažem da sem še vedno kraljica moških.
Tam sem še nekaj časa sedela in razmišljala, ko je mimo mene prišel fant, star približno toliko kot jaz. »Hej.« je rekel.
»Hej?« sem odvrnila.
»Kako si?«
»Dobro. Hvala, da vprašaš.« sem odvrnila in se lažno nasmehnila.
»Kaj pa delaš tukaj sama?«
»Nič. Čakam na kakšno prosto mesto.«
»Aha, rabiš družbo? In s tem mislim kakšnih hot tipom?« je vprašal. Seveda sem vedela, da misi sebe a sem zanalašč rekla: »Lahko. Pokliči tistega blondinca za tabo. On je edini hot v bližini mene.« in na koncu sem se še sladko nasmejala. Seveda je ubogega revčka to čito vrglo iz tira. »Ahm. Nja. No, adijo.« je zamomljal in šel, jaz pa sem se samo zasmejala in obstala da bi našla kakšno prosto mesto.

Čez kakšno uro sem se že vsega pošteno naveličala pa še dolgčas mi je postal. Spet sem imela v mislih da bi koga zavedla, ko se je pred mano pojavil postaven fant. »Hello.« me je ogovoril in mi pomežiknil. »Prej sem te videl, kako si delala vaje za hrbet. Lepa rit mimogrede.«
Šlo mi je tako na smeh, da sem se komaj zadržala. »Hvala.«
»Greš na pijačo?« je naposled vprašal brez ovinkarjenja. »Zakaj pa ne.« Vzela sem torbo in pijačo, potem pa sva šla do njegovega avta. »Povej kaj o sebi.« je rekel med vožnjo.«
»Sem Chloe Powel in živim tukaj, v Londonu. Stara sem 17 let in treniram tenis.«
»Lepo.« je rekel in mi pomežiknil. »Si devica?« Kaj bi naj to pomenilo?

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

1. Kako se vam zdi zdaj, na začetku?
2. nextam?
26. junij 2013
neeeeeeeext
bot tak srček pa klikn na tale link:
http://www.igre123.com/forum/tema/m-e/56285/1
in glasuj za mene! full ti bom hvaležna! mwa!! <3
hvalaa!
26. junij 2013
1. PERFEEKTNOOO! A si nora? To bo sam še ena izmed najboljših zgoodb!<333
2. Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. junij 2013
Ej sam prosim ne na temi oglašvat :$
26. junij 2013
u140647
u140647
Najboljša zgodbica na celem svetu, itak, da next!
26. junij 2013
Kmal nextaam(:
+Prosim mal oglašuujte <3
27. junij 2013
Pa s tem da oglašujete mislim to, da to zgodbico in ne da ne da linke od svojih zgodbic sem lepite!
27. junij 2013
u70873
u70873
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
27. junij 2013
*LOUIS*

»Louis! Pojdi po Chloe!« se je iz kuhinje zadrla mama. »Že grem.« sem nazaj zakričal. Odpisal sem še Bobu, s katerim sem se menil prek facebooka da moram it in da se kmalu vrnem, potem pa sem stekel ven.
Kmalu sem bil pred fitnesu. Zaklenil sem avto in šel notri. »Dober dan.« sem vljudno pozdravil gospo za pultom. Na srečo ni bilo velike gneče. »Želite?« je grenko vprašala. Bah, kar zmrazilo me je ob njenem glasu. »Am…je Chloe Powel še tukaj?« sem vprašal. »Takoj bom pogledala.« Nekaj je vtipkala v računalnik potem pa rekla: »Je že šla.«
»Kako šla?« sem jo zmedeno vprašal. »Pred pol ure je šla. Zapisano imam v računalniku pa še plačala je takrat.«
»Okej, hvala.« sem rekel in šel nazaj do avta. Tam sem poklical mamo če je Chloe doma. »Ni je še, ljubček. Če je ni tam pridi domov. Ona je pač taka.« je rekla. »Kako to misliš taka?«
»Glej, Louis sam veš da je uporniška in očitno je spet šla v kakšen klub. »Jo lahko vsaj poišem?«
»Škoda časa. Pridi domov.« je še rekla in prekinila. Se samo meni zdi ali mama res sovraži Chloe? Ah, najbrž se mi samo zdi.

*OB 7H ZVEČER*
Zares me je začelo skrbeti za Chloe. Ležal sem v postelji in gledal v strop. Kaj če se ji je kaj zgodilo? V sobo je naenkrat rila moja mlajša sestrica Hannah. »Louis, kje je Chloey?«
»Pikica, ne vem.« sem ji odvrnil nežno in jo vzel v naročje.
»Se ji je kaj zgodilo? Kel nočem da se ji kaj zgodi. Lada jo imam.« Ja, čeprav je Hannah stara 5 let, ne zna izreči črne r. Neko težavo ima ali kaj jaz vem. Zakomplicirana beseda v glavnem.
»Ne bo se ji obljubim. In takoj zdajle jo grem iskat.« sem rekel in šel dol. Mama je gledala televizijo, oče pa je bil v službi. Kot vedno. Ravno sem odprl vhodna vrata ko je na prag stopila Chloe. »Chloe!!« sem ves vesel zavpil in jo trdno objel, ona pa je zajokala. »Kaj je narobe?! Ti je kdo kaj storil?« sem vprašal in ona je samo pokimala. »Kaj?!«
27. junij 2013
u70873
u70873
nextttttttttttttttt
še ennnnnnnnnnn
27. junij 2013
u140647
u140647
NeXTi, kul zgodbica!
27. junij 2013
u120926
u120926
Next!!
27. junij 2013
u114382
u114382
neeeeeeeeext
27. junij 2013
next <33
27. junij 2013
neeeeext
27. junij 2013
u122041
u122041
next
27. junij 2013
neeeeeeeext <33333
27. junij 2013
Neeext
27. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani