Napisala bom svojo prvo zgodbo z naslovom Leilina ljubezen. No, pa bom kar začela. Upam, da vam bo všeč!

Sem Leila. Stara sem 15 let in pred kratkim sem se preselila iz Španije v Mehiko. Začela bom hoditi na novo šolo, vendar me malo skrbi, kako me bodo tam sprejeli. Preselila sem se skupaj s svojo družino, ki jo poleg mene sestavljajo: mami Regina, oči Eduardo in mlajša sestrica Dulce.
Jaz:

Mami:

Oči:

Sestrica Dulce ( 7 let):Boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. november 2013
Pred tremi tedni:
Prvič sem z družino stopila na dvorišče nove hiše. Čeprav sem bila utrujena od dolgega potovanja, sem debeo gledala v našo novo hišo. Čeprav je bila hiša lepa, me je vseeno stiskalo pri srcu, ker je bila nova hiša tako zelo drugačna, kot tista v Španiji. Kmalu me je majna rokica stisnila za mojo roko. Ko sem pogledala, sem ugotovila da je Dulce. Potiho in nežno me je vprašala » Leila, bova vstopili?«. Ker sem imela še vedno cmok v grlu, nisem mogla govoriti sem Dulce samo pogledala in ji prikimala. V eno roko sem prijela svojo potovalko, z drugo roko pa sem močno stisnila Dulcino nežno rokico in počasi sva začele hoditi proti vhodnim vratom. Za nama sta počasi sledila tudi starša.

Ko sem nesigurno prijela za kljuko in odprla vrata, sem zagledala lep hodnik. Dulce je spustila mojo roko in že začela z ogledovanjem preostalih prostorov v novi hiši, jaz pa sem še vedno stala na začetku hodnika. K meni sta prišla starša in me vprašala, če mi je stanovanje všeč. Nesigurno sem prikimala. Ker je oči edini že pred meseci videl to hišo, saj jo je šel kupiti, je prav on mene in mami vodil po hiši in nam razkazoval prostore. Najprej smo se ustavili v kuhinji. Tudi kuhinja je bila zelo lepa:

Medtem, ko sva jaz in oči še vedno stala pri miru, je mami že odpirala predale kuhinje in si jo podrobno ogledovala. Ko si je kuhinjo na posled le delno ogledala, je stekla do očija,ga objela, ter se mu zadovoljno zahvalila. Ogledali smo si še jedilnico. Tudi ta je bila v beli barvi:

Skupaj smo se odpravili še v dnevno sobo. Tudi ta je izgledala zelo udobno:

Po stopnicah je priskakljala Dulce, me pograbila za roko in me prosila, da si gremo pogledat njeno sobo. Vsi trije smo se ji nasmejali in z njo odšli v zgornje prostore. Najprej smo odprli vrata spalnice, ki je pripadala staršoma. Izgledala je tako zelo topla, da se je nisem mogla nagledati.
Starša sta ostala v spalnici, ter si jo ogledovala, mene pa je Dulce dobesedno zvlekla v njeno sobico. Dulcina sobica je bila zelo prikupna za majhno deklico in Dulce je kar žarela od sreče:
Dulce sem pustila, da je nadaljevala z občudovanjem svoje sobe, sama pa sem se odpravila naprej po zgornjem hodniku. Ko sem prišla do naslednjih vrat, sem jih previdno odprla in ugotovila da je notri kopalnica.

Na hitro sem si jo ogledala, nato pa odšla še do zadnjih vrat, ki jih danes še nihče ni odprl. Najverjenje je moja soba, sem pomislila, preden sem odprla vrata. Nisem se zmotila. Moja soba je bila prekrasna in po mojem okusu.

Vstopila sem vanjo in si jo podrobno ogledovala. V njej sem vstala do večera. Okoli osmih je na vrata moje sobe potrkal očka, ki je v rokah držal mojo potovalko. Ko je vstopil, me je vprašal, če mi je soba všeč. Nasmehnila sem se in mu rekla, da je prekrasna. Tudi sam se je rahlo nasmehnil, ter me prosil, da razpakiram svojo pritljago. Vprašal me je tudi, če grem dol na večerjo. Rekla sem mu, da nisem lačna, nato pa je oči zapustil mojo sobo. Vse stvari sem odpakirala, ter se uredila za v posteljo. Preden sem legla vanjo, sem se odpravila še do mojega ona, ter opazovala na milijone zvezd na nebu. V duši me je začelo stiskati, saj me je zopet začelo skrbeti kako me bodo v Mehiki sploh sprejeli.09. november 2013
Za nadaljevane prosim vsaj 2 nexta
09. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <3333
09. november 2013
next D
09. november 2013
nexxxt
09. november 2013
next
09. november 2013
Pozabila sem vam povedati, da lahko tukaj oglašujejo le redni bralci
10. november 2013
Ko sem se zjutaj zbudila, sem mislila, da sem še vedno v Španiji, v naši stari hiši, vendar sem takoj, ko sem odprla oči ugotovila, da temu ni tako. Še nekaj časa sem ležala v topli postelji, dokler v mojo sobo ni prišla mami, ter mi razgrnila zavese. Vprašala me je, če sem dobro spala. Zaspano sem ji povedala da sem spala vredu, ter se hkrati pretegnila. Mami mi je naročila nas se čimprej uredim in pospravim sobo, saj bomo kmalu imeli družinski zajtrk, nato pa je zapustila sobo in zaprla vrata. Še enkrat sem pomela oči, ter končno vstala iz postelje. Hitro sem postlala posteljo in odprla okna, da se soba prezrači, ter se odpravila v kopalnico. Spela sem svoje dolge rjave lase v figo in se odpravila pod prho. Ko sem končala z umivanjem, sem se obrisala z brisačo ter se odela v kopalni plašč. Umila sem si še zobe, ter se nežno kot ponavadi naličila. Na oči sem nanesla rjava senčila ter si veko obrobila z eyelinerom. Previdno sem si nanesla še maskaro, ki je poudarila moje trepalnice.

Nato sem se posvetila še mojim ustnicam. Previdno sem nanje nanesla lip gloss, ki je bil v nežno roza barvi.
Vrnila sem se v sobo, ter odprla svojo garderobno omaro. Iz nje sem povlekla črno majico, na kateri so bile rožice, ter kratke kavbojke.
Na hitro sem si obula še moje allstarke v beli barvi, saj so se mi zdele še najbolj udobne za današnji dan, saj sem imela v načrtu, da bi odšla malo po mojem novem kraju.

Ko sem prišla v jedilnico, so bili vsi člani družine že pri mizi. Na mojem krožniku me je čakal kapuccino z smetano in borovnicami, ter kifeljček z marmelado.

Dulce, ki jo ljubkovalno kličemo tudi Dul, mi je pritekla v naročje in me vprašala, če mi je nova hiša všeč. Z bolj grenkim nasmeškom sem ji rekla: Meni se hiša zdi zelo lepa. Kaj pa tebi, Dul?« Z širokim nasmeškom mi je prikimala, nato pa se zopet odpravila v svojo novo sobo. Tako smo v jedilnici ostali samo še: oči, mami in jaz. Vsi smo v tišini jedli zajtrk in nihče ni spregovoril niti besede. Ko sem videla, da sta me starša začela čudno gledati in se spogledovati med samo, sem ju vprašala kaj je narobe. Mami me je prijela za roko, ter rekla: » Ljubica, vem, da ti ni všeč tu in, da bi raje ostala v Španiji«. » Za vse od nas je trenutno težko, vendar se moremo žrtovati, saj sem le tu, v Mehiki dobil službo.«, je pripomnil oči. Potiho sem jima odvrnila, da vse to razumem, vendar, da se je kljub temu težko navaditi na novo okolje in, da potrebujem čas. Starša sta mi odvrinla, da me razumeta in, da mi bosta pomagala, da se navadim na Mehiko. Nasmehnila sem se jima, nato pa tudi sama zapustila jedilnico. Zopet sem odšla v svojo sobo, ter si na hitro nalakirala nohte v rdečo barvo, saj je pristajala rdečim rožicam na majici.

V roke sem vzela še moj parfum, ter se z njim nežno naparfumala

Pograbila sem še svojo rjavo torbico in vanjo dala telefon ter nekaj denarja. Šla sem ven iz sobe ter povedala staršema, da grem malo po mestu. Nasmehnila sta se mi in mi rekla, naj uživam.
Zaprla sem vhodna vrata, ter se podala po Cuidad de Mexicu. Ker je v Mehiki bolj toplo kot v Španiji sem si privoščila sladoled z okusom čokolade in kokosa.Sprehajala sem se po parku,ptice so pele na klopcah so bili različni pari.Kar naenkrat sem zagledala čudovito fontano. Šla sem do nje in v vodo pomočila roko.

Voda je bila zelo osvežilna. Roko sem v vodi namakala nekaj minut in se popolnoma prepustila sanjarnjenju. Zaprla sem oči in pozabila na cel svet. Ko sem jih čez nekaj trenutkov zopet počasi odprla, sem na drugi strani fontane zagledala najlepšega fanta na svetu. Imel je kostanjevo barvo las in čokoladne oči. Ko je videl, da ga opazujem, me je pogledal v oči in se mi rahlo nasmehnil. Bila sem v devetih nebesih...10. november 2013
Za nadaljevane trije nexti...
10. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext <333333333333
10. november 2013
Next
10. november 2013
Next
10. november 2013
next
16. november 2013
nextt
01. maj 2014
next
01. maj 2014
nextttttttttttt
04. maj 2014
nexttttt
12. avgust 2014
next
15. avgust 2014
Še nekaj časa sem ga opazovala, saj oči nisem mogla odlepiti od teh čudovitih oči. Žal je trenutek uničila mama, ki me je klicala naj pridem domov. Ko sem hodila domov sem spet dobila misel na Španijo in prijatelje, ki jih morda nikoli več ne bom videla. Tukaj nikogar ne poznam vsi so mi tujci in upam, da bom hitro našla kakšnega prijatelja saj sem namvreč zelo rada v družbi, čeprav se na začetku težko vklopim. Ko sem prišla domov smo pojedli kosilo potem pa sem šla v sobo in se zamislila o tistem prečudovitem fantu. Nisem mogla pozabiti tistih lepih čokoladnih oči upam da se bova tudi osebno spoznala. A na žalost še zmeraj premišjujem o Španiji in o svojih prijateljicah in svoji sobi, svoji hiši. Čeprav je hiša čudovita ne bo ohranila tako lepih trenutkov kot v Španiji. Kasneje smo si z družino pogledali ljubezenski film. Med filmom sem razmišjala na neznanega fanta iz Mehike in na mojega bivšega fanta s katerim sem morala zaradi preselitve prikiniti, kar je bilo za oba zelo težko. Ko je bilo filma konec sta me starša poklicala v kuhinjo, da bi me vprašala po mojih občutjih. Vsi vemo, da je težko saj se je vse dogajalo hitro a sem staršema rekla, da se bom hitro vključila da ne bi bila v skrbeh zame. Starša sta bila vesela, ko sta slišala moje besede in me prosila, če lahko peljem Dulce v park da bove spoznale nove prijatelje. Ura je bila 20:00 in v svoj dnevnik sem si napisala vse v današnjem dnevu. Dnevnik sta mi kupili prijateljici za slovo.
25. maj 2015
Za nadaljevanje dva nexta
27. maj 2015
neeeeext
27. maj 2015
nexttttttttttttttttttt
28. maj 2015
nextt
28. maj 2015
next
28. maj 2015
Prosim preberte od I love summer. Zelo lepa zgodba. https://www.igre123.com/forum/tema/grenki-spomini-in-sladka-ljubezen./59516/1
29. maj 2015
Je nedelja zjutraj in je lep sončen dan kar je dobro saj greve z Dulce kasneje v park. Hitro se se oblekla in pojedla zajtrk saj je bila Dulce neučakana saj gre prvič po mestu. Ko vidim Dulce srečno sem srečna tudi jaz in mogoče bom tudi jaz danes koga spoznala. Mama mi je hotela dati neko darilo a je prišla neučakana Dulce s katero sve mogle odhiteti v park. Na poti sem Dulce kupila sladoled saj si ga je zelo želela.In prispeli sve v park. Dulce je takoj stekla na igrala jaz pa sem odšla do fontane, kjer sem zadnjič videla tistega fanta. Tam sem bila 15 minut in gledala prečudovito fontano. Šla sem do igral, kjer je Dulce na poti se je vame zaletelo neko dekle. Močno sve se udarile v glavo. Na tla so ji padli zvezki, ki sem jih pomagala pobrati. Šle sve do klopce, kjer sve se lahko opravičili druga drugi. Ker se nobeni ni preveč mudilo sve se lahko spoznali. Njeno ime je Camila.Povedala sem ji vse o moji selitvi in mojih občutkih, ko sem se mogla ločit od fanta in prijateljic. Seveda me razumela saj se je tudi ona pred 5 leti prav tako preselila iz španije. Ker je bil čas kosila sve z Camilo odšle iskat Dulce. Pogledala sem na igrala, igrišče in do fontane a Dulce ni bilo nikjer. Kje je Dulce?
29. maj 2015
Za nadaljevanje 2 nexta
29. maj 2015
neeeext
29. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani