"Sheila. Heej, Sheila." Nežno sem jo pocukala, da bi se zbudila. Nič. "Daj no Sheila, zbudi se!" Sem glasno zašepetala saj nisem mogla tvegati da bi me mami slišala. "Sheila, aloooo, Sheila!!"
"Mmmm...." Sem zaslišala momlanje in jo še močneje pocukala. "Auč!" Je tiho zacvilila in skočila pokonci. "Kaj bi rada?" Je siknila.
"No, končno. Že pol ure te tu budim. A si spet vzela tablete za spanje?"
"Ja kaj pa naj, če zadnje čase težko zaspim." Se je kujala. "Ampak zdaj je tako vseeno, saj si vse uničila. Povej kaj bi rada?" Nisem si mogla kaj, da se ne bi nasmehnila. Načrt je bil popoln.

Sheila
30. april 2016
o zgodbici lahko malce več izveste na mojem profilu drugače pa potrebujem 1 Next za nadaljevanje
30. april 2016
Next
30. april 2016
likdewar, hvala za Next
________________________

"Punci, vstanita! Zajtrk je na mizi!" Podrgnila sem si oči in se pretegnila. Pogledala sem po sobi. Lepe bele zavese, francoska postelja, beli okenski okvirji, snežno bela preproga in čisto novi beli in umetniško popackani omari. Res sem zaljubljena v svojo sobo. Ko smo se z sestrico Sheilo in mamo Heleno preselili v Egipt, sem sprva bila skeptična. Postala sem prava mala upornica, se jezila na vse, na cel svet. A ko sem se sporit navajala je vse postajalo lažje. Posebej zdaj, ko sem dobila čisto novo sobo. V starem stanovanju v New Yorku sem imela samo posteljo, okno in staro omaro. Stanovanje pa je bilo premajhno za vse nas tri, tako da smo se morale pošteno stiskati. Oče je odšel, ko sem bila stara 2 leti. Ne spomnim se ga in tudi nobene slike nimamo, mami pa tako ne govori o njem, vede se, kot da sploh ne bi obstajal. "Jennifer! Sheila!"

"Takoj, mami!" Sem iz druge sobe zaslišala Sheilin glas. Vstala sem, smuknila v haljo in odhitela po stopnicah navzdol...
Se opravičujem za kratki Next.
01. maj 2016
Next
01. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani