Hello !

Ko sm dobila trenutek "navdiha" in sm v roke vzela svinčnik je nastalo tole :

p.s.: hope you'll like it

Auu…ostra bolečina je preplavila moje čelo. Hitro sem preverila nastalo škodo. Nič hujšega, le malo krvi, ki sem si jo hitro splaknila z obraza. Ta grozni mozolj me je mučil že dolgo časa in vesela sem da sem končno opravila z njim. Hitro sem si še obrisala mokri obraz in že sem bila nazaj na poti v prikolico. Mami me je napadla naj odpeljem mojo mlajšo sestrico Nino na igrala in kljub dolgemu ugovarjanju sem se končno vdala.
Uh..tamle je…lepotec kakršnega lahko vidiš le v ameriških filmih. Ravno takšen, no še boljši. Bil je resničen. In kot sem slišala Slovenec! Kaj hočeš boljšega..uff poglej te six packe. Pomislila sem…joj kako mi bo žal če z njim ne spregovorim nobene besede…in sem šla…RES? Jaz da sem šla? Ja! Kar naenkrat sem zaslišala svoj glas »Živjo!« in njegov »Haj!«. Huuh..očitno sem si le upala do njega. »Si ti tut varuška?« sem ga v šali vprašala. »Hehe, no ja, prej varušek« hm.. to me spominja na oreške. »uf, sej res jz sm Lana« sem hitro zinila. »jz pa Matic. Lepo da sva se spoznala« je dodal z narejeno šarmantnim glasom. Huh spoznala sem mišičastega in hkrati pametnega fanta? To vendar ni mogoče gledano s fizično-psihološkega vidika. Ali so to mogoče sanje? Auuu…ne, ni me bilo treba uščipniti, za to je poskrbela Nina, ki je z vso silo skočila name in me prebudila iz sanjarjenja.

next ?
25. julij 2011
u21057
u21057
next
25. julij 2011
nekt *__________________*
27. julij 2011
next*
27. julij 2011
Matic nasproti mene je padel v glasen krohot, takrat pa je tudi njega »naskočil« njegov mali bratec, ki niti ni bil več tako mali. Takrat sem se tudi jaz začela smejati, obenem pa sem Nino končno spravila s sebe. Matic mi je predstavil Nika, svojega mlajšega brata, jaz pa njemu Nino in kmalu sta tekala okrog igral saj mu je Nina morala nujno pokazat kako pleza po piratski vrvi. Očitno oblada z otroki, saj jih je bilo v hipu pet okoli njega in vsi so hoteli da se z njimi igra roparje in policaje. Priskočila sem mu na pomoč in kmalu smo se vsi igrali in podili po malem prostoru. Nekaj malih je bilo Nemcev in z Maticem sva jim s skupnimi močmi, vsaj tako sem mislila, kasneje sem opazila da se je bolj kot jaz pogovarjal z njimi le Matic, komaj dopovedala kakšno igro se gremo. Opazila sem da mu gre nemščina zelo dobro. Celo predobro. Z malim Nemcem, ki zaradi svojih let nemščine sploh še ni govoril se je pogovarjal kot bi bil njegov starejši brat. Ko smo se poslovili in sem Nino komaj prepričala da greva domov, sva se z Maticem dogovorila, da se dobiva jutri na plaži nekje okrog pomola. Vsa vesela sem z Nino priskakljala nazaj do naše prikolico in ugotovila, da je Matičeva od naše oddaljena le nekaj sto metrov. Še nikoli nisem bila tako vesela, da me je mami dobesedno prisilila, da sem šla z Nino do igral. Te odločitve očitno nebom obžalovala.

naprej?
28. julij 2011
naaadaljuuuuj k jee norooo dobr!!
hahhaa...komi čakaam nadaljevannjee!!
18. avgust 2011
ajmoo next!
07. september 2011
u58765
u58765
next
13. september 2011
u59267
u59267
next
19. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani