Hello!
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
Jah pišem novo zgodbico :'D Next bo vsaj 2-krat na teden. Če ga nebo niti 1-krat to pomeni da sem zaposlena z šolo ali čim drugim. Po koncu nexta vam bom verjetno dala kaka vprašanja na katera boste morali odgovoriti. Oglaševala bom jaz a bi bila zelo vesela pomoči pri tem. Saj ni potrebno a je lepo. No to je zdaj vse. Upam da pridobim čim več bralcev.Rosella/Chapter 1/

"Rose!" Počasi sem vstala iz svoje postelje ter pogledala skozi okno. Bila sem pripravljena na nov dan. Kar je bilo včeraj res najrajši nebi omenjala. Zaslišala sem korake, ki so postajali čedalje bolj glasni. "Rose, pridi zajtrk." Prikimala sem. Oh to je samo moja mlajša sestrica Kelly.
Odšla sem po stopnicah v svojo sobo. Za mizo je bila zbrana cela družina. Ja kot vedno. Vzela sem vafelj z mize ter zagrizla vanj. "Torej Rosella. Kako je bilo včeraj?" Še vedno sem grizla vafelj. Mama me je gledala sva napeta in nestrpna. Vedno je taka in težko se jo je navaditi. "Še kar," Sem se zlagala ter si v skodelico natočila sveže mleko. Popila sem ga ter odšla od mize. Skobacala sem se nazaj v posteljo ter še za trenutek zaprla oči. Čez trenutek sem jih spet odprla. "No danes bi se lahko šla skejtat z Maddie." Sem si sama pri sebi rekla. Obožujeva skejtanje. Je za naju nekaj posebnega. No Maddie je moja prijateljica že od otroštva in še nikoli se nisva sprli. Vzela sem telefon ter jo poklicala.
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
No to je to za začetek. Zdaj še nebo nobenega vprašanja tako da....
01. februar 2015
Aja pozabila sem. Za začetek vsaj 5 nextov
01. februar 2015
Neeeeext
01. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani