Ime mi je Nina. Stara sem 18 let in hodim v srednjo šolo v Kaliforniji. Bolj podrobno,preselili smo se v Kalifornijo z mojo družino,in tukaj živimo komaj 1 mesec. Nimam najboljše prijateljice. Sem bolj tiha,mirna,kar je pravo nasprotje šole. Tukaj so vsi živahni,temperamentni… Hodim na veterino. Zelo rada imam živali. In zadnje čase se mi je dogajalo nekaj čudnih stvari. Bila sem močnejša,hitrejša,in oči so dobili majhen odtenek zlate. No,pa pojdimo zdaj naprej z zgodbo. To sem jaz:PONEDELJEK
Šla sem v šolo in,ko sem prišla so vsi živčno tekali sem ter tja. Svojo sošolko sem vprašala,kaj se dogaja,in ko je hotela že nekaj reč,se je oglasil zvočnik.
»Nina Agapito,v pisarno ravnateljice prosim. Nina Agapito,v pisarno ravnateljice prosim.«
'Srečno Nina',mi je zaželela sošolka in odhitela naprej. Šla sem do pisarne,in pomočnica mi je rekla,da lahko vstopim. Tam sta bila tudi moja starša.

Kakšen se ti zdi uvod?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. november 2012
u102960
u102960
hahahhahaha ti pa sredna hahahhahaha kalifornija sanjeeeeeeeeeeeee hahahahahhahah
20. november 2012
u108932
u108932
neeeeeeeeeeeeeeext
20. november 2012
ti kr tih bot,al pa te nebo v zgodbici.
20. november 2012
u102960
u102960
nočm bit blondinkaaa
22. november 2012
sj neboš
22. november 2012
evo next
N-JAZ,R-RAVNATELJICA,M-MAMI,O-OČI
N-Je kaj narobe ravnateljica.
R-Ne Nina. Sedi,samo pogovoriti se moremo.
M in O-Nekaj ti morava povedati,kar bi ti mogla že zdavnaj.
N-Kaj pa,če smem vprašat?
M-Dampirka si.
N-Kaj sem? Dampirka,in kaj je to?
O-To pomeni,da si pol vampirka pol človek. Jaz sem vampir,tvoja mami pa človek.
N-Hecata se kajne?
R-Ne Nina,se ne hecata. In danes,pride ravnatelj iz Vampirske Akademije,da izbere približno dvajset učencev,ki bodo šli na vampirsko akademijo.
N-Okej,rečmo,da vam približno verjamem. In če on mene izbere,se izšolam za kaj??
R-Za varuhinjo nas,vampirjev.
N-In kaj če nočem postati,varuhinja? Kaj pol postanem?
R-Polj te pošljejo med vlačuge. Dampirke ki si postijo,piti kri.
N-Fuj! In če me ne sprejmejo imam še eno leto.
M-Ne. Izdelaš se na tej šoli,in pol greš naprej v službo.
N-Okej,grem lahko nazaj k pouku.
R-Ja,samo vzami tole sporočilo,ki te bo oprostilo.
Vzela sem pismo,in odšla nazaj k pouku.
Tam mi je učitelj opravičil zamudo. Jaz sem se usedla v svojo klop,in ko sem se usedla,sta noter prišla dva varuha in za njima še en starejši gospod. Vsi so vstali zato sem še jaz.
U-Učitelj,G-Gospod
U-Dobrodošli gospod Sondre. Kako lepo presenečenje.
G-Dober dan. No torej to je letnik,najmlajših dampirjev,kaj? Niso slabi. Lahko sedete.
Sedli smo.
U-Ja to so najmlajši dampirji. In imamo še eno odlično učenko,ki je komaj prispela sem. Nina prosim vstani.
Vstala sem ampak sem gledala v mizo,rekla sem:
N-JAZ
N-Dobrodošli v naši šoli in našem razredu.
G-Dobra je. Pametna,močna. Tale mogoče pride na Akademijo. Lahko sedeš…..Jaz sem se usedla. Eden od varuhov me je začel gledati. In gospod,ga je nekaj vprašal,varuh je pa samo narahlo pokimal. Bil je še kar luštkan. Zgledal je star kakih 23 let. To je on:


22. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext+nova bralka
23. november 2012
next+nova bralka
fulll hudoooo
23. november 2012
next!!!!!!!!!+nove bralka+lahkor bi uključla 1D
23. november 2012
zakaj pa tak je dobro lol
23. november 2012
drugi so bili preveč nagi.
hahaha
noben mi ni bil všeč,ampak ko bom kasneje nextala,mi ne rečt,da je drug varuh bolj cute,ker si nebom premislila
23. november 2012
neeextiiiiii+nowa bralkaaa
23. november 2012
evo za vse nove bralke
In to je drug varuh:G-Naj vam povem,da vas bom spremljal celo uro. Ne ozirajte se name,samo nadaljujte z delom.
In res smo nadaljevali z delom,in tisti varuh,ki me je gledal,je prišel iskat stol za gospoda,in zraven mi je dal en listek. Pisalo je:
ŽIVJO
Sem eden od najboljše izurjenih varuhov. Danes se lep vedi,ker gospod Sondre razmišlja že,da bi te poslal na Akademijo svete Vasilise in jaz sem mu to potrdil. Upam da boš sprejeta,ker ni veliko ženskih varuhinj.
Lep pozdrav.
Nisem vedela,kaj naj si mislim,da imam možnosti za šolo ali,da mi je dal listek. Mogoče,ga pa da vsem,ko mo njegov gospodar reče.
Učili smo se o alkimistih. So ljudje,ki čuvajo naš svet pred človeškim. Jaz sem se že vse prej naučila,in sem večinoma samo jaz dvigovala roko. Gospod Sondre je bil presenečen,da učiteljica ni lagala. Varuh pa ni pokazal nič čustev. Kmalu je ura minila in bil je čas za malico. Vsi so že bili v jedilnici. Za malico je bila na izbiro: zelena solata s koruzo,kruh z zeliščnim namazom,čaj.
Drug jedilnikok,Hot-Dog,kruh,rdeča pesa. Izbrala sem prvi jedilnik. Saj ne,da nebi bila rada debela,sam taka hrana mi ni preveč všeč.
Ker je bila prosta samo ena miza z sedmimi sedeži,sem se kar tja počasi odpravila. Počasi sem jedla solato in kruh z zeliščnim namazom. Zmeraj zraven berem knjigo ali učbenik,kar imam samo. Tokrat sem imela sabo knjigo. Mojo najljubšo,Zakaj Jaz. Gre se o punci,ki je v resnici klon,z najboljšimi geni. Zelo hitra,močna,pametna,dober vid… Kmalu pride nekdo do mene in me vpraša če lahko sede. Jaz rečem,da lahko,saj ni moja miza. Zasmeji se. S pogledom ga oplazim,in opazim,da je to tisti varuh. Iz pod knjige ga opazujem. Tudi on je vzel prvi jedilnik.
V-Varuh,(pol po imenu),N-Jaz
V-Ime mi je Dimitrij,Dimitrij Belinkov. In tebi.
N-Nina,Nina Agapito. Zakaj?
D-Agapito praviš. Zanima,kdo je tvoj oče,ali veš da je tvoj oče Danijel kraljevskega naroda.
N-Ne nisem vedela,in kako poznaš mojega očeta.
D-Spoznal sem ga,ko sem se uril za varuha. Skoraj sem obupal nad sabo,ampak on me je spodbudil,da sem vztrajal in zdaj sem eden najboljših varuhov.
N-Lepo.
Poglobila sem se nazaj v knjigo. In on je jedel naprej. Zvonilo je,da se bo malica končala čez pet minut. Pospravila sem in varuh za mano. Odpravila sem se do naslednje ure,moje najljubše. Ruščine. Varuh se je pa odpravil k gospodarju. Tudi zdaj smo vstali,ko je prišel noter. Učiteljica Ahme,je rekla,da,če danes kaj ne boste znali,nam bodo pomagali tudi varuhi. Hodili bodo okrog po razredu in vas popravljali. Dala nam je liste za preverjanje znanja. Gospod Sondre je spet nekaj prišepnil varuhu Belinkovu. On je samo pokimal in odšel do mene,in me vprašal,če rabim,kaj pomoči. Samo odkimala sem in gladko pisala naprej. Odšel je naprej in,ko je videl,da že pregledujem,je prišel k meni in pogledal,pol pa odšel do gospodarja in mu poročal,da imam vse prav. Saj nisem bila gluha,je mal prenaglas rekel. Pol smo gledali film,ko je učiteljica popravljala. Film ni trajal dolgo časa. Trajal je uro,ampak ker imamo ruščine dve uri ni bilo problema. Učiteljica je dala popravljene teste nazaj in povedala,da sem samo jaz dobila vse točke. Ampak,zakaj me je sedaj pohvalil pred razredom,saj nikoli nobenega ne pohvali. Mogoče,me je tokrat,ker je bil noter gospod,in ni hotela izgledati,kot kruta učiteljica. Tudi druga ura je minila hitro in pol smo imeli Numerologijo oziroma Matematiko. Numerologija se reče po stari grščini. Matematika,mi je tu pa tam delala čisto majhno težavo. Spet so nam varuhi mal pregledovali. Ali so oni dobri v vsem. Ko se je končala še ta ura smo imeli odmor za petindvajset minut. Šla sem v knjižnico,kjer sem si izposodila knjigo,o zgodovini vampirjev in dampirjev. Sedla sem v moj skrivni kot v knjižnici,in kot zmeraj sem se z knjižničarko zmenila,da me pokliče pet minut pred zvonjenjem za uro. Ko sem brala,je nekdo pristopil do mene. Sem mislila da je knjižničarka,pogledala sem iz pod knjige,in vidla,da je drugi varuh od gospoda. Rekel je,da me išče njegov gospodar,zato sem mu sledila. Vodil me je do ene zasebnih sob,ki jih najamejo pomembni člani šole,če bojo prenočili.
23. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
23. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
23. november 2012
ODGOVRITE NA UPRAŠANJA!!!!!!!1
Kakšna se vam zdi?
Bi kaj pripomnili?
Predolgi,premal slikic v nextih?
23. november 2012
sej je uredu usaj dve slikici v besedilu plz nocem bit prestroga
23. november 2012
a je preveč za prebrat,
ampak če dam več slikic bom dala dalše zelo dalše,kakšne pol stani
23. november 2012
te pa daj po besedilu ce hoces
23. november 2012
ok,tukaj je next
Ko sem prišla noter sem rekla:
J-Jaz,G-Gospod
J-Ste me iskali gospod Sondre?
G-Sem te. Rad bi da veš,da razmišljam,da bi te sprejel na Akademijo. Si pametna,pri tej uri bom pa izvedel,če si hitra in močna. Sam ker se zadnjo,po športni vzgoji razdelite v dve skupini. In imate eni Vedenje Živali,eni pa Ogrožene Živali,bi rad vedel kaj imaš.
J-Jaz imam Ogrožene živali.
G-Imaš kakšno,željo,katerega varuha kam pošljem.
J-Nevem. Če bi mi jih bolj opisali,bi vam povedala. Rabila pa bi vedeti,kje so dobri in kje slabi.
Podrobno mi jih je opisal,in odločila sem se tako.
J-Jaz bi dala varuha Belinkov k Ogroženimi Živalmi,ker je dober na tem področju. Drugega pa k Vedenju Živali. Vedela sem,da ga nebi smela poimenovati.
G-Torej ga poznaš,Belinkovega. Ja on je dober,kaj dober. Najboljši je.
Torej si se odločila? Ti je všeč,kako si izbrala?
J-Ja to je moja zadnja odločitev,ampak če smem vprašati,zakaj ste mene vprašali? Saj sem samo navadna učenka.
G-Te zanima? Izbral sem te,ker vidim,nekaj,ampak nevem kaj. Nekaj pač je. No te bom jaz in moja varuha pospremila,do naslednje ure,saj za pet minut zamujaš.
Pogledala sem na uro in res sem zamujala. Počasi smo stopali,po hodniku. Ko smo prišli do telovadnice,sem se jaz šla preobleč,gospod,pa me je šel opravičiti za zamudo. Ko sem prišla so ostali igrali čiščenje. Učiteljica,mi je rekla, naj se kar pridružim. Vidla sem,da še varuhi igrajo. Zdaj pa še varuhi igrajo. To ni fer. Ampak,ker mi igre z žogo ležijo me ni noben zadel. Na koncu smo ostali samo jaz in varuha. Sedaj,je gospod,rekel,da se mora malo pogovoriti z varuhoma. Pogovoril se je,in jaz sem vmes slišala:
Njo…... cilajta………vidimo………dobra je. Mislim,da je rekel:
Njo cilajta,da vidimo kok je v resnici dobra. Sej zdi se mi. Ampak igrali smo,v še kar veliki telovadnici. In na voljo smo imeli pet korakov,in med mano in Dimitrijem je bilo šest dolgih korakov. Jaz sem bila stisnjena v kot,on je pa bil kakšen meter in pol dl od mene. Vedela sem,da mi bo dal šut v trebuh. Sošolci so ga podpirali,in ga klicali bog. Nevem sploh zakaj so ga tako klicali. Pogledala sem ga v oči in videla,kako mi noče dati šuta. Ampak se je odločil,da ne bo razočaral gospodarja. Hotel je vrziti in jaz sem se sklonila,ampak sem ga narobe ocenila ciljal me je v nog,in za las sem ujela žogo,bil je presenečen,in to ga je stalo zmage,hitro sem vstala. Komaj zdaj se je zavedal,hotel je steči stran ampak sem ga zadela,malo bi manjkalo in bi jo ujel. Ampak,ker imam dobre reflekse sem,lahko žogo prej ujela. Še dobro.
NAŠA TELOVADNICAIN TO JE GOSPOD SONDRE


24. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
24. november 2012
u113670
u113670
next
24. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. november 2012
neext!!
24. november 2012
next
24. november 2012
EVO NEXT
Polj smo plezali po vrveh,delali salte,kolesa in stoje. Drugi so tudi bili uspešni pri tem. Ampak vsi so se pozabili učiti skoka nazaj. Ko jih je poklicala gor,da bi demonstrirali varuhi. Oba sta naredila popoln premet nazaj. Ko pa je klicala učenci so vsi ostali na sedežih.
Učiteljica:Ali nobeden ne zna? Nina,pridi ti,saj ti znaš?
Pokimala sem in vstala. Naredila sem popoln premet nazaj. Učenci so potih godrnjali,nekateri so mi ploskali. Ker se pa ura konča čez minuto,smo se šli preobleč. Jaz sem šla naprej v razred za Ogrožene Živali. Na ovinku sem se v nekoga zaletela. Rekla sem oprosti in vstala sem in zagledala Dimitrija.
Jaz-Kaj pa ti tukaj? Iščeš učilnico za Ogrožene Živali?
D-Emm,ja. Mi prosim Pokažeš.
Pomignila sem mu s prstom in on mi je sledil.
J-No tukaj je.
Vstopila sva. Jaz sem se usedla v svojo klop. Učiteljica nas je pozdravila,in rekla,da bomo pisali preverjane,ampak ker je z nami še varuh Belikov,bo tudi on pisal in videli boste,kako je če postaneš varuh,in moreš vse znati. Ker pa ni bilo nikjer prostega mesta,razen zraven mene,ga je posedla k meni.
Začeli smo pisati. In jaz sem prva oddala. Za mano pa še varuh,in ostali.
Ko so vsi oddali,je popravila. Saj je bilo sam štiri vprašanja.
Učiteljica-Varuh Belinkov,pridete mal sem.
On je vstal in šel pogledat. Rekel je,da se tudi najboljši varuh lahko zmoti. Ampak pokazala je nekajkrat name. Po minutnem prerekanju je oddala nam nazaj in povedala,da je samo eden imel vse prav. In,da lahko ugibajo.
Vsi v razredu so rekli varuh.
Učiteljica-Motite se,varuh Belinkov se je zmotil,in vse prav je imela Nina. Nekaj presenetljivega,kajne?
Učenci so nekateri pokimala,nekateri pa k meni pogledali,jaz sem pa gledala v mizo in si obraz prekrila z lasmi. Bilo mi je tako nerodno.
Učiteljica-Ja,in če bo bila Nina sprejeta,bo mogoče postala najboljša varuhinja.
Nekateri učenci so zagodrnjali:Ja,ja najboljša učenka vseh veko.'Ko bi imel/a njene možgane.' 'Nina-Če se boš učil boš mel take možgane.''Drugi učenci so se zasmejali,tisti,ko so pa to rekli so pa sklonili glave. Pouk se je nadaljeval. In zelo hitro je zvonilo. Vsi smo šli v telovadnico,kjer bo gospod Arti Sondre(vem,čudno ime) ob 13.10 povedal,koga so sprejeli. Ker se nam je končala šola ob 13.00 smo imeli čas,da naredimo,kar potrebujemo. Vsi smo šli še na stranišče. Punce so se tam naličile,da bi zapeljevale varuhe. Sploh nevem,kaj vidijo v njih. Saro sem vprašala,zakaj so ga klicali bog. Odgovorila,mi je,da je šolanje končal pri dvajsetih letih,mi jih bomo pa pri enaindvajsetih,če bojo sprejete seveda.
No zdaj pa vem. Rekla je tud zato,ker je najmočnejši od vseh. To mi pa res kaj pomaga.
Sara:


24. november 2012
Next
24. november 2012
next
25. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani