neeeext c:
05. maj 2014
u167233
u167233
Neeeext
05. maj 2014
neext !!
05. maj 2014
next!
05. maj 2014
next
05. maj 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
omg kera popolna pisateljica
05. maj 2014
neeext.<3
05. maj 2014
u167582
u167582
Neext!
05. maj 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeeeext :3
05. maj 2014
neext:333
05. maj 2014
neeeext
06. maj 2014
u165821
u165821
Okej haha skori bi fukanje tuki opisala 'o' hahhaa ja ampak nisem xđ ker pač se mi ni dalo hahah in nisem hotla še poslabšat usega.
torej ljudje zaželite mi srečo jutr da NEBOM vprašana geo ker če bom najebem ampak resno -.- čist nč se ne učim in šola še bol jebe fuck dobr da nisem deveti k bi bli še fucking npz-ji /:
drgač pa ja ta teden mam še tok za nardit pa u soboto mamo še pouk -.- grrr fucking resno nevem če bom preživela xp še nebom prosim naj nekdo organizira moj pogreb pa povabi 1d :3 haha joking meša se mi o.o
zdej pa mrš next brat xđ
havefun. :3
═══════════════════♛♥♛══════════════════

Chapter 4☆| Niall James Horan

"To je sranje stari. Če je kdo tu pameten ne bo nič povedal učitelju." sem rekel in prekrižal roke na prsih. Z fanti smo sedeli v razredu in se pogovarjali. Z nami je bil tudi 'novinec' Jack.
"Niall mislim da bi lahko katero dekle povedalo. Alkohol se ne sme prinašati v šolo sploh pa ne na zabave kjer bi se lahko kaj zgodilo in imel si srečo da se ni." se je oglasil Harry.
"Joj no. Vem da ni bil dovoljen alkohol in? Učitelji bi lahko ostali na zabavi pa nebi bilo nič. Ampak te budale so bile raje doma in nam prepustile šolo." sem odvrnil.
"Kdaj pa je bila ta zabava?" je vprašal Jack.
"Pred nekaj dnevi. In nihče se več ne pogovarja o tem." sem odgovoril Harry pa je zavil z očmi.
"To ti misliš Niall." je rekel. Zazvonilo je in pouk se je začel. Prvo uro smo imeli matematiko. Nisem posvečal pozornosti pouku ampak sem si pisal listke z lepim dekletom, ki je sedela za mizo pred mano. Ura se je strašno vlekla in tudi cel pouk. Komaj sem čakal kosilo. Ko je končno zazvonilo za kosilo sem pograbil torbo in vanjo zmetal zvezke nato pa odhitel na kosilo. S fanti smo sedeli za mizo ob oknu kot običajno. Kosilo je bilo za spremembo zelo dobro.
"Torej kaj pravite če bi ta večer šli malo v disko? Neko dekle sem povabil in lahko bi se dobili tam." sem predlagal. Vsi so se strinjali in zmenili smo se še o podrobnostih.
"Niall osem je ura. Čas je da gremo." je rekel Jack. Skupaj sva bila v sobi za dva in čeprav je tukaj šele en dan smo se res odlično ujeli z njim.
"Ja grem." sem rekel in se še zadnjič pogledal v ogledalo. Nato sva zaspustila sobo in se dobila z drugimi na avtobusni postaji. Od tam smo se peš odpravili do diska v katerega smo zahajali skoraj vsak večer. Tam so nas že vsi dobro poznali. Preko temačne ulice se je že slišala glasna glasba in zavohal sem alkohol. Čudovit občutek me je spreletel ko smo stopili v bar. Bilo je polno lepih deklet ki so plesale na plesišču in takoj sem zagledal 'bando' s katero smo se ponavadi družili.
"Pridi Jack nekoga ti bom predstavil." sem rekel in ga odvedel tja. Jack se je takoj vpletel v naš pogovor, ko sem ga predstavil. Po baru sem gledal kdaj bo prišla ko se mi je pogled ustavil na vratih kjer je stala in gledala okoli.
"Ostani tu Jack. Takoj bom nazaj." sem rekel in odšel do vhoda. Prikradel sem se ji za hrbet in jo objel od zadaj. Ta poteza je vedno delovala.
"Pa si le prišla." sem ji zašepetal na uho. Vsa je zadrhtela in vedel sem da že lahko upravljam z njo kot z svojo lutko.
"Nisem hotela pustiti takšnega lepotca samega v tem klubu." se je zasmejala. Prepletel sem najine prste in jo vodil do šanka.
"Kaj boš pila?" sem vprašal in jo še vedno držal za roko.
"To kar boš ti." je odgovorila in glavo naslonila na moj prsni koš.
"Dve steklenici piva." sem naročil. Natakar je takoj prinesel in dobil moje plačilo.
"Niall!" je zastokala, ko sva stala pred vrati v spalnico. Skočila mi je v naročje in noge ovila okoli mojega pasu. Strastno sem jo poljubil in že sva bila na postelji. S poljubi sem šel nižje po njenem vratu in ji začel slačiti majico.
"Imaš kondom?" je vprašala in šla z roko skozi moje lase. Nasmehnil sem se in prikimal. Bil je spravljen v mojem žepu. Vedno sem ga nosil s sabo. Nikoli neveš kdaj se ti ponudi priložnost. Dekle s katero sem spal je bilo res lepo a nikoli nisem hotel imeti punce saj bi me le ovirala. Vsaj prepričal sem se v to. Raje sem imel vsak drugi dan drugo. Tako je bilo bolj zabavno saj se ene kmalu naveličaš. Fantje so mi sicer večkrat rekli naj neham s tem saj se mi bo enkrat hudo vrnilo a jih nisem poslušal. Imel sem pač svoj karakter, ki je bil drugačen od drugih. Seveda sem prejel že veliko klofut a na to se moreš navaditi če hočeš biti vsakič z drugo.
Zbudil sem se v toplo jutro. Bil je vikend. Blondolasa punca je še trdno spala ob meni. Previdno sem se izmuznil in šel z postelje. Potiho sem se oblekel in obul nato pa čim tišje odprl vrata ter smuknil ven iz sobe. Oddahnil sem si šele ko sem stal pred hotelom in čakal na kakšen taxi da se pripelje. Preživel sem res čudovito noč a vsega dobrega je enkrat konec kajne?
Končno se je mimo pripeljal taxi ki mi je ustavil.
"Do internata." sem rekel in zaprl vrata.
═══════════════════♛♥♛══════════════════
do you like this kind of niall? couse i do :3 xđ
06. maj 2014
next
06. maj 2014
next in jaaa pa prosm nej se že sračata k sm full nestrpnaa
06. maj 2014
neeext
06. maj 2014
Am...i dont know? Pac po eni strani ja, ampak po eni strani pa ne...jst mam to zgodbico ze celo u mislih haha ampak je sigurrn cist mim udarjena

Neext
06. maj 2014
ßσяηTσßeFιgнтєя
ßσяηTσßeFιgнтєя
neeeeeeeext
06. maj 2014
neext !!
06. maj 2014
u167233
u167233
Neeext
06. maj 2014
Next!
06. maj 2014
aaaa še ena popounost
do you like this kind of niall? couse i do :3 xđ
amm... ne vem no po eni strani ja drgač pa upam da se bo kmal spremeniu v tti zgodbici
pa naj se že hitr srečata no
vso srečo da ne boš uprašana geo
pa itak en vlek NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
06. maj 2014
jaa še kr haha..sej a ni da se bo pol spremenu?
neeeeext
06. maj 2014
neeext
06. maj 2014
popouno je (tko ko vedno)
am...i like it he is one kind of dab boy
am...drgač se b pa itak spremenil pa bo boljši
NEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
06. maj 2014
neeeeeeeext
06. maj 2014
u28319
u28319
Oh goosh, haha. MRŠ KAJ NISI MEN POSVETILA, K MAM DANS B'DAY-.-'
Neeeeeeeeext c:
06. maj 2014
Neeeeext
06. maj 2014
next
06. maj 2014
neeeeeeeeeeeeeext!!!
pa še men posvet kakšen next kr mam dns rojstni dan!
06. maj 2014
NEEEEEEXT!!!!
06. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani