u177126
u177126
neeeext
14. november 2014
u105028
u105028
kjuuuuuuut
neeeeeeeeeeeeext
14. november 2014
u28319
u28319
Ahaa pol sta onadva se pobotala in šla kr u pojstlo? OKEJ
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :$
14. november 2014
next
14. november 2014
u180148
u180148
okej next
14. november 2014
next
15. november 2014
u169861
u169861
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxt *____*
15. november 2014
Jeee koncn sm prebrala do konca to kar je ze napisan.. zacela sm pa uceri ob sedmih zhutri haha. Edin clovk k gre to delat pred solo xđ
Upam da cimprej uspes napisat ta zadn next kr to je res.. wow *o* torej ja pred zadnjim nextom postanm nova bralka sam to sm pac js..the weird person Lana ;D po moznosti sm se narobe napisala.. tipicno xđ

NEXT!
15. november 2014
u173340
u173340
═══════════════════♛♥♛══════════════════

Chapter 100☆|Leah Selena Madison

Ko sem se uredila do konca sem se prikazala v dnevni sobi pred že oblečenim Niallom. Z odprtimi usti je strmel vame.
»No a boš kaj rekel bodoči mož?« sem vprašala z razigranostjo v glasu. Z dolgimi in odločnimi koraki je prišel do mene in me spet objel.
»Prečudovita si. Še kar ne morem verjeti, da si moja,« je rekel in me poljubil na vrat. Začutila sem mravljince, ki so se razširili po mojem telesu.
»Boš šel z mano na poroko?« sem ga vprašala. Odmaknil se je in pokimal.
»Kaj pa obl-»
»Za vse je poskrbela tvoja mama. Predvidevala je, da mi boš odpustila zato sem jo pustil na recepciji. Če mi slučajno nebi,« me je prekinil s svojo ne preveč obsežno a še vedno hitro razlago.
»Super. Moja mama bo postala vedeževalka,« sem se zasmejala, da bi vse skupaj preobrnila v hec. Tudi Niall je izpustil nek zvok, ki je nakazoval, da mu je izjava smešna.
»Ura je že pol dvanajstih, Jacka pa od nikoder!« sem začela paničariti čez pol ure. Postala sem takšna kot moja mama včeraj in to me je res motilo.
»Umiri se. Bo že prišel,« me je skušal pomiriti Niall. Bil je že oblečen v suknjič, srajico in kravato. Nosil je črne hlače, ki se niso popolnoma oprijemale njegovih nog, lase pa je imel počesane na stran.
Nevem zakaj je govoril meni lepotica, ko pa se sploh ni zavedal kako popoln je bil on.
Končno se je pred blokom prikazal taxi in iz njega je izstopil moj brat. Dogajanje sem lahko jasno videla skozi okno.
»Prišel je!« sem vzkliknila in vzela ključe iz predala ter počakala, da gre Niall iz stanovanja nato pa zaklenila. Na sredi stopnic smo se srečali z Jackom. Na njegovem obrazu je igral začudeno zmeden pogled.
»Kaj on dela tu?« me je vprašal in se že pripravljal na 'napad'.
»Z nama gre,« sem odgovorila. Spet naju je oba vprašljivo pogledal jaz pa sem rekla, da mu bom razložila pozneje. Res je nehal dregat vame in končno smo se skobacali v taxi. Potrebovali smo petintrideset minut, da smo prispeli do cerkve. Zunaj so bili že vsi gostje in Chuck, le mame nisem opazila nikjer. Zamujali smo in oni so nas čakali. Takoj, ko sem izstopila, sem imela lepši pogled na dogajanje. Velik črn avto se je pripeljal, naš taxi pa je speljal iz poti. Ko se je avto ustavil je voznik odprl vrata in ven je najprej prišla mamina sestrična potem pa še moja mama. Izgledala je prečudovito v poročni obleki, ki si jo je izbrala. Prvič sem jo videla v njej saj mi je ni želela pokazati. Izpustila sem Niallovo roko in odšla do svojega mesta pred mizico pri kateri so že stali matičar, Chuck in njegova priča. Zraven je bila še neka ženska.
Sedla sem en stol proč od Chucka s katerim sva si izmenjala spodbudna pogleda. Glasbeniki so začeli igrati na glasbila iz katerih je prihajala prijetna glasba, mama pa se je v prečudoviti obleki sprehodila po potki med stoli za katerimi so zdaj stali gostje. Tudi mi smo vstali.
Vse je potekalo tako čudovito. Bila sem res vesela za oba dva. Sploh pa za mamo. Privoščila sem ji. In zelo mi je bilo žal, da sem ji vsa ta leta tako zelo ugovarjala in nasprotovala. Konec koncev sem skoraj vse svoje lastnosti podedovala po njej.
Tudi cerkveni obred se je kmalu končal. Po vsem tem smo bili povabljeni na zabavo v gostilni nekaj kilometrov stran iz Londona. Jack je kmalu začel lepše gledati Nialla in tudi mama je bila vesela, da sva se prikazala skupaj. Popoldne se je odvijalo prečudovito. Z Niallom sva bila ves čas na plesišču in se zabavala. Harry in Faith, ki sta bila prav tako povabljena sta prišla samo na praznovanje po poroki. Takoj, ko sta videla mene in Nialla plesati skupaj tudi njima ni bilo nič jasno.
~
Glavno, da se je vse končalo dobro. Čeprav to ni bil konec. Bil je le začetek novega poglavja v mojem življenju. In tega sem se zelo veselila. Končno sem obrnila nov list. Zaradi predhodnega strahu nisem želela več zaupati a naučila sem se, da morem poslušati tudi druge saj nimam sama vedno prav. Sicer je moja trma neizogibna v večini primerih a zadala sem si, da bom to poskušala odpraviti. Seveda naju je z Niallom čakalo še veliko vzponov in padcev. Življenje nikoli ni in nikoli nebo popolno. Preživela sva že veliko a to kar naju je čakalo je bil še večji izziv. Sploh ker nisva vedela kaj vse se bo še dogajalo.
A osredotočila sva se na sedanjost. Živeti za ta trenutek. To je bilo najpomembnejše.
In, če bi me kdo vprašal ali bi šla skozi to še enkrat bi. Sicer nič ni lahko, če se ne potrudiš. In tudi to je ena izmed stvari, ki sem se jo naučila. Ponavadi sem hitro obupala nad nečim. A ravno zato moje življenje ni imelo smisla.
Niall, ki je bil sicer na začetku totalni ženskar mi je prirasel k srcu bolj kot sem si na začetku mislila. Nikoli nebi verjela, da ga bom kdaj tako ljubila. Takšna je pač ljubezen. Nepredvidljiva.
~

═══════════════════♛♥♛══════════════════
Hii! Nisem želela dat govor na začetek ker sem želela, da najprej konec preberete (; ni nevem kako zanimiv ampak je pa konec. In ponavad je to to ane. Ampak jst sm itak hkrati vesela in žalostna ker ne bom več pisala te zgodbice, ki pa je najbolj uspešna od vseh mojih. Res nebi bilo tako brez vas useh, ki jo berete.
Eni ste tukaj že od začetka, drugi ste prišli u sredini pa potem še vmes in nekateri pa celo na koncu :'D res mi veliko pomeni, da smo skupi prišli do konca :'D
kot veste seveda pričakujem kakšne razpise o REALNEM mnenju. Prosim nebi rada brala samo "perfektno je itd." ker nič ni perfektno (; Veliko napak imam iz katerih se morem še marsikaj naučiti. In res bi vam bila hvaležna kakšnega utemeljnega mnenja haha ;p
no ja HVALA USEM ŠE ENKRAT! <33
100 CHAPTERJEV SI NIKOLI NISEM PREDSTAVLJALA. RES WAU. vsi tisti ki ste tukaj od začetka usaka vam čast da niste obupali ob branju!
in tisti ki ste prišli celo na koncu res ne morem verjet da ste šli to vse brat haha ampak tudi vam hvala <3
večkrat sem skoraj obupala nad to zgodbico ampak me je potem neka ideja spet zagnala naprej in tako smo prišli sem.
to je to <3
zdej pa imate res zadnjo šanso da mi napišete kaj tukaj o tej zgodbici (; <3
in ja res bo težko ne napisati "neeext" ane? haha joj
RADA VAS MAM USE. HVALA! ♥
15. november 2014
omg js fucking jokam ane? to mi vedno konec naredi, ko ga ti napišeš. kot pri lijamuscagiam (sem prav napisala?) OKEJ OMG MOREM SE RAZPISAT KER SEM TI OBLJUBILA UGH HAHAH XĐ OMG TA DVA STA TAKŠNA PIKECAAA <3 OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG (zdej bom pisala omg dokler ne bo prišu do dolžine razpisa) OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG AL PA RAJ NE XĐ
RESNO PATRICIJA <3 TO JE ENA TVOJIH NAJPOPOLNIH ZGODBIC (USE SO POPOLNE) IN TI NE VEŠ O ČEM GOVORIŠ KO REČEŠ DA SO DRUGE ZGODBICE POPOLNE *.* TI SE NE ZAVEDAŠ, DA PIŠEŠ POPOLNO *.*
ZDELE SE PROBAVAM RAZPISAT MEDTEM KO GLEDAM TV, POL PA NAPIŠEM ENO BESEDO IN POL DVE MINUTI GLEDAM. UČASIH SI ŽELIM DA BI ZNALA TIPKAT BREZ DA BI GLEDALA. AMPAK MOREM ŠE SE NAUČIT. MAMA DEJ PROSIM NAUČI MEEE XĐ (ona zna -.-) IN ME JE ENKRAT FLEDALA IN JE OPAZLA DA NE TIPKAM Z USEMI PRSTI (to je ful čudno čuje xđ) UGLAVNEM NAZAJ NA ZGODBICO. VEŠ LAHKO BI OPISALA NJUNO POROKO. TO BI BLO TOK KJUUUUUUT <3 OMG ČE MENI USPE PRIT ČEZ TOK STRANI SEM LEGENDA. SAM TO MI NE BO USPELO, KER MI JE FUCKING ZMANJKALO IDEJ HAHAH XĐ TO DA SI ŠLA PISAT TO ZGODBICO JE BLA ENA TVOJIH NAJBOLJŠIH IDEJ AL ODLOČITEV XĐ
TI SE FUCKING RESNO NE ZAVEDAŠ DA TI TOK POPOLNO PIŠEŠ DA BI LAHKO NAPISALA KNJIGO AL PA USAJ PREVEDLA V ANGLO PA DALA NA WATTPAD. VERJETNO BI BLA TO NAJBOLJ BRANA ZGODBICA RESNO. PA ŠE TVOJA ANGLA JE POPOLNA TAK DA NE MI TUKI DA NEBI. ČE BOŠ, MOREŠ TUKI PRILEPIT LINK AL PA USAJ MEN POSLAT...
PATRICIJA TI SE NE ZAVEDAŠ DA JE TO TOK POPOLNO, DA TE UBIJE. PRI NEKATERIH DELIH SEM JOKALA, PRI DRUGIH SEM SE SMEJALA DO SOLZ (tak da sem v vsakem praktično jokala xđ) IN ŠE VEDNO SE SPOMNEM ONE DELE KO JE REKLA LEAH DA JE NIALL MEDVED V GOZDOVIH. PA KO STA SE SKORAJ POSILILA V TRAVI <3 PA ON KRATEK DEL. JS SEM PRAVZAPRAV SEM NAPIFLANA TE ZGODBICE. OMG UPAM DA TOLE PRIDE DOLGO KER SE MI FUCKING MUDI GLEDAT AUSTIN&ALLY. SORRY #OBSESSED HAHAH XĐ I MEAN IT'S FUN HAHA XĐ
NE.-.. NO NE NEXT, KER JE KONEC ):
AMPAK RESNO FUL JE ŽALOSTNO KER JE KONEC AMPAK USE SE ENKRAT KONČA ):
NEXT? TO JE TAK ŽALOSTNO ):
PERFEEEEEEEEEEECT *.*
15. november 2014
Pi*da ane zdj sm pa na fonu da se ne morm razpisat -.- se bom potrudla xđ

TOREJ MEN RES NI ZOU DA SM SLA TOLE BRT. VSEBINA JE BLA FUL DOBRA RES <333 SICR SM SE PR IMENU FAITH VEDNO CUDLA KJE SI NASLA TO IME AMPAK SO WHAT XĐ LEPO DA JACK UMES NI NAJDU SVOJE LJUBEZNI KR BI LANA DOBLA SLADKORNO XĐ DOBR JE DA NI NA KONCU 'Z NIALLOM SVA SE POROCILA IN MELA 2 OTROKA...' KER JE TO PREKLASICNO PA PREPOCUKRANO HAHA XĐ VECKRAT SM SE FUL NAREZALA UMES SAM POL SM MOGLA ZADRZVT SMEH ZARAD STARSOV IN JE BLO SE BOL CUDN SLISAT K SM DUSILA SVOJ SMEH IN ME JE POL MAMI POSTRAN GLEDALA. UCER SM SE U SOLI SPOMNLA NA EN STAVK OD TLE IN SM SE ZACELA SRED POUKA SMEJAT. NO SJ TO SE VELIKRAT K MAM TAKE IDIOTE ZA SOSOLCE. IM ZDEJ SM SLA GLEDAT KOK RAZPISA JE TO NA MOJMU FONU XĐ

okej ja zdj sm se mal umirila xđ upam da razpis zgleda vecji kr je z velkimi crkami xđ
15. november 2014
OOMGFX
DOBESEDNO JOKA, KER JE KONEC OMFG TO JE BIL MOJ NAJLJUBSI FF OK
TOREJ,
SPREMLAM TE ZE OD 2 STRANI IN ŽE TAKOJ SM BLA OBSEDENA S TEM. SE ŠE SPOMNIŠ KO SE NISTA MARALA? KO JE LEAH PADLA S TISTE PLEZALNE STENE? KO SO BLI NA KAMPRIRANJU IN TISTO Z JEZEROM? TOK FAKING DOBRIH STVARI SE JE ZGODIL. VELIK SM PREJOKALA ZARD TE ZGODBICE KER JE FAKING PERFEXGA
TA ZGODBICE ME JE VEDNOSPRAVILA V DOBRO VOLJO IN UPAM DA BOS SE PISALATAKE DOBRE (TUT OSTALE KI JIH PUSE SO MI NAJBOLJSE). DOBESEDNO VZOR SI MI V PISANJU OMFG
TOREJ
HVALA TI ZA VSE NEXTE IN ZA VSE POLEPSANE DNI ZARD TVOJIH NEXTOV. HVALA<3
15. november 2014
u177591
u177591
omg jst jokam...ne vem al od veselja,al od žalosti,ker je moje najljubše zgodbice(poleg Nušine)konec.
OK.PAČ KOT SI ŽE PREBRALA,JE BLA TO MOJA NAJLJUBŠA ZGODBICA.
NE VEM,KAKO SI BLA LAHKO TKO VSTRAJNA,DA SI JO IZPELJALA DO 100 DELA.
SVAKA TI ČAST,KER TO NE USPE VSEM.
MORAJO MET RES VELIK TALENT.
BOM KOMENTIRALA TVOJ ARGUMENT,DA NE SMEMO KOMENTIRAT,DA JE PEFEKT,KER DOBEDEN NE PIŠE PERFECT.
MAŠ PRAV.PROSIM NE ZAMERI MI,KER RES NOČEM IZSPAST NESRAMNA.
VSAKA PISATELJICA NAREDI KDAJ PA KDAJ NAPAKO,AMPAK,ČE PIŠEŠ SUPER,SE SPLOH NE VIDI NAPAK,KER PAČ SE GLEDA BOLJ NA VSEBINO.
TAKO,DA SE STRINJAM S TABO.
OB TEJ ZGODBICI SEM VELIK PREJOKALA,SE NASMEJALA IN MISLIM,DA SE BO PLAYER VTISNIL V ZGODOVINO IGER123.
OMG AHAHAHAH FAK,KJE MEN TAKE BESEDE
ČE JE PA RES
OK NEŽA,NEHI NAKLADAT...
SORRY,VEM DA JE ZADNJI DEL IN POJMA NIMAM KAJ NAJ ŠE NAPIŠEM.
OK ZAČELA SM SE REŽAT.
NEŽA,NEHAJ SE REŽAT.
SAMA S SABO SE POGOVARJAM.
JST SM MENTALNO BOLNA.
OK OK.
ČIST IZ TEME SM ŠLA x'd
AJA,NA WATTPAD,BI LAHKO ŠLA PISAT TO.
PAČ DA BI V ANGLO PREVEDLA.
OK DOVOLJ MAM.
LOFF JUUU<333
15. november 2014
pustila si me brez besed, to je vsse kar lahka rečem.
in pa pride kakšna nova?
15. november 2014
u105028
u105028
omfffg tooole me je toootalno spaviiilo v joook *___*
Tole mi je bla najboljša zgodba kar sm jih kadarkoli brala na igrah 123.
Veeesela sem da se bila del te zgobe in da sem z vsakim nextom prispevlaa k nadaljevanju.
Hvala tiiii za to peeerfect zgodbo in upam da pride kaksa nova.

With love,
Anja :*
15. november 2014
u178079
u178079
OMFG. OMFG. OMFG. OMFG. - A SEM RES TAKO ŽALOSTNA KER JE ŽE KONEC?
ČEPRAV SI REKLA NAJ DAMO REALNA MNENJA, JAZ ČISTO ISKRENO POVEM, DA JE BILA TA ZGODBICA NAPISANA RES.. OMG.. TKO DOŽIVETO, PRAV PISATELJSKO!

CAN I SAY ONLY THAT YOU ARE A GREAT WRITER? *O*

ČE ŽE HOČEŠ 'KRITIKO' - VMES SI SICER DELALA PRAVOPISNE NAPAKE, SAM - KERI NORMALEN ČLOVEK PA JIH VSAJ ENKRAT NE NAREDI?..
BILO JE TAKO VELIK ZAPLETOV, RAZPLETOV,.. OMG I WAS IN LOVE WITH THAT STORY *O*
ČEPRAU MI JE HUDO, KER JE ŽE KONEC, ME TOLAŽI VSAJ TO DA ŠE PIŠEŠ NEKAJ TOP ZGODBIC :3

OK, VERJETNO NI USPEL PREVEČ DOLG RAZPIS KER SEM NA PREKLETEM FONU (KI MI TOK ŠTEKA IN POPRAVLA NAREČNE BESEDE DA BI GA NAJRAJE VRGLA V ZID )

p.s. OMG SKORAJ BI 'NEEEXT' NAPISALA
15. november 2014
OMFG!!!
KONEC JE!! s21
KONEC JE BIL POPOLEN IN VESELA SEM,DA STA NA KONCU SKUPAJ.TA ZGODBICA JE BILA POPOLNA IN PERFEKTNA VSE OD ZAČETKA!!SI ZARES DOBRA PISATELJICA IN ENEGA DNEVA MOREŠ NAPISAT KNJIGO!!PIŠEŠ SUPER IN TA ZGODBICA JE IMELA ZELO DOBRO IDEJO!!!NEXTI SO BLI DOLGI IN VSAK JE BIL ZANIMIV!!!NARAVNOST OBOŽEVALA SEM TO ZGODBICO!!!UPAM DA KMALU ZAČNEŠ PISAT NOV FF IN KO GA BOŠ ZAČELA,MI PROSIM POŠLJI LINK!!!!
15. november 2014
u28319
u28319
OMG zakaj sm mogla it na ta kurcev fon, da se ne morm lepo razpisat:''c Pac skratka vesda sm jst ena izmed prvih bralk ane in wow še sama sebe občudujem, da sm prebrala vse in da nisem pustila tega ff.-ja, ker je res najbolši!!
Poseben je že zato, ker notri nastopa Niall, ker pač si vedno opisovala njega, značilnosti ki mu pripadajo so prav resnicne in res ja najbolsa pisatleca si!
Tud sama sm zacudena, kako ti je uspelo priti do 100 delov ampak si res zasluzis, ker si se trudila in poskusala redno objavlat pa se ce si bla slabe volje (: Tok idej jst u zivlenju nikol ne bom dobila in pac res nevem kako nej opisem...
Tvoji nexti so bli vedno dalsi in to mi je postal ful usec! Vsa cast Patricija, da si vztrajala pol leta in vlekla ta fanfic do onemoglosti :3 Toop res brez besed sm*0*
15. november 2014
NE, NE, NE, NE, NE, NE IN NE!!! to ne more
biti konec, glej I'm in schock. Please, to še
ni konec. To so sam sanje, ne? No, kakorkoli
vse je perfektno in končno sta skupaj in končno
ga Leah spet ljubi...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PROSIM NE KONČAJ ŠE, USMILI SE ME
15. november 2014
Razpisem se ko pridem s tekme haha
16. november 2014
Okeej.. bom se probala razpisat čeprau nisem glih dobra u tem ampak okej.. Niall in Leah sta si bla usojena že ko sta se prvič vidla.. Sej veš kok pravijo, nasprotja se privlačijo :$ js nimam nobenega komentarja čez tvoje nexte ker so bli redni in usakega si naredila zanimivega.. Res nimam pritožbe (; mi je pa žau ker je te zgodbice konec ker je to ena izmed dveh zgodb zarad katerih sem si uzela neki časa pa prišla na igre pogledat in prebrat next c: js sm s to zgodbico bla že od začetka in res sm jo začutla, vedno ko je bil kakšen love scene sam karzačutla metulčke u trebuhu hah *awkward* ampak res.. začutla sem oba igralca in ti morm povedat da ni velik takih zgodbic tko da ja, svaka ti čast res! upam da bo še kkšna taka zgodbica nastala izpod tvojih prstov (omg hahah x'D) prou slabo se počutim kr sm že hotela napisat 'neeeeeeext' pa ga nemorm oziroma nesmem? nevem haha.. no to je to z moje strani, upam da bo še kašna taka zgodba ti sam pošl link<3 c:
16. november 2014
amm jst se ne bom razpisala preveč na dolgo ker edino kar ti bom povedala je to, da si ful dobra pisateljica in piši še naprej zgodbe
16. november 2014
Jokam kr je konc!!! Zakaj?! Cestitam za 100 chapterjev.
To je najboljsi ff kar sm jih brala! In verjem da sm jih velik!
V tem ffju je blo ogromno napetih trenutkuv,pa zalostnih, srecnih... Vse dobro se enkrat konca, to glih ni razpis ker mi take stvari ne grejo glih od rok. Skoda da je konc.
16. november 2014
ok,čaki da se umirim ker je konc.pa mater mu zakaj se ne morem umirit.
torej razpis:
to je ene najbolj prfektnih zgodbic ever.in jes običajno neham brat in to je ena izmed tistih zgodbic k sm jih prebrala dokonca in sm ostala brez besed.mism vedla da mate take talente(pisatelce).za "najstnico"mas neverjetno domišljijo in nobena zgodbica ni tok dobra.in js je jokam.in čez 2 mesca se bom spet čudla kako da je že konc.in tole zgodbico bom šla brat spet,spet,spet...
ti se ful vživiš v vlogo in zato je to tok popolno
še neki me zanima kok stane pa kdaj boš izdala knjigo?
pa običajno se razpišem sam se ne morm umirit k je že konc
a veš da sm zdele(v tem razpisu)4 brisala k sm hotla next napisat.
ti maš ful zgodbic na igreh in vsakič k lahko probam iskat eno po eno
hvala ti k nisi obupala in kr si začela pisat in si dokončala to zgodbico in tud mi te mamo radi
16. november 2014
prfekcija <3
prou škoda k je konc:// sm sj boš kmal novov začela an?
16. november 2014
OMG!!! *------------------------------*
Zagotovo ena iz med mojih najboljših zgodbic na igrah. In to mislim čisto resno! Mislim vse čestitke, da si zdržala in do konca napisala tako odlično zgodbico. Veliko pisateljic že na začetku obupa...ti pa nisi obupala pa, če tudi si hotela...NISI. Vsi imamo slabe dneve...in verjetno si jih tudi ti imela večkrat...ampak si vseeno napisala tako odličen next za nas-bralce. Brez skrbi, da bom čez nekaj časa znova in znova od začetka in do konca prebrala tole zgodbo. Splačalo se bo prebrat še večkrat! In tudi vsem drugim bi priporočala, da si preberejo to zgodbico, ker je neverjetna. Mislim od kje ti toliko idej? Ko boš se odločila za novo zgodbico pa le oglašuj hahahaha. Z veseljem jo bom prebrala. Lahko še povem, da sem se itak skoraj stopila, ko sem brala tvoje dele in gledala slike popolnega Nialla hahaha. Seveda Niall je bil v zgodbici ženskar in včasih sem se skor stopila zraven hahahha....spet drugič pa mi je šeu na živce. Ampak važno je to, da se tudi ženskar lahko spremeni. To mi je všeč! Pa ful mi je blo zanimivo, ko sta se Leah in Niall na začetku skos prepirala...potem pa jo je poljubil. *---* Hahaha aja pa, ko boš napisala knjigo mi sporoči...bom jo kupla. Verjetno boš zelo znana pisateljica po svetu. Mislim mlada si še hahahha in tak talentirana za pisanje zgodbic. *o* In drugič, ko bomo imeli v šoli kaki govorni nastop (npr. opiši svojo najboljšo pisateljico) bom opisovala tebe hahahahaha. x'd Mislim zdaj bom počasi nehala...čeprav bi še pisala...samo si morem it glavo sušit. x'd Samo ne obupaj nikoli nad zgodbico! Vedno boš imela bralce, ker verjetno bodo vsi hoteli brati tako dobro zgodbico. Samo piši in piši in piši...aja pa posodi mi kaj idej za pisanje hahahaha. ;D Drugače pa se ne bi rabla ti zahvaljevati nam, ker smo brali in to...ampak mi bralci tebi, ker si nam z svojimi megafantastičnimi nexti polepšala verjetno tudi kakšen dan hahaha. No saj meni si ga zagotovo! ;D RES VSE ČESTITKE ŠE ENKRAT IN SAMO TAKO NADALJUJ! ENA NAJBOLJŠIH ZGODB NA IGRAH ZAGOTOVO!♥
16. november 2014
OMFG :'( KONEC JE ŽE!!!!!!
OMG WAW KIR LEP KONEC RESNO OBVLADAŠ PISANJE
AWW kok sta tta dva človeka lepa skupi
Obvladaš pisanje in js ubistvu nimam pojma kak bom prežvela brez tegala fanfictiona ja sej vem berem jih še vsaj 30 vzporedno tko da mam dost 'dela' sam vseen pač ttle ff. je biu neki posebnega in js ga bom ful pogrešala kr je biu edn izmed mojih najljubših kar jih trenutno berem na igrah123
Res vsaka ti čas da si zbrala tolk prvotnih idej da si jih zbrala v zgodbico ki je postala ful uspešna pa da si tte ideje nadgrajevala z novomi ful popounimi idejami pa da si mela voljo pisat do 100 chapterja
vsak del v ttili zgodbici je biu posvoje napet pa zanimiv. Pač nekateri so bli polni sreče, veselja, ljubezni, drugi sovražtva eni spet kreganja (btw ta del mi je biu vedno zlo ušeč in nwm zaka sam js sm se zlo presmejala ob taki delih
Škoda da je že konec sam vsega lepega je enkrat konec ane? Hvala bogu da si napisala tak lep pa srečn pa popoun pa kjut pa svetovn zadn del res perfektno
jap to je res živet moreš za trenutek zato kr tist ko največ načrtuje se mu vse vedno podre...
I LOVE YOUR STORY 'CAUSE IT'S THE BEST!!!!!!
OK ubistvu nimam pojma ka bi še napisala kr sm vedno ko sm se pod komentar razpisala napisala za zaključek razpisa besedico 'next' in dans zdele tega ne morem nadit
Ja ubglavnem zgodbice je PHENOMENIALL FABULOUIS EXTRAORDINHARRY BRILIAM AMAZAYN IT'S ALL ONE PERFECTION
16. november 2014
ok hold on for a minute....
OMFG KONEC JE ljudje!!!!!!!!!!!!
omajgad js tak umiram tule zram
tole je tak perfektna zgodbica
pa ta konec... omg js se dobesedno jočem zram
sploh ne morem verjet da lahka kdo tak perfektno piše
res totalno sn brez besed pa še kr ne morem verjet da je konec
fuuuuuuul bom pogrešala to zgodbico in zihr jo bom šla še kdaj prebrat
vsaka čast da se ti je dal napisat tak dougo zgodbico
res je zakon
men so bli najbolši deli tisti ko sta se niall pa leah kregala
hahaha pa da ne bo kdo mislu da sn nesramna kr nisn
no men se zdi da nisn (haha whatever) xđ
tole je edn najbolših ff.-jev na igrah
res waaaaw *OOOOO*
ja pa upam da boš še napisala kako zgodbico kr tvoje je so res najbolše
nwm kak ti rata vsak del napisat tak zanimiv
no uglavnem ful dobre ideje maš tak da res vsaka ti čast
THE BEST <3
17. november 2014
u105006
u105006
ok zdej sem pršla do računalnika.
omg kok je tu dobr napisan, a boš začela še lalšnega pisat ker je res carsko THE BEST
in ja škoda ker je konc ker je res carsko jo bom pa brez skrbi še kdaj prebrala od začetka pa do konca pa une romantične trenutke ka so svetovni se bom na pamet naučila in res to je svetovno in to ti bom napisala še miljon krat ker je pač res svetovno in sem full vesela da sem najdla to zgodbico in jo začela brati.ker je pač tok svetovn spet ker pač je res in nimaš šanse da me prepričas v obratno. in to čist res!!!!!!!
še enkrat in zadnjič SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. november 2014
jooooooooooooooj jst se jokaam! ta zgodbica je popouna! s tabo sm bla od začetka in sm vesela da sm najdla tvoje zgodbice ker so popoune. resno ti si top pisateljica dej prosim še več takšnih zgodb napiš. ti si najbolša pisatelca na igrah in tu je eden najbolših ff-jev na igrah. ideje maš top in zgodbice the best. uglaunem svetouno use
18. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani