Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Torej nazaj sem z novim ffjem, ki sem ga kupila od Nike(Horan's Zayn.♡), ki je naredila tudi lepo naslovnico in quote.
"Can be our last call to our love?" *
Rita Ora as Gem
Niall Horan as Niall
Jesy Nelson as Alicia Blue
Linden Ashb as boss no. 1
Bruno Mars as boss no.2
"Niall please. Today is the day 321. We need help!" I screamed. He give me that phone.
"Hey, Gem. Can be our last call to our love?" He said slowly.
"Niall, you know.. If we will survive then I will go to Harvard and you will go to Bradford. This won't go out!" I whisper.
"Okay, you two. Stop! Gem please call help." I hear my friend.
"Yes sir!" I started laughing. Now I hae to call earth.
STORYLINE:
Gem je dekle, ki je bila pred dobrim letom ugrabljena, kot bi se vgreznila v zemljo. In kar se tudi je. Dva največja ugrabitelja sta ugrabila 2 punci in enega fanta. Poslali so jih v vesolje z kisikom za dobro leto, kar pomeni 400 dni, čeprav ima leto 365 dni. V vesoljski ladji pa je Gem našla zastarel telefon, katerega je Zayn spravil v red. Imajo en klic in uporabiti ga morajo pametno.
~.~
next?
"Can be our last call to our love?" *
Rita Ora as Gem
Niall Horan as Niall
Jesy Nelson as Alicia Blue
Linden Ashb as boss no. 1
Bruno Mars as boss no.2
"Niall please. Today is the day 321. We need help!" I screamed. He give me that phone.
"Hey, Gem. Can be our last call to our love?" He said slowly.
"Niall, you know.. If we will survive then I will go to Harvard and you will go to Bradford. This won't go out!" I whisper.
"Okay, you two. Stop! Gem please call help." I hear my friend.
"Yes sir!" I started laughing. Now I hae to call earth.
STORYLINE:
Gem je dekle, ki je bila pred dobrim letom ugrabljena, kot bi se vgreznila v zemljo. In kar se tudi je. Dva največja ugrabitelja sta ugrabila 2 punci in enega fanta. Poslali so jih v vesolje z kisikom za dobro leto, kar pomeni 400 dni, čeprav ima leto 365 dni. V vesoljski ladji pa je Gem našla zastarel telefon, katerega je Zayn spravil v red. Imajo en klic in uporabiti ga morajo pametno.
~.~
next?
06. marec 2015

u174893
ne,hvala
06. marec 2015

u181656
next
06. marec 2015

u164509
next
06. marec 2015
fƖαѕнвαcк
Ugrabili so me.
Veliko se ne spomnim saj se je dogajalo tako hitro. Edino kaj se spomnim da so vlomili v hišo in so prišli v mojo sobo. Bila sta dva in sta me uspavala. Vse kar sem lhako videla je bila črna tema. Ko sem se zbudila sem bila na nekakšni čudni ladji nato pa me je nekaj ali nekdo udaril in spet sem bila v nezavesti.
ᴇɴᴅ ᴏғ ғʟᴀsʜʙᴀᴄᴋ
Spet sem se zbudila ampak takrat več nisem bila na tisti ladji ampak v nekateri hiši in tam je še bila ena punca in takoj sva postali prijateljici. Ime ji je Alicia Blue.
Ojojojojoj kako sem neulikana še sama se nisem predstavla ok sem Gem Clark, stara sem 19 let in pri 18 letih so me ugrabili. Povedali so mi da sem v vesolju in da imama od danes naprej 400 dni da se morajo v tem času vrniti na zemljo.
gem
alicia
in še nekaj vprašanj:
ali bo gem in drugima dvema uspelo oditi nazaj na zemljo??
next??
kritike in pohvale???
se opravičujem da je next malo krajši saj nisem imela dovolj časa in upam da vam je všeč シ
Ugrabili so me.
Veliko se ne spomnim saj se je dogajalo tako hitro. Edino kaj se spomnim da so vlomili v hišo in so prišli v mojo sobo. Bila sta dva in sta me uspavala. Vse kar sem lhako videla je bila črna tema. Ko sem se zbudila sem bila na nekakšni čudni ladji nato pa me je nekaj ali nekdo udaril in spet sem bila v nezavesti.
ᴇɴᴅ ᴏғ ғʟᴀsʜʙᴀᴄᴋ
Spet sem se zbudila ampak takrat več nisem bila na tisti ladji ampak v nekateri hiši in tam je še bila ena punca in takoj sva postali prijateljici. Ime ji je Alicia Blue.
Ojojojojoj kako sem neulikana še sama se nisem predstavla ok sem Gem Clark, stara sem 19 let in pri 18 letih so me ugrabili. Povedali so mi da sem v vesolju in da imama od danes naprej 400 dni da se morajo v tem času vrniti na zemljo.
gem
alicia
in še nekaj vprašanj:
ali bo gem in drugima dvema uspelo oditi nazaj na zemljo??
next??
kritike in pohvale???
se opravičujem da je next malo krajši saj nisem imela dovolj časa in upam da vam je všeč シ
13. marec 2015
ja
next! pa kuko morš to uprašat?! če še enkat to uprašaš te bom ubila!
super!
next! pa kuko morš to uprašat?! če še enkat to uprašaš te bom ubila!
super!
14. marec 2015
Hvala in res se opravičujem ker nebomogla nextat ker mam roko poškodovano
15. marec 2015
ali bo gem in drugima dvema uspelo oditi nazaj na zemljo?? Hahha pomoje bo eni uspelo drugi pa ne 
next?? JAAAAAAA
kritike in pohvale??? kritik ni pohval se mi pa ne da naštevat kr bi mi preveč cajta uzelo
next?? JAAAAAAA
kritike in pohvale??? kritik ni pohval se mi pa ne da naštevat kr bi mi preveč cajta uzelo
15. marec 2015