u178002
u178002
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. november 2014
u178002
u178002
plosim *puppy face*
24. november 2014
u101440
u101440
next+ nova bralka
24. november 2014
u178002
u178002
http://www.igre123.com/forum/tema/we-are-family-for-ever-%28cimorelli%29/76640/
bi mogoče brala?
in če bi lahko kritizirale in se razpisale?!
24. november 2014
u159575
u159575
Evo, končno nextam!
________________________________________________________________________________

Ponedeljek, 4.8.2014
Ponedeljkovo jutro. Ura je bila približno 8.00. Čeprav sem bila zaspana, sem vstala iz postelje in se probala prebuditi. Danes sem imela nalogo, da moji novi muci poiščem novega lastnika. Zunaj je bilo poletje, a zgledalo ni prav nič tako. Bilo je megleno. Zato sem odšla do omare in se oblekla, skoraj zimsko bi lahko rekili;

Nato sem se usedla za pisalno mizo, v roke vzel svinčnik in list papirja, in začela pisati ljudi, ki bi jim lahko podarila muco.
SEZNAM:
1. Julia
2. teta
3. sestrična
4. sošolec/ka
5.

Naenkrat sem obstala. "Kaj pa Tim? sem se uprašala. Seveda, on jo bo z veseljem uzel k sebi!!" sem hitro vstala, uzela torbico in muco in stekla iz sobe. Niti od staršev se nisem poslovila. Samo stekla sem v sosednjo ulico in z očmi poiskala Timovo hišo;

Čeprav nisem bila prepričana, da sem izbrala pravo hišo, sem vseeno stopila pred vrata in pozvonila. Nekaj časa, sem nemo stala pred vrati, nato pa se je pred vrati prikazala neka pojava. Vrata so se odprla in pred njimi je stala ženska;

Predvidevala sem, da je to Timova mami.
"Živjo, vstopi. Kaj želiš?" prijazno me je sprejela, čeprav sploh ni vedela kdo sem. Jaz sem se ji nasmehnila in vstopila. "Je Tim doma? Njega iščem." sem uprašala in upala, da je doma. Pokimala je in razložila, da poležava v postelji. "Grem lahko k njemu v sobo, ker ga nujno rabim!?" sem prosila. Pokimala je in še predenj je lahko rekla še kaj, sem stekla po stopnicah navzgor, kjer sem na vratih takoj zagledala napis TIM. Odprla sem vrata in za njimi zagledala pelepo sobo, in sredi nje pa posteljo, na kateri je ležal Tim.

Vstopila sem in potiho pozdravila. Tim se je zdrznil in me pogledal. "Haii!" je pozdravil in mi pomahal. Začela sva se pogovarjat;
j-jaz T-Tim
j- Oprosti ker sem tako zgodna, ampak nujno te potrebujem....
T-Nič hudega, saj moram tako in tako ustati.
j-Haha! No, hotela sem te uprašat če... Imaš rad živali?
T-Jaaa, obožujem jih! Ampak leto nazaj mi je umrl moj pes... Zdaj nimam nobene živali.
j- Bi imel muco??
T-Jo imaš??
j-Ja, našla sem jo na tleh, mami pa je rekla, da pri nas nemore ostati. Jo boš imel?
Tim je pokimal, jaz pa sem mu izročila muco. Nato sva odšla iz sobe dol v dnevno. Predstavil mi je svojo mami (to je bila tista gospa ki mi je odprla vrata).
"To je moja mami Andrea." jo je predstavil Tim. Razložil je, da njegov oče živi v Kalifornji, saj sta se starša ločila, ko je bil še majhen. Skupaj smo se vsedli za mizo v njihovi kuhinji in Andrea je skuhala odličen čaj.
"Res sem vesela, ker ima moj sin končno tako prijetno punco. Upam, da bo ta zveza dolgo trajala." je rekla Andre in me prijela za roko. Jaz pa sem se samo nasmehnila in se zahvalila. Ko sem popila čaj, sem vstala, se poslovila in rekla, da pridem še kdaj. "Em, greš z mano na sprehod ob obali?" je vprašal Tim še preden sem odšla. Pokimala sem in ga poljubila, nato pa sva se odpravila do obale.
Hodila sva petnajst minut in nato končno prišla do pomola. Sezula sem si čevlje, jih prijela v roko in hodila po toplem pesku, saj je zdaj zunaj sijalo sonce. Ko sva hodila in hodila, sva prišla do majhne hiške. Vsedla sva se v pesek in se prijela za roki. "Tim, ljubim te!" sem zašepetala in ga poljubila. On pa je odgovoril: "Jaz tebe še bolj..."

Tako sem cel dan preživela z Timom, mojo največjo ljubeznijo, no tako sem vsaj mislila...
____________________________________________________________________________
Next??
27. november 2014
u178002
u178002
neeeeeeeeeext
27. november 2014
u101440
u101440
next
07. december 2014
next
01. januar 2015
u185855
u185855
next+nova bralka
01. februar 2015
next + nova bralka <3
01. februar 2015
u159575
u159575
Nextam! Hvala novim bralkam, da ste se odločile za branje. Upam da vam ne bo žal!
______________________________________________________________________
Torek, 5.8.2014
Včeraj sem se domov vrnila šele ob 23.00, ker sva šla z Timom še na žur v bar na plaži.
Zato sem danes ustala šele okoli 10.00. Prvo kar sem danes naredila, je bilo to, da sem v roke vzela laptop in odšla brskat po spletu. Spomnila sem se, da nameravamo iti z Julyo še na morje, da si malo polepšava počitnice, zato sem šla iskat ideje, kam bi lahko šle.
Po tehtnem premisleku, sem se odločila, da bova letos počitnikovale v COSTA RICI oz. KOSTA RIKI. Tja lahko prideva samo z ladjo, zato sem nama že rezervirala karto za letalo do Amerike, pa še karto za ladjo, do Kostarike. Odpotujeva pa že jutri!!
Svobodno sem zadihala, zaprla laptop in ustala iz postelje. Odšla sem v garderobo in si izbrala oblačila.

Vreme se je v primerjavi z učirajšnjim zelo poboljšalo in zato sem lahko spet oblekla krajše rokave. Začelo mi je kruliti v želodcu, zato sem se odpravila v kuhinjo. Ko sem vstopila vanjo, so mami, oči in Taylor že sedeli tam. Čakali so samo še zaspanko in to sem bila JAZ! Pozdravila sem jih, nazaj pa sem dobila očetovo opazko;" Emmy, zakaj nosiš tako kratko krilo? Zgledaš kot kurbica!" Ostala sem odprtih usti in počasi odgovorila; Ka....kaj ti pa j...e?! Zunaj je poletje!" Oče je hotel odgovoriti, a mu je mama v usta porinila jabolko. "Pusti jo pri miru. Ti, Emmy pa drugič res obleči dalše krilo." je pripomnila mama. Zavila sem z očmi in si pripravila smuti.

V mikser sem vrgla skodelico borovnic in jih zmiksala. Med tem sem povedala, da greva jutri z Julyo v Kostariko. "Ja ja, gresta ja. Zadela te bo kap, že takoj ko boš vidla kačo! Haha!" je bila duhovita Taylor. Nisem se zmenila zanjo, samo jezik sem ji pokazala. Mami in oči sta bila vesela, da počitnic ne bom preživljana pred računalnikm in TV-jem. Sunkovito sem vase zlila smuti in odšla na sprehod z Lady. Ko sem hodila po ulici, sem pri sosednji hiši zagledala kombi, ki je pripeljal pohištvo. Še včeraj je bila hiša prazna, zdaj pa se je vanjo nekdo preselil. No saj, tega sem navajena, ampak vseeno me je zanimalo kdo se je priselil. Zato sem odšla do dovoza in pogledala za kombi. Tam je stala neka mlajša gospa in nosila težke škatle. Zakašljala sem in stem hotela opozoriti nase. Ženska se je obrnila in me pogledala. Kmalu se je nasmehnila, odložila škatle in se posvetila meni.

Pogovor;
j-jaz o-ona
o-Heej!
j-Jutro
o-Anna sem. Danes smo se preselili.
j-Lepo. Emmy
o-Imam hčerko, ki ti je podobna.
j-Res? Kje pa je?
Stekla je v hišo in se vrnila čez sekundo, z njo pa so bili vsi njeni otroci.

j-Saj jih je cela četa
o-Ja, 7.
Vsakega posebej sem pozdravila, nato pa so se mi oni predstavili. Ime jim je Alex, Max, Luz,Sebastian, Fanny, Maya in Nando. Luz, ki je najmlajša, se mi je takoj prikupila in skupaj sva se nekaj časa igrali z Lady, nato pa sem morala oditi naprej. Luz me je na kolenih prosila če gre lahko z mano na sprehod, jaz pa nisem vedela kaj naj naredim. Ko pa sem videla, da ne bo popustila, sem jo vzela s sabo. Skupaj sva hodili po parku in govorili o useh mogočih stvareh. Povedala mi je, da je stara 4 leta, da sta njena starša ločena, da je njen oče španec, ... Iti sem morala še k Julyi in tudi tja je šla z mano Luz.
"Julya, jutri greva v Kostariko!! Na počitnice!" sem vesela povedala Julyi, med tem ko se je Luz igrala z igračo. Julya je bila navdušena in takaoj sva skupaj napisale stvari, ki jih nesmeva pozabiti. Še nekaj časa sva se z Julyo igrali, nato pa sva z Luz odšli domov. Zdelo se mi je prav, da Luz povabim k meni domov, zato sem to res storila. Ko sva vstopili, sem jo najprej predstavila mami in očiju, nato pa sva skupaj odšli v mojo sobo.
"Jutri greš v Kotariko?" me je zamišljeno vprašala Luz. "Hahha, ja. V Kostariko grem. K-O-S-T-A-R-I-K-A." sem se zasmejala in jo pobožala po glavi. Ona pa mi je sedla v naročje in me objela.

Nasmehnila sem se ji in jo močno objela. "Rada te imam, čeprav te še ne poznam." mi je zašepetala Luz. Pokimala sem ji in ji podarila svojo najljubšo zapesnico, ki ji je bila tako ušeč.

Potem sem jo pospremila do njigove hiše in se od nje poslovila. Doma sem spakerala polno oblačil, ličil, kopalk, čevljev, denarja,...

Poklicala sem še Tima, naj pride k meni in ko je prišel, sva se skupaj usedla pred TV in gledala film Krive so zvezde. Zadnjo sekundo sem se spomnila, da gre lahko jutri z nama v Kostariko tudi TIM!! Ko sme mu to predlagala, se je takoj strinjal in zmenila sva se, da se jutri dobiva pri meni ob 11.00. "To bojo najboljše počitnice Emmy!" se je zasmejal, me objel in poljubil.

Ko je bilo filma konec, je Tim odšel domov, jaz pa spat, saj je bilo že zelo pozno.
_________________________________________________________________________
Nočko!
Neeext?
07. februar 2015
u188661
u188661
nexr <33
08. februar 2015
NEXT!!!
08. februar 2015
nexttttt!!! hahahah,osebe iz tiste nove nadaljevanke(Moje srce je tvoje)
08. februar 2015
u188661
u188661
Jaa sem ugotovila zdaj x''D
08. februar 2015
neeext<3333
14. februar 2015
neeext
19. oktober 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani