Waaaa hvala ti<333

Next c:
02. september 2014
neext
04. september 2014
next
04. september 2014
neext sup *W* <33
04. september 2014
u159575
u159575
Hvala za nexte! Ta next je posvečen ℛσʟʟεяcσαƨтεя.*!
________________________________________________________________________________
Petek, 1.8. 2014

"Emmy, obisk imaš!" je že okoli 8.00 mama vstopila v mojo sobo. Jaz sme sedela na postelji, z računalnikom na kolenih. "Kaj??! Kdo pa je že tako zgodaj?!" sem bila presenečeno zmedena. "Kaj misliš, kdo? Aja, pa bolje bi bilo, da se preoblečeš iz pižame..." je še dodala mama, nato pa odšla iz sobe. Zavila sem z oči, ugasnila laptop, in odprla omaro. Iz nje sem hitro potegnila nekaj cunj. Niti gledala nisem, kaj se potegnila.
Skombinirala sem tole;

Ko sem se oblekla, sem hitro stekla po stopnicah, in počasi odprla vhodna vrata. Pred nimi je stala.......... Julya! "Julya! Kaj pa ti tukaj takoj zgodaj!!? Se ti je zmešalo??!" sem bila nekoliko jezna. "Ne, ni se mi zmešalo. In, si pozabila, da greva danes zjutraj na sprehod z Lady in Byno?" se je zasmejala in mi pomežiknila. Obupano sem pokimala in stekla po Lady, ji pripela povodec in z Julyo odšla na sprehod. Kaj pa mi je preostalo drugega??!

To je Byna. Velikanska bernardinka Byna. Do Lady se obnaša, kot da je njena največja zaveznica. Pred vsem jo brani.
Z Julyo sva hodili po dolgi, še zamegljeni ulici. Bili sva popovnoma tiho. "Poletno jutro, pa tako, a?" sem belknila in prerezala to mračno tišino. "Jaa... Taylor mi je učeri povedala, da bosta dobili bratca ali sestrico! Čestitke!" je rekla Julya, jaz pa sem jo začudeno pogledala. "Od kdaj ti more te stvari govoriti Taylor??! Saj bi i jaz danes povedala!" sem bila nestrpna. Ravno, ko mi je Julya hotela odgovoriti, je proti meni z veliko hitrostjo pridervel velik avto. Obe z Lady je zbil tako močno, da vsa obe ležali na tleh.
*JULYA *
Avto je v trenutku zbil obe z Lady in obe sta doživeli velik šok. Ležali sta na tleh. Takoj sem hotela pomagati Emmy, ko sem videla, da je v nezavesti. Lady pa je samo cvilila, saj je bila močno poškodovana. V roke sem vzela svoj telefon, v imeniku poiskala Emmyno domačo številko, in pritisnila sem kliči. Kar nekaj časa je samo zvonilo, nato pa sem na drugi strani končno zaslišala glas. Bila je Taylor.
j-jaz (Julya) T-Taylor
T-Ja, prosim??
j-Heii! Julya tukaj!
T- Ojoj, kaj pa je, da tako hitiš?!
j- Emmy in Lady je zbil avto! Hitro povej še vajini mami in očetu, potem pa pridite.
T-Šit!!? Kaj??! Kam naj pridemo??

j-Nasproti hiše tiste tvoje sošolke.
T-Misliš Amy? Okej pridemo! Ti pa pokliči rešilca!
j-Bom! Hitro pridite!
Ko se prekinila, sem vtipkala številko klicnega centra in hitro povedala kaj se je zgodilo, oni pa so rekli, da bodo kmalu prišli. Malo potem ko sem odložila, so že prišli Taylor, Miranda in Bred. Stekli so do Emmy in jo hoteli zbuditi, a jim ni uspelo. Jaz sme čakala rešilca, ki je hitro prišel.

"Šit! Julya, zakaj si naročila tega starega rešilca??!" je besno do mene prišla Taylor. "Nisem naročila starega! Nevem zagaj so poslali tega!" sem zagela jokati. Taylor me je objela in me prijela za roko; "Oprosti. Veš, za mojo sestro gre, in sem zelo občutljiva." Pokimala sem, nato pa sem pomagala Emmy dvigniti na nosila. Onesli so jo v rešilca, z njo pa je šla Miranda. Zmenili smo se, da jaz, Taylor in Bred v bolnišnico pridemo kasneje. V roke sem vzela krvavo Lady in jo nesla k Taylor. Skupaj sva jo peljali do veterinarja, ki je rekel, da jo bo nekaj časa obdržal na opazovanju. Nato sva se odpravili domov. Skupaj z Bredom smo se odpeljali v bolnišnico. Parkirali smo pred njo, nato ap odšli noter. Poiskali smo Taylor in Amando, ki sta objokani čakali pred operacijsko sobo. Objela sem Taylor in si obrisala solze. Nato je iz operacijske stopila kirurginja.

Z očmi je iskala Taylor, Mirando in Breda, ko pa jih je le našla, je stopila do njih. "Je kaj novega o Emmy?!" je panično vprašala Miranda. Kirurginja je pokimala in dejala: "Operacija je zaključena. Opravljena je bila brez večjih zapletov, nisem pa čisto 100% prepričana, da bo vse uredu. Najpomembneje je, da je izven življenske nevarnosti." Vsi smo si odahnili. "Jo lahko obiščemo?" sem radovedno uprašala. "Lahko, ampak je ne uznemirjajte. Pokimala sem in pogledala ostale. Pokimali so mi, kar je pomenilo, da naj grem prva. In sem šla.
*Emmy*
V sobo je nekdo ustopil. Sunkovito sem se zbudila in zagledala Julyo. Videla sem da ležim v bolnišnici. Julya je stopila do mene in me prijela za roko.

"Em, oprosti! Za vse kar sem ti naredila! Za današnji sprehod, .... za vse! Emmy, vse bo uredu!" je začela skoraj jokati. V očeh so se mi nabrale solze. "Ti oprosti za vse! Za vse trenutke, ko sem bila jezna nate!" sem zdaj začela jaz. In dodala; "Kako je z Lady?! Prosim! Reci da je vse uredu!!" "Z Taylor sva jo peljali k zdravniku, obdržal jo je na opazovanju, ampak..." Julya je končala. Solzno sme jo pogledala in upala na najbolje. "Lahko pogine..." je končno dokončala Julya. Začela sem jokati kot dež. Nisem in nisem nehala. Julya je nato odšla iz sobe. Prišli so še mami, očka in Taylor. Objeli so me in mi povedali, da lahko jutri že odidem domov, saj nisem močno poškodovana. Nato so odšli tudi oni. Jaz sem še kar jokala. Nisem vedela kaj bo... Nato sem v solzah zaspala...
Next?
Mnenje?
06. september 2014
Next
06. september 2014
next
06. september 2014
tra
neext
07. september 2014
next.Ful dobra zgodba!!!!!!!!!!
07. september 2014
hvaala <3
neeext *w*
perf pišš *O*
07. september 2014
next, sej je dobra zgodba sam mal preveč nadrealistična.-.. zasebno letalo?! tok velko&lepo? pa od kdaj morš u hotelu v parizu posodo pomivat ča maš restauracijo?? pa kopalnico pospraulat če si rekal da je ful lep hotel? pol so sobarce zato mogoč a ne.. pa še to - 'tok močno ju je zbil avto da sta obležali na tleh'??! halo? če bi ju tok močno bi obe umrli, če sta obležali na tleh pa bli nezavestni pomen d ju je sam mau avto zbiu pa si že tok poškodvan...aja pred 1 uro niso vedl če bo Em umrla, zdej gre pa jutr že lahko domov? pa mela je operacijo?
dej, sam mal tko, mal bl realno probi pisat...pa ne tko hitr..dogodki se počas odvijajo (kr zalublena je punca po enmu dnevu)= pa si sam rekla da sta bla 3 ure skupi pa k sta 'treščla' kar je tut skor nemogoče, ker pač gledaš pred sebe, sta šla kr na sprehod? mal prehitr pa preveč nadrealno...
to je sam moje mnenje, kko lahko zgodbico zbolšaš, ni pa treba upoštevat..
jz bom useen brala ne glede na...nexšt<3
07. september 2014
tra
nextt
07. september 2014
https://www.igre123.com/forum/tema/n-z-n/73911/2
Bi katera brala???
*му_ℓσνє* bla bi vesela če loh še mojo zgodbo kritiziraš?!?!
10. september 2014
ne, se mi ne da, hvala. mem preveč dela,to pa delam na tej temi, ekr se mi zdi da res lahko se izbolša in je ful dobra zgodba.... drgač pa nč slabga ne mislm
11. september 2014
ok, vseen hvala
11. september 2014
u172272
u172272
NEXT
23. september 2014
Kdaj bo next????????????!!!!!!!!???????????
27. september 2014
u159575
u159575
*му_ℓσνє*;
1. Em ni bila v smrtni nevarnosti, samo ekliso še dobro da ni!
2. Ja, lahko se zaljubiš v trenutku, temu se reče ljubezen na prvi pogled!
3. Mogoče bom kateri predlog probala upoštevat.
Zdaj pa končno nextam! Ta next je posvečen _me*-*_ !
________________________________________________________________________
Sobota, 2.8. 2014
"Tok tok" je nekdo zjutraj trkal po vratih. Zaspano sem odprla oči in komaj izgovorila besedo "prosim". Nato so se odprla vrata in v sobo je vstopila medicinska sestra.
j-jaz s- sestra (medicinska)
s-Dobro jutro! Kako se počutiš?
j-Jutro! Uredu sem, samo malo sem utrujena....
s- To je samo zato, ker si spala na tej bolniški postelji. Danes boš lahko odšla že domov.
j- Ress? Super! Koliko pa je ura?
s- Ura je 8.20. Tvoje starše sem že poklicala, tako da pridejo pote čez pol ure.
Pokimala sem in se veselila vrnitve domov. Nato je sestra odšla po zajterk, jaz pa sem med tem poklicala Julyo.
J-Julya j-jaz
J- Heii Em! Si že doma?!
j-Hei, nisem še, bom pa čez pol ure! Jej!
J-Super! Ravno zdele mi je Taylor sporočila, da je z Lady use uredu, samo da je tačka še boli. Useno bo že danes doma, lahko jo bova šli skupaj iskat!
j- Ok, z veseljem! Ti sporočim, ko bom doma! Čauu!
J-Čauu, drži se !!
Ko sem odložila, je sestra prinesla zajtrk;

s-Naredili so ga samo zate! Nja ti tekne!
j-Joj, hvala!
Takoj sem v roke vzela vilice in začela jesti. In ja, zelo mi je teknilo. Pojedla sem v nekaj minutah, nato pa sem se že kar oblekla, v oblačila ki sem jih imela sabo. Ni jih bilo veliko, a vseeno sem se oblakla lepo;

Obula sem se v all starke, nato pa vse svoje stvari spakirala v torbo. Uredila sem si še frizuro, si naredila kito, in čakala. Čez nekaj časa pa so končno prišli. Mami, oči in Taylor. No, zraven pa seveda še naš bodoči družinski član, v maminem trebuščku. Objela sem vse po vrsti in skupaj smo odšli domov. Med vožnjo sem mami govorila kako sem preživela noč in kako sem doživela nesrečo. Mami je povedala, da je v trebuščku že začutila rahle brce, in da ji je zdravnik povedal, da je noseča že 3 mesece in pol.
Ko smo priseli domov, sem takoj stekla v sobo, odložila svoje strvari in mami povedala, da grem k Julyi. Ko sem stekla proti njeni hiši, sem jo zagledala že od daleč. Stala ja na vhodu hiše in mi mahala. Ko sem pritekla do nje sem jo objela in se ji nasmehnila. Takoj sva se začeli smejat in pogovarjat. Z njo mi res ni nikoli dolgčas! "Greva po Lady?" je z nasmehom vprašala Julya. Začela sem se smejati in v smehu odgovorila. Strinjala sem se in skupaj sva odšli do veretinarske klinike. Bila je velika, steklena klinika, v kateri je delala tudi moja teta.
Vstopili sva in stopili do ambulante. Potrkala sem in vstopila. V ambulanti je bila teta!
Teta Sarah:

S-Sarah j-jaz
S- Emmy! Si že doma?!
j-Živjo! Ja, danes sem prišla. Pogrešam Lady in sem jo prišla iskat. Če že lahko gre domov....
S-Ja! Seveda, prav vesela bo! Ampak Emmy, paziti moraš nanj in nehodi na dolge sprehode, ker jo tačka še močno boli.
j-Seveda! Držala sem bom pravil! Kje pa je Lady?
S-Takoj jo prinesem.
Teta je odšla iz ambulante, in se vrnila čez nekaj trenutkov. V rokah je držala Lady!
j-Joj! Kako je velika!
S- Ja, dobro smo jo hranili!
j- Hvala teta! Pozneje pridem k tebi jahat!
S- Prav! Se vidiva!!!
V roke sem vzela Lady in z Julyo sva se odpravili domov.

_________________________________________________________________________
Next ??
05. oktober 2014
next
05. oktober 2014
Next, full zanimivooooooo^-^
05. oktober 2014
next
07. oktober 2014
u159575
u159575
Nadaljuem!
______________________________________________________________________________
Nadaljevanje sobote, 2.8.2014
V roke sem vzela Lady in z Julyo sva se odpravili domov. Po poti sva se z Julyo pogovarjali, kaj vse bi še lahko počeli zadnji mesec počitnic, in tako sva se odločili, da bi šli za nekaj dni še na morje. Res sva želeli skočiti v morje, čeprav lahko to narediva tudi v New Yorku, ampak tukaj naju vsi poznajo in naju gledajo! Me pa želimo malo zasebnosti.
Preden sva se poslovili sva si dali "petko" in jaz sem odšla v hišo, Julya pa domov. Ko sem vstopila v vežo, sem vse poklicala. Ko so v mojem naročju zagledali Lady, so bili vsi zelo veseli. "Lady! Kako sme te pogrešala!" je zavriskala Taylor in jo pobožala. Tudi mami in očka sta pogrešala našo malo žverco! "Taylor, bi lahko danes malo pazila na Lady? Prosiiim!?" sem proseče pogledala sestro. Ona pa je odgovorila: "No, naj pomislim.... Am....... Z veseljem!". Objeli sva se in Lady sem izročila Taylor. Stekla sem v sobo in se oblekla v dokaj športna oblačila, v katerih bom lahko jahala;

Obula sem all starke in odšla dol v kuhinjo. "Mami, jaz grem k Sarah jahat! Pridem kmalu!" sem se zadrla mami in pomahala. Pokimala je, jaz pa sem iz mize vzela še mafin in stekla iz hiše, ter se odpravila proti tetinemu ranču. In to peš. Ni veliko hoje, a pot ni ravno ravna. Hoditi moraš še malo navzgor,pa navzdov,.... Čez kakšnih 30 minut, pa se ti odpre prelep pogled na tetin ranč;

Izbrisala sem si pot iz čela in se odpravila proti hlevu z konji. Vrata so bila odprta in teta je v eni od staj kidala iztrebke in seno.
j-Heei!
t- O, živjo Emmy! Nekaj bi....
j-Je Magy v svoji staji? Z njo bi šla jezdit.
t-Emmy, Magy je hud bolna....
j-KAJ???!!! Kaj je narobe z njo??!
t- Sploh ni morla stati, in ležala je natleh. Ko sem jo pregledala, sem ugotovila, da se ji je zasukal želodec.... Lahko pogine....
j-NEE! Ne bo umrla! Ker je Magy močna punca in se bo opomogla!
t-Emmy vedi, da če se živali obrne želodec, da nima drugega, kot da pogine. Pojdi na ježo z Tringo.
j- Prav, ampak potem....
t-Ja, potem bova poskrbeli za Magy. No, bodi brez skrbi in uživaj!
j-Čauu!
To je Magy, moja kobila;

Tringa, ena tetinih kobil;

Stekla sem do Tringine staje, jo osedlala in si preden sem jo zajezdila obrisala solze. Nato sva s Tringo odjezdili iz hleva in se zapodili skozi drevored na tetinem ranču. Med jezdenjem sem vso svojo žalost želela dati iz sebe, zato sem se odločila, da odjezdim na plažo. "Tam se vedno najbolj sprostim in tja sva z Magy vedno jezdili!" sem si govorila med jezdenjem, kar mi je ulivalo še večjo moč, da bo Magy ozdravela. Ko sva prijezdili do borovcev, ki so znanjali, da se bližava plaži, sem zagledala, da nama nekdo prihaja nasproti. Bil je Tim.
T-Tim j-jaz
j- Tim, kaj pa ti tukaj?
T-Jaham! Tako kot ti!
j-To že, ampak to je Ban, tetin konj.
T-Ja! Jaham pri tvoji teti. Skoraj vsak dan! Obožujem konje.
j-Jaz tudi!!! Greš z mano do plaže?
T-Z veseljem! Greva!
Dirjala sva do plaže in pri tem sva oba zelo uživala! Ko sva prispela na plažo, pa sva se vrgla na vroč morski pesek in se malo odpočila. Počakala sva sončni zahod in ga občudovala. Nato pa;

T-Oprosti!
j-Oprosti meni!
j,T- Uredu je!
Nato sva se spet obrnila in zdirjala iz plaže. Na ranču sva se poslovila in Tim me je spet poljubil. SVa postala par?!
Še zadnič sem mu pomahala, dokler me ni poklicala teta. Stekla sem v hlev, v roke sem vzela steklenico, v katero sem namešala zdravila za Magy in odšla do nje. S teto sva sedli ob njo in jo božali. Dali sva ji zdravilo in bedeli ob njen. Pokicala sem ami in ji povedala, da boram ostati poleg Magy. Dovolila je, in jaz sem vso noč prebedela ob njej. Proti jutru pa sem končno zatisnila oči.
____________________________________________________________________________
Next??
Kako se vam zdi?
18. oktober 2014
next
18. oktober 2014
next
to je tok prfektno
18. oktober 2014
u159575
u159575
Hvala
19. oktober 2014
next
prfekt
19. oktober 2014
u159575
u159575
Hvala za vse nexte in pohvale
________________________________________________________________________
Nedelja, 3.8. 2014
Čutila sem drezanje ob nogo. Odprla sem oči in zagledala, da me dreza Magy. Ko sem jo zagledala, so se mi oči zasvetile; "Magy! Ti stojiš!! Bravo!!!" Hitro sem vstala in stekla iz hleva, do tetine hiše. Vstopila sem in teto zagledala že v kuhinji.
j-jaz t-teta
j-Jutro....
t- Jutro! Zakaj pa si tako zadihana?
j-Magy je ozdravela! Postavila se je na noge!
t-Ji je uspelo!!?? Bravo!
j-Jaaaa!!
t-Si lačna?
j-Ja, malo pa res! In zaspana!
j,t-Hahahahaa
Vsedla sem se za mizo in teta mi je prinesla zajtrk;

j-O, hvala!
Hitro sva pojedli in vse zmetali vase, nato pa stekli nazaj k Magy. Ona je še kaj stala in mirno tekala po staji. "Ja Emmy, Magy je ozdravela!" je zmagoslavno povedala teta, jaz pa sme objela Magy in jo poljubila. Ko sem hotela iti z njo na ježo, me je teta ustavila; "Ne, danes mora še počivati. To bo najbolje zanjo." Pokimala sem, nato pa mi je zabrnev telefon. Bil je sms. Pogledala sem od koda je in ugotovila, da ga je poslal neznan pošiljatelj. Pisalo je;
_____________________________________________________________________________
Heii Em!
Presenečenje imam zate.... Ob 18.00 pred tvojo hišo!
P.S. Tvojo številko sem dobil od Julye.
Tim
_____________________________________________________________________________
Pogledala sem na uro in videla, da je že 12.00. Ja, danes sem pa dolgo spala. " Čas je, da grem domov. " sem rekla teti, jo objela in odšla. Še prej pa sva si pomahali v slovo. Med potjo sem skakljala po poti, ko sem naenkrat zaslišala mjavkanje. Prihajalo je iz grmovja. Stopila sem do njega, ga odgrnila in v njem zagledala majhno, suhcano kepico. Bila je muca;

Bila je tako cute, da sme jo morala vzeti s seboj. Vzela sme jo v roke, jo položila v žep jakne in skupaj sva se odpravili domov. Med potjo mi je predla in zdelo se mi je, da sme ji všeč.
ČEZ NEKAJ TRENUTKOV, KO SEM PRIŠLA DOMOV
Vstopila sem v vežo, se sezula in mucko skrivaj nesla v svojo sobo. Na postelji v sobi je ležala Lady in mucko sem ji takoj postavila pred nos, da bi se spoznali. Ravno ko sem to naredila, je v sobo prišla mami. Začela je grdo gledat in iz ušes ji je začel puhteti grozen dim. " Kaj si spet pripeljala domov? To se bo nehalo Emmy!" mi je naglas zaupila, da sem čisto otrdela. "Prosim mami! Čisto majhna neubogljena mucka je!" sem proseče pogledala, čeprav sem vedela, da mi mame nebo uspelo prepričat. " To noč, SAMO to noč!" me je še enkrat grdo pogledala in zaloputnila z vrati. Zavzdihnila sem, nato pa sem se spomnila na Timov SMS. Iz žepa sem potegnila telefon, in poklicala Julyo;
J- Heeei Em!
j-Hei...
J-Kaj pa je narobe? Zelo žalostno zveniš...
j-Imaš čs? Pridi k men pa ti bom vse povedala. Aja, pa zakaj si dala Timu mojo fonsko??!!
J-Ti povem pol! Čauu! Pet minutkic, pa bom pr teb!
j-Čaau carica!
Začela sem se smejat in bila sem vesela, da imam vsak trenutek ob sebi Julyo, ki me vedno spravi v smeh. Hitro sem stekla še v kopalnico in muci v posodico nalila vodo. Z veseljem je popilaskoraj polovico. Poem pa je že pozvonilo pri vratih. Hitro sem stekla po stopnicah do vrat in odprla, da me nebi prehitela mami. Objela sem Julyo in skupaj sva tiho odšli v moj sobo. "Iiiiiiii, mucka! Kje si jo dobila??" Julya je bila takoj navdušena nad njo. Povedala sem ji,kje sem jo našla in kaj je na to rekla mama.
"No, zdaj mi pa ti razloži, kako je Tim dobil mojo fonsko!!" sem se nato začela v jezi smejat in od Julye zahtevala pojasnilo. "Okej, začelo se je tko; Tim me je dodau na fejsu in potem sva se začela pogovarjat. In uprašu je, če te poznam in seveda sem mu mogla povedat, da sem tvoja najboljša frendica. In pol me je prosu, če mu lahko dam tvojo fonsko. In sm mu jo dala... Sorčy..." Julya mi je vse razložila. "In kaj pomen ta SMS?" pokazala sem ji ga in takoj je vedla, da me bo pelu vn. "No, sej to, da me bo pelu vn sm tud jz takoj vedla, ampak kako se nej oblečem!???" sem bila panična! "Zato imaš tukaj mene!" je Julya ponosno dvignila roke in odprla mojo omaro. Iz nje je potegila veliko lepih oblek, čevljov, torbic, ličil,... In iz tega sva mogle sestavt fantastični komplet za zmenek. Kombinerale in poskušale sva vse mogoče in nakoncu je prišlo tole;


"Popolna si!!" sva se objeli, ko sem se oblekla in koram priznat, da sme bila res lepa. Nato mi je Julya naredila še frizuro in make up. Ko sem bila pripravljena, sva se z Julyo poslovili in ona je odšla domov. Ura je bila 17.30. Odšla sem še na FB, nato pa odšla še v trgovino. Predtem pa sem za vsak slučaj zaklenila vrata svoje sobe in ključ spravila v torbico. V trgovini sem kupila darilo za Tima;

Parfum
Nato pa sem odšla pred našo hišo, saj bo ura kmalu 18.00. Ko sem prišla, sploh nisem čakala dolgo, saj je Tim prišel zelo kmalu. Ni pa prišel peš, kakor sem mislila, ampak se je pripeljal z;

"Uau..." sem izdavila iz sebe, nato pa je avto ustavil. "Heii Emmy!" me je z svojim žametnim glasom pozdravil Tim. Ko sme se vsedla v avto, sem opazila, kako lepo je oblečen, dobesedno je bil popolen;

Takoj sva začela pogovor;
j-jaz T-Tim
j-Heiila! Lep avto! Je tvoj?
T-Ne, mamin je. Posodila mi ga je.
j-Super. No, pa tudi ti nisi sla! Pravzaorav si popoln!
T-Oh, tudi ti!
j-Hvala. Kam sploh greva?
T-Presenečenje!
Nekaj časa sva se vozila, nato pa izstopila pred barom. Vstopila sva in se vsedla na prvi prazen prostor. Naročila sva pijačo; jaz pinacolado, Tim pa ananasov coktail. Pila sva in se zraven lepo pogovarjala. Nato pa je Tim začel resno;
" Emmy, zelo simpatična oseba si in vesel sem, da sem te spoznal. Zato, bi rad, da bi bila še kaj več kot prijatelja..." Zasvetile so se mi oči in zajela sem sapo. Nato je Tim nadaljeval; " Emmy, bi bila moja punca?" V očeh so se mi nabrale solze sreče in dobesedno zaupila sem ; "Da, da, da, da Tim!". Objela sem ga, on pa mi je podaril darilo;

Nadel mi jo je, jaz pa sem mu podarila svoje darilo.Nato sva plačala pijačo in odšla iz bara. Odšla sva na sprehod do plaže. Stekla sva do pomola, se vsedla na njegov rob in noge namakala v toplem morju, ter opazovala sončni zahod. Ves čas sva se smejala, ko pa je bila ura žeokoli 20.40 sva odšla do avta, preden pa sva se odpeljala, sva se objela in poljubila;

Nato pa se res odpeljala do mojega doma.Tam sem izstopila, pomahala Timu in odšla v hišo. Vsi so že spali, jaz pa sem se potiho odplazila v svojo sobo,kjer sta me pridno čakala Lady in muca. Oblekla sem se v pižamo in skupaj z njima sem zaspala.
IN JA, Z TIMOM SVA POSTALA PAR!
_____________________________________________________________________________
Next??
31. oktober 2014
next
01. november 2014
u146160
u146160
N-E-X-T!
22. november 2014
BRAVO ZELO DOBRA ZGODBA KAR TAKO NAPREJ UŽIVAM KO JO BEREM ENA IZ MED NAJ BOLJŠIH ZGODBIC KI SEM JIH PREBRALA RES JE NAJBOLJŠA
24. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani