neeext+ super zgodbica,
samo nekaj imam za pripomnit:
če greš ob petih iz New Yorka v Paris, ne pristaneš čez dve uri... to so medcelinski leti in se voziš vsaj 6 ur (pa še časovna razlika)
drugač pa supr.....neext
06. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za nexte!
*му_ℓσνє*- oprosti, ampak na to se ne spoznam ravno... To je pač zgodbica
06. avgust 2014
neeeeext
09. avgust 2014
dei next nooo..kaj je to use zdej zmrznl....
10. avgust 2014
Next <3
10. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za vse nexte, res hvala!
Se opravičujem ker zdaj že dolgo nisem nextala! Zdaj pa končno nextam!
_______________________________________________________________________________
Nadeljevanje ponedeljka, 28.7.2014
"Hitro! Na policijo greva!" sem odločno rekla........... Julyo sem prijela za roko in skupaj sva stekli nazaj v recepcijo. Pogovor;
j-jaz r-receptorka
j- Oprosite, lahko nekaj uprašam?
r- Seveda, povejte...
j- Kje je policija?
r-Po ulici naravnost, nato zavijete desno in nato druga hiša na levo....
j-Hvala! Nasvidenje!
Hiteli sva kot nori, no vsaj jaz, za Julyo nevem, ampak mislim, da ji ni bilo vseeno za Lady. Tekli sva po dolgi ulici, po 10 minutah zavili na desno in se bliskovito ustavili pred visoko modro zgradbo. Vstopili sva, nato pa naju je pozdravila prijazna policajka.
p-policajka j-jaz J-Julya
p-Dober dan, kaj je narobe?
j-Midve, am....
J-Nekdo je ukradev njenega psa...
p-Kdaj, kje in kako se je to zgodilo?
j-Pred približno 30 minutami, z prijateljico sva se sprehajali po Pariški ulici poleg hotela, jaz sem imela Lady, to je moja psička, na vrvici in lepo smo se sprehajale. Bile sva tako zatopljene v pogovor, da nisem opazila, da mi jo je nekdo ukradel. Uzel je tudi povodec!
Nato sva policajki Lady še opisali kakšna je, nato pa sva izvedeli, da bojo z iskalno akcijo začeli že danes, in da naju obvestijo, če kaj izvejo.
Potrti sva odšli v hotel, in se vrgli na kavč. Poslušali sva pesmi;


Sredi pesmi se je Julya nečesa spomnila. Vstala je in mi razložila svoj načrt. " Naredili bova oglase in jih polepili po mest. Tako bova hitreje našli Lady...." mi je Julya z nasmehom razložila, ko pa je videla, da nisem navdušena, ji je nasmeh zginil iz obraza. "Julya, tega se sploh nisem spomnila, hvala ti!!" sem nato vesela vstala še jaz in objela Julyo;

Oglase sva napisali zelo hitro, nato pa sav se obuli in jih odši še lepit po mestu. Enega na svetilko, drugega na ograjo, pa na hišo,.... En, dva, tri sva bili gotovi. nato sem jaz poklicala še očka;
j-jaz o-oči
j-Hei očka, nehaj se je zgodilo...
o-Ooo, ljubica, kaj se je zgodilo?
j-Nekdo je ukradel Lady! Ampak ne skrbi, z Julyo sva odšli že na policijo in po mestu sva nalepili oglase...
o-Joj, vsaj to da sta naredili. Bom še jaz malo ukrepal! Zdaj pa moram iti! Čau
j-Čauu
Prekinila sem, nato pa sva se šli z Julyo, nažalost brez Lady kopat. Danes sva se odšli kar v hotelski bazen, ker se nama ni ljubilo hoditi na plažo. Tako sva se oblekli v kopalke, vzeli brisačo in odšli do bazena.

Nisva si predstavljali, da je bazen tako velik, sploh pa ne, da ima koliko toboganov! Brisače sva takoj vrgli na ležalih in skočili v bazen. Šli sva se tudi peljat po toboganu, najprej skupaj, nato pa še vsaka sama! Nato sva še malo plavali. Zabavali sva se ko pa.....
Zagledala sem moža v črni obleki, in z majhnim psom v roki. Postalo me je groza! Julyi sem rekla samo, da sem opazila Lady, nato pa sem hitro stekla iz bazena proti moškemu. Videl me je in nato zbežal. Tekla sem za njim čez hotel, vse do izhodnjih vrat. Čisto mokra, v mokrih kopalkah. In imela sem še to smolo, da so mi bile kopalke že malo premajhne, tako da so me tišlčale, moje prsi pa so vn štrlele kot pomečkane! Bila sem grozna! Ampak vseeno, sem še naprej hitela za moškim, ki je tekel vse hitreje. Tekla sme po ulici in vsi so se mi smejali. Nato pa PUF!! Štrbunknila sem na tlain sva zardela ležala na tleh. Počasi sem vstala in gledala okoli sebe. Vsi so bili čisto rdeči od smeha, jaz pa od zadrege. Stekla sem nazaj proti hotelu in direktno v svojo sobo. Kasneje je prišla še Julya in vse sem ji povedala. Tudi ona se je malo smejala, zato sem bila še bol jezna, bila pa sem vesela, da vsaj vem kje natanko se nahaja Lady. Moški je namreč stekel v hišo, ki je nekaj ulic stran od hotela in odločila sem se, da bom to še raziskala. Nato pa sva z Julyo, ker je bila ura že19.00 odšle na večerjo.

Pojedli sva veliko makaronov z sirom, nato pa še mafine.

Res sva pojedli veliko, saj sva bili zmatrani od celega dneva. Nato sva odšli v sobo, se zleknili pred elevizor in gledali film.
Ko se je končal, je bila ura že 23.00, zato sva odšli spat. Pred spanjem sem še enkrat ponovila; " Pogrešam te Lady, ampak obljubim, da te bom našla! " Nato sem v solzah zaspala.
Nočka!
11. avgust 2014
neext
11. avgust 2014
u159575
u159575
Je uredu?
11. avgust 2014
Nexxt... full dobr pišeš
11. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala
11. avgust 2014
neext
12. avgust 2014
next
12. avgust 2014
next
16. avgust 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/my-gossip-girl-*/74496/ Živjo! To je moja nova zgodbica po vzoru angleške nadaljevanke Gossip Girl! Dobrodošli ste vsi, ki ste jo gledali ali pa niste, saj so le osebe iste, zgodbe pa bodo moje! Hvala za branje! (: + res se opravičujem za oglaševanje!
19. avgust 2014
u159575
u159575
Se opravičujem ker že dolgo nisem nextala, ampak sme imela obveznosti, šla sme na izlete,...
______________________________________________________________________________
Ta next je posvečen ℭolorғυl.*.
Torek, 29. 7. 2014
"Emy , zbudi se.... NOVICE O LADY IMAJO!" me je zjutraj zbudil najprej nežen glas, nato pa glasen. Sunkovito sem odprla oči in pred posteljo zagledala že oblečeno Julyo.
j-Novice o Lady?!
J-Ja, pred pol ure so klicali, da so našli moškega, ki jo je odnesel... baje nek psihopat...
j-Hvala bogu, hvala bogu! Kje pa je zdaj...? Lady mislim.
J-Na policijski postaji, rekli so, da jo pridi iskat! Daj pojdi, pojdi! Kaj še čakaš!?
j-Hahaha! =)
Vesela sem vstala in prižgala radijo, na katerem se je ravno začela vrteti pesem;

Plesala sem po sobi in si pela pesem. Nato sem odprla omaro in se hiro in enostavno oblekla;

teb obula mojo najljubšo obutev! All starke! I ALL STAR! No, ampak o tem raje drugič;

Ko sem se zrihtala, sem Julyi zaklicala;"Pridi, greva po Lady!" Takoj je prišla izpred televizije, in skupaj sva odšli iz hotel. Stopali sva po mirni Pariški ulici vse do policijske postaje,... Vstopili sva in s pogledi iskali prijazno policistko. Po nekaj trenutkih sva jo končno opazili. Stekli sva do nje in jo prosili nja nama izroči Lady, kaj pa! Nato pa je sledilo nekaj, česar sem se najbolj bala.... "Oprostita dekleti, psička je pred nekaj minutami ušla, čeprav smo pazili nanjo,... " je razočarano povedala policistka. Pokimala sem in se obupano obrnila. Hotela sem že oditi, ko me je policajka še enkrat poklicala; Emmy, tisti gospod, ki je ukradel tvojo psičko, je zate pustil tole..." V roke mi je porinila kuverto, na kateri je pisalo ; OPROSTITE.
Pokimala sem, nato pa sva z Julyo odšli iskat Lady. Med potjo sva se seveda pogovarjali;
j-Zdaj sem pa že čisto obupana! Nikoli jo nebova našli!
J-No, potem jaz tukaj nemorm nič reči...
j-No recimo, lahko bi mi jo pomagala iskati Julya! Lol!
J- Če že hočš! Hahahaha, saj bom, itak da! No, zdaj pa poglej kaj je v kuverti.
Nasmehnila sem se in res odprla kuverto. "OMG! 5.000 EUROU! Ta ni naormalen!" sem se začela smejati. Julya je smešno zmajala z glavo in hodili sva naprej po mestu... Vse dokler, nisem zagledala ogromnega drevesa na plaži. "Poglej!" Sem Julyi kazala proti drevesu. Zavila je z očmi, kar je pomenilo, da nič ne razume. Pojasnila sem ji.... In zadj naj pojasnim še vam! Na tem ogromnem drevesu, je na najvičji veji čepela prestrašena Lady. Ko je to razumela tudi Julya, sva hitro stekli do drevesa. Med potjo sva zaslišali mogan strel, lovske puške. Njaprej v daljavi, nato še vse bliže,... Z Julyo sva se spogledali in tekli še hitreje. Ko sva prišli do drevesa, sem Lady skušala zvabiti dol, a ker mi ni uspelo, sem Pogledala Julyo in zavzdihnila, "Drugega mi ne preostane!" sem rekla Julyi in si sezula čevlje in splezala na drevo. Plezala sme in plezala,.... In končno prišla do Lady. Vzela sem jo v naročje, ko sme na roki zagledala kri!! Zgrožena sme bila in nisem vedela od kje je prišla, a kmalu sme ugotovila. Lady je nek lovec ustrelil v tačko in zdaj ima hudo rano!!
j-Julya, pripravi se, ker se bom počasi začela spuščati in ti bom potem podala Lady! In pazi, ker jo je nek lovec ustrelil!
J-Prav, ampak pazi Em!
Počasi sem se začela spuščati in kmalu prišla do zadnje veje. Lady sem podala Julyi in še sama skočila z drevesa. "Končno te spet vidim Lady! Tako sem te pogrešala!" sem začela skakati po plaži in objemala Lady. "Jo bi peljali k veterinarju, da ji oskrbi rano?" je kasneje predlagala Julya. Prikimala sem in stekli sva po mestu in sledili napisom, kje je veterinarska ambulanta. Kmalu sva jo našli in tudi hitro sva prišli na vrsto. Lady so oskrbeli rano, jaz pa sem plačala z denarjem tistega gospoda oz. ugrabitelja Lady. Nato smo vse sprečne in vesele odšle do hotela in hitro stekli v sobo. Vrgla sem se na posteljo in objela Lady. Zvila se je v klopčič in v moj objem! "Kako si zrastla pikica moja!" sem jo ugovarjala in božala;

Preostali del dneva, ko sem se zbudila sva z Julyo preživeli v družbi Lady, ki naju je res rabila, ćeprav je večino časa preležala v svojo posteljici z svojo igračko!


Res jo imava radi in ja, res je zrastla v teh nekaj dnevih!!
_____________________________________________________________________________
Next?
25. avgust 2014
Next!!!!!!!!!!!!
26. avgust 2014
next
27. avgust 2014
nextiiiiiiiiiii..najbolš
27. avgust 2014
u146455
u146455
Neeexšt
27. avgust 2014
next
28. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za nexte! Ta next je posvečen ✯ Aвяαcαɔαвяα ✯ ! __________________________________________________________________________
Sreda, 30.7.2014
Danes sem že zelo zgodaj začela poplesavati po sobi, saj sem hotela kolikor se da, izkoristiti zadnji dan v Parisu. Lady in Julya sta še trdno spali, zato sem hitro in potiho odprla omaro, da ju nebi zbudila. Nato sem se oblekla;Samo da danes nisem oblekla še usnjene jakne, saj je bilo zunaj kar krepko čez 30 stopinj. Nato sem se še obula.Potido sem smuknila iz sobe in stekla v samopostrežno jedilnico. Na krožnik sem hitro zmetala nekaj sadja in zelenjave, za sladico pa pojedla še eno kepico vanilijevega sladoleda s čokolado. V torbico sem splavija še dve banani, dva jabolka in dve breskvi. Ko sem pojedla sem stekla v sobo, in začuda je bila Julya že budna. "Ooo, si pa zgodnja! Nisem pričakovala, da boš vstala že ob 8.00!" sem se pošalila, ko sem vstopila. Julya me je zaspano pozdravila, jaz pa sem ji povedala, da sme ji za zajtrk prinesla banano, jabolko in breskev. Medtem ko je jedla, sem jaz zbudila Lady, jo dala na vrvico in počakala Julyo, da se je oblekla. Okoli 9.00 smo odšle v mesto. " Zdaj pa takole moji dragi punci, ker je danes naš zadnji dan v Parisu, si bomo najprej ogledale vse znamenitosti..." sem veselo pripovedovala po poti. "Najprej Eifflov stolp?!!" je z navdušenjem vprašala Julya, jaz pa sem prikimala. Začele smo hoditi hitreje, in tako smo zelo kmalu prišle do Marsovih polj, ki sicer niso bila ravno oddaljena od hotela.Na lepo pokošenih tratah je sedelo veliko zaljubljencev, pa tudi otrok,... seveda niti psov ni manjkalo, zato se je Lady vsake toliko časa hotela zapoditi proti kakšnemu, a sem jo še pravočasno ustavila. Hodile smo nekaj minut in nato prišle do prelepega in čarobnega Eifflovega stopla.
Najprej smo si ga malo ogledovale, nato pa smo se postavile v GROMOZANSKO vrsto, kjer smo čakale za karte. Čez kakšno uro, smo le prišle na vrsto in jih kupile; dve za študente in eno za psa. Nato so nas še pregledali in nato končno spustili na stolp. Prehoditi smo morale ogromno stopnic, čeprav bi se lahko peljale tudi z dvigalom. Prišle smo do druge etaže, do vrha pa smo morale z dvigalom. Ko smo vstopile z dvogalom, smo zagledale prelep razgled! Bile smo res visoko, zato se je videl cel Paris! Bilo je magično! Sprehodile smo se okoli oddajnika, se malo slikale, nato pa počasi odšle dol.

"Em, hvala ker sem lahko s tabo obiskala to prelepo mest!" mi je rekla Julya, ko sva prišli dol. " Julya... Če nebi šla z mano v Paris, nevem če bi si upala sama na Eifflov stolp in drugam..." sem se ji nasmehnila in jo objela. Skupaj smo odšle naprej po mestu, ko pa smo zagledale avtobus, ki te pripelje čisto do Montmarta(cerkve z tremi zvoniki, nekaj takega) naju je to premamilo in smo sedle na avtobus. Vožnja do Montmarta, ni bila ne dolga, ne kratka. Vseeno je hitro minila, zato smo se hitro izkrcale iz avtobusa, in stekle po velikih stopnicah, na vrh. Pred cerkvijo smo obstale, saj smo videle prelep pogled....

" Eifflov stolp je pa res najvišja zgradba v Parisu..." sem zasanjano rekla, Julya pa mi je samo pokimala. V roko sva vzeli fotoaparat in slikali to čudovitost. Pred cerkvijo so prodajali tudi razne spominke, med njimi tudi vlakce z imeni. "Em, kaj če bi si kupili tisti vlakec?" je z navdušenjem pokazala Julya. "Dobra ideja! Uzela ga bom še za Taylor!" jaz sme bila takoj navdušena. Stekli sva do prodajalca in se začeli pogovarjat;
j-jaz J-Julya p-prodajalec
J-Dober dan!
p-Dober dan! Kako ti je ime?
J-Julya.
Nato je prodajalec začev sestavljani vlakec z imenom Julya; najprej lokomotivo, potem črke J, u, l, y in a, nato pa še zadnji vagon.
p-Izvolite, 7 evrov.
J-Izlovite.
j-In še en Emmy in Taylor.
p- Emy?
j-Ne, E m m y.
p-Uredu
Ko je vse naredil, sem plačala, nato pa smo si šle pogledat še notranjost cerkve. Bila je zelo lepa in velika, ker pa smo zdaj že veliko prehodile, smo bile malo zmatrane in smo odšle na sok v bližnjo kavarno. Bili sva malinov sok, Lady pa vodo.
Popile smo zelo hitro, saj smo bile žejne, nato pa smo odšle nazaj do avtobusne postaje in... spet ista zgodba. Z avtobusom v nazaj v mesto. " Pojdimo še na Elizejske poljane in malo zapravljajmo! Darila za družino, prijatelje,...!" je prosila in prosila Julya. " Si mislila, da nebova šli tja?! Seveda, da greva!" sem se začela smejati in Julyo potegnila za roko. Stekli sva do Elizejskih poljan, na katerih je veliko prelepih trgovin.

Začeli sva pri prvi in končali pri zadnji. Vsako sva si ogledali čisto natančno, kar nama je vzelo veliko časa. No, pa tudi kupili sva kar veliko;

Verižica za mojo mami.

Skodelica za Taylor.

Snežna krogla zame, nakoncu pa sem jo kupila še za Taylor.
Tudi Julya je kupila veliko za svojo družino, kasneje pa sva vsa darila še zavili. Ko sva končali, sva odšli proti hotelu. Vsa darila zložili v kovček, nato pa sva spakirali še ostalo, saj jutri zjutraj odideva nazaj v New York.
Nato sva odšli na večerjo in pojedli nekaj solate in pomfrija. Videli sva, kako jasna poletna noč je danes, zato sem predlagala, da se greva peljat z ladjo. Ker se je strinjala, sva po večerji vzeli Lady in odšli v mesto. Kupile smo karte in se vkrcale na ladjco. Pluli smo po reki Seni, ko pa je bila ura 22.00, so se na Eifflovem stolpu prižgale luči! Bilo je čudovito;

(klikni na sliko)
Pluli smo tudi mimo cerkve Noter dame, mimo muzejov in starih Pariških hiš. Plovbaje trajala 45 minut, nato pa smo izstopile in odšle nazaj v hotel. Lady sem skrtačila in ji dala hrano, ki jo je takoj pojedla, saj je bila sestradana. Potem je odšla spat. Tudi midve nisva gledali televizije, ker sva bili zmatrani, zato sva se samo vlegli v posteljo in trdno zaspali. "Lahko noč in lepo sanjaj o Eifflovem stolpu in Parisu!" mi je zaželela Julya, preden sva zaspali.
Nočka!
______________________________________________________________________________
Next?
28. avgust 2014
next
28. avgust 2014
neeeeeeeext
29. avgust 2014
u28319
u28319
Svetujem krajše nexte haha đ'x Sory, sam je ful dolga stran pol /:
Drgač pa perfektno pišeš <3
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :$
31. avgust 2014
next
31. avgust 2014
nexxti dons plis<3
02. september 2014
Waaa next neeext next<3333 top je<3
02. september 2014
tra
next<3
02. september 2014
u159575
u159575
Oooo, hvala vsem za nexte! Liam's.Cobra✝ bom probala upoštevat nasvet!
______________________________________________________________________________
Ta next je posvečen forever young5
Četrtek, 31. 7. 2014
"Boš še kej pojedla?" sem zjutraj okoli 9. ure uprašala Julyo. Ker sva bili že siti, nisva mogli pojesti niki koščka sadnja več... Sedeli sva na sedežni z polno vrečo sadnja v roki. In ker sva se že najdeli, sva se odpravili v garderobo in se obleki;

Postlali sva posteljo, pomili posodo,v kovčke spravili še zadnje stvari, pospravili kopalnico, dnevno sobo,... in napočil je čas odhoda. Ko sem pospravila še Ladyine stvari, smo odšle iz sobe, jo zaklenile in odšle do recepcije. Plačale smo in vrnile ključ. Nato smo zapustile naš hotel, ki nas je gostil 3 noči. Čez cesto je bil barček, zato smo takoj zavile tja in naročile pijačo. Z Julyo sva se pogovarjali, kaj vse sva doživeli, Lady pa je le mirno ležala pod mojim stolom. Kmalu zatem, me je poklical očka;
j-jaz o-očka
j-Heii! Prihajaš?
o-Hoojla, ja prihajam! Kje sta?
j-V baru nasproti hotela... Aha te že vidim!
o-Jaz tebe tudi! Čauu!
Prekinila sem , telefon spravila v torbico in plačala pijačo. Nato sem stekla proti očku in ga objela. Tudi Julya ga je pozdravila, on pa je povedal, da imamo let ob 11.25, kaj pomeni, da ga imamo čez 30 minut!! " Pozna katera najhitrejši prevoz do letališča???!" je resno, a vseeno v smehu vprašal očka. Jaz sem se samo nasmehnila in pogledala proti cesti. Na njej je ravno čakal prazen taxi. Vsi smo se začeli smejati in hitro smo smuknili v avto. "Do letališča, prosim!" je očka naročil vozniku. Hiteli smo po avtocestah pa tudi stranskih cestah, tako da smo hitro prišli na letališče... no, 10 minut pred letom. "Dajmo punci, gremo!" naju je priganjal oče, midve pa sva samo letali sem tertja po letališču. Kupili smo karte, nato so nam pregledali prtljago, in potem smo morali pridi do letala med vo tisto gnečo ljudi,... in to v 10 MINUTAH!! Ravno smo prispeli do piste za letala, ko je letalo vzletelo. " Gotovi smooo!!" sem si mislila in to tudi naglas izgovorila. " Nič, najeli bomo svoje osebno letalo, v najslabšem primeru, pa bomo počakali na naslednje letalo. " je zrecitiral oče, kot bi se to naučil na mapet. Spet je moral teči gor in dol, a ko se je čez nekaj minut vrnil, je imen na obrazu velik nasmešek: "Dobili smo osebno letalo! Pojdimo!" Z Julyo smo si dale petke in se objele. Stekle smo za očkom, ki nas je pripeljal do našega zasebnega letala;

Zastal nam je dih, še bolj pa ko mso vstopili;

Bilo je prekrasno! Vsi smo se takoj vsedli, drug zraven drugega, kot bi se po stotih letih vrili iz Sibirije. Jaz sem v roke takoj vzela telefon in slušalke, ter začela pošlušat glasbo.
Julya je v naročje vzela Lady in jo crkljala, očka pa je bral časopis. Med potjo me je očka dregnil z komolcem, kar je pomenilo, da mi želi nekaj povedat. Snela sem slušalke in ga začudeno pogledala. "Pilot je sporočil, da zaradi megle nebo mogel leteti tako hitro kot letalo s katerim smo srišli v Paris, zato bo važnja trajala kakšnih 6 ur." Obupana sem zavilja z očmi in se nazaj naslonila na sedežno. Kmalu smo vsi zaspali...
ČEZ 6 UR
Zbudili smo se šele, ko nam je pilot naznanil, da smo pristali. Takoj smo skočili pokonci vzeli svojo prtljago in izstopili iz letala. V New Yorku je bila zaradi časovne razlike, ura šele 12.25, zato je sonce močno sijalo na nas. Okrog letališča smo poiskali taxi, ki nas je odpeljal domov. Najprej je Julyo odložil doma, nato pa sva domov prišla tudi modva z očkom. Pozvonila sva, in odpret nama je prišla Taylor;
j-jaz T-Taylor o-očka
T-Em, ste že doma!!!! (in me objame)
j-Heii!
T-Očka mama vaju čaka v dnevni sobi... nekaj nam more povedati...
Začudeno sem pogledala Taylor, in skupaj z očkom smo odšli v dnevno. Na sedežni je sedela mama, ki pa je vstala ko smo prišli. Objela je mene in očka, nato pa pobožala še Lady. Začela je govoriti;
m-Taylor, Emmy in ti Bred, nekaj vam moram povedati... Nekaj česar bose sigurno vsi zelo veseli...
o- Miranda, povej kaj je.
j-Mami...?
T-Povej no!!
m- Med tem, ko vaju z očkom ni bilo, mi je bilo pogosto slabo. Taylor mi je svetovala, naj grem k zdravniku, in to sem res naredila. Zdraviki so mi naredili ultrazvok in ugotovili da sem.... noseča!
o-NOSEČA?
m-Ja, N-O-S-E-Č-A!
j-Jaz nebom varuška....
T-Grem lahko poleti z prijatelji na morje, če bosta mogla bit vidva doma?
m-Ljubčki moji, takoj pomislite na najslabše stvari... Pomislita Taylor in Emmy; dobili bosta bratca ali sestrico in ti Bred, boš že tretjič postal očka!
j-Tečt grem...Aja, ša še prej mam darila za vaju; zate mami, in zate Taylor.
Razredila sem darila, nato pa stekla v sobo in se preoblekla v trenirko;

Obula sem superge in stekla iz hiše. V slušale sem si vtaknila slušalke in začela teči. Tekla sem do parka, nato pa še med drevoredi in drevesi.... Ko sem zasanjana tekla po parku in premišljevala o usemu kar se mi je zgodilo, sem se v nekoga zaletela. Padla sem na tla in se probala pobrati. "Ta" ki sem se zaletela vanj, mi je pomagak vstati. Ko sem vstala in odprla oči, sem pred sabo zagledala;

Nisem ga poznala in nisem vedela kdo je...
j-jaz o-on
o- Amm... Oprosti!
j-Nič hudega!Jaz sem kriva, ker nisem gledala!
o-Tudi jaz nisem gledal... Aja, jaz sem Tim.
j-Jaz sme Emmy.
o-Lepo ime! Že dolgo živiš tukaj?
j-Jaa, od rojstva! Si ti nov tukaj?
o-Ja... Živim v tisti ulici ulici tamle...
j-Jaz tudi! Lahko ti razkažem mesto!
o-Res? Super, lahko greva na sladoled, potem pa po mestu.
j-Okej!
Odšla sva na jagodni sladoled;

Nato pa še na sprehod po New Yorku. Kar nekaj ur sva se potepala, nato pa sva počasi odšla proti naši ulici. Rekla sva si "Adijo, se vidiva!" in odšla domov. Imeli smo večerjo, gledali smo televizijo, nato sem odšla še na sprehod z Lady,... Zvečer sem se štuširala in odšla v sobo na računalnik. Bila sem na fbju, kjer sem Timu poslala prošnjo za prijateljstvo. Nato sva se še pogovarjala, in se zmenila, da se jutri spet vidiva. Legla sme v posteljo in razmišljala o današnjem dnevu. Postalo mi je ušeč, da bom dobila bratca ali sestrico, in vesedla sem, da sem spoznala Tima.
"Si se zaljubila Em?! Ja, zatrepala sem se, zacopala, zatrepala,... " sem si govorila v mislih, nato pa zaspala!
Nočka!
_____________________________________________________________________________
Next?
Je res tko super?
Mnenje?
02. september 2014
tra
neext<33 ja jee super<33
02. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani