u159575
u159575
Heii! Pred vami je nova zgodbica, ki je posvečena vsem mojim bralkam. Rada vas imam!
____________________________________________________________________________________
Hellow, sem Emmy! Naj vam povem še kaj več o sebi;
IME IN PRIIMEK; Emmy Hool

SLIKA;

STAROST; 15 let
ŠOLA; obiskujem 1. letnik gimnazijev New Yorku
V PROSTEM ČASU; jaham, teti pomagam v veterinarski postaji, se ukvarjam z mojimi živalmi,...
No, to sem jaz! V šoli nisem ravno najbolj ppopularna, pa tudi najmanj popularna nisem. Imam veliko prijateljev in prijateljic... Naj vam predstavim še našo srečno in smešno družino;
Mami Miranda;

Je urednica revije o živalih, ki se imenuje Pets.
Oči Bred:

Po poklicu je režiser.
In še moja starejša sestra Taylor;

Stara je 22 let in dela v Foto Studiu.
Člane naše družine zdaj že poznate, zdaj pa vam pokažem se hišo in njene prostore;
Naša hiša, na obrobju New Yorka;

Vem, usi si želijo doma imeti bazen, ampak mi imamo plažo smao nekaj kilometrov stran, zato bazena ne rabimo! Zdaj pa še prostori;
Moja soba;


Naslednje prostore vam pokažem v prvem nextu.
Če hočete prebrati prvi del zgodbe, rabim 4 nexte!

Ali boš bral/a zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. avgust 2014
u100166
u100166
next
01. avgust 2014
u175616
u175616
next
01. avgust 2014
next
01. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za use nexte!
Še en 1 next!
01. avgust 2014
next
01. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za vse nexte! Naj vam še naprej predstavim naše prostore;
Spalnica od staršev;

Sestrina soba;
https://data2.whicdn.com/images/79444771/large.jpg
Dnevna soba;

Kuhinja;

Kopalnica;

In še moja garderoba;

To so naši prostori!
Ko dobim nekaj nextov, napišem prvi dan!
01. avgust 2014
NEXT NEXT NEXT NEXT
01. avgust 2014
next
02. avgust 2014
u88095
u88095
next
03. avgust 2014
u153756
u153756
neext
03. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za nexte, zdaj pa napišem prvi dan.
Ta next posvečam ♡ SAN FRANCISCO
________________________________________________________________________________
Sobota, 26.7.2014
Zjutraj so me zbudili trije glasovi. Odprla sem oči in dan svojo glavo zagledala mojo smešno družino; mami, očija in Taylor. Hitro sem se dvignila in začudeno pogledala kaj se dogaja. Nato pa so mi vsi trije zapeli; Vse najboljše za te, vse najboljše za te!
Vesela sem skočila iz postelje in vse objela. "Zdaj pa se obleči in pridi na slavnostni zajtrk!" mi je naročila mama, nato pa so vsi odšli iz sobe in me pustili, da se oblečem. Odprla sem omaro in iz nje vzela obleko.

Tako oblečena sem odšla še v garderobo in obula čevlje.

Nato pa sem končno odhitela v kuhinjo in se veselo vsedla za mizo. Miza je bila polna raznih dobrot, zato smo se vsi do sitega najedli.

Ko smo vse pojedli, sem mami pomagala pomiti posodo, nato pa sem odšla v sobo. V roke sem vzela svoj telefon, v imeniku poiskala najboljšo prijateljico Julyo in pritisnila tipko kliči.
Moj telefon;

BFF Julya;

Najin pogovor;
j-jaz J-Julya
J-Heii Em!
j-Hei! Prideš k meni da se greva kopat na plažo?
J-Nimam časa! Čauu
No, ker Julya ni imela časa, sem se odločila da kar sama odidem na plažo.
"Mami, jaz grem na plažo!" sem povedala mami. "Prav, ob 16.00 bodi doma ljubica!" mi je odgovorila, jaz pa sem jo seveda ubogala. Stekla sem v sobo se oblekla v kopalne, uzela brisačo, ter stekla na plažo. Ker je do plaže kar dolga pot, sem vsa zmatrana prišla na plažo in brisačo vrgla na pesek, ter hitro stekla na pomol. Skočila sem v vodo, ter plavala in plavala. Potem sem se še malo sončila, spet plavala, delala prevale, sedela na pomolu,... Ko pa je bila ura že 15.45. Ker sem morala biti od 16.00 doma, sem stekla proti domu. Med potjo sem se še enkrat ustavila pri Julyni hiši, odprla pa mi je njena mama in rekla, da Julye ni doma. Tako sem potrta odšla domov.
Prišla sem do uhodnih vrat, ko me je na vhodu že čakala mama. "Super, si že doma!" je bila vsa nestrpna. Pokimala sem in se ji nasmehnila. "Pridi greva se v tvojo sobo preoblečt." mi je ukazala. In čeprav sem ji govorila da se lahko sama, je ustrajala, da se preoblečeva skupaj. Tako sva skupaj odšli v mojo sobo in začeli brskati po omari.Po nekaj minutah brskanja, je mama iz omare potegnila obleko in mi rekla da si jo naj oblečem.

Ker je bila obema ušeč, mi je mama naročila, nja se dobonca uredim nato pa pridem v dnevno. Pokimala sem, nato pa je mama odšla. Obula sem čevlje, si uredila frizuro in nase dala nakit. Nato sem počasi odkorakala proti dnevni sobi, čeprav se mi še sanjalo ni, kaj me zdaj čaka. Previdno sem prizisnila na kljuko in vstopila v dnevno sobo. Bila je zatemnjena in tudi luči so bile ugasnjene.... "Vse najboljše Em!" so mi kar naenkrat vsi zapeli. Prižgale so se tudi luči, indnevne sobe sploh nisem prepoznala. Bila je kot disko. In tukaj so bili vsi moji prijatelji, tudi Julya.Zdaj mi je jasno zakaj danes nihče ni imel časa zame! Vsi so mi pripravljali zabavo za 15. rojstni dan! In to super zabavo za rojstni dan!Na mizah so bili mafini, piškoti, pijače,.... In vrtela se je super glasba;


Kasneje pa je mami na veliko mizo prinesla še veliko torto.

Veselo smo jedli, se zabavali, smejali,.... nato pa so na vrsto prišla darila! Od Julye sem dobila nov laptop, na katerem je napisan Eifflov stolp, od drugih prijateljic sem dobila, ličila, obleke, velikanskega pliškota,.... Nazadnje pa so mi darilo izročili še starši. Očka je pred mano postavil velikansko rdečo škatlo, ki je bila zavezana z zeleno pentljo. "Odpri škatlo Em!" mi je navihano rekla Taylor, jaz pa seveda nisem mogla čakati in sem jo res takoj odprla. V njej je bila v majhni kepici zvita psička! Psička pasme beagle!

Začela sem jokati os sreče! Objela sem očeta, mamo nato pa še Taylor. "Sama ji daš lahko ime, stara pa je dva tedna." mi je potem še povedala mami. Psičko sem previdno vzela v naročje in jo pobožala. "Prava mala dama je!" se je zasmejala Julya. Jaz pa sem jo z žarečimi očmi pogledala. Nato sem stopila med prijatelje in rekla; "Dragi prijatelji in družina, z veseljem vam predstavlam mojo psičko Lady!" Vsi so žačeli ploskat in si ogledovat mojo novo Lady. Tako smo se zabavali še do 23.00. Po končani zabavi, sem ustrujena odšla v sobo, zložila darila na mizo, ko pa je na vrata nekdo potrkal. "Naprej!" sem zaupila in v sobo je prišla Taylor. "Sestrica, tukaj imaš še moje darilo. Posteljica za Lady, posodice, hrana, igračke,...." je rekla in mi v roko potisnila vrečko polno stvari. Objela sem jo, se ji zahvalila in ji zaželela lahko noč. Nato sem posteljico ki mi jo je podarila Taylor postavila poleg moje postelje in vanj položila Lady, ki je v hipu zaspala. Nato sem se tudi jaz odpravila v posteljo vsa vesela, saj sem KONČNO dobila psa! Ker nisem mogla zaspat, sem še nekaj časa božala Lady, nato pa končno trdno zaspala.
Še slika Julynega darila;

Nočka!
03. avgust 2014
u159575
u159575
Ojoj, zmotila sem se, namesto slike Julye sem dala še enkrat sliko telefona
BFF Julya;
03. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!
03. avgust 2014
next
p.s rez luštkan kuža
03. avgust 2014
u88095
u88095
next
03. avgust 2014
next :3
03. avgust 2014
u153756
u153756
neext
03. avgust 2014
nextt,najjj.zgodba!!!!!!
04. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za nexte! Ta next je posvečen *Jυѕтιη'ѕ єуєѕ*
_____________________________________________________________________________
Nedelja, 27.7. 2014
Ura je bila šele 7.10, jaz pa sem že sedela na posteli in brala knjigo. Ne katerokoli knjigo, ampak knjigo z naslovom Paris. Že od nekdaj si želim obiskati Paris... in stati na vrh Eifflovega stolpa! "Upam da se mi bo ta želja kdaj izpolnila..." sem zasanjano izgovorila, ko pa je naenkrat v sobo prišla Taylor. "Marička Em, si že budna?! No, prišla sem ti samo povedat, daje zajterk že na mizi." se je začudila Taylor. Pokimala sem in jo napodila iz sobe. Nato sem se oblekla.

Stekla sem še v kopalnico in se uredila. Nato sem lačna odšla v kuhinjo, kjer je na mizi že bil zajtrk.

Vsedla sem se in takoj začela pogovor;
j-jaz T-Taylor m-mama o-očka
j-Jutro!
T,m,o-Jutro!
Vsak je pojedel dva kosa kruha, namazanega z nutello, z sadjem,.... Ko pa smo pojedli, se je začel splet skoraj neverjetnih stvari;
m-Z očkom vama imava nekaj za povedat....
T-Ne zavlačujta in povejta!
O-Prav. V službi sem začel režiserat nov film, ki pa bo posnet tudi v Parizu, zato....
j-Jej, to pomeni, da gremo v Pariz?!
O-Emmy, pusti da povem! Torej; Kot sem že povedal, snemali bomo film v Parizu, zato bom jutri odšel za 3 dni v Pariz.
T-Saj gremo jaz, mami in Em zraven kaj ne?
m-Ne
o-(istočasno kot mami) Ja, to je super ideja!
j-Jaaa, prosim mami!
o-Nekaj sem se spomnil! Z mano gre lahko samo Emmy!
j-Jaaaa
m-No, nevem..... Prav, naj ti bo Emmy!
j-Jeejj! Hvala mami!
Ja, človek sploh nemore verjeti, da se mi je to zgodbilo! Vesela sem stekla v sobo, se preoblekla v kopalke, seveda sabo vzela še Lady in mami povedala da grem na plažo, še prej pa do Julye.
Kopalke;

Stekla sem iz hiše, po lepi peščeni potki do Julyne hiše.

Pozvonila sem in odpret mi je prišla Julya. Rekla sem ji če bi šla z mano na plažo in takoj je bila za, zato je stekla v sobo se preoblekla, v torbo zmetala vse potrebne stvari in nato sva skupaj odšle na New Yorško plažo.

Takoj sva skučili v vodo, Lady pa je na začetku samo poležavala na brisači. Z Julyo sva skakali s pomola, se potaplali, plavali,... Po dveh urah norenja, sva prišli iz vode in pocepali vsaka na svojo brisačo. Trdno sva zaspali, ko pa naju je zbudil glas. Bila je Taylor, ki naju je prišla obiskat na plažo. Sabo je prinesla tudi tri deske za surfanje, in ker sva se z Julyo strinjali, smo takoj odšle v vodo na deske in surfale.

Potem sem šla v vodo še z Lady in sva skupaj plavali, ampak samo v nizki vodi, saj Lady še nezna dobro plavat. Okoli 16.00 ure smo se use odpravile proti naši hiši. Mama nam je dala piškote, me pa smo odšle v mojo sobo. Začele smo se pogovarjat;
j-jaz T-Taylor J-Julya
j-Julya, jutri odidem z očetom za 3 dni v Pariz, pa sem mislila, če bi ga vprašala, če greš lahko zraven, če seveda želiš....
J-Z veseljem grem! Samo moja mami in tvoj očka more dovoliti!
T-Kaj še čakata, takoj ga pojdita vprašat!
Z Julyo sva se spogledali in takoj odhiteli do očka. "Oči, gre lahko Julya tudi jutri z nama v Pariz in Lady seveda." sem hitela. "Ravno rezerviram hotel,tako da ni problema, z Julyo bosta skupaj v dvopostelni sobi, prav punci!" imeli sva srečo, da očka še ni rezerviral hotela in da je tako prijazen! Nato je še Julya hitro poklicala svojo mamo, ki pa ji je...... SEVEDA dovolila!
Bili sva presrečni! Objeli sva se, in odhiteli v sobo. Novico sva povedali tudi Taylor, ki se je veselila z nama. Nato smo poslušale glasbo, gledale film Mamma mia in se zabavale. Zvečer je Julya odšla domov, jaz pa sem spakerala svoje in Ladyne stvari v velik kovček.

Zvečer sva z Taylor odšle še na dolg sprehod z Lady, seveda ob obali, se ustavili še v baru in popili vsaka en koktajl.

Nato sva se vrnili domov. Pripravila sem si osvežujočo kopel in že sanjarila o Parizu.

Nato sem se oblekla v pižamo, pobožala Lady, ki je že spala v svoji posteljici, se ulegla v posteljo in trdno zaspala. Jutri ob 5.10 imamo že let, tako da se bo moj dan začel že zelo zgodaj!
Lahko noč!
04. avgust 2014
next ♥
04. avgust 2014
NEXT
04. avgust 2014
u88095
u88095
next
04. avgust 2014
next
04. avgust 2014
next
04. avgust 2014
neeeext nujno + nova bralka!!!
05. avgust 2014
u159575
u159575
Hvala za vse nexte! Ta next je posvečen Ɩσυιѕαηɗнαяяу.!
_______________________________________________________________________________
Ponedeljek, 28.7.2014
"Jutro ljubica! Treba bo ustat!" me je že ob 04.00 zjutraj zbudila mami. "Jutro!" sem ji zaspano odgovorila in ustala. Odšla sem v garderobo in se oblekla kar sem si že učeraj pripravila;

Prijela sem kovček in se z njim odpravila v kuhinjo. Postavila sem ga pred vrata, potem pa še enkrat stekla v sobo, vzela pasjo torbico in vanjo položila Lady. Nato pa sem res stekla v kuhinjo, kjer me je že čakal "zgodnji zajtrk".

Malo sem pojedla, nekaj rogličkov pa sem si spravila še za na pot. Nato sem si šla uredit še frizuro, nato pa sem na hodniku srečala Taylor. Objela me je in mi zaželela srečno pot. Malo kasneje je pozvonilo in odšla sem odpret. Pred vrati je seveda stala Julya. Zaželeli sva si dobro jutro, nato pa se skupaj usedli v dnevno. Čez približno pol ure je prišel očka, skupaj pa smo vse kovčke nesli do avtomobila.

Našega BWMja
Prtljago smo zložili v prtljažnik nato pa smo se ukrcali v avto, ko pa je prišla mami, smo se odpeljali. Celo pot sem bila vzemirjena in brskala po telefonu. Na letališče smo prispeli hitro, saj je bila avtocesta tako zgodaj zjutraj dokaj prazna. Ko smo prispeli, je mami vse po vrst še enkrat objela, nato pa se odpravila domov. Mi smo počakali na letalo. Ob 05.10 je letalo res priletev, mi pa smo se ukrcali v letalo, še prej pa so nam pregledali prtljago. Okoli 7.00 smo pristali sredi prelepe Francije. Nekaj korakov stran od letališča nas je čakal naročen avto, ki nas je odpeljal do Grand hotela Paris;

Odšli smo do recepcije, kjer smo dobili ključe. Bili smo v istem nadstropju, samo nekaj sob narazen. Ko smo dobili ključe, smo odšli vska v svojo sobo; oče v svojo, midve z Julyo pa v svojo. Ko sva odklenili sobo, smo si najprej ogledali prostore;
Moja hotelska soba;

Majhna a lepo urejena. Zraven svoje postelje sem postavila še Ladyno posteljico, kjer bo spala.
Julyna soba;

Imeli sva še manjšo kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico, seveda pa še balkon s pogledom na prelep Eifflov stolp;

Ura je bila že okoli 09.00, zato sva z Julyo odšli še na zajtrk. Jedli nisva veliko, saj sva se najedle že doma, Po zajtrku sva se odločili, da si greva ogledat Paris. Sabo sva vzeli tudi Lady. Odpravile smo se iz hotela, po prelepi Pariški ulici. Prijetno smo se sprehajale. Lady sem imela na vrvici in veselo je ovohavala vsak kot, ki ga je videla. Z Julyo sva se zatopljeno pogovarjali, nato pa sem hotela pogledat kaj počne Lady, ko pa sem zagledala nekaj groznega...... pravzaprav nisem nič zagledala, saj Lady ni bilo več! "Julya!! Kje je Lady??!" sem prestrašeno zaupila. Julya je prestrašeno pogledovala naokoli, a Lady ni bilo nikjer! "Hitro! Na policijo greva!" sem odločno rekla...........
05. avgust 2014
next
06. avgust 2014
next!!!!!!!!!!!
06. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeext
06. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani