Heej! Spet jst, ja xđ
Ampak zdej tle Nialla ni. Je samo Liam. <333 Bom poskusla pisat z drugim xđ
Hvala ti, Karin. Dala si mi spodbudo, da je ta FanFic nastau. <333 Še ena zgodbica, k je posvečena teb. Hvala ti za vse! Najbolša si ;***
Ok, nazaj k zgodbici. V njo bom ulila eno idejo oz. samo koščk ideje za naslednjo zgodbico, ki je ne pišem ampak si jo samo zmišljujem. vse bo drugače samo mal bo isto ampak ne bom zdej nakladala. Upam, da bo dobro brana. (:
Poskusla bom pisat čimbolš ;*

~HopeYouLikeIt!✶ Amelia

»Amelia!« se me Abbie razveseli pred klubom.
»Hej!« jo veselo pozdravim. Stekla sem ji v objem. Močno me je stisnila k sebi, nato pa sva šli v klub. Po temačnem hodniku je odmevala glasba. Kmalu so naju zaslepili žarometi. Zeleni, rumeni, rdeči, modri, vseh barv! Z Abbie se spogledava in zasmejeva. Skozi prepotena telesa sva se prerinili do šanka.
Naročili sva koktajle. Kmalu je pult tlesknil pod kozarcema in prva ga je pograbila Abbie.
»Mmm.« se je zaslišalo, ko je srknila požirek skozi slamico. Planila sem v smeh. Videlo se je, kako je na hitro pogoltnila tisti požirek in nato se je takoj zasmejala. Verjetno ni hotela ponoviti zgodbe od prejšnjič, ko sem bila vsa od koktajla, zaradi šale nekega rjavolasca.
Raje sem odložila kozarec nazaj na pult, če ne bi ga pol šlo na tla.
Pokali sva od smeha in nisva mogli nehat.
»O moj bog.« v smehu reče Abbie in se prime za trebuh, kateri je tudi mene pošteno bolel. Spet sem se zasmejala, tokrat precej zadihano.
Mimo naju je prišel neki črnolasec, posut s tatuji. Ošvrknil me je s pogledom in mi pomežiknil. Začudeno sem pogledala Abbie ona pa je skomignila z rameni in se spet zasmejala. Ni mi bilo ravno smešno a sem se prisilila, če ne bi me takoj spraševala kaj je narobe. Zdelo se mi je nekam sumljivo. Naslednjih pet minut sem že sedela na barskem stolu in pila koktajl. Poslušala sem glasno glasbo, ki mi je parala ušesa, a sem se jo vse bolj navajala. Naenkrat je neka roka zdrsnila po dolžini mojega pasu. Presenečeno sem se ozrla nazaj in tisti črnolasec me je zapeljivo pogledal. Najraje bi mu primazala klofuto. Ko sem ga grdo pogledala mi je pomežiknil in si obliznil ustnice. Fuj! Stresla sem glavo in pogledala k Abbie. Ta ga je smeje gledala in se ni zmenila za mojo zaskrbljenost, ki mi je delala bolečine v želodcu. Ko je ta izginil iz vidnega kota, se je Abbie obrnila k meni. Spet je prasnila v smeh, jaz pa sem vedno bolj razpirala oči. Zdaj so me že pošteno bolele in počutila sem se grozno. Tako grozno kot še nikoli. Saj nič ne naklepa, kajne?Prvi vtisi? ;* (sprejemam kritike, pohvale...samo žaljive komentarje preč!) (:
19. avgust 2013
že začetek je per-fect!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext nujno! *o*
19. avgust 2013
meni je ful všeč začetek. in komaj čakam next.
19. avgust 2013
u143217
u143217
Waaau! Jst mam občutek da bo to The best story <3 Res jih nisem velik zasledila o Liamu samo ampak ja men je začetek full ušeč *ww*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxtttt
<33333 huala
19. avgust 2013
juuj hvala vam! ;****
19. avgust 2013
neeeeeeeeeeext!!
popouno!!! že začetek je popolen in cela zgodbica bo še bolj! komi čakam next!!
19. avgust 2013
u117133
u117133
Jeeej Liam fanfict (: končno še eden (:
neeeeeeeext
kumi čakam da nadaljuješ
19. avgust 2013
Zaradi meneee! jeeej.. hahah ne sej ne.. <3
19. avgust 2013
Neeeeext *____*
19. avgust 2013
Neeext!!!!<333
19. avgust 2013
super zgodbica super začetekin mislim da bo tud nadaljevanje super... prosim čimprej next!!!
20. avgust 2013
superca aja pa tisti k si misli dajat zaljivke mu ispraskam ucke.....
aja pa superastičn začetk in adaljevanje bo tudi prfektno verjatn
NEEEEEEEKŠTEJ....ploooooosim
20. avgust 2013


20. avgust 2013
aja *klik*
20. avgust 2013
u145428
u145428
neeeeeeeeeeeeeeext!

Amazayn! je! <33333333333333333
20. avgust 2013
1ooox vam hvala! Nexta zdej se ne bo, ker se zlo slabo pocutm...bom pisala ma list. ;** se mal oglasujte, da mi polepsate dan, ceprou ste mi ga ze :***
20. avgust 2013
*klik*

✶ Amelia

Nisem vedela kaj naj naredim. Grozno sem se počutila in vsak ton Abbienega smeha me je zabodel v srce. Nikoli si nisem mislila, da bo tako nesramna in ne bo razumela, kaj me toži, kar je vedno. Posmehuje se mi na račun tega in komaj sem tlačila solze, nazaj v moje srce, da jih ni opazila. Počutila sem se kot, da bi bila sama. Med štirimi stenami. Z tistim črnolascem. Vedno sem si zatrjevala, da imam prijateljico, ki me bo vodila po še tako težkih poteh življenja, ki si bo z mano delila solze, smeh in veselje, ki me bo podpirala, z mano podirala raznorazne rekorde, ki sem si jih zadala v življenju, ker sem vedela(mislila), da nisem sama in imam Abbie, ki mi bo pomagala, in vse do zdaj je bila to resnica, ampak očitno me misli varajo.
Nepremično sem gledala v njo, ki je s trdno zaprtimi očmi pokala od smeha in si želela, da se zbudim kjerkoli, samo da nisem tu. Tako težko sem verjela temu. Tako se je nagibala naprej, da sem mislila da bo ta trenutek treščila na tla in izgubila zavest. Vem, da bi ji priskočila na pomoč, medtem ko ona meni ne. Kosti in vse drugo mi je pokalo od skrbi. Vsak trenutek bi se lahko priplazil do mene in me ugrabil.
Abbie je prenehala z smehom in me resno pogledala. Nisem se zavedala, da iz mene tečejo solze, katere je očitno slišala. Globoko sem vzdihnila in jo grdo pogledala. Težko sem se zavedala kaj počnem, strah, jeza, žalost in zaskrbljenost so mi delali tako težo v srcu. Roka mi je z vso težo padla na pult in zdrsnila naprej. Čez sekundo sem začutila kot, da se mi je srce razbilo. Na milijone strtih koscev. In isti trenutek sem razbila kozarec, ki je padel nazaj.
»Amelia?« Abbie pogoltne slino. Nisem imela moči govoriti.
Vase sem vlekla vedno več zraka. Smrdel je po alkoholu, ki mi je po vsem telesu pognal pekočo kri. Ves klub, Abbie in vsi plesalci, so se začeli vrteti. Glasba je bila vedno tišja in kmalu je še ta postala tišina, ki ni trajala večno.
Neka močna, groba in težka roka je drsela po mojem trebuhu, gor in dol, v stran in še bolj dol. Zagodrnjala sem in glava mi je padla v stran, v neko mokro, hladno stvar. Moj koktajl. Kaj?!
Glava mi je švignila v zrak in črnolasec se je zlobno zasmejal. Prestrašila sem se in se začela pomikati nazaj. Z glavo sem zadela ob trd barski stol in v glavi mi je odmeval zvok votlih nog stola. Spet zaslišim zloben, glasen, grozeč smeh. Spet se vrnem v realnost in pogled dvignem k stoli na kateremu je še pred minutami sedela Abbie. Sedaj je ni bilo. Kje je?! Zdaj, ko jo potrebujem. Poleg njegovega smeha sem zaslišala navdušeno, veselo vriščanje. Usmeril me je na plesišče. Tam je Abbie, vsa presrečna skakala v objemu rjavolasca, ki jo je zaljubljeno gledal a je vseeno noro poplesaval.
»Ab…« se zaderem, oziroma poskušam, da jo pokličem a mi tip v usta z vso močjo potisne krpo, prepojeno z alkohol, tako globoko, da sem imela namen izbruhati vse kar sem zadnjih 24 ur dala vase. Težko sem goltala ves alkohol, ki se je neprestano vlival vame, pomagal pa je tudi on, ki je vame tišal vsako žganje, ki mu je prišlo v roke. Krpe nisem morala izkašljati, tako globoko je bila.
Abbie in njen soplesalec se nista zmenila zame, prav tako kot ostali. Edino kar mi je malo, malo oblažilo pekočino v ustih, so bile moje solze, ki so tekle po licih. Njemu je bilo moje trpljenje blazno smešno, kar je izražal trikrat bolj močno, kot je bilo v resnici.
Abbie sem imela čas prekleti z vsemi možnimi, žaljivimi kletvicami. Plačala ji bom zato, vse ji bom vrn…
»Kaj je princeska moja, a?« me zapeljivo pogleda in se spusti nad moje telo. Nisem si upala pogoltniti, imela sem občutek, da bo s slino odšla tudi krpa, ki bo naredila konec mojemu življenju. Nabirala se mi je v ustih.
»Šparaš zame kajne?« se približa mojim ustom in z jezikom podrsne po mojih ustih. Trdni sem zatisnila oči in klicala na pomoč vse, ki jih nisem poznala.
»Mmm.« z užitkom pripre oči in svoje čelo potisne ob moje.
»Nocoj si moja.« me poliže po obrazu. Poskusila sem odgovoriti ampak iz mene ni prišel niti pisk.
»Težko kaj?« me izzivalno vpraša in z roko seže pod mojo obleko. Nevede sem pogoltnila slino in krpa se je zataknila v moje grlo. Silno sem začela kašljati in jokati hkrati. S prsti je segel v moja usta in mi krpo potegnil za centimeter bolj gor, a ni pomagalo. Izgubljala sem zrak in začelo se mi je vrteti. Z roko je drsel pod mojimi hlačkami in tisti trenutek se mi je odvil film mojega pogreba. Močno je zapeklo, ko je roka ušla nazaj v moja usta in krpo mi je potegnil ven. Zadihala sem. Močno. Globoko. Ampak ni bilo boljše. Še po treh dihih ne.
»Vstani!« vzklikne. Poskušala sem se dvigniti, prijemala sem se za stol in že sem stala a sem padla nazaj.
»Vstani!« zarenči skozi zobe.
»Ne morem.« skoraj neslišno zapiskam.
»Ne moreš?!« posmehljivo vpraša. »Potem ti bom pomagal.« še razvije zloben ton, skozi moja ušesa. Grobo je prijel moje boke, ki so se - kot sem čutila – skoraj zdrobili pod njegovimi prsti.
Vrgel me je čez ramo in mi spet preprečil pot do zraka. Padla sem čez njegov hrbet in žalostno izdihnila……

*mnenje?*
*kaj se bo zgoddil?*
*next?*
21. avgust 2013
u117133
u117133
*mnenje?* OMG!
*kaj se bo zgoddil?* Emm jo bo Liam rešu? Res ne vem ._."
*next?* jaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeexti takoj!!!
21. avgust 2013
pojma nima kaj se bo zgodil ampak tole je žalostno.

next.!
21. avgust 2013
OMFG per-fect!!
nwm
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. avgust 2013
u143217
u143217
OMFG! Jst sm tko z odprtimi ustmi brala. Wau! Je to Zayn? O moj bog kr men se res ne sanja ampak kaj če je to Zayn? Men je ta zgodbica tko full ušeč. Prvi next ki si ga napisala me je čisto prevzel in tvoj način opisovanja dogajanja je res wau! Velik talent maš in ko boš napisala knjigo mi sporoči in jo bom z veseljem prebrala! Res same pohvale.
Jst mislim da jo bo tale odpelu nekam in če je to Zayn po možnosti v skupno hišo pač od One Direction in jo bo že do spodnjega perila sleku in pol bo pršu Liam in jo rešu...
Če pa to ni Zayn pol pa mislim da jo bo posilu in pol bo enkrat srečala Liama ki jo bo nazaj na noge postavu al neki... Omg tko žalostno :c
Itaq da next in to čimprej!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *oo*
21. avgust 2013
u143217
u143217
O moj bog sori kr sm se tko razpisala xđ
21. avgust 2013
ni zayn, samo to vam lahko povem... in tenkkju da si se tok razpisala! obožujem to! ;* pa hvala vsem drugimm <333
21. avgust 2013
o hvala jst sm prvo mislika da je to že zayn sam se mi je zdel mal čuden da bi bil tok zloben
ta zgodbica je tok popolna komi čakam nov next!! nevem mogoč jo bo liam rešu?
itak!
neeeeeeeeeeeext!!!
21. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeexxtt
nočem niti vedet ;O
21. avgust 2013
Neeeeext
22. avgust 2013
next!!!!!!
22. avgust 2013
narediš uslugo in se spraviiiiš pissaaaaaaaaaaaaaaaat!
22. avgust 2013
mogoče dons ;***
22. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg