Ta zgodba bo govorila o punci Vesni, ki preživlja težke čase. Pri osemnajstih letih jo je mačeha vrgla na cesto in tam se je morala sama znajti, da je preživela. Njena mama je umrla, ko ji je bilo le rosnih sedem let in kot otroku ji je smrt matere prinesla velik šok. Po dolgem času si je deklica opomogla in tolažbo iskala v različnih dejavnostih. Oče jo je vpisal v taborništvo in tam je vzljubila naravo, predstavljala ji je svobodo in sprostitev. Pomirila jo je in zmeraj je imela občutek, da jo tam spremlja mama, da je mama v nebesih in tam pazi nanjo. Včasih se ji je zdelo, da jo celo sliši skozi veter šepetati, da jo ima rada.

VESNA Z MAMOLeta so minevala, navadila se je na življenje z očetom, ga spoštovala in imela rada. Razvijala se je v mirno in pridno punco, navajena discipline, da je v šoli prinašala same dobre ocene . Prijateljice so bile zanjo redke, nekako ni marala stalno govoriti o fantih, najnovejši modi in vse kar je povezano z ženskimi pogovori. Raje je sedela za knjigami.
Pri šestnajstih se je oče poročil z novo ljubico, ki je v zakon pripeljala dve svoji sedemletni punčki. Zalo in Katjo.

ZALA IN KATJA
Vso pozornost sta dobivali le oni dve, z mačeho se ni preveč razumela in kar naenkrat se je počutila odveč. Vse dokler se ni zgodilo do tiste preklete prometne nesreče, ko jo je oče prišel iskati, ko je bila en mesec pri tabornikih. S seboj je vzel še punčki, da bi šli potem skupaj z Vesno na sprehod, mačeha, vse kar je bilo povezano z naravo ni marala in je ostala doma. Na poti tja se je v očeta in punčki zaletel pijan voznik, ki je vozil po avtocesti v napačno smer. Vsi trije so umrli na kraju nesreče, pijani voznik pa preživel.

Od takrat se je mačeha do njenega osemnajstega leta znašala nad njo in jo krivila za smrt. »Če ne bi tečnarila s tvojim neumnim taborništvom, bi bili danes še živi, zakaj nisi mogla umreti ti, prokleta bodi…« so besede, ki jih je Vesna poslušala dan za dnem. Srce se ji je paralo, vsak dan prejokala in na osemnajsti rojstni dan postavila pred vrata. Prisilila jo je, da se je izpisala iz gimnazije, ker ni obvezna in ji zabičala, naj ne hodi na socialno ali policijo, ker jo bo potem ona sama ubila.
Z ruzakom nekaj cunj, sliko staršev, nekaj denarja in najnujneših stvari je ostala na cesti. Pot jo je vodila do gozda, kjer si je sprostila misli in tuhtala kaj naj stori. Bila je tako rekoč klošarka, še toliko denarja nima, da bi si lahko najela stanovanje.
Pot jo je na žalost zanesla tako, da si je kruh pričela služiti, da je začela prodajati svoje telo. Nikoli si ni mislila, da bo nedolžnost izgubila na tak način, pa vendar se je nekako sprijaznila in zaslužila za najnujnejše. Prvič ji je bilo, ko je vstopila v tisti grozni nočni klub in poiskala nekega moškega, približno deset let starejšega od nje, zgledal je dokaj normalno in jo peljal k sebi domov. Ni mu povedala, da je zanjo prvič in na začetku je še nekako šlo. Bil je nežen do nje, dokler nekje na sredi ni postal grob in občutek je imela, da jo bo raztrgal. Kljub solzam in rotenju naj neha, ga je še bolj podžgalo in po koncu ji dal stotaka ter jo nagnal ven.
Po tistem dnevu si je obljubila, da bo ostala močna in se borila do zadnjega, da bo imela kdaj lepše življenje.

NOČNI KLUB V KATEREM JE DELALAZ njeno nedokončano srednjo šolo si ni morala dobiti normalne službe. Živela je nekaj časa pri njeni sotrpinki, dokler ta ni podlegla drogam, potem pri kateri drugi in bila nomadinja. Ko ni imela za nikjer prespati, je prespala na neki majhni železniški postaji. V ženskem stranišču je odprla strop in skrila svoje stvari tja notri. Dostikrat se je umivala tam in strojevodja je zamižal na eno oko in jo pustil. Bil je prijazen do nje.
Za svojo varnost si je priskrbela od nekega narkomana pištolo. To ji je svetovala enkrat Jelena. Ona je bila v tem poslu že dlje časa in dobro poznala stvari. Veliko stvari jo je naučila, kakšnih tipov naj se izogiba in kako prepozna policaja pod krinko.

JELENA
Od tega so minila že tri leta in sedaj enaindvajsetletna Vesna še zmeraj prodaja svoje telo, vsak dan v nočnem klubu. Vmes jo je vzel še pod svoje okrilje zvodnik Dejan, kateremu je morala plačati 30% svojega zaslužka. Bil je normalen in ji rihtal stranke.
Nekega dne ji je zrihtal mladega fanta, starega približno toliko kot ona, ga je ocenila in z njim se ji življenje obrne na glavo.
VESNA
A nextam al ne?
15. avgust 2012
u87258
u87258
next!
15. avgust 2012
nexttt
15. avgust 2012
next
15. avgust 2012
u70105
u70105
next
15. avgust 2012
neeeeeeeeeext!!!!
15. avgust 2012
wiiii, ful hvala za vse nexte si nism misnla da jih bo tok za prvi del, pa še moja prva zgodbica tuki gor je
Še en del sm spisala upam da vm bo všeč. Kakršnkol predlog, mnenje, kritika (grda al pa lepa)... prosm ne obotavljajte se, kr povejte ne bom grizla.
evo nov del:

S petkami štorkljam po pločniku, še dež se vmes usuje, samo da pridem do tega mučnega kluba, kjer se dogaja vse z enim namenom- moški plačujejo ženskam za sex. Vsak večer tudi striptizete plešejo in varnost je tukaj na vrhuncu. Sovražim ko mi varnostnik, ki zgleda kot gorila pregleduje osebno in me prečekira kaj imam sabo. Včasih imam feeling, da me zanalašč kje pošlata. Danes me na srečo ni.
Vstopim notri in se razgledam. Iščem Dejana in ga najdem med kupom ljudi. Večina so moški, ki povprašujejo po tej posebni obrti. Ko me zagleda mi z glavo namigne naj grem v eno sobo za šankom. Srečam notri še preostala dekleta, ki čakajo na ukaz Dejana. Pozdravim Jeleno in še ostale. Jelena me prosi za kondome, ker si jih sama ni kupila. Dam ji dva, za ostalo naj pa sama poskrbi, si mislim.

DEJAN
Končno pride Dejan in da vsaki navodila, koga bo danes imela.
Ko pride do mene, mi reče: »Draga Vesnica, to noč boš samo z enim bila, ker bo plačal za vso noč.« Taki ponavadi plačajo okoli 200€, medtem ko drugi ponavadi plačujejo od 50 do 100€. Pove mi, da mu je ime Sebastian in da me čaka na parkirišču ob srebrnem Bugatti avtu, da ga ne bom mogla zgrešiti. Presenečeno odvrnem: »Bugatti?«

Samo trije avti se večina tukaj omenjajo: Mercedes, Audi in Bmw. Potem so Porche, Honde in redko kdaj, da je kakšen Ferrari ali kaj drugega.

Dejan mi odgovori: »Njegov brat je naša redna stranka, tisti Andraž z Audijem, sedaj je pa še njegov mlajši brat začel obiskovati klub. Ni prvič tukaj. Zgleda, da je še bolj razvajene sorte, da si privošči ta avto. Kakorkoli pojdi in se potrudi.« mi razloži in oddide.

TAKOLE JE TAKRAT ZGLEDAL ANDRAŽ
Hvaležna sem, da Dejan toliko pove o strankah. Si lažje ustvarimo vtis o njih in vemo kaj pričakovati. Razmišljam, da Andraža sem ene parkrat že imela, bil je kar vredu stranka, precej bogat se mi je takrat zdel. Ko sem korakala proti parkirišču, sem si mislila, da pa tale Sebastian mora biti nek hudo bogataški razvajenec, da ima tak avto. Sigurno bo imel kake nemogoče čudne zahteve od mene, naprimer da bom morala vzklikati njegovo ime med seksom ali da mu bom mogla biti popolnoma podrejena.
Zagledam njegov veličastni avto, ki kar iztopa od ostalih po videzu. Ne more biti normalno, da imaš tak avto, vsaj v Sloveniji ne, prej v Ameriki, si mislim.

NJEGOV AVTO
Opazim ga kako sloni prislonjen na vrata in nekaj brklja po telefonu. Kakšen je v obraz ne vidim. Kljub temu, da je bila tema, je bila ulična razsvetljava dovolj močna, da sem zagledala njegov Armani pas in tudi čevlji so bili te znamke. Ja res mora biti razvajen snob si mislim in stopim do njega. Pozdravim ga: »Živjo, verjetno čakaš mene. Sem Vesna«. Nekje sredi tega stavka me pogleda in opazim njegove močno rjave oči, ki se kar zaiskrijo, ko me zagleda. Odzdravi me nazaj: »Pozdravljena nazaj, čakal sem te. Pridi greva v avto« mi reče in z roko nakaže naj se kar usedem na sovoznikovo stran. Ha kako smešno, še vrat mi ne more sam odpreti, niti malo ni kavalir, kar še bolj potrdi mojo tezo, da je razvajenec. Poiščem kljuko, da bi odprla vrata in nekako je ne najdem. Sprašujem se ali sem butasta, ko se vrata kar naenkrat sama odprejo navzgor. Pogledam ga, ko stoji na drugi strani in ima nasmešek na ustnicah, ter mi reče naj se usedem. Čutim, da zardevam, saj mi je vsa kri butnila v glavo in še vroče mi je postalo. Kako za vraga naj vem, da se tale reč sama odpre?
Usedem se, ter se vrata spet sama zaprejo, ko pritisne na nek gumb na armaturni plošči. Okej zame je še zmeraj razvajenec, kljub vsemu. Razgledam se po avtu, čakaj… Tole sploh ni podobno avtu, prej kaki vesoljski ladji. Gumb pri gumbu, vse osvetljeno. Ko se on začne pripenjati se še jaz in počasi vžge avto tako, da se dotakne neke modre ploščice. Na prstni odtis je avto, pomislim. Takoj ko se dotakne, avto spusti od sebe tak zvok, kot da bi kakšna zver zarjovela. Še preden se zavem, avto s tako silovitim pospeško spelje, da me kar malo nazaj na sedež butne sila. Z veliko preveliko hitrostjo se voziva po avtocesti. Novi dokaz zame, da je tipični razvajenec, ko zaslišim z njegovih ust: »drži se, tale avto ni namenjen temu, da se pelje počasi, ker ga potem le kvarim.« S široko razprtimi očmi ga pogledam, kar je ravnokar rekel, on pa le obrne glavo proti meni in se mi spet nasmeji kot prej, ko so se vrata sama odprla.
SEBASTIAN
Kljub temu mora biti razvajenec, si v mislih kar silim svojo hipotezo. Nisem vedela, da se tak avto lahko kvari, če ga pelješ počasi. Mogoče se je pa zlagal, ja to bo to.
Peljeva se in peljeva, ko njegov števec pokaže okoli 180, ampak me vseeno ni strah. Pelje z lepim občutkom. Kakšni peljejo res tako, da samo čakam kje se bova zaletela.
Kar naenkrat pred seboj zagledam hišo, ampak res veliko hišo. Še osvetljena je bila pred njo pa fontana. Velika razkošna hiša. Odpre mi vrata, da lahko izstopim ven in ga počakam zunaj. Zaklene avto in pride okoli do mene na mojo stran, ko ga vidim, da me z očmi ocenjujejo od vrha do glave. Ko se ustavi pred mano, me pogleda globoko v oči in mi reče….
15. avgust 2012
NJEGOVA HIŠA


15. avgust 2012
Neeeeext
15. avgust 2012
nexttt
15. avgust 2012
next!!!
15. avgust 2012
n3eeeeext!!
15. avgust 2012
next
15. avgust 2012
next
15. avgust 2012
u70105
u70105
next
15. avgust 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/when-u-see-how-wonderful-world-is-with-1d/39095/6
pŁosim vas zelo lepo, če bi lahko kera brala, ker bi mi zelo veliko pomenilo!!
15. avgust 2012
u94182
u94182
neeext
15. avgust 2012
neext!
16. avgust 2012
Še enkrat hvala za vse nexte, ful sm jih vesela Ful hvala.
Tale next bi pa rada poklonila Sweet Girl oziroma Kai§hi, ki je moj največji navdih za tole zgodbico, mi vedno prpravljena pomagat če rabm pomoč, ter upam da ji bom nekega dne segla vsaj do kolen s kakovostjo zgodbice

Nov del:

Odpre mi vrata, da lahko izstopim ven in ga počakam zunaj. Zaklene avto in pride okoli do mene na mojo stran, ko ga vidim, da me z očmi ocenjujejo od vrha do glave. Ko se ustavi pred mano, me pogleda globoko v oči in mi reče, da danes ta večer, praznuje zabavo, ker se je vrnil iz tujine, kot zabava za dobrodošlico in moram igrati njegovo spremljevalko.

V svojih treh letih te nečedne kariere, res nisem velikokrat doživela, da bi mogla igrati spremljevalko. Ponavadi dekleta za spremljevalke najamejo precej starejši moški, ki se v casinojih potem z njimi važijo, da so ujeli take trofeje. Temu pa ponavadi sledi še večerja v družbi in seveda celo noč biti njegova. Spremljevalka v takem smislu moškim pomeni le kot nek dodatni okras k vsem njegovem razkošju. Jelena mi je povedala, da je tega v tujini več, sploh na Balkanu iz kjer je prihajala ona. Tam imajo še nekatere srečo in jih poročijo. Šestdesetletnik z dvajsetletnico, kako ogabno je lahko to.

»V sobi te bo čakala obleka, ki jo obleci in ostale stvari. Družba bo precej snobovska in večina ljudi, ki je tam, da samo na znamko obleke, se nažirajo zastonj hrane in se za njihovimi obrazi nasmeškov skrivajo največji hinavci. S tabo bodo prijazni, ko se obrneš te že obrekujejo kot psa.« Me gleda, kot da če sem razumela.
»Razumem« mu odgovorim presenečeno, ker tole kar je povedal se ni skladalo s sliko razvajenca o njem. Toda če ni tak, zakaj pol vabi tako družbo?
»Še to bi ti rad povedal. Nocoj s teboj nimam namena spati, le želim imeti ob sebi žensko, da me ostale ne bi napadale.«
»Mhm« je vse kar izdavim iz sebe, saj mi njegove besede ne gredo v račun. Ne smem ga o ničemer spraševati, saj mi je služba prepovedovala vprašanja. Čakaj… a mi ni moj zvodnik Dejan rekel, da je ta Sebastian že bil večkrat v našem klubu kot stranka? Ne razumem ničesar več in raje preneham misliti, ko šele sedaj opazim ljudi v hiši.
Nakaže mi, kje naj stopim, ko prideva do nekega stranskega vhoda. Notri nič ne vidim zaradi teme, vendar je Sebastian verjetno že navajen, ker začne pritiskati na tipke. Kar naenkrat se pripelje od nekje dvigalo in za njim vstopim vanj. V tišini se peljeva do tretjega nadstropja, kjer na hodniku ni bilo nikogar. Za njim začnem hoditi do sobe, kjer mi naroči naj se zrihtam. Nič ne rečem in samo prikimam, ter mi jo odpre. Vauu kako velika soba je to, ter povsod okna, da se vidi v nebo in zvezde.
»Adijo« je vse kar reče in oddide.
Na postelji zagledam večjo škatlo in zraven dve manjši. Odprem prvo in iz nje potegnem prekrasno obleko. Pogledam na etiketo in začudena vidim, da je unikatna in izdelana po meri. Se ne obremenjujem s tem, ker mi je danes vse čudno in odprem še ostale. V eni so bile prekrasne odprte petke s kristalčki, v drugi veliko lepega nakita in domnevam, da naj si sama izberem kaj od tega bom nosila na sebi, ker je bilo par parov uhanov, tri zapestnice in dva prstana. Verjetno mora biti ta zaloga kar precej vredna, saj je bilo zlato ali pa srebro.
Čez nekaj časa se končno oblečem in izberem nakit, ter še dobro da sem sveže namazana.
Kaj pa sedaj? Nič mi ni rekel kaj naj storim, zato počakam na postelji in strmim v jasno nebo.

OBLEKA, KI JO JE NOSILA VESNA
ČEVLJI
NAKIT
Tok tok tok, slišim. »Smem vstopiti notri?«
»Da« in čez nekaj trenutkov vstopi notri in ocenjujoče pogleda, najbrž če sem ustrezala njegovim kriterijem za današnjo družbo. Joj kako temne oči je imel, sploh se ni dalo razločiti zenice, kot da vse zlito v eno barvo.
»Lepa si«
Spet začutim kako zardevam, saj take pohvale nisem še od nikogar dobila.
»Hvala« je vse kar rečem.
Kot kavalir me prime pod roko in odpelje do dvigala. Ko ga čakava reče: »Pozabil sem se predstaviti, moje ime je Sebastian.« Vstopiva. » Sedajle bom pozdravil nekaj gostov, potem nekaj popijeva in oddideva, samo toliko da se res pokažem. Itak ni nikomur mar če sem res tam ali ne.«
V tistem trenutku začutim kako sem postala popolnoma napeta, po vsem telesu mi je šel adrenalin živčnosti. Bo njegov brat tudi tam? Ne morem biti v Sebastianovi družbi kot spremljevalka, z njegovim bratom Andražom sem pa dejansko imela intimen odnos. Naj mu povem? Ne, ne smem govoriti, služba mi prepoveduje govoriti, brez da me kdo kaj vpraša. Tam sem samo za okras.
Vrata se odprejo, ko zagledam nabito poln prostor ljudi, oblečenih v lepe obleke, se s šampanjcem v rokah pogovarjajo in smejijo. V ozadju je igrala prijetna glasba. Kar naenkrat se vsi obrnejo proti nama in vzkliknejo: » Sebastiaaan, dobrodošel doma«

Nadenem si prisiljen nasmešek in probam poiskati njegovega brata v tej množici. Nekako ga ne uspem najti, ko Sebastian začne pozdravljati prve goste.
»Lepo te je videti spet doma. Si se imel lepo? Imaš kakšen nov avto?« so ena izmed vprašanj, ki so mu jih postavljali in jim je kratko in jedrnato odgovarjal. Mene so le na hitro ošvrknili s pogledi, kot da jim ne bi bilo vredu, da sem tam. Sploh ženske so me ljubosumno gledale. Občutek sem imela, da večina ljudi sploh niso bili iskreni, tako izumetničeno so delovali s svojimi velikimi nasmeški in sluzastimi vprašanji, ki jih verjetno sploh niso zanimala. Jih je zanimal le njegov denar?
»Pozor moja bivša prihaja, ki je lahko zelo tečna« mi je šepnil na uho, da sem čutila njegovo sapo. Kar mravljinci so me spreleteli po telesu in me še močneje stisnil k sebi. Kakšen lep občutek.
»Oooo Sebastian, si se le vrnil. Sem mislila, da te dekleta sploh ne bodo izpustile« takrat me je premerila od glave do nog in mi dala pogled, kot da sem čudna. Trikrat mu je dala vljuden poljub na lice. »Pa dajva še enega, saj se že dolgo nisva videla« in ga še četrtič poljubi.
»Tudi tebe je lepo videti Anja.«
»Seveda me je lepo videti, saj sem te ves čas čakala tukaj.« se mu osladno nasmiha in se ga poskuša dotikati okoli vratu, kot da bi ga hotela objeti.
»Kot vidiš imam danes s seboj že družbo in je ni vljudno zanemarjati« pogleda mene in mi pomežikne.
»Razumem, če si boš pa zaželel drugačne in boljše družbe, pa veš kje me poiščeš. Takrat si mojo družbo prav oboževal.« S težavo je odšla in Sebastian me odpelje do majhnega barčka.

ANJA
Za vsakega od naju vzame kozarec šampanjca in nazdravi, da najini kozarci trčijo. Ob tem me z nasmehom na obrazu gleda v oči in jih niti za sekundo ne premakne. Probam se mu prijazno smehljati nazaj, da se vidi da uživam in sem sproščena. To so le nekatera odpravil, ki od mene zahteva delo spremljevalke.
»Znaš plesati?«
Še preden karkoli odgovorim, naenkrat zaslišim znani glas.
»Ne morem verjeti, poglej poglej kdo je končno doma, braaateccc…«
17. avgust 2012
next!!!!
17. avgust 2012
u94182
u94182
neeext
17. avgust 2012
Neeeeeeext
17. avgust 2012
u70105
u70105
next... To pa je dolg next, res hvala polepšala si mi dan in odlično pišeš
17. avgust 2012
neeeeext!!!!!!!
17. avgust 2012
neeeeeeeext!!!
tole bo še zanimivo!!
17. avgust 2012
Ful Hvala za vse nexte
evo še en manjši next, naslednji bo daljši, samo da se še spiše do konca, mam še čist mal, za predjed pa vm tole dam. My life hvala za pohvalo, mi veliko pomeni res Si mi dala velik zagona za pisanje
ϱoƨƨıqϱıяl
18. avgust 2012
ϱoƨƨıqϱıяl
18. avgust 2012
naslednji next:
Ne ne ne, ni prišel, mi odmeva v glavi. Kako pa naj se sedaj obnašam? Kako bi Jelena odreagirala na mojem mestu? Nič, obnašala se bom tako kot mi velevajo pravila.
Ker sem bila s hrbtom obrnjena proti Andražu, se sedaj obrnem in se spet ponovno skušam sproščeno smejati.
»Zdravo tudi tebi Andraž, včeraj sem komaj prišel« se objameta in prijateljsko potrepljata po hrbtu. Ko končata se Andraž zagleda vame.
»Vidim, da imaš novo punco, čestitke.« me še bolj pozorno si ogleduje. »Čakaj, tako znana se mi zdiš od nekje«
»No Andraž sedaj pa nehaj buljiti, ne bom ti je predstavil, jutri ti vse razložim, pridi popoldne k meni na kavo, sedaj pa s prijateljico odhajava« reče Sebastian. Haloo? Je res rekel prijateljica? Saj bi lahko uporabil besedo spremljevalka, ampak prijateljica? To se mi je pa tako lepo dopadlo. Ne, kaj mi je, ne more se mi dopasti. Ima me le zato, da sem za okras in nič drugega. S to besedo se je le ven izmazal pred bratom. Ko odhajava, me ponovno prime kavalirsko pod roko in vem, da me je Andraž prepoznal. Sebastian se od nekaj ljudi poslovi in skupaj oddideva v dvigalo, ko me kar naenkrat notri grobo pritisne s svojim telesom ob kot, da sem popolnoma nemočna in vpraša, če sem spala z njegovim bratom.
18. avgust 2012
se nadaljuje...
p.s. ne mi zamert, prej mi kar ni hotelo do konca poslati sporočila. Sej je ustavil ob tistem imenu, potem sem pa hotela še napisati, da imaš prav tista uporabnica (nočem napisati spet tvojega imena, ker mi tam kar štekne) da bo res še zanimivo.
Zgleda maš tak dobr nick, da tlele kr zablokira hehe
18. avgust 2012
u94182
u94182
neeeeeeeext plisss
18. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg