Živjo!! to je prvi del moje nove zgodbice. Upam da vam bo všeč :3 (brez nesramnih komentarjev prosim)

ob branju predlagam da poslušate tole:


Prvi del:
» Prešeren vstani iz postelje, zamudil boš v šolo!!«
Iz dremeža me je prebudil rezek glas moje mame. V njenem navado sladkem omega vonju sem zavohal jezo. Zavil sem z očmi in vstal iz moje postelje z NK Maribor prevlekami. So moj najljubši klub, saj je njihov vratar Marko Simeunovič omega. Potipal sem se za šupak, ki je bil kot ponavadi čisto suh. Žalostno sem zavzdihnil.
Moje ime je France Prešeren, star sem 18 let in ja moj sekundarni spol se še vedno ni izrazil. Po navadi se izrazi že pri 16 letu, ampak očitno ne pri meni. Zavzdihnil sem. Take misli mi ne bodo pomagale. Umil sem si obraz in počesal lase. Nato sem si oblekel Black Squad tracksuit. Odpravil sem se v kuhinjo, kjer je stala moja mati.
»končno si se blagovoljil dvigniti iz postelje… izvoli tukaj imaš zajtrk.«
Podala mi je prekmursko gibanico, mojo najljubšo. Mirno sem jedel, dokler nisem pogledal na uro. Ojoj!! Samo še 5 minut imam do avtobusa. Skočil sem pokonci, pograbil torbo in stekel skozi vrata. Moj avtobus, 22 Fužine P+R je že skoraj odpeljal. Hvala bogu, da sem ga ujel, saj bi drugače spet moral vzeti bicikeLJ. Hitro sem skočil gor in prislonil urbano. Iz sedeža mi je že smehljaje mahala alpha Julija Primič. Prisedel sem in se takoj naslonil na njeno ramo. Vdihnil sem njen prijeten vonj revolverja in ledenikov, popolnoma miren.
»Dobro jutro Francek, kako si??« me je vprašala prijazno.
Preden bi lahko odgovoril, se je iz zadnjega dela avtobusa zaslišal globok glas.

Upam da vam je bilo všeč <3. če dobim 3 nexte nadaljujem z zgodbo.
06. marec 2022
zelo sem uzival v branju :3 Next nyaaa~~~~
06. marec 2022
Branje je v meni povzročilo premik; počutim se namreč kot da me je to izpopolnilo. od mene zagotovo Next!
06. marec 2022
DAJ Next PROSIM
17. april 2022
js si franceta tako predstaulam ko je tak muci buci

Next
17. april 2022
LOL Next
27. april 2022
Hvala vam za prekrasne komentarje :3 veseli me da vam je moza zgodbica všeč
tukaj je naslednji delzadnjič:

»Dobro jutro Francek, kako si??« me je vprašala prijazno. Preden bi lahko odgovoril, se je iz zadnjega dela avtobusa zaslišal globok glas.»Kaj je Prešeren, a ji boš napisal še en sonetni venec? Saj veš da te ne mara.«
Spreletel me je srh in počasi sem se obrnil nazaj. Tam, nekaj sedežev za nama je sedel Jernej Kopitar, moj največji vstrahovalec. Ob njegovem vonju metelčice mi je postalo slabo. Njegovi minijoni so se šali začeli krohotati. S Kopitarjem sva v otroštvu bila prijatelja, potem pa se je moral odseliti in nazaj je prišel čisto drugačen. Dejstvo, da se moj sekundarni spol še vedno ni prikazal se mu zdi zelo smešno. Naj vam povem da zaradi tega tudi v šoli nisem priljubljen, raje se držim zase. le kdo bi se želel družiti s čudakom kot sem jaz?
Julija se je obrnila nazaj in jih grdo pogledala »Hej, tako se pa ne govo-»
»Tiho lajdra, pojdi raje v kuhinjo.« jo je ošabno prekinil Kopitar.
Julija mu je želela še nekaj zabrusiti, a sem jo ustavil.
» Uredu je Julija, takih opazk sem že navajen.«
Julija je zavzdihnila, a se je vseeno obrnila k meni. Vidno je bilo, da je želela nekaj pripomniti, ampak je raje spremenila temo. To mi je bilo pri njej vedno nabolj všeč. Nikoli ne sili vame.
» Slišala sem da dobimo novega učenca, baje je sin čistega alpha para in pršel je iskati partnerja. Kdo ve, mogoče pa boš to ravno ti?« Pomežiknila mi je.
Boksnil sem jo v ramo. »Zakaj naj bi me to sploh zanimalo? Ne maram ošabnih in egoističnih alpha samcev. Polek tega, koga bi sploh zanimal puhko brez sekundarnega spolna.« V oči so mi stopile solze.
Preden bi se lahko še bolj osramotil je avtobus vstavil pred šolo, Gimnazijo Vič. Hitro sem stekel z avtobusa v šolski wc. Mastno sem se zjokal in zamudil na prvo uro. Na novega učenca sem čisto pozabil. Cel dan se je vlekel in komaj sem čakal, da se vrnem domov. Iz dolgčasa sem na takojšnjigram zgodbo objavil 'Dc. Piši za oceno + mnenje'. Končno je zvonilo in veselo sem se odpravil v garderobo. Ravno sem segal po plašču, ko me je nekdo obrnil in porinil ob sosednjo omarico. Moje oči so se srečale z očmi Jerneja Kopitarja.
» Vidim da si še vedno brez sekundarnega spola Prešerko. Kako se mora počutiti tvoja mama? Živeti mora z dejstvom da je njen sin napaka. Čas je da te nekdo nauči kako spoštovati večvredne ljudi.«
Še močneje me je porinil ob omarice in dvignil pest. Njegov vonj me je začel dušiti. Zaprl sem oči in čakal na udarec.
» Roke dol z njega, mrcina!«
V tistem trenutku se zasliši krik in roke izginejo z mojega telesa. Začnem hlastati za zrakom. Prva stvar, ki jo vidim ko pridem k sebi je krvav, nepremičen Kopitar na tleh. Obrnem se k svojemu rešitelju.
»Najlepša hva-«
Najne oči se srečajo. Oblije me vonj scalnice in starega žganja. Opojno diši. Takoj mi postane vroče..kaj se dogaja? Pred očmi se mi začne megliti in zvrti se mi. Preden se onesvestim slišim eno samo besedo.
»Partner.«
01. maj 2022
Aja pa za nadaljevanje potrebujem še 3 nexte
01. maj 2022
NEEEEEXT! :3
01. maj 2022
Next Next Next a je dovolj?
02. maj 2022
Next UWU
02. maj 2022
Next
03. maj 2022
Next prosmmmm
04. maj 2022
Nov del za vas :3, veseli me, da ste delo tako dobro sprejeli

Prva stvar, ki jo začutim je toplota. Obdaja me z vseh strani. Globoko vdihnem in se zarijem še globlje med odeje, k so popolnoma prepojene z vonjem scalnice in žganja……čakaj malo, kje sploh sem??? Zagrabi me panika in v strahu se z vso silo se dvignem iz postelje. Počasi odprem oči.
Zališim lahno hahljanje in glas, ki reče: »Bolj počasi sladkorček, saj veš da sem diabetičen.«
Jezno se obrnem na levo, nekaj v meni jezno zalaja. » Ubistvu ne vem, saj se sploh ne pozna-« Šele zdaj ugledam mojega rešitelja. Izbulim oči. Tam, pred steno v kateri so po vrsti zložene pločevinke različnih Monster energijskih pijač stoji on. Matija Čop, emo alfa kralj in najbolj popularen učitelj na naši šoli.
Matija Čop (za učence Matija Thot) je najmlajši profesor na šoli, star komaj 23 let. Poučuje poezijo in slovenščino v svoji izvirni pisavi, ki ji pravi danjčica. Zaradi tega je pogosto v sopru z mojim sošolcem Kopitarjem. Ravno zaradi njegove dominantnosti je med omegami tako popularen. Te se vlačijo po tleh, da bi lahko vdihnile njegov vonj moškosti. Kljub temu nobeni ne posveča pozornosti. Govori se, da še nikoli ni bil v zvezi. Julija meni da zato, ker čaka na svoj vsojen par.
Ko ga zdaj gledam, me oblije rdečica. Njegovi lasje so zalizani na stran in polni volumna. Oči ima obrobljene s črnim črtalom za oči. To je razpokano, vidno je da si ga pred spanjem nikoli ne spere. Moj pogled pade na njegov vrat, okoli katerega je špičasta ovratnica, na katero je pritrjen obesek, na katerem piše:
»Vam izročím, prijat'lja dragi mani!
ki spi v prezgodnjem grobu, pesem milo;
ločitvi od njegà mi je hladílo,
bilà je lek ljubezni stari rani«
Na sebi ima dolgo usnjeno jakno, pod katero ima črno strgano majico, na kateri v comic Sans piše tole:

V roki ima 10 metrski monokromatski vejp, ki ga vsake toliko časa nese k polnim, sočnim ustnicam. Ob izdihu spusti toliko dima, da bi lahko zakadil celotno ljubljansko votlino. Pogled mi zaastane na sočnem toplem belem mesu njegovih stegen, ki se bleščijo od pota pod njegovo črtasto oblekico. Začutil sem žgoče poželenje. Na nogah ima puhaste dokolenke in in črne pogovor čevlje.

Pogled vrnem nazaj k njegovemu obrazu, na katerem je zdaj polnasmeh. Takoj začutim kako mi iz šupka steče slick/spolz. Že pogled na njegove čekane me vznemiri. Čop odpre usta in me nežno vpraša:
»Kateri je tvoj najljubši član BTS?«

Za naslednji del bom potreboval kar 5 nextov mislite, da vam bo uspelo?
05. maj 2022
Next Next Next Next Next
Pa jih imaš
05. maj 2022
Next pwosim
res želim izvedeti kdo je Fančijev BTS bias :3
05. maj 2022
vstao mi je Next
06. maj 2022
UPAM DA MU JE VŠEČ JANCOCK!!! Next Next Next
07. maj 2022
omg slaaaayy, moj fave bts je cock.. anwys js si prešerna pa čopa predstaulam takloe <33333333

07. maj 2022
AJA PA Next Next Next Next Next
07. maj 2022
Next PROSIM
08. maj 2022
Next omg, tole postaja sočno
31. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani