Hejla, torej to temo sem odprla, da lahko vsi pišete vanjo. Tema je ubistvu kratke zgodbice, če želite zgodbo objaviti, prosim uporabite naslednji obrazec:
NASLOV

VSEBINA

PODPIS

Če želite ostati anonimni (da ne bi razkrili pravega imena) lahko uporabite svoj username. Tudi sama bom objavljala (upam da ne bom edina LOL)

Torej, začnimo...
29. december 2019
jaz mislim, da nikakor ni dobro uporabljati svojega pravega imena, ziher ti bo potem kasneje enkrat žal
10. januar 2020
Saj, zato pa sem tudi napisala, da so lahko tudi anonimni oz. napišejo samo prvo ime, nikakor pa ne priimka. To je že potem dejansko zelo javno in lahko pride do kakšnih komplikacij.
10. januar 2020
Lana_bff_Luna
Lana_bff_Luna
Kaj pa lahko napišem...?
04. junij 2020
Lana_bff_Luna
Lana_bff_Luna
Oki to bo kratka - pravljica - zgodbica:
PEPELKA
Živela je punca ki ni imela imena. Mama ji je že umrla davno. Potem pa je oče našel žensko z dvema hčerkama, ki sta bili njuni pol sestri in njuna mati je bila mačeha. V daljavi je živel princ s svojimi vojaki. Mačeha je dekle poimenovala pepelka. In ta pepelka ni bila navadno dekle. Bila je zelo dobrega srca in rada je pomagala, morala je opraviti vse, kar so ji naročile mačeha in njeni polsestri. Ves čas je morala pridno delati. Čez nekaj dni, pa je v vas prišlo poročilo iz gradu, kjer živi princ. Vsi v vasi so vabljeni na ples. Pepelka je bila zelo vesela! Odšla je po mamino obleko in jo še malo sešila in uredila. Ko je bila končana obleka, si jo je Pepelka oblekla in se začela odpravljati na ples. Pa je zagledala mačeho. Mačeha je strgala obleko in Pepelki rekla, naj vse naredi kar ji bo naročila, šele potem gre lahko na ples. Pepelko je zaklenila na vrh stolpa in mačeha je odšla s svojima hčerama. Pa je Pepelka lahko prišla ven?
Lana
Nadaljevanje izveste če želite in napišite.
04. junij 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani