u173833
u173833
Zakleti grad zakoncev Hribar
Sredi hude zime, 3. januarja 1944 je okoli sedmih zvečer
prišlo pred grad Strmol na Gorenjskem okoli deset partizanov.
Gospodar gradu Rado Hribar (1901 - 1944) in žena Ksenija
(1905 - 1944) sta ju, kljub opozorilu prejšnji večer, ko je
prišel gospodarja lovski čuvaj rotiti, da naj se takoj umakne
in zbeži v Ljubljani, povabila noter, saj sta tudi sodelovala
z OF in partizani. Partizani so odšli po sobanah in pokradli
vse kar jim je prišlo pod roke (obleke, perila, obutve, odeje).
VOS-ovci so premetavali vse po vrsti, iskali so nakit a ga niso
našli, saj ga je vrtnar skril v greznico, da ne bi bilo storjene škode.
Partizani so jim zagrozili, da nihče ne sme iz gradu do petih
zjutraj, sicer bo ustreljen. Gospodarica Ksenija je služkinji
v kuhinji namignila, da naj gre v materino sobo, od kjer naj
pokliče pomoč, a so jih prehiteli že partizani, ki so prerezali
telefonske žice. Žalostni in nemočni uslužbenci so gledali
za svojim gospodarjem Radom in njegovo ženo Ksenijo,
ko so ju VOS-ovci v visokem snegu gnali proti Štefanji Gori.
Z seboj so odpeljali tudi konjerejca, a so ga pozneje izpustili.
Uslužbenci so trepetali za gospodarjema, in so upali, da ju
še na Štefanji Gori niso ubili. A so se počasi začele širiti
govorice, da so umorili strmolskega gospodarja Rada in ženo.
To se je širilo tudi med tistimi, ki so jih ubili, ko so se v
pijanosti v gostilnah izdali in govorili kako so ju mučili in ubijali.
Kasneje je prokomunistična propaganda zanikala grozodejstva
zoper zakoncev Hribar. Eden od morilcev je v pijanosti
prijatelju zaupal, da je mogel pokopati gospodarico Ksenijo,
a ker se mu ni ljubil kopati dolge jame, ji je raje polomil noge.
Avtorica tega zapisa je rekla, da ji je neki upnik povedal o
zverinskem mučenju zakoncev Hribar; gospodarico
Ksenijo naj bi posililo vseh devet prisotnih partizanov.
Pozneje se je govorilo o še večjem ogabnem in nečloveškem
mučenju, o katerem so pravili mlajši partizani. Hribarjasta veliko pomagala partizanom, pomagala sta tudi
mnogim ljudem, ki so bili potrebni pomoči, tudi rešila
sta jih veliko, le sebe sta pogubila. Datum njune smrti
se omenja med 5. in 6. januarjem, saj so ju nekaj dni
mučili in šele potem zverinsko in nečloveško umorili.
Vzrok za njun umor je bil preprost, bila sta v napoto
partizanom, v napoto tistim, ki so se jima zdela,
da sta fevdalca. Storjena jima je bila krivica.
Zato danes grad Strmol buri duhove, znano pa je tudi
to, da je bil grad zaklet prav zaradi tega dogodka,
pravijo da sta Hribarjeva zaznamovala grad in, da še
kar burijo duhovi po stenah grada Strmol in okolice,
kjer sta poslednje živela. Trupel Hribarjevih niso nikoli
našli, pravijo pa, da naj bi ju zakopali nad Mačami.
A šele leta 2012, po 68 letih so našli okostja
Hribarjevih, njun še živeči sorodnik pa ju ni dal prekopati,
in sta zato še danes v gozdu nad Mačami, kjer sta
bila usodnega leta 1944 brutalno in zverinsko umorjena.

mate radi grozne stvari


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. julij 2014
u173833
u173833
Cerkev sv. Roka, pokol domobrancev in satanisti
Cerkev sv. Roka na Dolenjskem ima tudi mračno plat zgodovine.
Tam naj bi se zgodil pomor domobrancev iz 2. svetovne vojne,
še pred nekaj leti pa naj bi notri imeli satanisti črne maše, ubili
naj bi celo neko žensko in dojenčka. Po pričevanju avtorja te zgodbe,
naj bi imel prostor zelo negativno energijo.

Sv. Urh pri Ljubljani, pomor partizanov
Sv. Urh leži vzhodno od Ljubljane. Tam je bila med 2. svetovno vojno domobranska postojanka, v kletnih prostorih mežnarije pa je bila nekdaj mučilnica, kjer so mučili in na nečloveški način pobijali partizane in civiliste. Žrtev je na grobnici všteto kar 123. Avtorica zapisa pravi, da so bile v mučilnici stene večkrat prebeljenje, da bi prekrili sledove krvi, v prostoru pa naj bi bilo po njenih besedah "tmurno in tesnobno". Opisala je tudi, da se je čutilo neko prisotnost, pozneje pa naj bi slišali glasove iz onostranstva, kot je omenila naj bi šlo predvsem za "ječanje in krike". Nekoč so ljudje, ki so očitno poznali grozodejstva na Urhu govorili: "Pazi se, drugače te bodo odpeljali na Urha!", to priča o samih grozotah, ki so se gor dogajale.

Gestapovska mučilnica v Trbovljah, danes gostilna
Tam kjer je danes Bojan bar, gostinski lokal v Trbovljah, je bila nekoč v kletnih prostorih te stavbe, gestapovska mučilnica. Kakšne grozote vse so se notri dogajale še do danes ni jasno, na spomeniku vklesanem v stavbo pa piše, da so avgusta 1941 na dvorišču ustrelili 4 partizane.

Veliko je tukaj pisanega predvsem o dogodkih iz 2. svetovne vojne, a nažalost se nisem dovolj globoko poglobil, da bi našel starejše zgodbe. Je še drugače veliko zgodb, če jih kdo še ve, naj jih prosim lepo posta gor.
06. julij 2014
kul
06. julij 2014
u173833
u173833

06. julij 2014
u173833
u173833
06. julij 2014
u173833
u173833
06. julij 2014
Hiša Amityville

Hiša Amityville je morda najbolj znana hiša groze v Združenih Državah Amerike. Zaradi svojih nadnaravnih pojavov je postala pravi fenomen. Vse se je začelo leta 1973, ko je Robert Defeo pobil šest članov svoje družine. Ubil jih je, medtem ko so spali. Policiji je povedal, da je to storil zaradi tega, ker naj bi mu neznani glasovi v glavi to ukazali. Povedal je tudi, da se sploh ni mogel ustaviti in da je imel občutek, kot da ga je nekaj obsedlo. Robert je bil obsojen in trenutno preživlja preostanek svojega življenja v zaporu. Leto pozneje se v hišo vselila 5-članska družina Lutz.
In potem se je začelo …

Že kmalu po vselitvi se jim je zgodila vrsta nenavadnih stvari. Ponoči so slišali glasove, včasih so slišali glasno razbijanje z vrati, gospod Lutz pa se je vsako noč zbudil ob isti uri. Kasneje je izvedel, da je točno ob tisti uri Robert Defeo pobil svojo družino. Paranormalni dogodki so postajali vedno hujši, kar je pripeljalo družino Lutz do tega, da so sredi noči pobegnili iz hiše Amityville. Vanjo se po tem dogodku niso več vrnili.
Atrakcija za turiste

Od takrat je hiša Amityville postala prava turistična atrakcija. Ljudje prihajajo iz vseh koncev sveta, da bi jo lahko obiskali. O tej hiši so posneli tudi veliko grozljivih filmov. Nekateri sicer pravijo, da si je družina Lutz vse skupaj izmislila zato, da bi lahko zaslužili s knjigo, ki so jo pozneje izdali. Ne glede na to, kakšna je resnica, nobenega dvoma ni o tem, da se je v tej hiši res zgodilo nekaj groznega.
Raynam Hall

Raynam Hall je podeželska graščina v Norfolku v Angliji. V njej že več kot 300 let živi rodbina Townshead. Trenutni lastnik je Charles Townshead. Ta luksusna hiša je razvpita zaradi najboljše fotografije duha, ki so ga kdajkoli ujeli na kamero. Na sliki lahko vidimo zameglejno žensko podobo, ki se vzpenja po stopnicah velikega hodnika. Ta ženska naj bi bila Lady Townshead, druga žena lastnika hiše v osemnajstem stoletju. Umrla naj bi naravne smrti. Pokopali pa so jo leta 1726. Vsaj takšni so uradni podatki.
Jo je ubil?

Legenda in nekateri krajani namreč pravijo, da je bil njen pogreb lažen. Sumijo, da je graščak svojo ženo zaklenil v hišo, kasneje pa naj bi umrla zaradi bolezni. Zaradi tega pravijo, da v tej graščini še vedno straši. Pojavila se je že več različnim ljudem. Prav zaradi teh paranormalnih pojavov je veliko uslužbencev že zapustilo Rayman Hall.
Ponaredek?

Strokovnjaki ne morejo dokazati, da je slika ponaredek, zaradi česar je to najbolj znana slika duha v našem času. Vseeno pa navajajo, da bi ta slika lahko nastala zaradi igre svetlobe. Tisti, ki zgodbi verjamejo, se s tem seveda ne strinjajo. Komu verjamete vi, pa se boste morali odločiti sami.
Trdnjava Bhangar

Naslednji predel, ki ima težave z duhovi, pa se nahaja v Indiji. To so ruševine trdnjave Bhangarh. Pravijo, da je to najbolj zakleta lokacija v celi državi. Najbolj nenavadno je, da so na vseh vstopnih točkah v to področje postavljeni znaki, ki ljudem svetujejo, da naj se ponoči izogibajo tega porušenega mesta. Arheologi, ki so preiskovali Bhangarh, ljudem celo prepovedujejo, da bi se sprehajali po tem zakletem kraju!
»Vstop prepovedan!«

Če se spoznate na indijski jezik, lahko na znakih, ki so jih postavili, preberete »Vstop v Bhangarh pred sončnim vzhodom in po sončnem zahodu je strogo prepovedan«. Če ste nekdo, ki ne verjame v duhove, se vam to zagotovo zdi zelo nenavadno, kajne? Po legendi naj bi vso to »nevšečnost« povzročil temni čarovnik Singhia, ki je zaklel Bhangarski palačo. Prisegel je, da duše ljudi, ki so v njej umrli, ne bodo nikoli zapustile tega kraja.
Še vojska si ne upa tja

Zelo zanimivo je tudi to, da so vse hiše na tem kraju brez strehe. To pa naj bi bilo zaradi tega, ker so se te vedno porušile. Ljudje, ki so ta kraj obiskali, so povedali, da so občutili hudo tesnobo in občutek, kot da jih nekdo ves čas gleda. Indijska vlada je hotela ovreči zgodbe o duhovih in je vojski ukazala, da ponoči patruljira v bližini trdnjave. Vendar je bil njihov načrt brez uspeha, saj pri tem ni hotel sodelovati prav noben vojak, ker se vsi tako bojijo duhov.
Se upate?

Če ste pustolovske narave in ste brez strahu, bi bilo za vas zanimivo, da se ustavite tudi na tem kraju. Še posebno, če nameravate v bljižnji prihodnosti obiskati Indijo.
Kričeči tunel

Kričeč tunel je ozek in majhen tunel, ki se nahaja v bližini Niagarskih slapov v Kanadi. Nad njim je včasih tekla železniška proga. Najbrž se že sprašujete, kaj je posebnost tega tunela?
Legenda pravi …

… da je pred približno sto leti podeželsko hišo v bližini tunela zajel požar. V požar se je ujelo tudi mlado dekle. Dekle je v navalu bolečin in panike goreče zbežalo iz hiše proti tunelu. Na sredini tunela se je zgrudila in umrla.
Druga verzija te zgodbe pa pravi, da so v tem tunelu nekoč posilili mlado dekle. Zato, da je zločinec prikril dokaze, jo je nato potem tudi zažgal.
Še ena verzija pa pravi, da je dekle v tunelu zažgal njen oče, potem ko je po ločitvi izgubil skrbništvo nad svojimi otroci.

Slišali boste krike mladega dekleta

Vse te zgodbe pa trdijo, da boste lahko slišali krike mladega dekleta, če boste natanko ob polnoči v tem tunelu prižgali vžigalico. Srhljivo, kajne? Ravno zaradi tega se ta tunel imenuje Kričeči tunel. Ta tunel je bil tudi eden izmed kadrov na snemanju grozljivke Dead Zone, ki jo je navdihnil roman priznanega pisca srhljivk Stephena Kinga.
Krvava Marija

Krvava Marija je zelo znana zgodba o duhu ali čarovnici. Obstaja ogromno različnih zgodb, ki se vrtijo okoli tega, kaj se je Krvavi Mariji zgodilo, ko je bila še živa. Ena izmed legend pravi, da je bila Mary majhna punčka, ki je hudo zbolela. Njeno stanje je bilo tako slabo, da so starši mislili, da je umrla. Zato so jo zakopali na dvorišču. Na njen prst so privezali zvonček, da jih bo lahko opozorila na to, da je še živa, če se bo slučajno zbudlila. (Sami sicer mislimo, da obstajajo boljši načini za to, da preverimo, če je nekdo res mrtev, ampak kakorkoli, to je samo zgodba.)
Živa zakopana

Nesrečno dekle se je kasneje res zbudilo in začelo ropotati z zvončkom. Starši pa tega na žalost niso slišali, ker so se ga tisti večer preveč napili. Naslednji dan so odprli krsto in našli mrtvo dekle, ki si je polomilo nohte, ker je tako močno praskala po krsti. Zaradi te krivične smrti se je to dekle spremenilo v Krvavo Marijo, ki straši ljudi po vsem svetu.
Kako jo priklicati

Če jo želite priklicati, morate v kopalnici ugasniti luč in prižgati svečko. Nato morate pogledati v ogledalo in trikrat izreči besedi »Krvava Marija«. Vendar previdno, ko to izrečete, boste lahko v ogledalu opazili grozljivo žensko podobo. Ta ženska vas bo potem strašila do konca vašega življenja.

Vseeno pa se nimate česa bati, saj naj bi to delovalo le v bližini tistega kraja, kjer je čarovnica umrla. Ker pa nihče točno ne ve, kje se je to zgodilo, je verjetnost, da se pokaže prav vam, res majhna.
Zakleta hiša v South Shields

South Shields je obalno mesto v Angliji. Je popolnoma običajno mesto s to razliko, da se je v eni izmed hiš dogajala prava drama nadnaravnih aktivnosti. Žrtve paranormalnega sta bila mlad par Marc in Marianne ter njun sin Robert. Takoj ob vselitvi v hišo sta dobila občutek, da ta ni popolnoma zapuščena. Kmalu je sledila vrsta dogodkov, ki jih nista mogla pojasniti. Zato sta na pomoč poklicala dva preiskovalca nadnaravnega. Raziskovalca sta povedala, da je večina prijav lažnih, ali pa da duhovi »čudežno« zapustijo stanovanje, kadar vanj vstopita onadva. To pa se ni zgodilo v tem primeru.
Raziskovalca sta bila priča celi vrsti srhljivih dogodokov

Takoj sta bila priča kar nekaj nepojasnjenim stvarem. Zaradi tega sta se odločila, da hišo bolje raziščeta. V nekaj mesecih raziskave sta videla celo vrsto srhljivih dogodkov. Postopoma so postali vedno hujši. Začelo se je s premikanjem manjših predmetov ter ugašanjem in prižiganjem luči ter odpiranjem predalov.
Nato pa je postalo res grozljivo …

Na gugalniku so nekega dne opazili plišasto igračo z nožom v šapah. Duh je na otroško tablo začel kasneje pisati tudi grozilna sporočila. Par pa se je resnično ustrašil takrat, ko je duh začel premikati tudi otroka. Videti je bilo, ko da je v hiši demonska osebnost, ki hoče mlad par prestrašiti. Še posebej grozljiv dogodek se je zgodil Marcu. Nekega dne je začel vpiti, na njegovem telesu pa so se pojavile praske, ki so kasneje prav tako nepojasneno izginile. Preiskovalcem je to celo uspelo ujeti na kamero.

Veliko zgodb o duhovih je prevara, a vendar je veliko ljudi potrdilo, da v tisti hiši res biva nekaj nezemeljskega.
06. julij 2014
u173833
u173833
Pred nekaj dnevi me je začela zanimati hiša,ki je bila že dolgo zapuščena.Tam sta včasih živela mož in žena , ki sta bila stara že čez 80 let, nekega dne je mož umrl.Tako je ta čas ta starka živela sama, čez nekaj časa pa se je preselila h hčeri, ker sama ni več mogla živeti. Pred tremi dnevi sem se začela zanimati,če so notri duhovi.Pregledala sem vsa okna ,ko pa se pogledala v zadnjega sem zaslišala grozljivo tiktakanje ure , sosed mi je povedal ,da imajo v kuhinji uro ,kjer je njuna slika, na vsako uro pa iz ure pride kukavica,vrana ali drugi ptiči.To je vedel ,ker je že enkrat bil v tej hiši,povedal je tudi ,da imajo zelo grozljivo podstrešje saj so tam lutke in 2 gugalnika.Kakorkoli zaslišala sem tiktakanje zraven pa videla zamegljene rumene oči!!! Hitro sem stekla v hišo (mojo) .Naslednji dan sem šla na avtobus ob 7.00 pa je začela divje zvoniti cerkvena ura! Pri angleščini smo se pogovarjali z učiteljico ,ki je zelo prijazna, nato sem pogledala v učbenik in videla BIG BEN ,nato pa še na vrata ,kjer je bil tudi na plakat zelo velik BIG BEN ,v glavi mi je začelo divje tiktakati.Ko je bilo konec je bila ura točno 10.00. takrat sem zaslišala premik urinega kazalca ,spet je začelo tiktakati.Začela sem teči po hodniku in se zaletela v nekoga ,ko sem pogledala sem videla ,da je bila to tista starka iz hiše ,nato se ne spomnim ničesar več,le to da sem se zbudila pred tisto hišo,predvidevam ,da sem se tako ustrašila tistih oči v oknu ,da sem padla v nezavest .To pa še ni vse ko sem prišla domov sem pod odejo našla listek na katerem je pisalo : NE MOTI NAS VEČ . Od takrat naprej si niti malo ne upam pogledati te hiše.To je čista resnica ,vem ,da se zdi nenavadno ampak vse je RES!!!!
06. julij 2014
u173833
u173833
enkrat smo z dvema prijatlcama šle v kino.tam smo gledale eno grozljivko. na sredi se je film ustavu, namest filma pa se je na platnu prikazala točno ta dvorana v keri smo, samo da je bil na sliki še en moški, ki mu nismo videle obraza. pol se je na plaatnu prikazalo opravičilo za nevšečnosti in motenje ogleda filma.film se je nadaljeval, ampak glede na tišino v dvorani ni bilo nikomur več za gledat. prvo smo misle da so nas delavci v kinu le strašli in hecali, drugi dan pa mi je sestra povedala da je brala v reviji da je pred kinom umrl neki moški ki ga je zadel infarkt in da nekateri velijo da so videli njegovega duha v dvoranigroznooooooo
06. julij 2014
omgggg
06. julij 2014
u173833
u173833
dej še ti kej najt
06. julij 2014
u173833
u173833
Klicanje duhov in uporaba ouija plošče
Amatersko klicanje duhov s pomočjo kozarca in abecede ali pa s ouija ploščo ljudje pogosto doživljajo kot zabavo,ne da bi se zavedali posledic,ki so lahko tudi smrtonosne.Klicanje duhov nikakor ni zabava,saj s tem vznemirjamo pokojne duše.Prepričana sem,da bi vam ljudje,ki že imajo izkušnjo s klicanjem duhov to klicanje_duhovvsekakor odsvetovali in če bi sami lahko zavrteli čas nazaj,tega ne bi nikoli storili.Ko kličemo duhove odpremo pot v naš svet raznim duhovom,demonom in energijam,ki nikakor ne spadajo v naš svet.Ti duhovi nam lahko dajo tudi napačne odgovore in včasih celo ostanejo v vašem prostoru in vam povzročijo nemalo nevšečnosti.V 90% nam uspe priklicati le zle duhove in zaradi tega se pogosto naša “zabava” obrne tako,da se v prostoru kjer kličemo duhove pričnejo premikati stvari,predmeti letijo po tleh,slišimo trkanje po stenah,vrata se sama zapirajo in odpirajo in v nemalo primerih nam lahko zli duh povzroči tudi fizično bolečino in celo obsedenost,kjer nastanejo hude psihične težave.Seveda so izkušnje ljudi pri klicanju duhov tudi različne ampak vse vodijo v past.Vsi,ki se udeležijo klicanja duhov se morajo zavedati,da s tem početjem dajo demonom dovoljenje,da vas obišče,obsede in upravlja z vašim življenjem.
06. julij 2014
u173833
u173833
POGOJI ZA USPEŠNO SEANSO SO SLEDEČI:

1.V seansi so lahko prisotni le ljudje,ki so resni in spoštljivi.Če se ouija plošča uporabi le za zabavo to lahko privabi nezaželjene negativne energije in duhovi se bodo obrnili proti vam.
2.Pred pričetkom seanse ne uživajte nobenega alkohola ali drugih snovi,saj mora biti vaša glava in telo čista kot kristal.

3.Očistite svoj um vseh negativnih misli ali motenj.Vaš um mora biti čist in jasen.

4.Osebe,ki so depresivne,nervozne ali pa imajo kakršnekoli druge psihične motnje ali pa so pod vplivom pomirjevalnih tablet ne smejo biti prisotne pri uporabi ouija plošče.

5.Duhovom nikoli ne postavljajte vprašanj o vaši lastni smrti ali smrti drugih.

6.Sedeti morate v udobnem položaju in nog nikoli ne smete imeti prekrižanih.

7.V mislih si boste morali ustvariti vizijo,da ste zaščiteni in si v misli dodajte da ste popolnoma zaščiteni in,da vam nihče ne more nič.Predstavljajte si kako vas in vaše prijatelje obdaja bel obroč svetlobe,čez katerega ne more nobeden prestopiti.Ko to dosežete si v mislih ponovite sledeči stavek (lahko ga izrečete tudi na glas) : Z močjo višjih sil,duhov vodnikov in angelov so vsi sodelujoči uporabniki quija plošče v tej seansi zaščiteni pred vsemi negativnimi vplivi,energijami in zli duhovi.

Sedaj ste pripravljeni in lahko pričente uporabljati quija ploščo.Najprej postavljajte le enostavna vprašanja na katera vam lahko duh odgovori le z da in ne.Pri tem je koristno,če nekdo od sodelujočih zapisuje vsa vprašanja in odgovore.Najboljši čas za seanso je nekje med deveto uro zvečer in polnočjo.Če je na seansi prisotno več ljudi mora biti quija polšča postavljena tako,da jo lahko vsi dosežejo brez problemov.Če sta pristona samo dva je najboljše,da se usedeta en nasproti drugemu in si ploščo položita na kolene,saj s tem omogočita boljši pretok energije.Pri seansi je zelo pomembno,da stik z duhom vzpostavi vedno le ena oseba,ki mora biti v nadaljevanju glavni govorec in spraševalec.Ostali se ne smejo vmešavati v pogovor,zato je dobro,da se že prej dogovorite kdo bo imel “glavno besedo” in duha spraševal.Ta oseba mora tudi odpreti in zapreti quija ploščo.Vsi prisotni morajo položiti dva prsta narahlo na ploščico in nato glavni govorec zaščiti vse prisotne kot je bilo navedeno zgoraj v zadnjem odstavku: Z močjo višjih sil,duhov vodnikov in angelov so vsi sodelujoči uporabniki quija plošče v tej seansi zaščiteni pred vsemi negativnimi vplivi,energijami in zli duhovi.Na koncu dodajte,da ste pripravljeni komunicirati z duhovi le za najvišje dobro.Ko je to opravljeno preidite na vprašanja.Prvo vprašanje se MORA glasiti:ali je kateri duh prisoten,ki želi komunicirati z menoj?Trenutek kasneje izreciterosim,da govoriš z menoj le preko ouija plošče.Ko boš pripravljen prosim premakni ploščico na yes(da) ali pa jo zavrti v krogu.
06. julij 2014
u173833
u173833
ZA VAŠO VARNOST JE POMEMBNO,DA VAM DUH ODGOVARJA LE PREKO PLOŠČE.ČE SE PLOŠČICA NA OUIJA PLOŠČI NE PREMAKNE IN BOSTE ZASLIŠALI TRKANJE PO STENI ALI PA SE BO PREMAKNIL KAKŠEN PREDMET,LAHKO SE TUDI PRIŽGE LUČ-TO VSE MORATE OBVEZNO IGNORIRATI IN NIKAKOR SE NE SMETE USTRAŠITI.V TEM PRIMERU DUHA ZAPROSITE,DA VAM ODGOVORI PREKO OUIJA PLOŠČE ALI PA NAJ ZAPUSTI PROSTOR.LAHKO SE ZGODI,DA BOSTE MORALI TO DVAKRAT PONOVITI NI PA NUJNO.

Če vam duh ne odgovori preko plošče (zaradi varnosti opravite postopek zapirana plošče-glej članek spodaj zapiranje plošče)in je zapustil prostor počakajte vsaj pol ure preden poizkusite klicati duhove znova.

Če se duh odloči in vam odgovori preko ouija plošče nadaljujte seanso.Zelo pomembno je,da duha nagovorite spoštljivo in se mu zahvalite,ker vam je odgovoril preko plošče.Ko vam bo duh začel odgovarjati na vaša vprašanja mora biti vsaka črka na plošči dobro vidna.Če duh postavi ploščico na sredino ga zaprosite,da ponovi črko in duh jo bo popravil.Vsi prsti prisotnih morajo ostati na plošči ves čas neprekinjeno,zato je zelo pomembno,da se pred seanso udobno namestite in imate quija ploščo na ugodnem dosegu.

Da prikličete duha,ki bo pripravljen govoriti z vami lahko včasih traja tudi 15-20 minut.Ves čas morate ostati mirni in sproščeni in držati prste na ploščici.Misli imejte čiste in se koncentrirajte le na ploščico.Če se po 20 minutah ne zgodi nič premaknite ploščico nekajkrat v velikih krogih po plošči (naredite vsaj 3-4 kroge).Nato še malo počakajte in navadno duh prevzame od tam naprej.Če se po 45 minutah ni zgodilo nič,zaprite quija ploščo(glej članek spodaj zapiranje plošče) in jo pospravite in poizkusite naslednjo noč.Nikoli ne čakajte več kot 45 minut.Če se po 45 minutah nič ne zgodi ubogajte navodila in ploščo pospravite.

PRVA TRI POMEMBNA ZAČETNA VPRAŠANJA

- Prvo vprašanje se MORA glasiti:ali je kateri duh prisoten,ki želi komunicirati z menoj?Trenutek kasneje izreciterosim,da govoriš z menoj le preko quija plošče.Ko boš pripravljen prosim premakni ploščico na yes(da) ali pa jo zavrti v krogu.TEMU POSTOPKU REČEMO ODPIRANJE OUIJA PLOŠČE.
Ko se duh pridruži nadaljujte z vprašanji:
-vprašajte duha za njegovo ime
-ko vam odgovori njegovo ime ga vprašajte,če je dober duh.Če vam duh odgovori,da NI dober duh,je priporočljivo,da zaprete (glej članek spodaj zapiranje plošče)ouija ploščo in počakate vsaj pol ure predno zadevo ponovite.Če na svojo odgovornost nadaljujete z vprašanji kljub temu,da vam je povedal,da ni dober duh boste morali posledice nositi sami.Lahko vam samo povem,da v takšnih primerih pride do posledic,zato vam svetujem,da se držite navodil za varno uporabo quija plošče.
06. julij 2014
u173833
u173833
Če vam duh odgovori DA je dober duh lahko brez skrbi nadaljujete z vprašanji.Duha lahko vprašate o vašem osebnem življenju kot naprimer,kaj moram storiti,da bom živel bolje,kaj moram spremeniti v svojem življenju,ali sem na pravem delovnem mestu,kaj delam narobe,da slabo živim in podobno.Na takšna vprašanja vam bo duh zmeraj rad odgovoril.Včasih duhovi ne želijo odgovoriti na nekatera vprašanja,zato ga nikar ne silite,če vam ne želi odgovoriti.Vprašate ga lahko le dvakrat enako vprašanje.Če ne želi odgovoriti ga o tem ne sprašujte več,saj ga lahko razjezite.Duha sprašujte le o stvareh in težavah,o katerih sprašujete tudi vaše sorodnike,prijatelje itd.Ne sprašujte ga o stvareh in nasvetih,na katera vam živo bitje ne more odgovoriti,saj vam v tem primeru lahko da napačen odgovor.

Prej sem vam predstavila ODPIRANJE plošče sedaj pa prehajamo na najvažnejši del seanse in to je ZAPIRANJE plošče.

Zapiranje ouija plošče je najbolj pomembno dejanje pri vsaki seansi.Velikokrat vas duhovi,če so zli poizkusijo prestrašiti z metanjem raznih predmetov ali prižiganjem luči itd... in če jim uspe,da vas prestrašijo potem bodo tudi ostali zraven vas,saj vi zaradi straha brezglavo bezljate sem in tja in ne zaključite postopka zapiranja quija plošče,ki duha vrne tja od koder je prišel.Zato je pomembno,da spoštujete navodila in,če se vam duh predstavi kot zli duh ga morate odsloviti tako kot je opisano v zgornjem članku.

Torej,ouija plošča se mora zapreti po vsaki seansi.Zapiranje pričnemo tako,da se zahvalimo duhu,da je prišel komunicirat z nami,mu zaželimo mir in mu rečemo zbogom.Torej to izgleda nekako takole:
IME DUHA,zahvaljujem se ti,ker si prišel na pogovor z nami in ti želim mir in hvala,ker si bil prisoten.Nasvidenje.

Ko ste to izgovorili mora duh ploščico na ouija plošči premakniti na GOODBYE.Če duh to stori lahko pospravite ploščo in seansa je končana.

Sedaj pa še o tem,da nas duhovi tudi,če so dobri včasih nočejo ubogati.Če duh ne premakne ploščice na GOODBYE izrecite naslednje besede: IME DUHA,poslovili smo se od tebe in te naprošam,da se tudi ti posloviš.Če bo duh tudi to ignoriral,kar se včasih lahko zgodi to ponovite še enkrat.Če se duh še po tretji prošnji za poslovitev ne odzove potem morate vi premakniti ploščico sami na GOODBYE in zelo glasno izreči:NASVIDENJE,ODIDI IZ PROSTORA.Nato umaknite prste s plošče in počakajte trenutek.Če boste po tem še vedno občutili prisotnost duha,narahlo udarite po plošči in pri tem bodite previdni,da ploščica ne pade z besede GOODBYE.Ploščo nato narahlo potegnite čez plamen sveče in ploščo lahko zaprete.
06. julij 2014
u173833
u173833
Ker se duhovi včasih nočejo posloviti je ravno najtežje dejanje opraviti postopek ouija plošče.Če se ouija plošča ne zapre pa so lahko posledice katastrofalne kot sem že opisala prej.Zelo pomembno je,da se nihče od prisotnih ničesar ne ustraši pa naj se zgodi karkoli,saj boste le tako zadevo lahko obvladali do konca in pri tem ne utrpeli nobenih posledic.Pomembna je tudi izbira ljudi,ki bodo prisotni,zato je priporočljivo,da so prisotne samo izredno umsko in energijsko močne osebe.

KAJ SE LAHKO ZGODI MED SEANSO:

Če niste upoštevali vseh navodil se lahko zgodi precej slabih in groznih stvari.Morate se zavedati,da se to včasih lahko zgodi tudi kljub vsem upoštevanim navodilom.Naštela vam bom nekaj primerov:naenkrat lahko zapiha zelo močan veter okoli vas,slišite trkanje po vratih ali po oknih ali po stenah,lahko boste slišali grozen glas,čutili vročo sapo na vašem obrazu,duh lahko začne premetavati stvari po stanovanju,lahko prižiga in ugaša luči,lahko vas fizično napade,lahko se naseli v vas in na smrt prestraši ostale sodelujoče osebe,ko zaslišijo neznan glas iz vaših ust...Lahko se zgodi marsikaj.V veliko primerih je najhuje to,če duh ostane v vašem prostoru,saj ne boste mogli več niti spati od strahu.Nenehno boste imeli prisluhe,vedno znova vas bo nekdo poklical po imenu,lahko se naseli v vas in upravlja vaše telo in um,lahko vam v celoti uniči stanovanje in vse predmete v njem....Možnosti je veliko.

Še enkrat poudarjam:NAJ SE ZGODI KARKOLI OD ZGORAJ NAŠTETEGA TO BO LAHKO SAMO TRENUTNI POJAV,ČE BOSTE ZADEVO IZPELJALI DO KONCA TAKO KOT JE TREBA.NE USTRAŠITE SE IN TAKOJ,KO DUH PRIČNE TRKATI PO STENAH ALI POČETI KARKOLI DRUGEGA GA ZAPROSITE,DA KOMUNICIRA Z VAMI SAMO PREKO QUIJA PLOŠČE,ČE BO TO ZAVRNIL SE OSREDOTOČITE NA ZAPIRANJE PLOŠČE IN VSI OSTALI UDELEŽENCI PA NAJ MED TEM ČASOM PRIČNEJO MOLITI OČE NAŠ.

ŠE NEKAJ VARNOSTNIH NAPOTKOV:

-Nikoli ne uporabljajte ouija plošče dlje kot uro in pol.To je zelo naporno tako za vas kot za duha.

-Takoj po končani seansi morate nekaj pojesti in popiti,četudi niste ne lačni in ne žejni.

-Večkrat,ko boste uporabljali quija ploščo večjo energijsko duhovno moč bo ustvarila in duhove boste lahko priklicali v izredno hitrem času.

-Pogosta uporaba quija plošče lahko preide v zasvojenost in s tem lahko vpliva tudi na vaše psihično zdravje,saj se boste nenehno vrteli v energetskem prostoru nabitim z negativnimi energijami in duhovi.

-Priporočljivo je,da se ouija ploščo ne uporablja več kot dvakrat na teden.
06. julij 2014
u173833
u173833
Če potrebujete še kakšen odgovor v zvezi s klicanjem duhov in uporabo uoija plošče me lahko kontaktirate na : info@belamagija.net

Oglejte si spodnji posnetek napačnega ravnanja s ouija ploščo
06. julij 2014
u173833
u173833
u173833
u173833
resnična zgodba če se ti to zgodi je velika groza
PONTYBEREM – Mladi mamici Sharon John Mullane se je zgodila največja tragedija, ki lahko mamice sploh doleti – izgubila je svojega otroka. A ta ni umrl naravne smrti ali v prometni nesreči, temveč ga je umoril hišni ljubljenček, pes pasme aljaški malamut.

Stara je bila šest tednov

Po navedbah britanskih medijev je družinski pes napadel komaj šest tednov staro novorojenčico Elizo-Mae, ki je na svojem domu živela komaj tri dni. Ko jo je mama našla, je po besedah najbližjih sosedov kričala: »Pes je požrl glavo mojega otroka!«

»Bilo je grozljivo. Nikoli še nisem slišala česa takšnega,« je povedala 71-letna soseda Patricia, potem ko je skrušena mama pritekla na dvorišče in v paniki kričala, da je njena punčka mrtva.

Psa ne bo več pri hiši

Scenarija o dekličini glavi policija uradno ni potrdila, prav tako ni dala informacij o natančnih vzrokih dekličine smrti. Psa so zasegli, o njegovi usodi pa najbrž ni treba posebej razglabljati.
06. julij 2014
u173833
u173833
06. julij 2014
u149310
u149310
06. julij 2014
u149310
u149310
mi smo bli enkrat nvm kje točno v sloveniji in je bla neka mizica. tam je umrla ena deklica in je ostal tam njen duh-pač duša. in potem si na mizico položil roke in jo vprašal, ka si hotel, sam da odgovori z da al ne. in pol se je vedno nekak nazaj zazibala.
07. julij 2014
u173833
u173833
HAHAHAHAHAHAHAHAHA ME HOČEŠ STRAŠIT TUT MEN KO JE BABI UMRLA SEM MISLA DA ME SKUS NEGDO GLEDA
07. julij 2014
u173833
u173833
DA NEBOŠ SAM SEBE PREPLAŠIV
07. julij 2014
u155047
u155047
next
30. julij 2014
u149310
u149310
zbik dej še ti kej
30. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani