Freaxx92
Freaxx92
cajt mam pa ne wem kam da se dam..
19. september 2019
Freaxx92
Freaxx92
Imam že rahbo polhen k* vsega Po svojih 27 letih se mi dozdeva,da sem zafurala vse,kar se je zafurat sploh dalo.
You can call me all fcked up queen. Ker nakoncu zmerom vse zaj* in ostanem all alone with my self.
Moj lajf se je trenutno sesul,in prepričana sem,da se bo uresničil scenarij,sama,z 6 mačkami. Če bo bog dal,da jih dobim...
19. september 2019
Jaz te razumem, samo imam samo eno mačko. Sem pa tudi zafurala, kar se je dalo. Dva faksa, bila sem verjetno najslabša študentka v zgodovini...…. Nimam nikogar razen staršev.
02. november 2019
thats my profile numb2.
02. november 2019
Danes imam že dve mački. Ta mali mucek se je odločil,da ima dovojl divjega življenja sam zunaj in se je priselil k meni v sobo.
Tako je,imam fucking 27 let in živim v sobi,pri starših,počutim se,kot da jih imam 10 manj...
02. november 2019
če sem na kaj ponosna,sem na to,da pri svojih 27 letih nimam otrok in fake wannabe zveze,zakona...Samo zato,da bi zadostila "standardom",kako nJ bi izgledalo normalno življenje.
četudi bom ostala sama,na vekome vekomaj,imam "jajca" bolj,kot marsikdo,in bom uživala in živela,sikler lahko skrbim sama zase,točno tako,kot sama želim. so wgat?? eat yoursellf,bitches!!
02. november 2019
Če živiš sama(oz. pri starših v sobi) in imaš službo, potem tako nisi nobenemu odgovorna in lahko skrbiš sama zase. (in za mačke)
Včasih je tako še boljše...…… lp
02. november 2019
u243711
u243711
nevem no, men delujes kot "samostojnonesamostojna" mlada zenska...ko zafuras lajf...hja, to je tedaj, ko si tako dalec, da niti muc noce tvoje druzbe. Verjami...nisi sama na tem svetu. Upanje, zelja po blizini sorodne duse se vecinoma skriva, prezi v blizini vsakdana. Ce imas pa nesreco kot jaz...pa vse to najdes v naravi, svet je lep. Le oci moramo imeti odprte. Sprejeti kar nam je...ne usojeno. ne verjamem v to sranje, ampak v to...kar si ustvaris. Verjami vase in v svoje sposobnosti. Vse ostalo kar te omejuje pa odjebi. lp
04. november 2019
Spominjaš me na nekoga, s to nesrečo. Da si imel nesrečo. In potem se cel lajf skrivaš za tem. Jaz tudi nisem imela sreče, Pa zdaj živim lepo življenje. Pridejo krize, zelo hude, a zaenkrat se je še vse dobro izteklo. Tudi ti bi lahko živel lepo, že ime ti to pokaže. Srečko. Želim ti veliko sreče, v naravi in z ljudmi. Lep pozdrav.
05. november 2019
pirkamadona
09. november 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani