Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u183254
Za začetek bom napisala malo uvoda.... Zgodba ni resnična.
Stara bila 20let. imela sem že svoje stanovanje.
Bil je lep poletni dan. Bila sem v svoji sobi in razmišljala kako bi bilo živeti na vasi. Spomnila sem se, da morem oditi v bar Delfinček po hamburgerje saj k meni prihajajo prijatelji. Z rolko sem se odpeljala do bara. Prodajalca sem dobro poznala zato mi je včasih dal tudi popust.. ugavnem kupila sem hamburgerje in ko sem odhajala domov sem srečala BFF Klaro. Povabila sem jo k sebi domov na zabavo. doma smo se zelo zabavali in se napili. naslednji dan pa se je vse spremenilo.k meni domov je prišel pravnik in mi povedal da morem odditi živeti k staršem saj nisem plačevala stanovanje. vse sem popakirala in se z svojim avtom odpeljala na želežniško postajo. Poklicala sem BFF Klaro in ji povedala da odhajam živet k staršem. ko je to izvedela je takoj prišla k meni na želežniško postajo z kovčkom. morala sem jo vprašati kam gre z kovčki. zelo sem se začudila ko mi je povedala da gre z mano. bila sem zelo vesela ker bom imela vsaj eno prijateljico na tisti BUTASTI KMETIJI. a se mi ta mnenje o BUTASTI KMETIJI kmalu spremeni................................................................................................................................... Za nadeljevanje napiš NEXT
Stara bila 20let. imela sem že svoje stanovanje.
Bil je lep poletni dan. Bila sem v svoji sobi in razmišljala kako bi bilo živeti na vasi. Spomnila sem se, da morem oditi v bar Delfinček po hamburgerje saj k meni prihajajo prijatelji. Z rolko sem se odpeljala do bara. Prodajalca sem dobro poznala zato mi je včasih dal tudi popust.. ugavnem kupila sem hamburgerje in ko sem odhajala domov sem srečala BFF Klaro. Povabila sem jo k sebi domov na zabavo. doma smo se zelo zabavali in se napili. naslednji dan pa se je vse spremenilo.k meni domov je prišel pravnik in mi povedal da morem odditi živeti k staršem saj nisem plačevala stanovanje. vse sem popakirala in se z svojim avtom odpeljala na želežniško postajo. Poklicala sem BFF Klaro in ji povedala da odhajam živet k staršem. ko je to izvedela je takoj prišla k meni na želežniško postajo z kovčkom. morala sem jo vprašati kam gre z kovčki. zelo sem se začudila ko mi je povedala da gre z mano. bila sem zelo vesela ker bom imela vsaj eno prijateljico na tisti BUTASTI KMETIJI. a se mi ta mnenje o BUTASTI KMETIJI kmalu spremeni................................................................................................................................... Za nadeljevanje napiš NEXT
ALI TI JE ZAČETEK UŠEČ IN JO BOŠ BRALA DO KONCA
15. december 2014

u183254
vsaj še en NEXT dejte plisss oglašvat
15. december 2014

u183254
ja najbol. hahaha
15. december 2014

u183254
brezveze
15. december 2014

u183254
no nadaljujem......
z Klaro smo šle na vlak. Pelale smo se dva dni. blo nma je zlo dc zato smo šle mal po vlaki. srečali smo punco po imenu Lara. bila je moja stara prijateljica.
Slikca mene:
Slikca Klare:
Slikca Lare:
In tko smo se pogovarjale. tud lara je bla namenjena tja kamor smo šle z Klaro.
K-KLARA
Ka-KARMEN(JAZ)
L-LARA
L: kam ste namenjene?
Ka: k mojim staršim grsva ker so mi vzeli stanovanje in morem odit žvet k njima.
K: pa še jz grem z njo.. začastno seveda ...hahaha
L:lepo to... tudi jaz sm bla namenjena tja v bližino mogoče bi lahko odšla k tebi za nekaj časa haha
Ka: itak pr men si lohka kukr dolg hočš hahaha
K: prid dons zvečer k nama bomo mel žurko wop wop
L: itak sej smo frendice a ne
Ka: to pa itak
VSAJ 3X NEXT
z Klaro smo šle na vlak. Pelale smo se dva dni. blo nma je zlo dc zato smo šle mal po vlaki. srečali smo punco po imenu Lara. bila je moja stara prijateljica.
Slikca mene:
Slikca Klare:
Slikca Lare:
In tko smo se pogovarjale. tud lara je bla namenjena tja kamor smo šle z Klaro.
K-KLARA
Ka-KARMEN(JAZ)
L-LARA
L: kam ste namenjene?
Ka: k mojim staršim grsva ker so mi vzeli stanovanje in morem odit žvet k njima.
K: pa še jz grem z njo.. začastno seveda ...hahaha
L:lepo to... tudi jaz sm bla namenjena tja v bližino mogoče bi lahko odšla k tebi za nekaj časa haha
Ka: itak pr men si lohka kukr dolg hočš hahaha
K: prid dons zvečer k nama bomo mel žurko wop wop
L: itak sej smo frendice a ne
Ka: to pa itak
VSAJ 3X NEXT
16. december 2014

u183254
OK NEXTAM NAPREJ...
Pršle sm na ranč
slikca hlevov:
slikca hiše:
ko smo se peljali po cesti smo se peljali ob ograji. tam je bila cela čreda konjev.
bila sem osupla.a se mi je le eden dobro utisnil v spomin toj bil ta:
takoj ko smo se pripeljali na ranč sta iz hiše prišla ati in mami. jaz pa sem jih samo obleja in ju vprašala čigav je tisti lep konj. oče je povedal da sosedov od Martina. takoj sem ju vprašala ali grem lahko k njim. A-ati M-mami L-lara K-klara KA-karmen
KA- čigav je tisti konj?
A- od soseda Martina
M- lahko boš odšla k njem ko pojemo kosilo
KA- seveda sigurno itak.. lara in klara a bi šli z mano?
L- itak sigurno
K- vsekakor.
KA- juhej komaj čakam
M- ampak najprej pojemo kosilo
KA- prav mama
A- če pa ti bo tako všeč pa jo ima naprodaj saj jo nič ne potrebuje (kobilo)
KA- res ati?
A- seveda samo pridna boš morala biti
Bila sem zelo vesela. tako vesela da smo z Klaro in Laro takoj pojedle kosilo.nato smo odšle na sosedov ranč. poklicale smo Martina in takoj je prišel vn. M- martin K-klara L- lara KA-karmen
M- kaj pa je vas prineslo k meni
KA- ko sm se peljala k mojim staršem sem opazila rjavo kobila. bila je zelo lepa. ali jo lahko gremo pogledat?
L- ja zelo rade bi jo videle
K- ja zelo rade.. Karmen je bila zelo všeč...
KA- meni je všeč ta rjava kobila klari je všeč kobila iz našega ranča in lari tudi.
M- seveda.. pojdite jo pogledat.
VSAJ TRI NEXTE.....
Pršle sm na ranč
slikca hlevov:
slikca hiše:
ko smo se peljali po cesti smo se peljali ob ograji. tam je bila cela čreda konjev.
bila sem osupla.a se mi je le eden dobro utisnil v spomin toj bil ta:
takoj ko smo se pripeljali na ranč sta iz hiše prišla ati in mami. jaz pa sem jih samo obleja in ju vprašala čigav je tisti lep konj. oče je povedal da sosedov od Martina. takoj sem ju vprašala ali grem lahko k njim. A-ati M-mami L-lara K-klara KA-karmen
KA- čigav je tisti konj?
A- od soseda Martina
M- lahko boš odšla k njem ko pojemo kosilo
KA- seveda sigurno itak.. lara in klara a bi šli z mano?
L- itak sigurno
K- vsekakor.
KA- juhej komaj čakam
M- ampak najprej pojemo kosilo
KA- prav mama
A- če pa ti bo tako všeč pa jo ima naprodaj saj jo nič ne potrebuje (kobilo)
KA- res ati?
A- seveda samo pridna boš morala biti
Bila sem zelo vesela. tako vesela da smo z Klaro in Laro takoj pojedle kosilo.nato smo odšle na sosedov ranč. poklicale smo Martina in takoj je prišel vn. M- martin K-klara L- lara KA-karmen
M- kaj pa je vas prineslo k meni
KA- ko sm se peljala k mojim staršem sem opazila rjavo kobila. bila je zelo lepa. ali jo lahko gremo pogledat?
L- ja zelo rade bi jo videle
K- ja zelo rade.. Karmen je bila zelo všeč...
KA- meni je všeč ta rjava kobila klari je všeč kobila iz našega ranča in lari tudi.
M- seveda.. pojdite jo pogledat.
VSAJ TRI NEXTE.....
17. december 2014

u157149
next
17. december 2014

u183254
ŠE EN NEXT
17. december 2014

u183254
NO BOM KR NEXTALA..
no in smo šle jo pogledat. galopirala je po vsem travniku. bila je čisto preplašena zato sem se odločila da grem k njej. začela je brcati a sem jo umirila. k nam je prišel še Martin in njegov sin Tom. ko ga je klara videla je takoj stopila k njemu in ga začela osvajati. takole je tekel njun pogovor. T-Tom K- klara
K- živjo jz sm klara kdo si pa ti?
T- jz sm tom. lušna punca si
K- hvala ti si tudi luštn fant
T- hvala
K- greva danes zvečer na eno pijačo?
T- kam pa?
K- nevem sigurno ju tu blizku kakšen bar
T- poznam enega
K- kdaj se dobiva?
T- okoli osmih?
K- uredu zmenjeno.. se vidiva
T- se vidiva
K- aaa mi lahko daš telefonsko?
T- ja itak 070652985(tel.ni prava)
K- okej te pokličem
Tom je odšel in klara se je pridružila našemu pogovoru z Laro Matinom in meno. pogovarjali smo se o kobili ki ji je ime kot sem izvedela Alexa. že njeno ime je tako lepo kaj šele ona. Ta lep galop in kas in hod tako elegantna.. sploh je ne mmoreš opisati. M-Martin K-klara L- lara KA-jaz
KA-Kako zelo je lepa
M- lahko jo prideš trenirat saj še skoraj ničesar ne zna. če jo boš kaj naučila ti jo prodam
K- srečnica
L- ti si največja srečnica. tudi jaz bi imela tako elegantno kobilo.
KA- a nažalost Lara bo ta kobila Alexa MOJA IN SAMO MOJA
3X NEXT PA NEXTAM NAPREJ
no in smo šle jo pogledat. galopirala je po vsem travniku. bila je čisto preplašena zato sem se odločila da grem k njej. začela je brcati a sem jo umirila. k nam je prišel še Martin in njegov sin Tom. ko ga je klara videla je takoj stopila k njemu in ga začela osvajati. takole je tekel njun pogovor. T-Tom K- klara
K- živjo jz sm klara kdo si pa ti?
T- jz sm tom. lušna punca si
K- hvala ti si tudi luštn fant
T- hvala
K- greva danes zvečer na eno pijačo?
T- kam pa?
K- nevem sigurno ju tu blizku kakšen bar
T- poznam enega
K- kdaj se dobiva?
T- okoli osmih?
K- uredu zmenjeno.. se vidiva
T- se vidiva
K- aaa mi lahko daš telefonsko?
T- ja itak 070652985(tel.ni prava)
K- okej te pokličem
Tom je odšel in klara se je pridružila našemu pogovoru z Laro Matinom in meno. pogovarjali smo se o kobili ki ji je ime kot sem izvedela Alexa. že njeno ime je tako lepo kaj šele ona. Ta lep galop in kas in hod tako elegantna.. sploh je ne mmoreš opisati. M-Martin K-klara L- lara KA-jaz
KA-Kako zelo je lepa
M- lahko jo prideš trenirat saj še skoraj ničesar ne zna. če jo boš kaj naučila ti jo prodam
K- srečnica
L- ti si največja srečnica. tudi jaz bi imela tako elegantno kobilo.
KA- a nažalost Lara bo ta kobila Alexa MOJA IN SAMO MOJA
3X NEXT PA NEXTAM NAPREJ
17. december 2014

u183254
JA JA oo klara me bo ubila dobesedno hahahaha
17. december 2014

u183254
haha hvala sej me bo mrbit u šol predn ti pridš haha kva boš pa pol.. ej kdaj boš tisto grozljivko napisala?
17. december 2014
OOOOOO KARMEN CE TOLE TOM VID NEA BO DOBRO ČUJ UBIJEM TE JUZTRI MWWA
17. december 2014

u183254
sej nima igr hahaha
17. december 2014

u183254
ne no pliss ne 
17. december 2014