To bo preprosta zgodba o One Direction. I hope u like it.
24. januar 2016
En sam klik je bil prelomnica v mojem življenju. En sam klik na follow in moje življenje se je še bolj spremenilo. Se sprašujete zakaj se gre? Naj vam povem svojo zgodbo.....
'' prosim zmigi to rit '' je Tina cela panična kričala...
Kaj naj druzga kot pa da se ji nasmejim. Kot da bova kaj zamudili če si privoščim še tale sladoled. Ne morem mimo tega. Greh bi bil ker je resnično najboljši v Ljubljani. Vem da že tako ali tako zamujava ampak če že zamujava potem lahko pač zamudiva še dodatnih 5minutk.
'' a misliš ti rolat al ti pegla po glavi '' se je tko ene 10m pred mano drla Tina.
Mislim ženski se je resnično zmešal. Naj uživa pru dan poletja je danes in sonce je noro.
24. januar 2016
Prav toplo je zato sva s Tino obuli rolarje in se na aje podali z njimi. Moja torba je itak bila zelo težka plus sladoled v roki plus ljubljanske ulice. Jop pravi recept za katastrofo. Uspe nama pridet v studio z samo 20min zamudo.
''ne gledat name'' je Tina jezno pokazala name.
'' Ja pa nooooo'' sem naredila takšen puppy eyes da smo seveda vsi popadali v smeh.
V pisarni sem odložila stvari ter se preoblekla. In seveda se je iskanje mojih športnih copatov začelo. Končno jih najdem po 10min iskanja. Z Anžetom , ki je tudi plesalec se odlično ujameva. Res kot brat mi je. Dve uri in pol mineta kot bi mignil. In ker je zunaj še vedno čudovit dan bi bil greh če ga po vajah nebi preživeli zunaj.
Da se vam predstavim. Moje ime je Katja, 18 let, študentka fizioterapije, plesalka. In kdo so ostali. Tina je moja bffffffffff oz sister from another mother. Vse počneva skupaj. Anže in Tilen sta dvojčka. Skoraj enaka. Vendar ju ni problem ločit no niti ju ni problem zamenjat. Vsi smo plesalci. Poznamo pa se že več kot 10 let. Dolga doba ane? Fanta plešeta resnično s svojim življenjem. No zanju je to življenje. Tina je bolj navijačica. Jst pa hmm žurerka. In kako je to povezano s plesom se sprašujete? Seveda da je. Koreografije, nastopi, koncerti, videospoti in še bi lahko naštevala. No saj tudi jaz plešem v skupini. Občasno. Bolj sem se posvetila koreografijam. In uživanju življenju. Resnično ničesar mi ne manjka. Se sprašujete kako sem lahko tako na off brez skrbi pri 18 letih? Tukaj ni recepta. Starši so lastniki najbolj hudih lokalov po Sloveniji in od tukaj je potem jasno zakaj nimam skrbi in zakaj sem tako na off. Ker odraščati v tako odbiti družini je totalno noro. Usedemo se v Cacaoo.
01. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani