Hejla<333 ja vem da je že polno teh zgodbic o 1D ampak moja bo drugačna, niti naši junaki si nebodo podobni, no ja... malo si bodo ane hahah.... preberite uvod in napišite če vam je ušeč in ali kaj nej spremenim kritiko sprejmam skozi celo zgodbo:3 Uživajte!
__________________________________________________________________________________________
Hejla. Sem Tara navadna 13 letnica. dolgi rjavi valoviti lasje, modre oči, kar visoka in dokaj suha. Imam tudi mlajšega bratca ki je star 4 leta. Ime mu je Jaka. Jah in da ne pozabim! Sem directionerka. To je moja zgodba- kako se je moje življenje v trenutku spremenilo.

Jutro:
Zaslišim budilko. ura je 7 in čas je da se vstanem. Bil je četrtek in imeli v šoli smo imeli 6 ur. Navaden dan. V šoli je en tip Tilen. je 9 razred in sma recimo da dobra prijatelja. Res mi je ušeč:$ Po šoli sva z BFF Tio odšle v park. Tam vščasih devetarji igrajo fuzbal pa sem naskrivaj upala da bo Rok tam... Hodili sva proti parku in se smejali nekim objavam na FB-ju ampak takrat me pokliče neka neznana številka. Javim se. Povedali so mi da kličejo iz bolnice in da naj grem takoj v vrtec po bratca in grem v bolnico. Tii sm povedala in mi ponudila da gre z menoj a sem ji rekla da ni potrebno saj verjetno ni nič takšnega čeprav sem v sebi imela zelo slab občutek... Odšla sem po Jakata in odkorakala sva proti bolnici. Ko sva prišla sem se javila na recepciji. Ko sem povedala ime in priimek me je sestra zelo žalostno pogledala. Po mikrofonu je poklicala zdravnika in nama rekla da naj sedema na stole... Jaka je bil že precej neučakan jaz pa tudi. Ko je prišel zdravnik naju je poklical v njegovo ambulanto. Najprej smo sedeli v tišini nato pa je zdravnik spregovoril: " otroka... Tole mi je težko... Vesta hmm... vajina starša sta khm mrtva...(začnem jokati, a Jaka ni nič razumel)... Vesta imela sta prometno nesrečo.Zelo mi je žal. Ampak sedaj sta vsaj na boljšem." Vspodbudno se nama je nasmehnil. Jaka me je cukal saj ni vedel zakaj jokam. Mislila sem da bo konec sveta:" Ampak kaj bo z nama? Kam bova odšla?" zdravnik je razložil da se je nekdo iz Anglije že potegoval za naju. Sedajle bo prišla socialna delavka in odšla z nama domov da se spakirva saj jutri zgodaj zjutraj letimo v Anglijo in sicer v London. Takrat pa se mi je zameglilo pred očmi. Slišala sem krik in pok...

A vas zanima nadaljevanje in je zanimivo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. oktober 2014
Next
17. oktober 2014
Next plisss
17. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani