u193228
u193228
Hej, sem nova tukaj in sem prebrala že ogromno zgodbic na forumu in bi bila vesela če bi katera od vas prebrala tudi mojo...hvala tongue

»Zala, vstani! Mudi se nam!« se je drla mama. Ura je tri zjutraj in odpravljamo se na morje. Morala bi vstati. Pa nočem. Raje bi bila doma s Tadejo in Matejem. Tadeja je moja sestrična in najboljša prijateljica, Matej pa je moj fant. S težkim srcem jima napišem SMS,da me naslednja dva tedna ne bo. Na hitro si nekaj oblečem in še zadnje stvari namečem v kovček. Po stopnicah odropotam do avta.
»Zala, kje hodiš? Čakamo te.« mi očita oče. Le zabodeno ga pogledam. Očitno sprevidi,da je ura le malo zgodnja. »No prav,daj mi kovček in se usedi v avtomobil.«. Nisem oporekala. »Zala, poglej. Imam karte za ENKO. Bos igrala z mano?«. Proseči pogled bratca Nika je prav posrečen. »Bom Nik, vendar ura je še zgodnja in zdaj le zaspi.« sem mu rekla. Kmalu sva oba zaspala. Ob šestih me je prebudilo sonce. »Kje pa smo?« sem kot vedno vprašala. »Čez dobrih 15 minut bomo imeli postanek.« mi je odgovorila mama. Nik je še spal. V roke sem hotela vzeti telefon. Ni ga bilo. Premetala sem vse kar sem imela pred sabo. »Ati, kje je moj telefon?«. »Kako naj jaz vem, saj si si sama pripravljala prtljago. Hmm, prav ima. Ampak telefon mora biti nekje. Morda je v nahrbtniku. Upam. Kako naj drugače preživim dopust?
»Nik,zbudi se.« sem nemočno budila bratca na postajališču. Ko se je končno zbudil, smo nekaj pojedli in imeli namen iti naprej. »Zala, lulat me.«. Skupaj z mojim malim bratcem sem hitela na stranišče. Seveda nisem gledala okoli. »Auč!« sem zakričala. Nekdo se je pošteno zaletel vame. »Oprosti.« se je tisti nekdo zaletel vame. Dvignila sem glavo in mu obenem zakričala naj pazi kod hodi. Ampak potem sem opazila, da sem se zaletela v fanta z božanskimi modrimi očmi in popolnim nasmehom. V hipu sem izgubila tla pod nogami. To je tudi opazil. »Naslednjič bom bolje pogledal v katero lepotičko se zaletim.« je bil predrzen. »To naj vzamem kot kompliment?« sem bila še jaz predrzna. »Če želiš.« je rekel in se zasmejal. Po oblakih sem z Nikom odplavala do avta. »Pa kje hodita?« je bila mama jezna. »Saj sva prišla in zdaj lahko gremo.« sem odgovorila.

Potrebovala bi vsaj 5 nextov za naslednji del hvalaaa da berete smile big-smilie
30. april 2015
u193228
u193228
če bi morda želele lahko prilepim tudi slike oseb smile big-smilie
30. april 2015
u193228
u193228
en kratek next za tiste ki ste le prebrali mojo zgodbico...tukaj se bo zgodba šele dobro zapletla love

Kmalu smo prišli in to je bil najlepši del. Na hitro sem razpakirala in odšla na sprehod pretegnit noge. Le malo stvari je drugačnih od lani in še te so le boljše. BUM! »Auu!« spet sem se v nekoga zaletela. »Morda bi bilo bolje,da se nehava zaletavati.« je spregovoril meni še predobro znan glas. »TI!?« sem bila presenečena in šokirana. »Kaj počneš tu?« sem ga vprašala. »Na dopustu sem, tako kot ti.« se je nasmejal. Očitno mu je bilo všeč. »Aja, tvoj sosed sem. Na levi.«. Naslednjih štirinajst dni bo zanimivih.
30. april 2015
u193228
u193228
okej, ker mi je dolgčas bom kr pisala nadaljevanje, če bo pa kak next bom pa tolk bolj vesela <3

Zvečer sem sproščeno ležala v viseči mreži. »Hej, ti! Greš na plažo?«. Dvignila sem glavo. On. »Ja, seveda.«. »Kako ti je sploh ime?« me je vprašal, ko sva prišla na plažo. »Zala sem.«. »Pa ti?« sem ga vprašala, da bi bila vljudna. »Jaz sem Tim. Kam si se vpisala?« je bil radoveden. »Na gimnazijo.«. »Jaz tudi!«. In v tišini sva gledala sončni zahod, misli pa so mi uhajale k Mateju.

Kaj naj naredim? Ne morem zaspati. Razpeta sem med dvema. Matej ali Tim? To je zdaj vprašanje. Vendar kmalu so bile moje želje uslišane in sem zaspala. »Zala, zbudi se!«. Nik me je dobesedno vrgel iz postelje. Skupaj sva šla do umivalnic, kjer sem mu pomagala umiti zobe. Ko sva šla nazaj sva srečala Tima. »Hej.« je bežno pozdravil. Ni bilo tistega čudovitega predrznega nasmeška. »Živijo, kako gre?« sem hotela biti dobre volje. »V redu sem.« je bil kratek in se skušal prisilno nasmejati. Ni me prepričal. Odločila sem se, da ga bom popoldne obiskala in ga poskusila razvedriti.

Dan se je prevesil v popoldan in odločila sem se, da Tima poiščem. Rekel je, da je moj sosed. Obhodila sem vso ulico pa nisem našla ničesar kar bi spominjalo na Tima. Potrta sem šla nazaj, ko sem na plaži zagledala znano postavo. Tim! Ko sem prišla na plažo sem ga tiho pozdravila. Brez odgovora. »Pa kaj je s tabo?! Ne pozdraviš, ves čas si tiho? Halo?« sem vzrojila. Pošteno me je razjezil. »Kaj?« je rekel in me pogledal z najbolj sladkim pogledom. V hipu sem se omehčala. To je vedel, saj se je zasmejal. »Očitno je vžgalo.«. Še preden sem mu oporekala me je poljubil. Spet so se nadme zgrnili črni oblaki. Matej? Vendar to naj počaka. Uživam v trenutku. »Ha ha vedel sem, da sem ti všeč.« je rekel. Sedla sva na pesek. Zakopala sem glavo med roke. »Kaj je zdaj narobe?« me je sočutno vprašal. »Fanta imam.« sem rekla žalostno. »Oh…Poglej,morje pomeni, da se imaš fino. Ko boš prišla domov pa se vrni v svoje staro življenje. Prav?« mi je predlagal in ostal pozitiven. Nekaj časa sva sedela na plaži potem pa sem karseda hitro odšla.

Ko sem tekla s plaže sem jokala. Nisem gledala predse. Naenkrat je zabolelo. Zakričala sem od bolečine. Potem je v mojem spominu tema. Spet sem se zavedla v bolnici. »Kako si?« me je vprašala medicinska sestra. »Kaj?«. »Povedali so mi, da so te našli na tleh in takoj poklicali rešilca.

Imaš lažji pretres možganov.«. Super. Oh, mami je tukaj. Po nekaj podpisanih listih sem lahko odšla domov. Zrla sem v morje in bila popolnoma odsotna. »Hej! Kje si se potikala?« me je ogovoril znan glas. »Hej,v bolnišnici. Lažji pretres možganov.«. »Veš tisto…« je začel Tim. »Ah, pusti! Fanta nimam več. Včeraj mi je povedal, da si je našel drugo.« sem se zlagala. Joj, kaj počnem? Po obrazu se mu je razlegel ogromen nasmešek. Poljub. Uh, moja glava. Z njim so poljubi kot sladke sanje. Ampak, kaj pa Matej? Tukaj se še nisem nikamor premaknila. Po nekaj dneh sem se odločila preveriti telefon. Eno sporočilo. Od Mateja:

Hei, Zala!
Ne vem, kako ti naj sploh napišem… S Tadi sem šel v kino. Potem sva šla na pijačo…in še eno… Torej. S Tadejo sva par. Oprosti. xoxo. Matej

Šok. Ampak po drugi strani… Ali mi ni olajšal dela? Odločila sem se, da mu odgovorim.

Živjo.
Prav, se razideva prijateljsko? Zala
22. maj 2015
u193228
u193228
ZALA:


TIM:


MATEJ:


TADI:
22. maj 2015
neeeeeeeext
22. maj 2015
u193228
u193228
okej, next za tisto laurič, ki bere mojo zgodbico <3

Zdaj sem lahko popolnoma Timova.
Super, dopust je vedno boljši! S Timom sva ves čas skupaj in popolnoma sem pozabila na Mateja. Nekega večera sva sedela na plaži, ko sem ga vprašala: »Na katero gimnazijo si se vpisal?«. »Ali se morava prav zares zdaj pogovarjati o šoli?« mi je rekel nazaj in me poljubil. Bila sem zadovoljena z odgovorom. »Zala, palacinke so. Mi bos namazala Nutello?« nama je za hrbtom zrasel Nik. Zasmejala sva se. Gledal je tako milo, da mu nisem mogla reči ne. Tima sem povlekla za roko in ga povabila zraven. Cel večer smo se noro zabavali. Kje je bil Tim prej? Ljubim ga! Mislim, da je tudi Niku všeč.


Vmes je prispelo tudi opravičilo od Tadi.

Oj, moja najljubša sestrična!
Z Matejem sva šla v kino,pa na pijačo in na še en sladoled…V glavnem skupaj sva. Sorry. Friends ?
Tadi, xoxo
Ko sva se dva dni pred mojim odhodom domov sprehajala po plaži je Tim naenkrat rekel: »Presenečenje imam zate. Ne kukaj.« Komaj sem čakala, da vidim kaj mi je pripravil. »Odpri oči.«. Zagledala sem dva prečudovita konja. »Kaj!? Kako si vedel? Kako si vedel, da obožujem konje?«. Nasmehnil se je. »Videl sem tvoj ohranjevalnik zaslona.«. »Si za ježo ob sončnem zahodu?«. Bila sem navdušena. »Kako jima je ime?« me je zanimalo. »Tvoja je Astra, moj pa je Sirius.«. Bila sem na najlepši ježi do zdaj.

»Oh, Tim, Zakaj moram že čez dva dni domov?«. Zares ga bom pogrešala. »Saj grem jaz tudi. Pogrešal te bom«. »Ali boš ti poskrbel za konja?«. »Seveda, pikica.«. »Se vidiva jutri.« sem mu rekla in še zadnjič pobožala Astro.
23. maj 2015
Awwwwwwwh jokicam!
Neeeeext! Nova sem!!
23. maj 2015
u193228
u193228
****14 dni kasneje ****

»Kaj res?« sva se s Tadejo pogovarjali. Vse je bilo kot prej. Priznati moram, da sta onadva res za skupaj. »Danes naj bi me prišel obiskat.« sem ji vsa vesela povedala. To je res. Tim me je klical in mi povedal, da me bo obiskal. »Oh, bojim se, da moram iti.« je žalostno rekla Tadi. »Pospremila te bom.« sem ji rekla. Ravno, ko si je Tadi obuvala all starke je pri vratih pozvonilo. »Tadeja,predstavljam ti …« nisem uspela dokončati stavka. »Tim?« je bila moja sestrična popolnoma šokirana. »Tadeja?« je rekel moj fant. »Kaj počneš tu?«. »Hej, se vidva poznata?«. »Dokler se Deja ni prepisala sva bila dokaj srečen par.«. »Popravek. Dokler nisi ti šel z neko drugo.«. Tim je bil tiho. Ali je to res? »Oprosti,moram iti. Se vidiva, Zala« je rekla in stekla skozi vrata. »Greva na sprehod?« sem vprašala Tima.
»Veš Zala, naslednji teden gremo v srednjo. Na isti gimnaziji bova.« je povedal. »Jeeej, kako sem vesela! Zdaj bova lahko skupaj ves čas!« Ko sva se pogovorila, se je Timu mudilo domov.

en kratek next za zveste bralke <3
23. maj 2015
u191571
u191571
NEEEEEEEEEXT FULL ZANIMIVO!!!!!
23. maj 2015
Neeext!
23. maj 2015
u193228
u193228
oglašujte pa bo prej next <3...najhitreje ga dobite v sredo <3 postaja zanimivo <3

vasa Cupcake 01 <3
25. maj 2015
Neeeeeext
25. maj 2015
Next+nova bralka=)
Supr zgodbica4rocks
25. maj 2015
u193228
u193228
Jutri dobite neeeeeext <3

Vasa Cupcake 01 <3
26. maj 2015
u193228
u193228
evo neeeext <3

***************************************Mesec dni kasneje**************************************************

»Živjo, Zala!« vsi povprek so me pozdravljali. Kajti s Timom sva tako rekoč zasedla prestol najbolj pomembnih. Ampak med nama s Timom ni bilo tako, da bi si zaslužila tak naziv. Tim je ves čas brez volje, ni tistega čarobnega nasmeha, iskre v njegovih sinjih očeh…
Naš razred je zelo poseben.
Tukaj je Bertie, ki je navzven precej čudna, ampak, ko se pogovarjaš z njo ugotoviš, da je precej v redu.Eli, h kateri se lahko vedno zatečeš po nasvet:Tukaj so še Nika, Daša in Emma. Tri razredne lepotičke.
Nika je čudovito dekle, navijačica, ki ima oster jezik.
Daša je tiha, saj naj bi imela težko preteklost, o kateri ne želi govoriti.
Emma…prišla je iz Amerike, ampak obvlada slovensko. Rada flirta.


27. maj 2015
u193228
u193228


David je preprosto…nepoboljšljivi ženskar:


Mija, vsak teden ima drugega:


James, šarmanten Anglež, ki je po svoje zanimiv:


To je naša družba. A še vedno se največ družimo z Matejem in Tadi. S Timom odlično shajata. Zamišljeno sem korakala do garderob, da bi se preobula. Danes mojega dragega ni bilo. V pritličju ni bilo nikogar. Slišala sem smeh. Pogledala sem za vogal in videla Tima, kako se poljublja…z Mijo?!Bila sem šokirana. »Tim?« sem čisto potiho vprašala. Ni me slišal. »Tim??« sem se skoraj drla. Počasi je dvignil glavo. »Zala, jaz…« v tistem trenutku nisem bila pripravljena trezno razmišljati. S solzami v očeh sem oddrvela na vlak. Nisem gledala kam sem se usedla. Solze so mi tekle po licih. »Hej, si v redu?« me je nekdo ogovoril. »Ah, samo…« sem začela stavek, ko sem se zavedla, da se pogovarjam s popolnim neznancem. »Čakaj, s kom se sploh pogovarjam?«. »Oprosti, sem Miha. Pa ti?« je bil prijazen. »Zala sem…« sem mu odgovorila. »Kaj je narobe?«.
»Ah, s fantom sva veljala za popoln par, danes ga pa vidim kako se po pouku na stopnišču šole poljublja s punco, ki ima vsak teden drugega.« sem mu povedala vse, kar me je težilo. Zdelo se mi je, da mu lahko zaupam. »Imel sem podobno težavo. Mene je izdala punca. Zdaj veljam za fanta, ki prevara vsako dekle.« je žalostno rekel.

»Oprosti, to je moja postaja.« sem mu rekla. »Te bom še kdaj videl?« se je nasmehnil. »Morda.« sem rekla in se mu nasmehnila. Spet sem bila sama. Poklicala sem mamo, če lahko pride pome. »Živjo, mama. Lahko prideš …? Kaj!? Kaj se je zgodilo? Takoj pridem!« sem ji zaklicala.
27. maj 2015
u193228
u193228
izvolte next, ki je v dveh delih, ker je blo preveč slik sad

neeeexte bi melaaa pa dobite naprej <3

Vasa Cupcake 01 <3
27. maj 2015
Nexxttt!smile
28. maj 2015
u193228
u193228
Evo next <3

Nik je v bolnišnici. Z mamo sta imela prometno nesrečo. Poklicala sem teto, ki živi blizu nas, če lahko pride pome in me pelje v bolnišnico. Tako mi je naročila mama. Čez dobrih 10 minut sem že tekla po bolnišnici in spraševala za Nika. Nek mlad zdravnik me je končno pravilno usmeril. »Zdravo.« sem pozdravila vse zbrane. Čakali so v čakalnici. »Kako je z njim?« sem vprašala. »Zala, moramo počakati. Zdravniki pravijo, da ne želijo prehitevati.« je rekla mama. Že drugič v enem dnevu sem v očeh čutila solze. »Mama, kaj se je pravzaprav zgodilo?«. »Ah, z Nikom sva se peljala iz vrtca. Nekaj so ustvarjali in tiščal mi je risbo v obraz. Naenkrat sem izgubila nadzor in zapeljala sem s ceste. Nika je butnilo ob stran in je izgubil zavest.« je žalostno povedala mama.

Nenadoma je prišel starejši gospod v beli halji. Verjetno Nikov zdravnik. Ali je na njegov obrazu morda smehljaj? Pomignil je očetu naj vstane. Izmenjala sta par besed. Zdravnik je odšel, oče pa je rekel: »Nik je bolje. Danes še mora ostati na opazovanju. Jutri gremo ponj.« se je nasmehnil oče. Oddahnila sem si.

Vsi skupaj smo odšli domov.

Popolnoma sem pozabila na Tima. Morda bi bilo bolje, da končava razmerje. Zabrnel je telefon. Novo sporočilo. Od Nike:
Hej!
Bi prišla na zabavo ob začetku šole?
Nika
P.S. Lahko povabiš kakšnega prijatelja ali prijateljico. Bo bolj veselo!

Odločila sem se, da povabim Tadi in Mateja. Poslala sem jima sporočilo:
Hej!
Ena kul sošolka bo imela zabavo. Pa lahko povabim nekaj prijateljev zraven. Prideta?
Zala xoxo

Ker naj bi zabava potekala zvečer sem morala izbrati pravi stajling.
Medtem je zabrnel telefon. Spet. Dve sporočili.
Tadi:
Hei!
Žal ne morem iti poleg, ker smo šli na obisk k daljnim sorodnikom.
Se vidiva, Tadi.

Matej:
Hejj!!!
Seveda, se dobiva pri tebi?
Matej
Kmalu sem se lahko oblekla za zabavo. Morda bo tam tudi Miha?

Na cesti sem čakala Mateja. V gozdu sem videla soj luči. To bo Matej. »Pozdravljen! Pripravljen na žur?« sem ga veselo vprašala. »Seveda! Tadi ni?« me je vprašal. Odgovorila sem mu, da je na nekem obisku. In smo se odpeljali.
31. maj 2015
u193228
u193228
nextajte, če želite imeti naprej <3,

Vasa Cupcake 01 <3
31. maj 2015
Neeeeext!! Zdaj dougo nisem brala.
31. maj 2015
nexttttttttttttttt
01. junij 2015
nextttt!smile
02. junij 2015
u193228
u193228
oki po dougem času en next za vas <3

Kmalu smo se pripeljali pred ogromno vilo iz katere se je slišala glasba.

Vstopila sva. Nike ni bilo nikjer. Nekako sva se prerinila do bazena. Tudi tam je bilo ogromno ljudi. »Hej, Zala! Lepo da si prišla. Koga si pripeljala s seboj?« me je od nikoder ogovorila Nika. »Hej, em to je Matej, prijatelj.« sem ga predstavila. Mateju so se čudno svetile oči. »Zaseden.« sem ji šepnila na uho in ji pomežiknila. »Ne bo več dolgo.« mi je rekla nazaj in se zasmejala. To ni dobro. Matej ima vendar Tadejo! »Hej, kdaj se dobiva pri avtu?« sem ga vprašala. »Ob štirih.« mi je Matej odgovoril. Pokimala sem. Zdaj sva se razšla.

Sprehodila sem se nazaj v notranjost te ogromne hiše, da bi si poiskala pijačo. »Hej, Zala! Ti si tudi tukaj?« me je naenkrat ogovorila Eli. »Živjo!« sem jo pozdravila. »Poslušaj, ravno sem te iskala. Išče te nek Miha. Vprašal me je, če te poznam in sem mu rekla, da bi morala biti nekje tukaj.« je povedala nekaj najlepšega, kar sem tisti večer slišala. Tudi Miha je tukaj! »Prav, ga bom poiskala.« sem se ji nasmehnila. Vzela sem si sok. Nisem želela biti omotična že v prvi uri. Zunaj sem se usedla na klop in razmišljala, če je Tim tudi tukaj. Seveda je, o tem ni dvoma. »Hej, iskal sem te.« me je nekdo predramil iz razmišljanja. »Oh, živjo, Miha.« sem se nasmehnila. »Kako si?« sem ga vprašala. Ah, moja draga sestrica Nika je rekla, da moram priti. Malo se dolgočasim.« je povedal. Tudi jaz. Zakaj nisem rekla Mateju, da se dobiva ob dveh? Miha se je usedel poleg mene. » Nika me je povabila samo zato, da bi se bolje spoznal s tabo. Rekla je, da bi bila odličen par.« se je nasmehnil. Osupnil me je. Danes me prevara fant, on pa pride in mi reče, da bi lahko bila skupaj. Nisem pa želela zapraviti prijateljstva z njim. »Kaj ko bi bila zaenkrat samo prijatelja?« sem ga vprašala. Pokimal mi je. Ura je že odbila polnoč. »Oprosti, ampak moram iti pogledat kje je moj prijatelj. Se vidiva.« sem rekla in hitro odšla. Zunaj je bilo tako mirno. Mateja ni bilo videti na plesišču.

Pogledala sem k baru. Tudi tam ga ni bilo. Kam za vraga je šel? Zaradi nepozornosti sem se v nekoga zaletela. Pijača se mi je razlila po majici. »Oprosti, nisem hotel.« je rekel Tim. Bil je pijan. Ni se zavedal dejanj okoli sebe. »Norec!« sem mu zabrusila. »Daj no, Zala!« je zaklical za mano. Solze so me ščemele. Ljubila sem ga. Srečala sem Emmo. »Hej, Emma, si morda kje videla Niko?« sem jo vprašala. Sumila sem namreč, da je pijan in je šel z gostiteljico. To ne bi bilo dobro. »Ja, videla sem jo, kako se pod stopniščem poljublja z nekim fantom.« se je nasmehnila. »Hvala, Emma.« sem ji rekla in hitro odšla. Saj ne more biti res. Matej in Nika? Oh, ne no. Sprehodila sem se mimo stopnišča, ampak tam ju ni bilo. Šla sem v zgornje nadstropje. Slišala sem smeh. »….moja punca za to ne sme izvedeti…« je rekel nek fant. Matej, seveda. »…hahah, ne bo….« mu je odgovorilo dekle oziroma Nika. Odločila sem se, da Mateju napišem sporočilo:
Hej.
Jaz grem domov. Peljal me bo prijatelj. Ne delaj bedarij.
Zala
Poiskala sem Miha in ga prosila za prevoz. Privolil je. Vožnja je minevala v tišini. »To pa ni bila posrečena zabava zate, kajne?« je on pretrgal mukotrpno tišino. »Ah, prijatelj je šel s prvo, ki jo je srečal kljub temu, da ima punco. Nič posebnega.« sem se kislo nasmejala. Nasmejal se je. »O, tukaj sva. Lahko noč in hvala za prevoz.« sem mu rekla in ga rahlo cmoknila na lice. Nasmejal se je in odpeljal. Potiho sem vstopila v hišo. Zjutraj gremo po Nika. Juhu!
Vrgla sem se v posteljo in takoj zaspala. Zjutraj so me prebudili sončni žarki. Ugotovila sem, da sem zaspala oblečena v pajkice in majico od včeraj, ter, da mi je na obrazu ostal ves make up. Pogledala sem na telefon in videla, da imam 2 sporočili in zgrešen klic od Mateja. Eno sporočilo od mame, eno od Mateja.

Povej Tadi, da jo mam rad, sam, da nemorma več bit skup. Matej.

Vedela sem. Šel je z Niko. Kako je mogel? Poklicala sem Tadi, če lahko pride k meni. Ali je to napaka, da ji povem, kaj je naredil Matej? S težkim srcem sem jo čakala. Čez deset minut je pozvonilo. Tadi. Ojoj.

Izvolite <3
16. junij 2015
Nextt, plis čim prej!!wink
16. junij 2015
Nextaj, zameeeee!
Neeeext!
16. junij 2015
u193228
u193228
hvala obema <3 ...kmalu dobite nadaljevanje wink
17. junij 2015
nexxxt
17. junij 2015
u193228
u193228
Hvala kolars <3
18. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani