Sem Katie. Stara sem 18 let in moje življenje je kar zakomplicirano. Vse se še bolj zaplete, ko z mojo najboljšo prijateljico Zoe odpotujeva na počitnice v London k njeni teti...
12. maj 2013
Odprla sem oči in name je sijalo toplo poletno sonce. Pogledala sem na telefon in se v trenutku predramila. »Fak« sem zaklela na tiho. Ura je bila že 6.30. Ob 7. Pa sem imela avtobus. Hitro sem stekla v kopalnico in odšla pod hladen in hiter tuš. Nato sem se oblekla v lepo poletno oblekico in na oči nanesla malo eyelinera in maskare. Ne preveč, saj imam rada naraven videz. Lase sem si malo nakodrala, da sem ustvarila bolj 'messy look'. Nato sem odhitela in hiše in tam me je že čakala Zoe. Moja najboljša prijateljica. »Katie, pozna si! Ne smeva zamuditi k pouku na zadnji dan šole!«. »Vem, oprosti.. Zaspala sem se..« sem ji odgovorila in že sva hitele k avtobusni postaji.
»Včeraj sem se spet pogovarjala z Alfijom...« sem rekla Zoe z vidnim razočaranjem na obrazu. »Kaj pa je bilo?« je zaskrbljeno rekla Zoe. »Nevem. Obnaša se tako nenavadno. Ne pogovarjava se več tako, kot sva se pogovarjala včasih... Vse se je spremenilo, kar tako.. Čez noč. Sploh nevem zakaj...« sem rekla in majhne solzice so se mi zalesketale v očeh. »Mogoče pa je samo zaposlen z čem... Ne skrbi toliko. Vse je samo v tvoji glavi« je rekla Zoe in me objela. Preostanek vožnje sva sedele v tišini. Ko sva prišle do šole, sem samo upala, da nebom kje videla Alfija. Želela sem si samo da je zadnjega dneva hitro konec in da bom lahko v počitnicah vse lepo pozabila. Ampak zelo sem se motila, saj tega dneva ne bo tako hitro konec...
12. maj 2013
u137156
u137156
nextaaj
12. maj 2013
3 nexte pa dam naslednjo )
12. maj 2013
Okej vrjetno še zdaj nebo več nextov tak da bom kr dala naslednjega.. Upam da vam je všeč, ve ko pač berete..

Ko sem prišla do šolskih vrat sem globoko vdihnila in odprla vrata. Tam sem videla moje sošolce, ki so se že zbirali pred razredom. Stekla sem po stopnicah in objela mojo prijateljico Melanie. Zelo sva si blizu, vendar ne tako kot z Zoe. V bistvu je Zoe kot moja sestra. Z Zoe sva šle v razred in se vsedle na najin prostor. »Katie! Pozabla sem ti povedati! Moj ati je našel zelo poceni ponudbo za potovanje v London. Lahko greva sami, saj sva že polnoletne in tam bova cele počitnice! Živele bova pri moji teti in ona bo prevzela vso odgovornost za naju.« je rekla z veseljem. »Too! Najine želje se bodo končno uresničile.« sem rekla navdušena, »kdaj pa greva?«. »26. Junija.« je rekla Zoe. »KAAJ?! To je ja pojutrijšnem!«. V glavi se mi je zvrtelo. Vedno sem si želela iti v London. In želje se mi bo že tako hitro uresničila.
Tisti dan nisem razmišljala na nič druga, kot na ta izlet. Hodila sem po hodniku in gledala v telefon. Naenkrat sem se v nekoga trdo zaletela in telefon mi je padel na tla in se razletel. Hitro sem ga želela pobrati in ko sem se sklonila, da bi pobrala telefon je isto naredila tudi ta oseba, v katero sem se zaletela in ko sem pogledala gor sem videla Alfija. Z svojimi rjavimi očmi je gledal globoko v moje in ko sem se predramila sem se nasmehnila in hitro pobrala telefon in želela oditi. Ampak Alfie me je zgrabil za roko in potegnil nazaj.

Alfijev POW:
Zadnji teden je bil zame zelo slab. Ko sem se pogovarjal z Katie, sem se počutil tako, kot da se nekako oddaljujema. Nočem se navezati na Katie. Nočem biti spet prizadet. Ko sem se pogovarjal z njo sem bil zelo srečen in vem da ta sreča vodi v to, da mi bo postala še bolj všeč, kot mi je že. Zato sem se nekako oddaljil od nje. In kot se zdi nje ni mar, da se ne pogovarjava več... Zato sem danes bil cel zasanjan. V nekem drugem svetu. Hodil sem po hodniku in naenkrat sem se v nekoga zaletel. Ko sem pogledal sem videl da je bila Katie. Njen telefon je padel na tla, ko sva se zaletela in želel sem ji ga pobrati. Tudi ona ga je želela pobrati in najine roke so se srečale. Pogledal sem jo naravnost v oči. Njene modre oči so me vedno znova očarale. Kot da bi gledal v neskončen ocean. Katie se je nasmejala, hitro pobrala telefon in želela oditi. »Moram narediti nekaj« sem si mislil in brez zavedanja sem jo prijel za roko in jo potegnil nazaj, ter jo močno objel.
13. maj 2013
u137156
u137156
nextiii
13. maj 2013
Next<3
14. maj 2013
No punce pač kere berete - upam da vam je kul Bi pa prosla če povete kak se vam zdi pa če mate kake ideje za nadeljevanje, da nebo preveč dolgočasno.. Hvalaa. Have fun!

Katiejin POV:
V njegovem objemu sem se počutila tako varno. Nevem, zakaj me je objel, vendar tisti trenutek mi ni bilo mar. Še močneje sem ga objela in si želela, da se ta trenutek ne bi končal. Ko sva spustila objem me je pogledal še enkrat v oči in mi rekel: » Hvala«. Ter odšel. Zmedena sem se obrnila in odšla do učilnice. Tam me je že čakala Zoe. Ni vedela zakaj sem tako zmedena, vendar me ni spraševala nič.
Ko sem po pouku odšla domov sem razmišljala samo o tem objemu. Potem sem se pa spomnila na London. Takrat sem bila že malo boljše volje. Čeprav mi je bil Alfie všeč, sem vedla, da on ni tisti pravi. Nehala sem razmišljati o tem in vzela iz žepa slušalke in na glas sem si predvajala pesem Irresistible od One Direction. Ja. One direction so fantje, za katere bi umrla. Mogoče se res sliši čudno ampak res. Njihova glasba me je vedno znala spraviti v boljšo voljo in najbolj na svetu sem si jih želela spoznati. Vendar sem vedela, da se to ne more zgoditi meni...
Ko sem prišla domov sem se vlegla na posteljo in vdihnila svobodo. Končno so se pričele počitnice.
Malo sem odšla na twitter in videla sem, da je Niall napisal nov tweet. Obnemela sem...
15. maj 2013
Najboljša zgodbica je<3 next
19. maj 2013
u137156
u137156
nextaaj
20. maj 2013
»We are taking a brake from tour. We are all really exhausted of performances. We all will be in London for a while. But don't worry guys. We'll come back soon. Love you all! You guys are amazing x«. Tako sem bila navdušena, da sem kar vzkliknila. One direction bodo v Londonu isti čas, kot midve z Zoe. To sem ji morala sporočit. Poklicala sem jo Zoe je skoraj pobralo. Obe svakomaj čakali na ta dan...

*2 dni kasneje*
»Katie, imaš vse?« je zakljicala moja mama iz kuhinje, kjer je pripravljala vse za na pot. »Samo še moj nahrbtnik in sem gotova!«. Nato je pozvnonilo. »Jaz bom!« sem se zadrla mami, ko sem skoraj odletela do vrat. Odprla sem vrata in zagledala Zoe z velikim nasmeškom na obrazu. »Are you ready?« je rekla, medtem ko je z kovčki vstopala v hišo. »Oh yes I am«.
»Punci, čez 5 minut gremo. A imata vse, kar potrebujeta?« je rekel moj ata. »Ja, mislim da imava vse...« sem rekla. »Torej gremo!«. Poslovila sem se od mame in brata in se vsedla v avto. Do letališča je bila kar dolga pot vendar je presenetljivo hitro minila.
»Letalo za London bo vzletelo čez 5 minut«, sva slišale iz zvočnika. »Punci, počasi se bosta morale vkrcati. Ne pozabita, takoj ko pristaneta v Londonu in se namestita pri Zoini teti me pokličita!« je še dejal ati, medtem ko naju je obe tesno objel.
Ko sva se namestili v letalu sem vzela slušalke in se prepustila glasbi. Začela sem razmišljati o Alfiju in tako sem padla v globok spanec. Dokler me niso zbudili kriki...
28. maj 2013
Neext
13. junij 2013
Kriki so bili sprva zelo oddaljeni, ko pa sem se dokončno zbudila sem pogledala nazaj in videla gospo, okoli 30 let in v rokah je držala šele nekaj mescev staro dete, ki se je jokalo. Srce mi je od šoka hitro razbijalo, saj sem pričakovala veliko da je kaj veliko hujšega, vendar sem se hitro pomirila. Nato sem spet padla v kratek spanec, dokler me niso zbudile Zoine besede: »Katie, tukaj sva!«.

Ko sva stopila iz letala, sem prvič zadihala Angleški zrak. »Kam pa zdaj?« sem rekla Zoe. »Tam je moja teta Britney! Pridi z mano!«.
Prišli sva do ženske srednjih let. Bila je visoka in imela je rjave lase, ki so ji segali, nekje do ramen. Ko naju je zagledala se je prijazno nasmejala: » Zoe in Katie! Končno sta tukaj.« in naju je prijazno objela. Ko smo se peljali od letališča proti njenemu domu smo se pogovarjale o različnih stvareh.

»Wow! Tale hiša je največja in najlepša hiša, kar sem jih videla v svojem življenju« sem rekla, ko smo zapeljali na dvorišče tete Britney. Hiša je bila velika, imela je 2 nadstropja in najboljše od vsega, imela je velik bazen. Takrat sem vedela da bodo moje počitnice nepozabne..
17. julij 2013
Neeext!!<3
30. avgust 2013
u143237
u143237
neeext
10. november 2013
u191571
u191571
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! ! !
21. april 2015
Next Next
nova bralka
03. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani