sedaj že sediva na letalu v 1. razredu, ne vem kako ji je to uspelo, Emmi mislim. včeraj mi je dala karte, jaz pa sploh nisem vedela, da so za 1. razred.
nenadoma pa zagledam...saj se heca. nekaj sedežev pred nama je sedel Jack- saj veste tisti fant, ki sem ga pustila v New Yorku. nato pa že zagledam Lily, kako ravnokar stopi iz stranišča in začne korakati mimo njega. "Lily, pojdi stran." začnem šepetati, a ne ve kaj ji govorim.
"Lily?" začudeno vpraša Jack. Lily pa samo živčno pogleduje k meni, nato pa k Jacku. takoj se obrne in začudeno zre vame. "Alice? kaj počneta tu?" je povsem zmešano vprašal. "iščeš ga. ne morem verjeti, res sem mislil, da si ga pozabila. a seveda, ne. Damen bo zmeraj na poti." je jezno rekel. "in zakaj greš ti v Somalio?" sem ga vprašala in poskusila osati mirna. "da ga ubijem." je rekel jezno.
"kaj?!" začudeno vprašam, saj sem prepričana, da sem ga narobe slišala. "nisi slišala?! da ga ubijem!" reče še bolj jezno. tisti trenutek pogledam k Lily, ki ga gleda kot, da bi bil smrt.
"ti si nor!" mu reče in odhiti k meni. "pohiteti bo treba." mi reče, ko se usede.
"končno!" rečem, ko se skobacava iz letala. "mislim, da bi bilo najbolje, da pohitiva." reče Lily in me povleče za roko.
"počakaj, na wc moram." rečem in ji v roke potisnem svoj kovček."tukaj počakaj." še dodam, nato pa odhitim do stranišč.
nenadoma me znana, a močna roka potegne v čistilkine prostore. "Jack." rečem jezno. "pusti me na miru." siknem in se iztrgam iz njegovega objema. "če boš z mano, mu ne bom storil ničesar." reče in se zasmeji, res ne vem kako sem ga lahko kdaj imela rada. "misli si." rečem in se izmuznem skozi vrata.
"kje si hodila?" me je vprašala Lily, ko sem končno pritekla k njej. "gužva je bila." se ji zlažem, saj bi zagnala paniko, če bi izvedela resnico.
"pojdiva." ji rečem in skupaj odhitiva do izhoda. "kam sedaj?" me vpraša, kar hitro. nič ne rečem, le pokažem proti Johnu, ki hodi proti avtu...
next??
12. junij 2011
u50067
u50067
next! noro!
12. junij 2011
next
12. junij 2011
next!!!
12. junij 2011
next
13. junij 2011
Jacku**
15. junij 2011
takoj skočiva za en izmed avtov na parkirišču, nato pa se poženeva proti prikolici, ki je bila priključena na Jackov avto. "pazi!" zašepetam, ko nenadoma pogleda nazaj.
izgledal je res jezno, hvala bogu da naju ni opazil.
čez približno pet minut je speljal. vozil je hitro in dokaj nevarno. z Lily, sva čepeli v prikolici in se objemali, da slučajno ne bi padli.
"se bo sploh kdaj ustavil?" se pritožuje Lily. "ja." zašepetam, ko se nenadoma ustavi. nato izstopi iz avta in reče:" no, sedaj nisi več tako pogumen?" in se pri tem zasmeji.
"veš še malo pa bo Alice z mano." ko izgovori svoje nesramne besede, se še bolj zasmeji.
"pusti jo na miru. ta stvar se tiče le naju." zarenči Damen. "ne, ni. ona je vsega kriva. če je ti ne bi spoznal se to ne bi zgodilo. slej ko prej bi prišla v New York in se za zmeraj zaljubila vame." reče Jack. "ja, seveda." se zasmeje Damen.
"in veš kaj bom sedaj naredil?" vzvišeno vpraša Jack.
"to me pa res zanima." reče Damen in se odrne. "ubil te bom." reče Jack in iz nahbtnika potegne lesen kol.
"NE!" zakričim in skočim na Jacka. "pusti ga na miru." sem kričala in mu kol poskušala iztrgati iz rok. "pusti jo!" sem zaslišala Damena, ki se je že naslednji trenutek pognal proti nama.
"si me slišal? pusti jo." še enkrat ponovi. "misliš, da te bom poslušal? motiš se."
"Jack, da ne bi!" kričim, ko poskuša kol zapičiti naravnost v Damenovo srce.
"nikoli te nisem ljubila, veš!" rečem, saj skušam pridobiti njegovo pozornost.
"kaj?!" začudeno vpraša. "bil si le za to, da bi pozabila na vse skupaj, na Damena." mu zašepetam na uho in spet poskusim vzeti kol.
"o, ne. ne boš me pretentala, preveč dobor te poznam." se zasmeji Jack in mi kol potegne iz rok.
"veš Damen, če ne bo moja, tudi tvoja ne bo." še reče Jack, nato pa kol zapiči v moje srce. zadnje, kar slišim je Damenov pretresen glas:"kaj si storil?! si nor?!" je kričal. "Alice!"...
next?
15. junij 2011
next
15. junij 2011
next!!!
15. junij 2011
u51714
u51714
Neeext
16. junij 2011
next
16. junij 2011
u42441
u42441
ej a ni neki podobnga ena knjiga??
drugač pa next
17. junij 2011
ne, da bi vedla, da obstaja taka knjiga...
nextam ju3
17. junij 2011
next
17. junij 2011
u50067
u50067
next! ka bo umrla????????????????????????????????????
18. junij 2011
Ju3 nextam, ko zdej nism doma...
18. junij 2011
prberte pliss zgodbico, ki jo pišem z ancyXD:
dnevnik Diane Bennet
https://www.igre123.com/forum/tema/dnevnik-diane-bennet/19299/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

18. poglavje

"sem mrtva?" sem se spraševala in gledala naokrog. povsod je bila tema, nič drugega. v prsih sem čutila neznosno bolečino. nato pa me je nekdo potegnil za roko, bil je Damen.
"kaj se dogaja?" sem panično spraševala. okoli mene je bilo vse popolnoma drugače, videla sem bolje, moji gibi so bili elegantnejši, tudi slišala sem bolje. takrat mi je postalo jasno- vampirka sem.
"zakaj?! jaz nočem biti to!" sem kričala kot nora. "nisem imel srca, da bi te kar pustil. moral sem narediti to." je dejal Damen, ki se nenadoma prikazal.
"moral bi me pustit umreti." sem še kar kljubovala. "NE!" je zakričal in me gledal s solzami v očeh. "tega ne bi pustil." je še dodal.
vedela sem, da je bilo tako res najbolje. zmeraj sem se bala smrti, nikoli nisem vedela kaj se bo zgodilo ko bom umrla. zmeraj sem si želela, da bi živela večno. sedaj se mi je to uresničil, pa nisem srečna. no vsaj na začetku nisem bila.
končno sem se začela zavedati kaj bi se lahko zgodilo. Damena ne bi videla nikoli več, prav tako tudi on mene ne.
"oprosti." sem dahnila in ga objela. "ne vem kaj mi je bilo." sem še dodala. "saj razumem, tudi jaz sem bil zmeden." je rekel in me poljubil. njegovi poljubi so bili enaki kot prej, še zmeraj sem se počutila zavarovano, čeprav sedaj varovanja nisem bila potrebna.
"pojdiva ven." je rekel navdušeno in me potegnil za roko. sledila sem mu, ko pa sem stopila pred ogledalo me je skoraj kap. bila sem bolj bleda, izgledala sem starejša bolj zrela, moji lasje so bili svetlejši. bila sem povsem drug človek, a vseeno sem v svojem novem obrazu začutila kanček prejšnje Alice.

ko sva prišla ven, sem vse videla v povsem novi luči. hiše so bile drugačne, svetloba in vročina sta me ubijali, včasih sem bila odvisna od sonca- ljubila sem ga, sedaj pa je postal moj najhujši sovražnik.
z Damenom sva se še ure in ure lovila po gozdu, hotela sem preizkusiti vse, prav vse.
"to je noro." sem kričala in norela. "vem." se je smejal Damen.
padla sva na tla in se začela poljubljati, ko naju je nekdo zmotil. bila je Lily.
"Alice!" je kriknila in me objela. a jaz v njej nisem videla moje najboljše prijateljice, bila je le hrana.
"stoj!" je zakričal Damen in Lily še v zadnjem trenutku potegnil stran. "kaj si naredil!?" je razburjeno vprašala...

jst kot vampirka:next?
19. junij 2011
neext
19. junij 2011
u50889
u50889
Uuuuuuuu next!
19. junij 2011
u51714
u51714
Neeeext
19. junij 2011
u50067
u50067
next! ludo!
19. junij 2011
next
19. junij 2011
next
19. junij 2011
next!!
20. junij 2011
u42947
u42947
next!!!!
20. junij 2011
u50067
u50067
next!
21. junij 2011
namesto njega sem odgovorila jaz:"drugače bi umrla, ni bilo druge možnosti." Lily je bila prestrašena, a vseeno ni jokala. "kako umrla? zakaj?" je spraševala. "nisi videla?" sem tudi sama vprašala. "ničesar se ne spomnim." je zašepetala. "Jack...izbrisal ti je spomin." je nenadoma rekel Damen. "ubila ga bom!" sem zakričala in postala res besna, neverjetno kako te lahko to spremeni.
"hočeš, da te ubije?" je vprašal Damen in me objel okoli pasu, tako da nisem mogla niti pomigniti. "ne." sem dahnila in se usedla na tla. "pa saj ni kaj, nič nimam proti, da sem tiste prizore pozabila." se je nasmehnila in se usedla zraven mene.
"mislim, da se nekaj časa ne družita...saj vesta zakaj." je nekoliko v zadregi rekel Damen.
Lily je to res razjezilo, zato je vstala, Damenu namenila osovražen pogled, nato pa odšla skozi gozd. "misliš, da bo v redu?" sem vprašala neprepričana. "seveda, zunaj jo čaka Emma, pred nekaj urami je prispela, da nama bi pomagala, a kakor opažam ne potrebujeva pomoči." ko je končal, se je nasmehnil me objel in poljubil.
spet so bili na vrsti njegovi strastni poljubi, poljubljala sva se in poljubljala, ko je iz žepa potegnil prstan in rekel:"poročiva se in živiva sama, nekje v Kanadi sredi gozda." tisti trenutek nisem razmišljala o drugih težaavh, ki jih imam. "ja." je bilo vse kar sem dahnila, nato pa sva skupaj odhitela do avta, čez približno pol ure pa sva že bila na letališču.
niti enkrat nisem pomislila na Jacka, ki morda še zmeraj preži na Lily, in seveda tudi Lily nisem posvetila niti kančka pozornosti...

next? vem, da ni veliko, bom drugič napisala en ful dolg del
24. junij 2011
u51714
u51714
next
24. junij 2011
u29507
u29507
next nujno
25. junij 2011
neeeext
26. junij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani