piš!!!!!!!!!!!!!!!! love your story!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. april 2011
u31440
u31440
next!!!!!!!!!!!!!111
20. april 2011
u15246
u15246
nnnneeeextttt
20. april 2011
u15246
u15246
20. april 2011
9. poglavje

naslednje dni mi jo po glavi hodila le še tista senca, ki sem jo videla. po eni strani me je bilo strah, po drugi strani pa sem bila odločena, da tej stvari pridem do dna. vedela pa sem, da brez Damena ne bo šlo. ker pa se je tako rekoč preselil k meni, ni bilo težav s tem, kdaj mu bom povedala, večja težava je bila kako mu bom to povedala. ker nisem hotela preveč zavlačevati, sem mu še tisti dan med kosilom rekla:" veš, tisti dan, ko se je Lily vrnila v New York..." nisem bila prepričana kako naj nadaljujem. " kaj se je zgodilo?" že od vsega začetka je vedel, da je nekaj narobe. "videla sem neko senco, ki je bila red grozljiva." morala sem se malo ustaviti saj nisem zmogla govoriti, ker je pričakoval še nekaj sem hitro dodala:" vem, da misliš, da sem čisto zmešana, ampak res se mi je zdelo sumljivo." Damen je čez nekaj časa počasi rekel:" ne mislim, da si zmešana..." nekaj časa ni rekel ničesar, nato pa je nadaljeval:" tudi sam sem videl in tudi meno se je zdelo sumljivo." tisti dan nisem več hotela govoriti o tem, zato sem ga hotela poljubiti. a ravno, ko so bile najine ustnice le še milimeter narazen, je zazvonil njegov telefon. hitro se je javil, nato nekaj hitro rekel v telefon in mi rekel:" žal mi je, nekaj se je zgodilo..." ne, da bi me poljubil je odhitel skozi vrata.
na spregled ga ni bilo približno en teden. sama se bila že močno zaskrbljena...

pa hvala za vse komentarje
20. april 2011
neeeeeeeeeeeext
20. april 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. april 2011
neeeextiiiiii
21. april 2011
u45697
u45697
next next next next next!!!!!!!!!!!!!!! pa beri tudi mojo zgodbico..
21. april 2011
sama se bila že močno zaskrbljena.
ko pa sem se neke sobote zbudila in odšla v dnevno sobo sem ga zagledala na kavču. njegova oblačila so bila strgana in umazana, tudi njegovi lasje so bili umazani in popolnoma razmršeni. njegove prelepe oči so še komaj gledale.
takoj sem odhitela k njemu in ga poskušala prepričati naj mi pove kaj se je zgodilo. a mi ni odgovoril. odšel je v kopalnico in se umil. ko se je vrnil je bil spet kot nov. spet sem ga vprašala:" Damen, kaj se je zgodilo, kje si bil ves teden?" a vedela sem, da mi še ne bo povedal. najprej me je poljubil, spet sem lahko zavonjala njegov parfum, spet sem bila v njegovem objemu. spet sem se počutila normalno. nato je dejal:" s prijatelji sem šel iskati tisto zver, ravno ko smo ji bilo na sledi je izginila." nekoliko sem si oddahnila, a ne za dolgo, saj sem šele čez nekaj časa ugotovila kaj je pravzaprav delal." kaj se ti je zmešalo? lahko bi te ubila!" sem kričala. "ampak me ni. spet sem pri tebi..." čez nekaj trenutkov je dejal:" oprosti, da ti nisem že prejšnič povedal kam se odpravljam." seveda sem mu takoj odpustila, saj nisem mogla gledati njegovih žalostnih oči. spet sva se poljubila, nikoli si nisem mislila, da bom nekoga ljubila tako močno kot sem Damena. mislila sem, da bo šlo od sedaj naprej vse kot po maslu, a sem se zmotila...
22. april 2011
nextii
23. april 2011
neeeeeeeeext
23. april 2011
next
23. april 2011
u45697
u45697
next!! plis beri tudi mojo zgodbico soba črne magije.
aja in prijaute se prosim u moj šou top model by: Tyra Banks. prosim prosim.

drgač pa: NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. april 2011
10. poglavje

minievali so tedni, v naše mesto pa se je naselilo vse več straha pred to zverjo. zmeraj več ljudi je izginjalo. mama je odpotovala v New York, jaz pa sem hotela ostati tukaj z Damenom. na srečo ga je vzljubila in mu pustila, da se za ta čas preseli k meni. imela sva se lepše kot kdaj koli prej, ves prost čas sva preživljala skupaj, vedno več sva bila v hiši, saj je bilo zunaj prenevarno.
ko pa je bil nekega dne v šoli, jaz pa sem imela prosto uro, sem se odločila, da grem domov in to kar peš. seveda nisem mislila na nič drugega kot pa na Damena. iz mojega sanjarjenja pa me je prebudil šum, šele takrat sem opazila, da stojim sredi gozda. naenkrat pa se je prikazala velikanska žival. okamenela sem, nisem se mogla premikati. le stala sem pred zverjo in jo gledala. zadnjega, kar se spominjam je to, da je skočila name in me odvekla v notranjost gozda.

11. poglavje

iščem jo, pa je ne najdem. naj se še tako trudim, ni sledu o njej, kot, da ne bi nikoli obstajala. ampak Alice obstaja, še zmeraj je v mojem srcu. ljubim jo in brez nje ne morem živeti. moram jo najti, pa čeprav so drugi že obupali, jaz nisem. jutri grem spet v gozd, našel jo bom in ubil tisto zver...
(to je odlomek iz Damenovega dnevnika)
24. april 2011
u37905
u37905
next!!!
24. april 2011
šeeešeeeešeee full dobrr i love it next!!! dej če boš mela več caita dei več napišš plisss sejj so holidays....
24. april 2011
Nextii
24. april 2011
neeeeeeeeeext
24. april 2011
neext
25. april 2011
Damen se je naslednjega jutra res odpravil v gozd, saj si je tako močno želel, da bi lahko spet objel in poljubil Alice. čeprav je bil še tako izmučen, je šel naprej saj ga je gnala ljubezen.
" ko bi le vedel kam moram sedaj." je sam sebi rekel, ko je prišel do razpotja. nekaj časa je le stal tam in razmišljal. bil je obupan, po eni strani je bil prepričan, da Alice ne bo našel nikoli, po drugi starni pa si ni mogel predstavljati, kako bi bilo, če je ne bi našel. medtem, ko se je odločal kam in kako se je že stemnilo. na koncu se je odločil, da bom prenočil kar pri tem razpotju. še preden pa je zaspal je prižgal svetilko in zapisal v dnevnik:
dragi dnevnik!
pogrešam jo! ne vem kako dolgo bom zdržal brez nje. res, da si je morda ne zaslužim, a za to je že prepozno. le želim si, da bi ji to povedal že prej. želim si, da bi ji že prej povedal, da sem vampir. in mogel bi ji povedati, da je tista zver Matt. mislim, da se bom kar sedaj odpravil na pot, tako ali tako ne bom mogel zaspati. vem, da ponoči vidim bolje kot navaden človek, a Matt vidi bolje. čeprav name preži velika nevarnost, se moram podati na pot, moram jo najti.

Damen ni odlašal niti sekunde več, čeprav si je pred leti rekel, da ne bo uporabljal svojih moči, mu je bilo sedaj vseeno. hitro kot je mogel le on, je stekel po gozdu in iskal kakršno koli sled o Alice ali Mattu. a ničesar, niti sledu o Alice ni bilo. Matt pa se je nenadoma prikazal pred njim. tokrat je bil človek. Damen je bil nepripravljen, Matt pa močan. zgrabil ga je in potisnil v eno izmed dreves. Damen si je v nekaj trenutkih opomogel, nato pa skočil na Mattov hrbet. ravno, ko je hotel svoje zobe zasaditi v Mattov vrat, ga je ta brcnil in Damen je spet prilatel v eno izmed dreves.
Damen je naenkrat zagledal Alice. imela je solze v očeh in kričala je na Matta: "kaj si mu naredil, zaupala sem ti, povedala sem ti, da ga ljubim, ti pa ga skoraj ubiješ!" je kričala na Matta. "on ne more umreti!" je kričal nazaj na njo, nato pa odhitel v gozd...

nextam??
26. april 2011
neexti
27. april 2011
u31440
u31440
Next!!!!!!!!! nujno fuul dobr pišeš next takoj ko se da
27. april 2011
neeeeeext
27. april 2011
nextala sm tut začarana...
https://www.igre123.com/forum/tema/zacarana/15792/1
prberte pliss, ko je napeto

nextala bom pa pol...
27. april 2011
u36121
u36121
next,next,next.
28. april 2011
12. poglavje

ni mi bilo mar za Matta, dovolj sem ga imela. skrbelo me je le za Damena. zdelo se mi je, da bo vsak čas umrl. odhitela sem do njega in ga vprašala:" si v redu? Matt te bi skoraj ubil!" Damen pa je kar vstal in v trenutku je bil spet povsem v redu."hej, kako si to naredil. pred sekundo si bil na koncu z močmi, sedaj si pa spet v redu!" sem ga zmedeno spraševala. " Alice, o, Alice." je rekel in me močno objel, nato pa še poljubil. poljub sem mu vrnila, potem pa še enega, pa še enega. mislila sem, da se ne bodo in ne bodo končali, tako sem si tudi želela. naenkrat pa je prenehal. nekaj ti moram povedati." je rekel resno. "Damen, strašiš me. kaj je narobe?" bila sem čisto zmedena. "najprej mi obljubi, da naju to ne bo ločilo. nikoli in nikdar." je rekel, zdel se mi je zaskrbljen. "nikoli in nikdar." sem ponovila in čakala, da bo kaj rekel. "jaz..." naenkrat je prenehal. "jaz sem..." že spet je prenehal, bila sem prestrašena in zaskrbljena. "jaz sem vampir." je končno izdavil. jaz pa sem le strmela vanj, nato pa rekla:"ne, takšne stvari ne obstajajo." oči sem imela čisto solzne. "če obstajajo takšni kot je Matt, obstajajo tudi takšni kot sem jaz." je rekel. "ampak ti nisi takšen kot Matt, ti si Damen, ti si moj Damen." solze so začele teči še bolj. "še zmeraj sem tvoj Damen." je rekel, v njegovem glasu sem začutila strah, stah tega da ga bom zapustila. a ni bil edini, ki ga je bilo strah. sama nisem vedela kaj narediti, na koncu sem se obrnila in stekla v globje v gozd, še ure sem ga čutila, čutila sem, da mi sledi. naenkrat pa nič več...
28. april 2011
u39401
u39401
nextii :Đ
28. april 2011
neeeeeeext
28. april 2011
Nextii
29. april 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani