u103845
u103845
NEXT
WAW FOOOOOOOOL COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
29. september 2012
Jaz tudi ne, zato morem vedno imet odprto prvo stran kjer so imena x)
29. september 2012
next
29. september 2012
~~~~~~~~~~Rose~~~~~~~~~~

Bila sem v svoji sobi in z nogami žonglirala z mojo najljubšo žogo... zagotovo veste kako zgleda žongliranje z nogami kajne? "Rose nam posodiš žogo prosim?" vpraša Ian, ki je ravnokar vstopil v mojo sobo. "Ni šans" rečem in še dalje žongliram. "TO JE NESRAMNOST!" se zbuni Justin Dylon pa pride do mene in mi vzame žogo ravno ko jo brcnem v zrak. "DYLAN DAJ MI ŽOGO NAZAJ!" zacvilim oni pa mi pobegnejo... super zdaj pa jih najdi v tej veliki hiši. A veste zakaj mi je žoga najljubša... ker so se mi gor podpisali VSI nogometaši Real Madrid-a. Vključno s onimi luzerami na klopi Dylon pa si jo upa dotakniti!

No med tem ko jih lovim se vam naj predstavim Rose Emma Carter. Prihajam iz gigantske družine če se lahko tako izrazim. Imam 9 bratov ter 14 sester oba starša sem teta dvo-letne punčke ter imam/o tudi dve mucki. Imam tudi sestro dvojčico Renee. Kot ste verjetno že opazili obožujem nogomet in igram na kitaro. Zelo rada tudi poslušam glasbo ampak določeno... rada imam bolj stari Rock ampak seveda poslušam tudi Beyonce in še več teh pevk ter pevcev. Sem samska in... aja stara sem 17 let malo še pa bova z Renee 18... KONČNO! No kot sem že omenila sem samska in tega ne mislim spremeniti. Raje se vrnimo nazaj v sedanjost saj moram dobiti mojo žogo nazaj!

"Vrnite mi jo! UGH KJE STE!" vzkliknem in stečem naprej po hiši... če ne živiš v naši hiši že kar precej časa se zagotovo izgubiš. Stekla sem ven morda so tam... in ja tam so bili mojo žogo so Hannah. "Dajte mi žogo nazaj" rečem ter zacepetam z nogami ter z rokami začnem mahat kot mali otrok... delala sem se kot da bom se vsak čas razjokala. Obraz sem zakopala v roke in se začela napravljati da se jočem. "Se jočeš?" vpraša Ian in z žogo vred pride do mene. Hitro sem ga pogledala udarila po žogi da se je iz njegovih rok odbila v tla in nato naravnost v moje naročje. "Seveda da ne ti cepec... že tretjič ta teden si mi nasedel" rečem in mu pokažem jezik. "In ni najhuje da je to naredila že tretjič ta teden ampak da si ji ti G. Bedak že tretjič ta teden nasedel kajne?" reče Morgan ki se je prikazala od bog ve kje. "Za 15-letnico si zelo pametna ej" rečem ona pa se zasmeji. Justin in Dylon sta se začela režati Ian-u. "Vi-dva pa tiho ker nista nič boljša" reče Hannah. "Vesta kaj... veste zakaj je bog ustvaril morje?" vprašam Dylon-a, Justin-a ter Ian-a oni pa me začudeno pogledajo. "Zato da se lahko kopamo" odgovori Justin jas pa pokimam. "Veš zakaj je ustvaril polja?" vprašam ponovno. "Zato da imamo pridelke" zdaj odgovori Dylon. "In ja tako kot morje in polja je ustvaril tudi vas" rečem oni pa me začudeno pogledajo. "Zakaj pa ravno nas?" vpraša Ian jas pa se nasmehnem. "Jah... nekje se je pač moral zajebati a ne" rečem in vsi vključno s temi tremi bedaki planejo v smeh. "Ampak to je bilo grdo zato si zaslužiš kazen" reče Ian in me prime za roke. "KAJ?! NE!" kriknem in žoga mi pade iz rok. Justin me je prijel za noge ter odnesla sta me do bazena. "Reči oprosti" reče Dylon ki me ni držal. "Nikoli" rečem in že v naslednji sekundi sem v vodi. Ko sem priplavala na površje sem jih jezno pogledala. "VODA JE... tako... mokra!" vzkliknem in spet vsi planemo v smeh. "Zdaj pa imam mokre lase" zagodrnjam in jih pošpricam. Iz hiše pride tudi Tyler brez majice! "Tyler kolikokrat še ti moram reči da ko sem jas zraven ne hodi brez majice!" rečem ker je bil res hot ampak ne smem misliti tako saj je moj brat. "Haha" reče in mi pokaže jezik. "Si upa kdo skočiti iz najvišje skakalnice... naše nove?" vpraša Tyler jas pa seveda takoj pokimam ker sem mislila da lahko. Tyler mi je podal roko in me povlekel iz bazena. "Jas še grem" reče Renee in gre za nama.
Ko smo prišli gor je Tyler pokazal pred sebe češ *Idita naprej*. "Dame imajo prednost" reče jas pa grm do roba ter pogledam dol. U šit to pa je visoko. "OMG" dahne Renee jas pa se umaknem od roba. "No če imajo dam prednost boš moral prvi skočiti ti" se ponorčujem iz njega on pa zavije z očmi. Stopil je na rob in nato na glavo skočil dol. "OMFG idi ti naprej" rečem Renee ona pa takoj odkima. "A-a idi ti" rečem in spet pogledam dol. "AJDE SKOČITA!" se odspodaj zadre Tyler jas pa pogoltnem slino. "Obe dve na enkrat bosta šli" reče nekdo za nama in preden bi se lahko obrnili in izvedeli kdo je bil, sva že bili na pol 'poti' do vode. Na hitro sem s prijela za nos nato pa sem že bila v vodi. "IAN!" zacvili Renee ko priplava na površje. "Jas sem razmišljal da bi šel živet v blok" Tyler čisto spremeni temo... kakšen bedak. "Mhm seveda da padeš iz balkona? OK samo če si veren ti predlagam najvišje nadstropje da med tem ko padaš lahko zmoliš en oče naš" rečem in vsi planemo v smeh. "KAJ VI DELATE!" zacvili Sydney ko nas vidi. "Moj fant ter njegovi prijatelji pridejo čez 20 min vi pa se oblečeni kopate v bazenu! Res ste izbrali pravi dan ej... kaj si bo zdaj Liam mislil!" vzklikne Sydney jezna in razočarana nato pa steče v hišo. Zlezla sem iz bazena. "Ok to pa je resna situacija. Vsi pojdite zdaj v hišo ter se posušite ter oblecite" reče Ian ki je kar na-enkrat iz otročjega prišel v odgovornega brata. "Ja... oblecite se domače ampak prosim ne kot daste ravnokar ušli iz hrastovca" rečem in stečem v hišo urediti...

----------------------------------------------------------

Danes ne bom več mogla nextat ker grem k botri
29. september 2012
next
29. september 2012
u70925
u70925
Neeext
29. september 2012
Next!
29. september 2012
Neeeext
I love this story
29. september 2012
u73295
u73295
neeeeeeeeext
29. september 2012
●Chelsea Reneé●

Tudi sama sem stekla v svojo sobo. »What to do...« Sem si medtem pela, ko sem vneto iskala po omari. Nisem se hotela preveč urediti, po naravi sem takšna, da ne maram fantov preveč. Razen svojih bratov! Oni so najboljši!
»Cece, mi pomagaš?« Je tedaj vprašal Carter, in na smrt me je prestrašil. No, Carter me ves čas kliče Cece, čeprav ne vem zakaj. Očitno mu je všeč ime Cece.
»Kaj je?« Sem vprašala, ko sva prišla v njegovo sobico, ki je na desno ter četrta vrata levo. »Katero srajco naj si oblečem?« Je vprašal ter predme podržal črno- belo srajčko ter rdečo-črno srajčko. »Črno- belo.« Sem odvrnila. »Prav, hvala.« Se je zahvalil, in že si je srajco vlekel nase. Jaz pa sem odšla nazaj v svojo sobo ter si oblekla to, kar sem prej izbrala.»Takole.« Sem si rekla, ko sem se pogledala v ogledalo, takoj za tem pa je v sobo dobesedno vdrla Taylor. »Nek avto je na poti k hiši.« Je vzkliknili.
Takoj sva stekli na glavni hodnik, ter na zgornjo teraso na sprednji strani hiše, kjer sva razločno videli črn avto, ki se je počasi peljal proti nam. Cesta, ki je vodila do naše hiše vse do parkirišča je bila precej dolga in zavita, zato se je prihajajoč avto zlahka dalo opaziti. »Je to tishih pet fantov, katere je omenila Syd?« Je vprašala Taylor. Sydney kličemo tudi Syd. Bežno sem skomignila z rameni. Obula sem si še zadnji čevelj z visoko peto, potem pa sva z Taylor počasi odšle dol.
Ko sva prišli do vznožja stopnic, sva pri glavnih vratih zagledale Sydney, celo živčno, in živčno si je popravljala obleko. »Syd, saj ne bo konec sveta. Skoraj vsi smo že oblečeni.« Jo je poskušala pomiriti Jasmin, ki je za spremembo skrila tatu na svoji desni roki, z enim od daljših rokavov svoje majice. »Upam.« Je dahnila Sydney, kateri je glas rahlo zadrhtel. Kmalu so dol prišle še Ella, Aspen, Rose, Ariel in Arianna, za njimi pa še vsi drugi. »Kdo pride?« Je veselo poskočila Arianna in Hannah skoraj odtrgala roko. »Nekdo, kateremu boš lahko odtrgala roko.« Je odvrnila Hannah, Arianna pa ji je pokazala jezik. Naomi in Sophie sta skupaj držali malo Khloé, ki se je veselo smehljala, in ji ne bi bilo nič mar, če bi že naslednji trenutek skozi vrata stopilo pet popolnoma neznanih fantov. »Dajte, razkropite se! Da ne bodo mislili, da jih pričakuje horda ljudožercev.« Nas je nasmejano nagnala Sydney. »Pojdite na spodnjo teraso za hišo, ali pa preprosto za hišo.« Je še dodala. Rose me je potegnila za roko in odšli sva sedet na teraso, v bližini bazena. Zavzdihnila sem, ter se pretegnila, kot bi se ravnokar prebudila. Samo zazehati bi še morala. Tedaj je k nama prisedla Bridget, ki je kihnila. »Na zdravje.« Sva v en glas rekli z Rose, nato pa sem Bridget podala robček. »Fala.« Je odvrnila ter si obrisala nos. Bridget je stara 4 leta, in na čase zelo jeclja. Vendar se večino časa samo malce norčuje.
»Na hodniku so!« Je tedaj vzkliknila Ella, ki je ravnokar pritekla ven. »Že?« Je posmehljivo vprašala Taylor, Ella pa se je samo nasmehnila.
»In to je zadnji, največji del hiše.« Se je čez dobro minuto zaslišalo Sydney-ino pridiganjem. Iz hiše je najprej prišla Sydney, za njo pa pet postavnih fantov. »O Moj Bog, O Moj Bog, One Direction!« So mi tedaj na uho, čisto tiho zacvilile Scarlett, Morgan in Taylor. »Ne no...« Je tiho zagodrnjala Hannah, ki skupine petih fantov ni preveč marala. Pravzaprav je sploh ni marala. Dobesedno so ji šli na jetra. »Fantje, punce! Pridite sem!« Je tedaj zakričala, kolikor glasno je lahko, Sydney. Zavila sem z očmi, in z tremi tiho- cvilečimi puncami ter vsemi drugimi smo se pomaknili k Sydney. »Kaj če jih kap? Infarkt?« Sem vprašala Rose, ona pa se je zahihitala, in hotela zadržati svoj smeh. »Wow, ti pa imaš res veliko družino.« Je pripomnil črnolasec, ko nas je zagledal. »Da, res. In vsi so enkratni.« Je dejala Sydney. »To so Ian, Dylan, Justin in Taylor.« Je dejala, ter pokazala na fante, ki so več pozornosti posvečali žogi, kot prišlekom. Prazen »Hej«, je bilo vse, kar so prišleki od njih dobili. »To je Aspen, in njena hčerka Ariel.« Sydney je pokazala na Ariel in Aspen. Ariel je svojo mamico rahlo vlekla za lase, Aspen pa se je kljub temu smehljala. »Dvojčka Chris in Jasmin.« Jasmin in Chris ta rahlo pomahala, medtem ko so jima v ušesih še vedno tičale slušalke, ki so nabijale metal glasbo. »To je Hannah.« Hannah se je le bežno nasmehnila, nato pa, ko je nihče ni gledal, je naredila olimpijske kroge z očmi(fejkam). »Taylor, Morgan in Scarlett...« Punce so ob pozdravu fantov tiho kot miške zacvilile, in skoraj so bile že kot sladoled, tako so se topile. »Dvojčka Max in Zac.« Ki sta se ravno frckala z gumicami, ki so te, ob dotiku s tvojo kožo, pošteno zapekle. Ko sta zaslišali svoji imeni, sta gumici skrila za hrbet, ter se nedolžno nasmehnila. »Andrew in Ella.« Ravno sta se tiho pogovarjala, nato pa obmolknila, ko sta slišala svoji imeni. »Carter, Naomi, Sophie, Bridget, Arianna.« Je predstavila male šefe, ki so se nedolžno smejali, kot da so pravkar ušpičili še eno bedarijo. Ki jo prav zagotovo so. »Mala Khloé.« Sydney je pokazala na Khloé, ki se je ljubko smehljala iz Hannah-inega naročja. »Jezus, skoraj bi pozabila naši dvojčici...Chelseo Reneé in Rose Emmo.« Je predstavila še naju. Rose se je prisiljeno nasmehnila, jaz pa sem medtem gledala v svoje nohte. Pogled sem preusmerila navzgor k Sydney in fantov, se kislo nasmehnila, nato pa spet svojo pozornost preusmerila na nohte. »In to sta še moja starša. Nancy in Henry Carter.« Je Sydney predstavila naša starša, ki sta malo prej prišla iz hiše...
29. september 2012
u73295
u73295
neeeeeeext!
29. september 2012
u84763
u84763
neeeeeeeeeeeeext
29. september 2012
u85994
u85994
neeeeext
29. september 2012
next
29. september 2012
neeext, p.s. nova bralka...
saj se skor zgubiiš ob useh teh imenih.. hehe
29. september 2012
u70925
u70925
Neext

Imen pa tolko ;$
29. september 2012
Jaz, najbolj smotan človek na svetu, pa jih že znam na pamet in to vse....ko bi blo tak tud pri šolski snovi -.-
29. september 2012
u70925
u70925
Haha
Jah, sej se jih bom jas tudi na pamet "napiflala"
29. september 2012
u105028
u105028
neeexxttt
30. september 2012
neeeeeeeextttttt
30. september 2012
u107790
u107790
neeeeeeeeext...
30. september 2012
Next!!
30. september 2012
Neeeeeext
30. september 2012
Styles juice pol boš pa kot jas pri ygodovini... ok sicer sem še pri botri ampak bom nextala... pa še na tipkovnici nma napisano oklepaj v resnici pa je tam š in če klikneš ti pokaže š in se zdaj morem navadit tako da se boste malo načakali
30. september 2012
u70925
u70925
OK saj bomo počakal
30. september 2012
Moja mama pa kriči, ker je neki zunaj miš -.- skoraj ario kričanja je že zapela
30. september 2012
u70925
u70925
OMJ haha
30. september 2012
30. september 2012
u70925
u70925
moje prijatelce pa so se 1x začele v šoli dreti ker so vidle mrtvo miš skoraj vsem so nam bobniči počili :'D
30. september 2012
hahahahaha moja mama pa res ario poje čuješ: aaaaaaaa-aaaaaaa....aaaaaa-a-a-a-a-a-a....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-a-a-a-a-aa-...
jst pa sem prej mačko skor bincnila ko je htela eno lepo mini miš pojest pa sm miš držala v rokah moja mama: DAAJ TO ZVERINO DOOOOL! LIIIIIIIIIIIIILYYYYYYY DAJ DOOOL TOTO PRKELETO MIŠ! VRŽI JO VKRAJ! DAJ JO MAČKI! DAJ TOTO SMOTANOOO MIŠ DOOOOOOOOOOOL! LIIILY FUKNI JO VKRAAAAAAAAAAAAJ, DAAAAAAAAAAAJ JO DOL!
30. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani