Pozdravljeni!
Tukaj je še ena zgodbica o 1D, slavnih fantih, ki jo bom pisala z ๓เss●яo¢к-šтαя.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

The Cartes. Družina Carter. Velika družina, večje skoraj še niste videla, ali slišali zanjo. 27 članska družina...in še dve mucki-.
Oče Henry Carter in mama Nancy Fuller Carter ter vseh 24 otrok, in še 1 vnukinja.
Najstarejši je Ian. Ian George Carter, ki je star 22 let.
Je zelo odgovoren, in rad nadzira vse svoje brate in sestre. Je zelo šarmanten in igra košarko. Vsaka punca,, ki jo je kdarkoli srečal, bi rekla da je sexy ali izredno 'vroč'.
20-letnik Dylon Thomas, je drugi najstarejši,Je prav tako šarmanten, kot njegov brat Ian. Vse punce, na njegovem kolidžu ga imajo rade. Ima veliko prijateljev, zato ponavadi pride domov zgodaj zjutraj, okoli treh. Ampak mama in oče nista jezna, saj sta bila tudi sama nekoč stara, toliko kot on. To se mogoče sliši, kot, da sta slaba starša, ampak ona-dva vesta, da je Dylon zelo odgovoren in ve kje so njegove meje, ko gre za pijačo.
Je tudi glasbenik in igra kitaro, vednar hoče uspeti brez kakršne koli pomoči staršev ali kogarkoli drugega.

19-letnica Aspen Grace,se zelo rada zabava in je uporniška. Ponavadi raje naredi stvari po svoje in za sebe in sovraži, ko ji ljudje skušajo priskočiti na pomoč. Aspen je imela zelo veliko fantov, bivših fantov ampak se je odločila, da ostane samska za nekaj časa, saj jo je njen bivši fant posilil in naredil nosečo pri 16-ih. Mama je bila zelo razočarana ko je slišala novico, oče pa užaljen, ko je ugotovil, kaj ji je fant storil. Aspen je odlična mama, in preživlja večina časa, ki ga ima na voljo, z svojo hčerko Ariel.

2-letna Ariel, mala vnukinja in hčerka Aspen Carter,je zelo srečna mala punčka, ima rada vse in vsakogar. Zelo rada preživlja čas z babico in dedkov, ter tetami in strici. Rada je v središču pozornosti in zelo rada hodi naokoli v maminih oblačilih, ter se pretvarja, da je mali šef.
19-letni Justin David,je obravnavan kot 'bad boy'. Končal je šolo, in ima zdaj prosto leto, preden se bo odpravil na kolidž k njegovemu bratu, Dylon-u. Noče si priznati, vendar ima talent za igranje bobnov.
18- letna dvojčka, Chris James in Jasmin Hilary,Oba obožujeta metal in večino časa preživljata skupaj. Velika časa sta na zabavah in tudi kadita in pijeta. Vendar sta zelo odgovorna in obožujeta to, da imata veliko družino. Chris igra tudi električno kitaro.
17-letnica, Hannah Ava,
je zelo tiha, ampak je lahko prava vodja. Ima le nekaj prijateljev, vednar ji je to dovolj, saj ima raje prave prijatelje kot tiste zahrbtne. Hodi v šolo, da bi postala veterinarka in je zelo srečna.
17-letnica Sydney Olivia,je večino časa v svojem svetu in ima tudi veliko prijateljev. Je tudi kadila, vednar samo na na zabavah, ampak se je tudi tega odvadila. Igra tudi na klavir.
28. september 2012
17-letni Tyler James,je eden izmed najprijaznejših fantov, ampak zna prav tako zapeljevati. Zelo rad se zabava, in ima veliko prijateljev. Zelo velikokrat je zmeden, vednar je dober fant in rad igra kitaro.

17 letni Chelsea Reneé in Rose Emma,
Reneéin Rosesta dvojajčni dvojčici, in zaradi tega nista popolnoma enaki. Kmalu bosta dopolnili 18 let, Rose pa je od Reneé starejša le nekaj pičlih minut.
Obe imata zelo radi glasbo in igrata kitaro. Rose planira, da bo zavedno ostala samska, Reneé pa zelo rada bere in obožuje živali. Večino časa preživita skupaj, nakupujeta, hodita na krajše sprehode, posedata v kavarnah, sta na kakšni zabavi, ali pa preprosto preživljata čas z svojo veliko družino.

16-letnica Taylor Madison,Je pravi 'sweetheart'- Ima veliko prijateljica in rada pomaga vsem okoli sebe. Zelo rada igra golf, odbojko in rada plava. Rada bi postala plavalka ali skakalka v vodo.

15-letna Morgan Paige,Ima največ prijatelj, in je prava diva. Je popularna, je glavna med navijačicami in je zabavna. Nihče je ne more opisati z besedami, saj je vsak dan drugačna. Je zelo spontana, zanaša se na svoje občutke. Igra tudi klavir in harfo.

Scarlett Faith, 14-letnica,Je ena najbolj smešnih punc, ki jih boste kdarkoli srečali. Je prava očijeva punčka, vendar ima tudi ona veliko prijateljev, ki jim lahko zaupa. Zelo rada teče in tudi hoče postati tekačica ali lokostrelka.
Max Zac in Tom Taylor, 14-letnika,are twins. They are relly funny, and outgoing. both play football and basketball. Max is a big flirt, while Tom is little bit more shy.
sta brata dvojčka. Oba sta zelo smešna, in ves čas načrtujeta kakšno potegavščino na svoje brate in sestre. Tom igra košarko, Max pa nogomet. Max je pravi zapeljivec, medtem ko je Tom malce bolj zadržan, vednar ko pride v pravo družbo, je lahko največja 'pošast', ki ste jo srečali.
28. september 2012
12-letni Andrew James,Čas rad preživlja zunaj, na kakšnem drevesu, kjer se lahko sprosti. Ima tone prijateljev in je kapetan nogometne ekipe na šoli. Je prav tako odličen učenec in le redkokdaj zaide v težave. Je tudi zelo prijazen.
10-letna Ella Taylor,Je zelo skrivnostna, ampak vsi okoli nje mislijo, da je popolna. Nekega dne, je šla k mami, in ji rekla, da bi bila rada manekenka. In ker je prava mala očijeva punčka, se ji je želja tudi uresničila. Sicer hodi v šolo, vendar noče biti ves čas v središču pozornosti, čeprav ji tudi to ugaja.

Carter Ryan, 8-letnik,
Zelo rad poje, vedar samo za šalo. Doma včasih prireja male šove v dnevni sobi, katerim se potlej vsi smejijo. Veliko časa preživi v delavnici, kjer ustvarja bog ve kaj. Zelo rad pa je tudi zunaj, kadarkoli je lahko in bi zelo rad potoval po svetu.

7-letna Naomi Anne,Je glasna, zabavna, in preprosto smešna. Dovoli si, a včasih malce ujezi mamo, vendar ne preveč, saj jo ima kljub vsemu zelo rada. V šoli, je med malimi navijačicami. Je tudi prava mala kuharici, in je v kuhinji kadarkoli je lahko, samo, da bi komu kaj pomagala pripraviti.

6-letna Sophie Lynn,Sophie je pravzaprav posvojena, vendar jo imajo vsi klub temu radi. Obožuje šport, gimnastiko in balet. Ko bo velika, hoče biti balerina ali učiteljica športa.
5 letna Arianna Claire,Je izredno majhna, vendar se vedno pretvarja, da je mali šef. Ona mora imeti vse, na njen način, ali na nobenega. Zelo rada pleše, in včasih z bratoma Max-om in Tom-om ušpiči kakšno neumnost in s tem preseneti katerega od svojih bratov ali sester.
Bridget Kylie, 5-letnica,Je pametna, smešna in predvsem luškana. Zelo težko je ugotoviti, kakšne volje je, čeprav je stara le pet let. Zelo rada se igra in jé. Zelo rada uporablja svojo domišljijo, in se dela, da zmaguje kjerkoli, kjer še hoče. Nadvse rada pa ime rojstne dneve, pa naj bodo to od njenih bratov in sester, ali pa je to njen rojstni dan.
Khloè Rachel, dojenčica, stara 1 leto,Khloè je bila malo presenečenje. Mama in oče, sta se končno hotela ustaviti, po tako številčni družini, vendar je usoda hotela drugače, in tako je družina Carter, bila pred letom 'obdarjena' še z malo dojenčico Khloé. Je najbolj srečna dojenčica na svetu. Vedno se smeji, pa naj se zgodi karkoli.

No, to je družina Carter. Vendar imajo še dve mucki; Pixie in Trixie, dve mali kepici.Vsi ju imajo radi, ker sta predvsem smešni in ljubki.
In ker so velika družina, potrebujejo veliko hišo. In Carter-jevi imajo res veliko hišo...
No, to je bil le opis družine. Kaj pa njihovo življenje? Normalno zagotovo ni. Je pa polno smešnih, zabavnih, žalostnih, razburljivih trenutkov, katere doživljajo vsi skupaj, kot velika družina.
Vendar kaj se zgodi, ko ena izmed punc domov pripelje fanta, z katerim so še štirje drugi fantje? In kaj, če le tile nameravajo ostati pri njih...za kakšne pol leta?...

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Z Kelly upava, da boste zgodbo redno brali, ker bo tale najtežja za pisati izmed vseh, predvsem zaradi velike 'količine' karakterjev :'D
Nadaljujeva.?
28. september 2012
OMG. Jaz. Jaz ko pišem začetke zgodb, morem res vedno nekaj 'zajebat'.
2 next. Dvojčka Max in Tom. Odštejte tisti angleški del, ker sem itak še mela nekaj slovničnih napak. Pa še nekaj čisto drugega je. -.-
28. september 2012
neeeeeeeeext.!pa sej je čist kul napisan...love it.!
28. september 2012
neeeeeeeeexttttttt
28. september 2012
next
28. september 2012
u70925
u70925
Neeext
28. september 2012
neeeeeext !!
28. september 2012
next
28. september 2012
Next
29. september 2012
Neext
29. september 2012
next
29. september 2012
Next!!
29. september 2012
u88611
u88611
O gaad. Težko si bo zapomnit usa imena
29. september 2012
u105994
u105994
Neext : )
29. september 2012
u105028
u105028
neeeeeeeext
29. september 2012
Zato sem bova zato zgodbico še posebej potrudili...ampak zagotavljava vam, da nobene, ki jo zdaj redno berete nebova končali tako kot nekatere prejšnje (:
29. september 2012
u107790
u107790
neeext...: D
29. september 2012
Takole, spravila se bom napisati prvi next (:
29. september 2012
jupiii.! :33
29. september 2012
Že pišem (:
Se vam kaj svita, za katero punco bom pisala?
In katera bo po vašem mnenju privlekla skrivnostnih pet fantov k njim(v naslednjih delih)? (;
29. september 2012
Hannah Ava.Sydney Olivia Chelsea Reneé al pa Rose Emma....nevem kera ker je fuuuul izbirenext.!
29. september 2012
●Chelsea Reneé●

»Pa saj ne bomo vseh 27 imen spravili na 7 sekundno sporočilo namesto tajnice.« Se je pritožil Tom. »Poskusili bomo, zato čim hitreje povejte svoje ime. Jaz bom pa najprej povedale še za Khloé.« Je dejala mama.
Pozdravljeni, sem Chelsea Reneé, krajše Reneé. Ravno smo z družino poskušali spraviti vsa naša imena na 7 sekundo sporočilo, ki bi ga slišali ob neodgovorjenem klicu namesto tajnice. In kako lahko spraviš 27 imen na sedem sekundno sporočilo? Skoraj nemogoče, poleg tega še dve moji mali sestrici malce jecljata.
No, naj se vam še podrobneje predstavim. Imam 9 bratov ter 14 sester, 2 mucki ter oba starša. Živimo v prestižni vili, blizu središča in roba mesta.
Sama imam sestro dvojčico Rose, vendar sva dvojajčni dvojčici in si nisva kaj dosti podobni. Sama sem že tudi teta, dvoletne Ariel, ki je hčerka moje sestre Aspen.
Moja soba je v zgornjem nadstropju, levo, zadnja vrata desno. Je srednje velika, saj ne morem imeti velike sobe, ker nas je preveč. In če bi vsak imel veliko sobo, bi morali živeti na gradu ali v kakšni palači.
Obožujem živali, zato pa tudi imamo doma Pixie in Trixie, naši dve mucki. Obožujem tudi glasbo, in igram na kitaro. Res rada berem tudi knjige, nakupujem z mojo sestro Rose, hodim z njo na zabave ali daljše pohode po mestu ali parku.
»No, poskusimo. Svoje ime izgovorite hitro, razločno in takoj za vašim predhodnikom. Kot že stokrat, začnemo z Bridget.« Je dejal oče. Prst je nastavil na tipko. »Tri...štiri...zdaj. Tukaj Carter-jevi...«»...Bridget, Ariel, Arianna, Sophie, Naomi, Carter, Ella, Andrew, Tom, Max, Scarlett, Morgan, Taylor, Rose, Chelsea Reneé, Tyler, Sydney, Hannah, Chris, Jasmin, Justin, Aspen, Dylon, Ian, Khloé, Henry in Nancy...« »Trenutno nas ni tukaj, zato pustite sporočilo.« Je končal oče, potem ko je vsak zdrdral svoje ime. Seveda., razen Khloé, ki je še premajhna, zato je njeno ime izgovorila mama.
»Jeeej, uspelo nam je!« Se je razveselila Hannah, potem ko nam je končno, že po vsaj petdesetih poskusih uspelo. Tudi ostali smo bili veseli. »Tako, zdaj pa lahko greste. Pokličem vas, ko bo večerja.« Je dejala mama, in trop otrok, se je razkropil. Poklicala nas bo po zvočniku, saj je njen glas prešibek, da bi se vse iz kuhinje, zadrla do vseh sob v zgornjem nadstropju, pa še do podstrešne sobe Chris-a in Jasmin.
Jaz sem odšla ven, z Hannah sva nameravali odigrati eni rundo tenisa, potem pa bi šla še z Rose plavati. »Reneé, kako se že reče po Finsko ljubim te?« Me je na poti do teniškega igrišča ob naši hiši, ustavila Scarlett. »Rakastan sinua.« Sem odgovorila. »Hvala.« Je hitro odvrnila ter nato stekla k bazenu, na drugi strani naše ogromne hiše. Pri hiši sem jaz pravi mojster za jezike. Poznam in znam jih izredno veliko, in eden izmed teh je tudi Finščina. Scarlett hoče iti po mojih stopinjah, in znati čim več jezikov, vendar ji nekateri jeziki, predvsem Finščina delajo težave. Niti ljubim te, si ne more zapomniti.
»Končno.« Je dahnila Hannah, kot na kakšni poroki, ko sem resnično 'KOČNO' prilezla do teniškega igrišča. Jaz sem ji le vrnila skromen nasmešek, nato pa z tal pobrala teniško žogico. »Greva?« Sem še zadnjič vprašala. Hannah je še pokimala, preden sem žogico z vso silo udarila k njej. Spretno mi jo je vrnila, jaz njej, in tako se je nadaljevalo...
Dokler naju ni prekinila žoga, ki je skoraj zadela Scarlett v glavo. »Hej!« Je vzkliknila, ko so Dylan, Ian in Justin prišli po žogo. »Han, saj te ni škoda.« Se je z Hannah pošalil Justin, ona pa mu je vrnila le predrzen 'hahaha, zelo smešno' ter jezik.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Kako se vam zdi? Kritike, pohvale? (:
29. september 2012
u20538
u20538
eaahahtnj.
ok. bom probala še tole.
nexštt
29. september 2012
u73295
u73295
neeeeeeeeeeeeext!
29. september 2012
u70925
u70925
Neext
Tezko si je zapomnit imena samo bo zanimivo x)
29. september 2012
u84763
u84763
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
supeer je čepru si bo tžko zapomnt useh 27 imen >.<
29. september 2012
styles juice niti jas si ne zapomnim imen
29. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani