Čist vseen mi je, če je že kakšna takšna tema in tist ko bu to kaj težil al pa probu temo unič se lahka pobere.
no oki. včasih grem v knjižnco pa ne vem kero knjigo bi si sposodla in po možnosti se mi še mudi pa preletim naslove in verjetno vzamem domov najbolj dogovcajtno knjigo, no vsaj za moj okus. se vam je že kdaj to zgodilo?
no ta tema bo namenjena vsem zasvojencem s knjigami. tu boste lahko objavljali svoje najlubše knjige in si med seboj predlagali.
PAR PRAVIL:
ko opisuješ zgodbo, daj sliko knjige in ime in priimek pisatla.
na kratko opiš zgodbo
povej če je zbirka
daj sliko knjige
lahka poveste tut svoje mnenje knjige al pa komentirate druge (sam brez žaljivk)
in glvano pravilo:
NIKOLI ne izdaj konca

oki, bom kr js začela:
Padli angeli (zbirka)
pisateljica: Kate Lauren
Lucinda Price je bila spoznana za noro, saj je v požaru, ko je umrel fant bila prisotna in je na sodišču povedala nekaj čudnih stvari. tako so jo poslali v popravni dom Meč in križ v Savannah kjer jim učitelji nalagajo cel kup nalog in opravil. tam tudi spozna Daniela Grigorija, ki pa se ji zdi znan. občutek ima, da ga je že nekje srečala.
Na Luci pa tam preži veliko nevarnosti in novosti na katere se nikoli v življenju ne bi mogla navaditi. saj Daniel Grigor ni to kar se zdi, da je...
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4vtxSlF0SJe-h6jzPTFTHUTpGDkGchJ8VaRRGO7y28mpnh2yo

se ti zdi ta tema kr neki?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. december 2014
OMG!! TO PRVA SMMMMMM!!!!
26. december 2014
u u u u u!!
tigrovo prekletstvo (zbirka)
pisateljica: colleen houck
Kelsey Hayes v cerkusu spozna tigra, ki je v resnici indijski princ, ki je preklet v tigra. kelsey se je odločila, da mu bo pomagala izničiti prekletstvo. na dovgodivščini naletita tudi na tigrovega brata. kelsey se zaljubi v tigra in skupaj se odpraviti izničiti prekletstvo. knjiga je polna dovgodilščin in zlomljenih src.
knjige:http://felix.si/9561-12471-large/tigrovo-prekletstvo-zepna-knjiga.jpg
http://www.bukla.si/upload/book_media/15064_15258_170x260.jpg
https://knjiznica.scng.si/wp-content/blogs.dir/9/files/fantastika/31.jpg
http://felix.si/10567-13525-large/tigrova-usoda.jpg
zadnji del še ni preveden
26. december 2014
velike zelene oči(ni zbirka)
pisateljica:Jana Frey
15 letno dekle Lena ma dva brata Grišo in Siemen.Med počitnicami prideta Janina bratranca iz Berlina.Lena je že dovgo zaljubljena v Frederika.A mu tega na pove.In ko grejo neke pomladi na izlet se zgodi nesreča in Lena oslepi.

knjiga:31. december 2014
obe knjigi sem že prebrala. fulj sta fajni. sam te Velike zelene oči so mi mal žalostne, drugač pa so fullll fajne!!!!
aja VESELO, ZDRAVO IN ČIM MANJ GLAVOBOLOV IN ŽIVČNIH ZLOMOV V LETU 2015!!!
31. december 2014
u163794
u163794
bom KUJ bom šla brt USE knjige. predlagala pa bi:
1. del


2. del


3.del (ka pa še ni opreveden)
10. januar 2015
u163794
u163794
1. del govori o neki punci Karau, ki ima modre oči in na dlaneh narisane oči in ima zelo čudno družino; njena "oče brimstone" ima ovnjo glavo, krokodlje roke ter je zelo grob. Njena "teta Issa" je prečudovita ženska od pasu nauzdol pa kača... njen oče tej punci noče povedati resnice. vedno iz zob sestavlja telesa, ki jih potem odnese skozi vrata, kamor Karau ne sme. nekega dne hoče gre domol, ko jo pred lastnimi vrati poskuša ubiti angel Akiva- reši jo njen nenavaden gib z blavo in angel otrpne saj spozna gdo je v resnici. Karau se vanj zaljubi in skupaj zlomita ptičjo prsnico, kjer so shranjeni spomini. Karau spozna, da je nekoč imela tudi ona antilopje roge in noge, ter netopirnata krila. bila naj bi z Akivo, vendar jo je kralj ubil. njen "oče" pa je uzel dušo in jo premestil v telo, kjer živi zaj.
10. januar 2015
u163794
u163794
2. govori, da Akivo pobije njeno družino in ona mora odtit v njen pravi svet Erebus in zamenja očetovo ulogo. zdaj ko kral prepozna, kdo je ona v resnici jo ponovno hoče ubiti, vendar Karau to prepreči. pri angelih pa se dogaja groza. cesarji se med sobo pobijajo za oblast in sklenejo, da bodo istrebili use. nato se Karau umakn nazaj na zemljo. nato šele spozna, kaj je naredil, ko se je premeknila na zemljo- ko bo prišel kralj angelov bo videl orožje.
Akiva in Karau:

Issa:

Brimestone:
10. januar 2015
a si ju prebrala? men sta bli knjigi ful fajni, sam drugi del bi najrajš na koncu raztgala!!!!!!!
12. januar 2015
u163794
u163794
hahaha...
13. januar 2015
ma še gdo kako cool knjigo?
13. januar 2015
mogoče je kera že pogledala ta filem, a zagotovaljam, da je knjiga VELIK VELIK boljša!
pisateljica: Veronica Roth
RAZCEPLJENI (zbirka)
zgodba se gre o 16 letni Thris, ki do svojega 16 rd živiji v ločnici med nesebični Asketi, kot njena družina. ostale ločnice so še: pogumni Herosi (ki se jim potem pridruži), vedoželjni Eruditi (pridruži se jim njen brat), odkritosrčni Veritisti ali ljubeči Agapejci. thris se med Herosi zaljubi v svojega trenerja Štirico in skupaj poskušata razvozlati, kaj pomeni, da je nekdo razcepljen? in kaj Eruditi pripravljajo in kaj prekrivajo. zgodba je polna pustolovščine in vznemerljivosti. mene je dobesedno not potegnala


13. januar 2015
uno tigrovo prekletsvo imam samo 1. knjigo a mi poveste kj se je pol zgodil
13. januar 2015
cool knižnica prihajam. haha.
14. januar 2015
sej bi ti, sam pol ne bo napet
14. januar 2015
dej no k vem d ne bom nikol prišla do knjige
prooooossssssiiiiimm lah tut na zs da ne bodo drugi izvedl
14. januar 2015
oki
14. januar 2015
u163794
u163794
avotr: maggie stiefvater
naslov zbirke: volkovi iz Mercy Fallsa

1. kniga: srh
govori o punci, ki so jo ka je bla mejhna ogrizli volkovi... in spomni se le njegove rumene oči. skratka- vsako zimo se v gozdu pojavijo volkovi in eden je tej punci zelo všeč (ima rumene oči). poleti pa spozna fanta- tega fanta, ki je pozimi volk. ko volkovom grozi odstrel pride ta volk in se spremeni v volka. punca izve zanje- volkodlaki, in strup se preneša z slino. kar pa ji je zelo čudno, saj so njo tudi ogrizli...2. kniga: nemir
ta fant-Sam živi z tisto punco ju nenehno napada bela volkulja-Shelby, saj meni da je Sam njen fant... bla bla bla... in punca dobi zlo hud napad... nobeden ne ve o čem se gre razn Sam: če volkodlak 7 let ne spremeni oblike, umre. in to se dogaja z to punco...3. kniga: večnost
punca umira in Sam je ne more spremenit, saj tudi on ne mara spremembe. zato njegov "prijatelj" Cole napravi namesto njega. punca se spremeni v volkuljo in se pridruži krdelu. nato Shelby ubije njeno prijateljico Olivijo. nato pa neka njena grozna sošolka reče njenmu očetu (polcaju) da ODstelijo vse volkove. tista punca mora celotno krdelo prepričat, da se morajo premakniti iz tega gozda. vspe ji vendar jo pri tem (ZELO) moti Shelby, ki jo poskuša ubiti... nakoncu akcije pa Samin punca najedeta protistrp in si ga vbrizgata in... je konc knjige!punca-Grace in Shelby:
https://th06.deviantart.net/fs70/200H/i/2011/331/6/c/grace_vs_shelby_by_nagisa2345-d4hiw9u.jpg

Shelby:
14. januar 2015
js sem se že začela spraševat, kdaj boš dala to zbirko wolf13 . drugač pa je fullllllll fajna. zakaj še ni četrtega dela?!!!
14. januar 2015
u163794
u163794
ga tut ne bo
15. januar 2015
zdaj se bom pa šla kolat!!!!!!!!!!! če je pa tak fajna bla!!!!!!!!!!
16. januar 2015
avtor: P. C. Cast in Kristin Cast
zbirka: Hiša noči
Ko šestnajstletno Zoey sledilec zaznamuje kot vampirsko novinko, ve, da je njenega starega življenja konec. Zapustiti mora prijatelje in družino ter se preseliti v Hišo Noči, kjer se bo naučila postati vampirka. A le, če bo preživela preobrazbo, saj veliko novincev v štirih umre. Poleg tega Zoey ni navadna začetnica – izbrala jo je sama boginja Noči. Zoey tudi odkrije, da ima neverjetne moči, a žal z njimi pridejo tudi neprijetnosti. Zbrati mora pogum in začeti novo življenje – pri tem ji pomagajo njeni novi vampirski prijatelji. In seveda ne manka tudi ljubezenskih zapletov in vsega tega. ali bo lahko Zoey s svojimi prijatelji rešila svet ali pa bo zavladala tema? in kaj skriva pred vsemi njena menotica? V zbirki je približno 11 knjig, a so ji je do sedaj prevejanih samo 7.
20. januar 2015
Resno
Sm mislila da so to vse knjige k nwm kaj bi lahko blo v nadaljevanju
21. januar 2015
za vse tiste, ki ste slučajno šli brat tigrovo prekletstvo, prišel je četrti del:

dam vam nasvet-začnite se psihično pripravljat na konec knjige.
29. januar 2015
ahaaaaaaaaaa
30. januar 2015
A se ma kdo kako knjigo?
01. februar 2015
u75587
u75587
Ja jast ravno zdaj berem Christine od Stephena Kinga. Govori o najstniku ki si kupi avto in se v njega "zaljubi". Ampak ta avto je poseben saj je...... ziv. In pol ta avto hoce ubit od tega tipa prijatelje in punco. In se lohk sam popravla pa take... vec pa vam ne bom pokvaru. Sam je fulll zanimivo.
05. februar 2015
sliš se zanimiv. že vem kaj si bom v knjižn sposodla
05. februar 2015
u75587
u75587
Sej od njega se mi tud ena dopade: hujsaj. Govori o debelem tipu ki povozi ciganko do smrti zaradi nepazljivosti pri voznji. No pole mu en cigan da prekletstvo da vsak dan shujsa za 2 kili. In pol na konci tehta 40 kg in pol se odloci de bo ukrepal in napade tisto cigansko vas z brzostrelko pa take....
05. februar 2015
WOW. ka kul!!! js morem it v knjižnco
05. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg