T/I = tvoje ime

Še preden se je moje življenje dobro začelo sem vedela, kakšna je moja usoda. Pripravljena sem jo bila sprejeti z odprtimi rokami. Ampak to je bilo preden sem se zaljubila.

'Daj no T/I, zdrži še malo, Jungkook bo kmalu tukaj in vsi bomo rešeni.' je s solznimi očmi zaklical Jimin.

Moj Jimin, vedno pozitiven, neglede na situacijo. Nevem zakaj si še vedno zatiska oči pred resnico in želi da ostanem živa. Še posebej zato ker prihaja iz mogočne družine encimov laktaz, ki uživajo ob uničevanju šibkih substratov laktoz kot sem jaz. Ampak to je en od razlogov, zakaj ga ljubim. Ljubezen, ki bo povzročila najin propad.

'Jimin, nehaj se upirati, najna usoda je zapečatena. takoj ko sva se spoznala sva vedela, kakšen bo najin konec. NEHAJ SI ZATISKATI OČI!!!'

Magnetna privlačnost med nama je premočna. Z vso silo drvim proti Jiminovemu aktivnemu mestu. Moj glas se izgubi v vetru. Skoraj se že dotikava. Še zadnjič pogledam njegove solzne oči in se mu nasmehnem. Jimin začne še glasneje jokati.

'Daj no T/I, veš da te Jungkook lahko reši.' Njegov glas je tako šibek, da ga komaj slišim.

Grdo ga pogledam. Jungkook je Jiminov najboljši prijatelj. Jungkook je tudi inhibitor. Edini, ki ima možnost da se veže na Jimina in spremeni strukturo njegovega aktivnega mesta. Pri tem pa spremeni tudi Jimina samega. Postal bo telo brez duše, neaktiven.

'Tega ne bom pustila!' zakričim, 'Raje umrem kot da te vidim trpeti.'

Jimin odpre usta di bi mi odgovoril, a je prepozno. Preveč sva blizu. Čutim kako se moje telo veže na njegovo aktivno mesto. Zajame me bolečina. Še zadnjič se obrnem proti Jiminu in začnem govoriti.

'Obljubi mi, da boš ostal nespremenjen in ponovno vstopil v reakcijo. Reagiraj z drugo molekulo substrata, mislim da ti bo dobro delo.'

Bolečina postane neznosna in začnem kričati. Slišim Jiminov glas vendar ne morem razločiti besed. Čutim kako se vezi, ki držijo moje sladkorje skupaj raztrgajo. Razcepilo me je na glukozo in galaktozo. In potem....tema.
31. december 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani