Kukr sm oblubila na moji prejšnji zgodbici bom začela pisati naslednjo zgodbico, ki pa bo postavljena v svet, ki sem ga ustvarila v https://www.igre123.com/forum/tema/we-all-have-magic-inside-us-(harry-potter-style)/107467/1 ki pa je nekakšna popačenka HP-ja. Ta zgodbica pa bo v celoti plot moje domišlije.
_________________________________________

_________________________________________

-Chapter 1-

-Third person-
V slepi ulici v New Yorku se na koncu, za smetnjakom skriva majhna deklica. Ima dolge, bele lase ki so speti v kito, ki ji pada po hrbtu. Njen obraz je nežen, zato njene široko odprte vijolične oči delujejo čarobno. Oblečena je v sivo majico s kapuco, ki je umazana od bežanja. Njene črne hlače so strgane zaradi mnogih padcev. Na hrbtu ima majhen nahrbtnik, v njem pa ima najlupšo igračko in nekaj denarja, ki ji ga je dala mama. Oči se ji orosijo, ko se spomni da je mamo nazadnje videla mrtvo ležati v ruševinah njunega doma. Zasliši korake zato se še bolj zvije k sebi in začne plitko dihati. Ker je skrita pod kartonasto škatlo je sicer ne skrbi da bi jo kdo videl ampak bolje je biti previden. Koraki se ji približujejo in dekličin srčni utrip naraste. Naenkrat se karton nad njenim telesom premakne in zagleda fanta z črnimi lasmi. Fant se zadovoljno nasmehne in se skloni k njej da bi jo dvignil. V tistem trenutku se zasliši pok in fant čudno pogleda preden se zvrne po tleh. V prsih mu tiči majhen kos železa, ki mu je vzel življenje. Punčka pogleda proti začetku ulice in zagleda tetovirane fante. Bili so trije in kljub pirsingom so izgledali prijazno. Počasi začnejo hoditi proti njej in se smehljali. Ko pridejo do nje, jo najvišji od njih dvigne v naročje, druga dva pa po truplu polijeta neko čudno tekočino, zaradi katere začne truplo razpadati. Čez nekaj minut ne ostane nič več. Fant, ki v rokah drži deklico jima pokima in gleda ko dobesedno izgineta. Tudi sam izgine, skupaj s deklico, ki pa je najpomembnejša oseba v zgodovini kljub temu da se tega še ne zaveda.
___________________________________________
Next?
29. december 2015
Ja Next
30. december 2015
Next
30. december 2015
u193093
u193093
Next
31. december 2015
u199774
u199774
Next Next Next Next
07. januar 2016
js sm tvoja no. 1 oboževalka ^^
nexti ASAP, tole zgleda kokr fejst dobr začetek romana
you go girl!
08. januar 2016
_____________________________________________________
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mea2gzJEGS1rly16fo1_500.jpg
_____________________________________________________

-Chapter 1-

-Third person-
Fant se je z deklico v naročju znova pojavil v nekem ogromnem dvorcu. Stal je na zasebnem posestvu nekje v Veliki Britaniji. Dvorec sam je bil izjemno lep in zelo zastražen ker še nihče ki ni bil povabljen ni stopil na posestvo. Dva fanta dekletce prijela za roki in jo odpeljala v dvorec. "Kako ti je ime" jo je vprašal fant, ki jo je prej držal v naročju. "Scarlet" je odvrnila deklica. Kljub nedavnim dogodkom se je držala odlično. V enem dnevu so ji umorili mamo, izvedela je da njen oče ni mrtev in zbežala je od doma, kjer je zadnjič videla mamo živo.
Čez nekaj ur je ležala v ogromni postelji. Na stolu, ki je bil poleg je sedel Jason in ji bral zgodbico, za katero je Scarlet prosila. Bila je stara 6 let in tistega dneva je preživela marsikaj zato je že po nekaj minutah zaspala. Jason je potiho zaprl knjigo in vstal. Nato se je sklonil k Scarlet in jo nežno poljubil na čelo. K srcu mu je prirasla v trenutku, ko jo je zagledal v tisti temačni ulici. Bila je prikupna in pametna deklica, čeprav ni bila družabna. Pokril jo je z odejo in odšel iz sobe. Za sabo je ugasnil luč in priprl vrata. Nekako so jima uredili da sta imela sobi povezani saj je bil zdaj Jason njen mentor in kot tak ji je moral biti-sploh zdaj- zmeraj na voljo. Šel je v kopalnico kjer se je stuširal. Zaprl je vodo in stopil iz tuš kabine. Na ogledali nasproti njega se je zagledal v svojo podobo. Bil je mlad fant star 17 let. Za svoja leta je bil zelo odgovoren kar verjetno pride v paketu da so ti ubili družino pred tvojimi očmi. Imel je vranje črne lase in modre oči kar je izpadlo izjemno privlačno. Imel je visoke in ostre poteze obraza. Njegovo telo je bilo lepo oblikovano zahvaljujoč redni vadbi. Na trebuhu je imel tatu črnega panterja, ki pa je ponosno sedel. Jason se je ubrisal v mehko brisačo in se oblekel v pižamo. Šel je iz kopalnice in se zleknil na svojo posteljo, ki je stala poleg vhoda v spalnico. Soba sama ni izdajala da notri prebiva mlad fant saj je bila čista in urejena. Na stenah je bila vsega skupaj samo ena slika na kateri pa je bilo 5 oseb. Jason, njegovi starši in mlajši sestri. Slika je bila posneta na rojstni dan njegovih sester Grace in Jane. Stari sta bili 9 let in bili so v živalskem vrtu pred kletko v kateri je bil mogočen lev.En teden kasneje je v njihov dom vdrla horda vampirjev in jih pobila.Jasona takrat niso našli ker se je skrival v omari kjer pa ga zaradi njegove takratne majhnosti niso našli. Skozi špranjo v vratih je opazoval kako je vampir njegovi mami Thei zlomil vrat. Oče Erick je poskušal zavarovati sestri a ga je premagal starejši vampir.
Tako močno se je izgubil v bolečih spominih da sploh ni opazil Scarlet, ki je stala pri vratih. Jason si je obrisal solze, ki so mu tekle po licih in šel do Scarlet. Oblečena je bila v njegovo preveliko majico-naslednji dan ji bodo priskrbeli nova oblačila- ki ji je segala do gležnjev. "Kaj pa je narobe ljubica"jo je nežno vprašal in dvignil v naročje. Ni odgovorila ampak se je samo še bližje k njemu. Odnesel jo je do svoje postelje kjer jo je polegel na drugo stran. Imel je zakonsko posteljo kljub temu da je bil samski. Sam se je ulegel poleg nje in obadva pokril z debelo odejo. Kmalu sta zaspala.

-10 YEARS AFTER-

-Scarlet-
Hodili smo po temni ulici Londona. Jaz prva ker sem bila vodja moje skupine. Za mano je hodil Byron, Lyra, Ruby, Joshua in Oliver. V skupini smo bili že od enajstega leta. Zaznamovanci- kakor kličejo našo raso- večinoma odraščamo v dvorcih po vsem svetu, saj so to najbolj varna mesta za nas. Začela sem hoditi malo počasneje in tišje. Nisem hotela da bi nas slišali.Ostali so me posnemali. Ko sem prišla do vogala sem se ustavila in previdno pogledala naokoli. V slepi ulici sem zagledala dva človeka. No bista bila človeka, ker normalni ljudje nimajo na hrbtu kril, ki pa so za povrh še črna. Take primerke imenujemo padli angeli. Oziroma potomci padlih angelov in navadnih ljudi. Originalni padli so izginili že pred tisoč leti. Obrnila sem se k skupini in jim pokimala. Naši podatki so bili pravilni. Z rokami sem prijela za moje orožje in sicer dve katani, ki sem ju do zdaj imela na hrbtu. "Glej glej" sem samozavestno rekla in stopila izza vogala. Padla sta se zasukala k meni in tudi onadva prijela za orožje, ki sta ga imela za pasom. S enim sem se spopadla sama ostali pa so se spravili na drugega ki pa je očitno bil močnejši od posameznega. Ko so končali z njim so prišli pomagati meni, ki pa sem ga že parkrat skoraj ubila ampak se mi je zmeraj nekako izmuznil. Nazadnje ga je Byron z njegovim mečem zabodel v hrbet. Trupli smo hitro skrili in se teleportirali v dvorec nedaleč od Londona. Tam sem živela že odkar pomnim če odšetejm nekaj spominov na mamo in najin dom. V dvorcu ima vsak zaznamovanec svojo sobo, ki jo dobi takoj ko dobi svojega mentorja. Moj je Jason, ki zame skrbi že odkar sem prišla sem.
V dvorcu sem šla direktno v svojo sobo kjer sem se samo zavalila na posteljo in zaspala.
______________________________________________________________
Mal za pokušino. Mnenje?
P.S. Sorry za pravopisne napake
11. januar 2016
u193093
u193093
BREZ BESED
Next
11. januar 2016
Neeeext Neeext Neeext neeeext
11. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
11. januar 2016
no, fight scene bi bil loh mal bl razširjen, mal pogrešam več Scarletinga razmišljanja, sam zgodba je pa dobra. komi čakam, da vidm kva se bo zgodil
Next! :'D
15. januar 2016
_____________________________________________________________

_____________________________________________________________

-Chapter 2-

-Scarlet-
Že od prvega tedna kar sem na dvorcu, me Jason uri, da bi lahko zavarovala ljudi. To pomeni da bi lahko pretepla par črnih riti, ki so kršile zakon s tem da samo dihajo. Da pa bi lahko naredila kaj takega pa moram vsako jutro vstati že ob 6:30 in se še čisto zalepljena prikažem v telovadnici, ki je takrat še čisto prazna. Do zdaj sem se že navadila na strog urnik ampak če se samo spomnim na svoje prvo leto, ki je bilo leto veliko padcev in modric. Ampak sčasoma sem se utrdila in navadila na trd vsakdan saj kaj pa mi je drugega preostalo. Če bi odšla bi me verjetno našli padli, kar pa bi pomenilo da bi umrla. Kljub temu včasih zjutraj preklinjam Jasona in nečloveško uro a se kljub temu zmeraj oblečem v svoja športna oblačila. Do zdaj sem samo dvakrat zaspala zato pa sem potem delala dodatne vaje za moč.
V dvorcu imamo več telovadnic. Ena je direktno nad jedilnico, druga je v bližini učilnic, tretja-največja- pa je pod celotno stavbo. Tja sem bila namenjena. Jason me je že čakal. S pogledom sem oplazila celotno dvorano,ki je bila ogromna. Ponavadi je tukaj odmevalo od udarcev. Utrujeno sem se nasmehnila Jasonu,ki je stal poleg boksarske vreče z dvema rokavicama v rokah. Kot ponavadi sem se začela ogrevati z 8 krogi okrog telovadnice in ogrevalnimi vajami. Nato sem si nataknila boksarski rokavici in začela boksati v vrečo. Sovražim ta del dneva,ker zmeraj razmišljam koliko časa bi še lahko spala ampak na koncu dneva se zavem da sem zahvaljujoč temu ena izmed najboljših zaznamovancev-začetnikov. Po dveh urah treninga sem se šla v sobo preobleč v uniformo naše šole. To je pomenilo kratko,karirasto krilo,belo srajco,pulover in kravato. Lase sem si zaradi lažjega učenja raje spela v konjski rep in bila sem pripravljena. Na rame sem si še dala torbo v kateri sem imela nekaj učbenikov,zvezkov in puščico. Stekla sem do učilnic in se v učilnici magije vsedla na moje stalno mesto pri oknu. Razred se je počasi začel polniti. Naj vam razložim nekaj podrobnosti. Dvorec se javnosti predstavlja kot šola za bogataše,kar pa ni niti približno. V resnici se tukaj urimo v rabi naših moči,ki nam pridejo prav v boju z padlimi poleg rednega pouka pa nas naši mentorji še urijo v boju mož na moča in rokovanju z orožjem. Vsak zaznamovanec ima svojo moč, ki se pokaže,ko ubiješ prvega padlega. V mojem letniku sem ga jaz prva zato sem tudi dobra kandidatka za elitno skupino pravih ubijalcev imenovanih Angelov maščevanja. Večina je bila prva v svojem letniku poleg tega pa imajo še super moči, Christina Mae ki lahko dobesedno zazna vsakega padlega v bližini 5 kilometrov in ne počiva dokler jih na dan ne ubije vsaj 15, kar je neverjetno število. Jaz imam moč elementov kar pomeni da lahko obvladujem ogenj,vodo,veter, zemljo. Nekateri pravijo da naj bi lahko celo vplivala na psihično šibke ljudi ampak ko smo poskusili sem se tako naprezala da sem na koncu padla skupaj in sem bila cel dan v komi. Ko se je učilnica napolnila je vstopila učiteljica Block. Kot vedno je bila nasmejana na vsa usta. Svetle lase je imela spete v figo, oblečena pa je bila v kavbojke in majico s kratkimi rokavi. Vsedla se je na mizo in počakala da so vsi utihnili. V tem razredu smo se učili uporabljati in nadzorovati svoje čarobne moči. Ko so vsi potihnili se je učiteljica nasmehnila in rekla "danes bomo vadili nekaj urokov, ki smo se jih učili že v februarju..." Vsi smo se pripravili in začeli z vajami. Vsi imamo enako razvite čarobne moči obrambnih urokov.
Čez pet ur mučenja v šoli sem šla utrujena od dolgega dopoldneva vsa vesela na kosilo.To je bil danes moj prvi obrok,ker mi je zjutraj zmanjkalo časa. Hitro sem se vsedla za mizo k moji skupini. Na krožnik sem naložila hrano in začela jesti. Ni še minilo pet minut, ko so po zvočnikih oznanili da mora moja skupina v komandno sobo kjer nam bodo razložili našo naslednjo nalogo. Zavzdihnila sem. Očitno ni kosila če si v najboljši skupini. Po hitrem postopku smo se vsaj približno uredili,saj dve ure treninga,ki smo ga imeli nazadnje ni kar tako. Odšli smo iz jedilnice in po parih minutah prišli do komandne sobe. Tukaj smo vsak teden,ko dobimo nalogo. Kot ponavadi sem potrkala na vrata in skupaj z skupino smo vstopili v sobo. Za veliko mizo na sredi prostora so nas pričakali naši mentorji in voditelj naše šole. Usedli smo se za mizo in počakali da povejo kar pač imajo za povedati. Bila sem se zelo radovedna kaj je naša naslednja naloga zato sem z nogo nepotrpežljivo brcala ob tla. "Čestitam vam za vašo zadnjo nalogo kljub temu da ste jo kot ponavadi naredili zadnjo sekundo.Kot veste ste tukaj da vam povemo vašo naslednjo nalogo in sicer: kot najuspešnejša ekipa v vašem letniku in verjetno tudi šoli smo vam naklonili posebno nalogo. Poiskali boste novega zaznamovanca in ga varno pripeljali k nam. Za nalogo imate čas 3 tedne,ker je prvič. Datoteke in vse podrobnosti boste dobili pri mentorjih."Kot ponavadi je bil gospod Blum kratek in jedrnat. Stopila sem k Jasonu,ki mi je podal mapo v kateri je bilo čisto malo listov.Seveda, saj moramo sami najti zaznamovanca. Gospod Blum je izginil nam pa so mentorji povedali da bomo ta čas, ko bomo iskali, bivali v nekem hotelu v New Yorku. Seveda bomo imeli nekaj orožja in pa povezavo z dvorcem. Ves čas bomo imeli na računu nekaj denarja začeli pa bomo že naslednji dan. Kmalu smo že bili v svojih sobah, ki pa so bile zdaj čisto drugje,kot ko smo prišli sem. Vsak zaznamovanec pride v dvorec ob mladih letih, od 2 do 8. Do 10 leta živimo v sobah,ki so povezane z mentorjevo. Ko pa nas ob 10 letih razvrstijo v skupine pa dobimo sobe,ki so nekako manjše stanovanje. Vsak ima svojo sobo,skupno pa imamo kopalnico in dnevno sobo. Mentorji se nato preselijo v sobe v mentorskem delu spalnega krila.
Preostanek dneva sem v majhno potovalko pospravljala oblačila, stvari za osebno higieno in nekaj orožja. Zvečer sem se napol mrtva zaradi lakote komaj privlekla na večerjo nato pa še na večerni trening.
__________________________________________________________
Sorry k nism prej nextala ampak sm mela res velik dela s šolo.Mnenje?
P.S.Sorry za pravopisne napake.
16. februar 2016
u193093
u193093
Next
16. februar 2016
Next
17. februar 2016
Nexttttttt!
Mi pa te padli angeli vlečejo na the mortal instruments.
Apmpak je fulllllll dobr!
29. februar 2016
ja sej vem da je dost podobn (in je mortal instruments tut mal mi dal idej tko da se opravičujem če bo kej podobnga kšnim knjigam)
29. februar 2016
u208800
u208800
Mext!!!!! Next!! Pa nb
29. februar 2016
actimel
actimel
Next
09. marec 2016
Next. Mogoče sem malo pozna, ampak zakaj si nehala?! Next!!
02. avgust 2016
Next
29. avgust 2016
A bo Next? Fuuuuul je dobr
18. september 2017
Next
23. september 2017
Next
29. oktober 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani