Odločila sem se pisat zgodbico o One Direction čeprav je že FUL zgodbic o njih.
Hope i like it
*************************************************************************************


❋Bella❋


Driiiin,driiiin je zazvonil zvonec.>Končno konec šole!< sem skoraj zakričala. Odpravila sem se domov. No mimogrede sem Bella Fly, priimek mam po mami očeta pa se ne spomnem nazadnje sem ga videla pred 15 leti, oh vrnimo se bistvu. Stara sem 17 let in živim pri teti. >Danes nebom pozvnila na zvonec hiše hočem jo presenetit.< sem si v mislih rekla. Potiho sem odpra vrata hiše in slišala nek pogovor. >To je super ideja! Ravno pravi čas je da se spoznata. Torej danes prideš?....< >Pride kdo?< sem vprašala teto.> Mmmm.... ti bom razložila< mi je teta v zadregi odgovorila. Le kaj prekriva? sem se vprašala, skomignila z rameni in odšla v svojo sobo. Ni dosti časa minilo pa je teta prišla v mojo sobo......
*********************************************************
Za nadeljevanje rabim nexte!
31. marec 2014
u168731
u168731
Neeext
01. april 2014
❋Bella❋
Ni dosti časa minilo pa je teta prišla v mojo sobo.>No kaj mi boš razložila?< sem jo napadla z vprašanjem. >No Bella čaš je da izveš resnico. Ko si bila majhna približno 3 leta sta se tvoja starša ločila in imaš brata, ki je po ločitvi šel z očetom. Vedi da te je oče vedno imel rad. Ravno prej sem se z njim pogovarjala da bi spoznala brata.< mi je začela razlagati. >Ok, no razumem mam brata katerega nepoznam in ga bom kmalu spznala.< sem ji rekla ker mi je šlo na živce njeno razlaganje. >Natačno čez pol ure pride, tako da pakiraj!!< mi je če rekla. >Zakaj naj pakiram?< sem jo vprašala. >No prišel bo pote in bosta skupaj preživela poletje.< mi je odgovorila. >Kaj? Zakaj? Saj ga sploh nepoznam!< sem jo zasula z vprašanji. >Ampak ga boš kmalu spoznala!< mi je rekla. >Ahhh..< sem zavdihnila, vzela kovček, ki je bil pod posteljo in ga začela polniti. >Pridna punčka!< mi smeje reče teta.

--Čez pol ure--
Slišala sem zvonec in odšla do vrat. Odpra sem jih in zagledala blond fanta. >Hi!< mi je veselo rekel. >O, Naill!< je teta zaklicala za mano.>Dober dan gospa Fly!< jo je pozdravil.>Bella to je tvoj brat Naill!< je rekla teta. Waw blondinec je lep. Sedli smo na kavč in se pogovorili,potem sva s Naillom odšla k njemu sej bom z njim preživela poletje.

--Pri njemo doma oz. pri njih doma--
Za Naillom sem vstopila v lepo moderno hišo. >Kot sem ti rekel nebova živela sama.< je rekel, >Fantje pridite!!< je nato zakričal. Po stopnicah so priši dol še štirje fantje. >Bella to so Zayn,Louis,Liam in Harry.< je pokazal proti fantom. Čakaj malo oni so One Direction, ohh samo še to mi manjka. >Naill zakaj nisi povedal da je tvoja sestra tako čedna?< je rekel mislim da Harry ali kaj že. Vidim da bo to poletje grozno!.......
01. april 2014
u168731
u168731
Neeeeeeexxt
02. april 2014
next
02. april 2014
>Vidim da bo to poletje grozno!<sem tiho zamrmljala.>Kaj bo grozno?< me potem vpraša Niall. Shit slišal me je >Nič,nič.< mu odgovorim in se prisiljeno nasmehnem čeprav nevem če mi je nasmeh ratal. Niall mi je potem razkazal hišo. Šla sem v svojo novo sobo in pospravila stvari. Na dnu kovčka sem najdla sliko mame. Vzela sem jo in stisnila jo k sebi nekaj minut sem jo stiskala k sebi nato pa je v sobo vstopil Niall. >Pridi!< sem mu rekla in pokazala da sede zraven mene. To je storil in sedel k meni. >To je najina mama!< sem rekla in mu pokazala sliko. >T-o-o je ona?< je zajecljal. >Ja. Kaj nimaš njene nobene slike?< sem ga vprašala. Nato je samo odkimal in videla sem da se bo zjokal,nič nisem rekla ampak samo ga objela.>Hotel sem povedat da je večerja.<je čez nakaj časa rekel. >In rad te mam sis!< je nato še povedal. >Tudi jaz tebe bro!< sem nato rekla.
*******************************************************
Imam težava z računalnikom zato je malo krajši next.
03. april 2014
u168731
u168731
Neext
04. april 2014
next
04. april 2014
★Bella★
>No Bella imam dve novici. Od zdej naprej si Bella Nataly Horan no od zdej ko vem da si moja sestra in čez dva dni je podelitev nagrad in bi bila moja spremljevalka ker nimam dekleta in saj veš.< je rekle.>Seveda vem in seveda bom tvoja spremljevalka. Zakaj si me sploh vprašal?< sem mu rekla. >No zdej je vseeno pridi greva jest.<je rekel. Odpravila sve se dol in sedla zraven Niall in Louisa nasproti mene je pa sedel Harry zraven njega pa Zayn in Liam. Začela sem jesti svoj kos pice kar nenkrat sem začutila pogled na sebi. Malo me je bilo sram. Pojedla sem in dala krožnik v korito.
12. april 2014
Next+nova bralka
14. april 2014
●Harry●
Oh ta Niallova sestra je res prokleto sexy. "Če prav pomislim bi lahko imela spoznavni večer sej bomo preživeli skupaj 2 meseca." prekine tišino Liam. "Ammm, ja seveda." odgovorim. "Bella boš ti začela?"vpraša Niall Bello. "Ja,lahko."mu odgovori.
(Li-Liam,N-Niall,B-Bella,J-Jaz,L-Louis,Z-Zayn)
B: Sem Bella Nataly Horan. Stara sem 17 let. Rada plešem in rišem. Nimam fanta in ga še
nisem imela (Ha super nima fanta točka zame). Oh kaj naj še povem. Moja najljubša barva je
aqua modra. Rada poslušam Justina in Katy Perry. Mislim da je to vse. In ja sovražim ko me nekdo kliče s celim ali drugim imenom raje slišim da mi rečejo Bella ali Bell.
N: Naslednji.
Zakriči.
Li: Sem Liam Payne. Drugega nerabim govorit vsaj da tebe poznamo Bell in Bell kaj maraš nas kot One direction.
B: Ne vsi so nadležni z vami.
In zavije z očmi (in minus točka zame no zdej sem na 0 spet).
L: Sem Louis Tomlinson in rad jem korenje.
Z: Sem Zayn Malik.
J: Sem Harry Styles.
Rečem.
Li: Gremo gledat film.
Ja vsi vzkliknemo.

♥Bella♥
Odšli smo gledat film. 15 minut smo se prepireli kateri film bomo gledali. Na koncu smo gledali film ko ga je izbral Harry ali kaj že. Oh ko mi gre na živce to da me gleda s svoji prečudovitimi zelenimi očmi. In tisti kodri in nasmeh. Oh ne ne ne izbrišite zadnji del on je prokleto lep ne ne in spet ne on je prokleto gnjusno lep. Kaj jaz sploh govorim. Zberi se Bell zberi se.
19. april 2014
Next
19. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani