heeej, jas sem morala napisat zgodbico za Comenius ( za izmenjavo študentov ) z naslovom kiss in the rain. jas sem jo napisala in tukaj jo bom objavla in mene zanima kaj si mislite o njej. in da nebo pomote zgodbico sem morala napisat samo eno wordovo stran, tako da tukaj ni možen next, samo zanima me vaše mnenje, ker gre ta zgodbica ne tekmovanje na Norveško

KISS IN THE RAIN
'' v sobo'' je rekla mama z zvišanim glasom ter zivčna. Ni mi preostalo nič drugega kot da jo ubogam ter se odpravim v sobo, očitno danes ne bo nič z druženjem s prijatelji. Zavzdihnem ko pridem v svojo sobo, razgledam se naokoli in vame prodejo spomini ko sma se z sestrico pred nekaj leti še tukaj igrali. Sedaj je le še spomin ter sled v mojem srcu. Odkar je izginila v družini vlada zelo slabo stanje, tudi prej nismo bili popolna družina, kregali smo se , imeli radi, se vedno znova opravičevali, božič smo vedno skupaj praznovali, sedaj je tudi to senca, še zdaj nevem zakaj je odšla , vem pa da je bilo nekaj hudo narobe. ''dovolj je '' si rečem, ne bom se smilila sama sebi. Prižgem radio ter začnem pospravljati sobo, ko je že napol pospravljena se odločim da jo bom spremenila, tako sem posteljo prestavila na drugi konec, pisalno mizo sem le obrnila za 80stopinj, bralni kotiček sem preselila na drugi konec sobe. Ko sem po 3 urah končala sem bila zadovoljna sama s sabo. Usedla sem se v sedežno ter uživala na nov pogled na mojo sobo.
'' kaj počneš'' mama je vdrla v mojo sobo ter me vprašala z tistim njenim glasom da nekaj namerava
'' malo sem spremenila sobo'' rečem zadovoljna ter se ji rahlo nasmejem
'' meni ni všeč'' odseka ter odide iz sobe ''aja , pa večerjo skuhaj'' še zakliče ko gre proti svoji spalnici. To da ji ni všeč moja sobo me ni ganilo kaj preveč, pa tudi da moram skuhati večerjo ne, saj sem tega že navajena, bolj bi bila presenečena če bi rekla da bo danes ona naredila večerjo. Vdana v usodo, sem se vstala ter odšla v kuhinjo. Razmišljala sem kaj naj naredim. Nato mi je prišla na misel solata. Začela sem rezati papriko, sir, paradižnik, kumarco, nakar sem se spet spomnila sestrice, kako sma prvič delali tole solato celo kuhinjo sma popackali mama se nama je le smejala ter godernjala kdo bo to počistil, čeprav je vedela da bo morala ona počistiti, ampak jo ni motilo dokler je naju videli da sma srečne. Kmalu je bila solata pripravljena zato sem poklicala mamo, ati pa je ravno takrat prišel domov in bil je pijan. To je bilo prvič. Po večerji sta starša odšla pred televizijo jas pa pomivat posode. Voda ki mi je tekla po rokah mi je dajala nekakšno moč, da si tega da je oče pijan ne jemlem preveč k srcu, da stojim ponosno ter pogumno, da se ne zlomim pred njim. Zadnje čase imam občutek da me starša krivita za to da je sestra odšla. Ne, ne bom pustila solzam na plan. ''dosti ljudi ima večje težave kot ti, naprimer da nimajo pitne vode, hodijo kilometre daleč po njo, so izpostavljeni poplavam , nimajo domov … ''
Sedem na okensko polico ki ima razgled na park, glavo položim na okno ter poslušam te rahle ter drobne kapljice ki so pripotovale tako daleč, da so se udarile ob tla ter zalile travnike, rastline, zelenjavo, naredile luže ter povečale strugo reki ki je bila že skoraj da že nevidna zaradi sušnega leta. Oči zaprem ter si po tiho mrmram besedilo pesmi.
''zdravo Ana'' me pozdravi Nejc ter mi pomaha, pospešim korak ter ko pridem do njega ga objamem. Objemala sma se kakšno minuto nato pa sma se odpravila proti mestu, ki je bilo peš približno 30 minut. Pred kavarnu v mestu naju čaka še druga druščina, skupaj se odpravimo v notranjost kavarne, ter se usedemo za večjo mizo. Moja druščina Anja, Maja,Petra,Jakob,Aljoša ter najboljša prijateljica Rebeka kmalu odpre temo, kako vroče in sušno je letošnje poletje, vsi prikimamo ter skomentiramo da komaj čakamo ko gremo na morje , da se namočimo v velikanski vodi. Kmalu se nam še pridružita Jan in Klara, ki nam povesta novico da sta postala par. Vsi vzklikamo, vsi smo srečni za njuju saj se je že na daleč videlo da med njima letijo ognjene iskrice.kmalu se vsi poslovimo, nakar me Nejc prime za roko ter reče '' pridi nekaj ti moram pokazati''
'' kaj'' ga vprašam ter hodim za njim,
'' to je presenečenje'' odgovori, dalje hodima z roko v roki ter se sproščeno pogovarjama. Končno prispema in tole jer prelepo, ko se zazreš v nebo vidiš prelepe barvne lučke ki se tu pa tam malo premikajo. V ozadju se zasliši nežna glasba '' si za ples'' me vpraša ter ponudi roko, z veseljem sprejemem in zaplešema. Ko se smejima nad tem da ga vedno pohodim mi na nos kane kapljica dežja. '' dežuje'' vzkliknem, dež se stopnuje in kmalu je že nastala prava nevihta, midva pa še vedno plešema , nakar se vstavi in me gleda počasi se mi približa in me poljubi. To je bil moj prvi poljub v dežju.

Zagrmi in jas se ustrašim in se zbudim, ugotovim da so to le bile sanje. Razočarana pogledam čez okno ter vidim Nejca , ki razočarano sam odhaja proti mestu.
06. januar 2013
carsko je
06. januar 2013
Fulska zgodbica
06. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. januar 2013
nina, sem napisala da to je zgodbica za comenius, tukaj ni nexta, ker je to sam kratka zgodbica
06. januar 2013
neeeeext
07. januar 2013
anaaaaaa, omg, sej bi ti rekla zdaj nekaj samo nebom ker vem da ti zanalašč delaš ! :*
07. januar 2013
;*** <3 <3
07. januar 2013
07. januar 2013
07. januar 2013
07. januar 2013
07. januar 2013
07. januar 2013
I am alone…i'm forever alone…I am looking to other side of river. I can see some lovebirds…oh i want this too. But, I'm forever alone. Whit this thought I slowly move to my home. I am walking down the street, when suddenly one pretty boy crash in me. He say sorry to me and ask if I forgive him. In this moment I can’t said anything. I have sad just that is OK and keep going on. Now I’m home. I say hello to my mum and go in my room. I lie down on my bed and start thinking about that boy. Oh, I think that I’m in love. I have to tell you that I was thinking that I will be forever alone. And now….these boy… oh I can’t tell you about my feelings…I don’t have just butterfly in my belly….I have whole zoo… Then I look on hour…it’s 9pm and I’m tired! How can this happen to me… Nothing…I just lay in my bed and I fall in sleep. My dreams were about that boy…we meet in the central park and….oh, and then I wake up…I want to fall in sleep again, but I can’t. I take some bread to feed the ducks…(just mistake for my mother).. So I’m going to the central park. Again. I’m walking alone and then again the same boy crash in me. Again he sorry to me and then on my surprise he asked me if I want to go on ice-cream. I just hear myself :’’Yes, sure’’ .Now I’m not walking alone. I’m so happy. I can’t tell you about my feelings again. When we are eating ice-cream he tell me that he’s name is Jake. ’’What a beautyfull name’’ I’ve heard myself. Then I tell him about myself. Oh, by the way, my name is Nelly and I’m visiting 1 class of gymnasium. Suddenly it’s started raining. And on my surprise he kissed me. I kiss him back. And then he asked me if I want to be his girlfriend. I was so happy. I can’t tell you how. Then we go in central park and we trow wet bread to ducks. That was my first kiss. My kiss in the rain.
07. januar 2013
in to je njena zgodbica !!! meni osebno je njena bolj carska !!! ej anči, kaj če bi mi2 umisle skupni pisanje ??
07. januar 2013
jaaaa....začnima ;***
07. januar 2013
hehehehe takoj zdaj
07. januar 2013
jaaaa......(dobite link)
07. januar 2013
juuup
07. januar 2013
Se ze veselim
07. januar 2013
hahaha...jas tudi
07. januar 2013
1.poljub na obraz -prijateljstvo

2.poljub na čelo - hrepenenje
3.poljub na usta - ljubezen
4.poljub na vrat - strast
5.poljub na roko - spoštovanje
6.poljub na nos - sovraštvo

7.poljub na ramo - poželenje

8.poljub na oči - ti boš moja

9.otipavanje - sanjaj o meni

10.ne morem ostati - ljubezenska izjava
11.kazati jezik - poljubi me
12.skriti jezik - nočem poljuba
13.božati po laseh - ne morem brez tebe

14.kazalec v ustih - objemi me
15.palec v ustih - poljubi me
16.gristi ustnice - ljubosumje
17.gledati v oči - ljubi me,ker te tudi jaz ljubim
18.igrati se s prsti - sanjam o tebi

19.ščipanje - nekaj ti želi povedati
20.zvijanje roke nazaj - izkazuje ti ljubezen
21.smrkati - jutri ob istem času

22.drgnati čelo - da ljubim te
23.stati na petah - ljubi samo tebe

24.francoski poljub - dolga,dolga ljubezen
25.dahen poljub na usta pokašljevanje - kolegialnost
26.pokašljevanje - ljubim te
27.nekoliko daljši poljub na usta - začetek
28.smejati se - hoče samo tebe

29.prijeti okoli vratu - samo tebe si želim
30.če fant gleda dekle več kot 3 minute v oči - ljubosumje
31.če dekle fanta gleda,ga ima pravico takoj - poljubiti

32.če dekle ugasne vžigalico,želi da jo fant - takoj poljubiti

33.pred poljubom fant ne sme - kaditi
34.če se poljubljata naj dekle sedi fantu na - kolenih
35.če fant nasloni dekle na zid jo hoče - neskončno dolgo poljubljati
36.če se poljubljata leže - leži dekle pod fantom
37.poljub ki traja 3,44 minut pomeni - čutnost
38.stik roke pomeni - hotel bi biti samo tvoj

39.veš kot 60 poljubov na sestanku - ni dovoljeno

40.zloraba ljubezni je - KAZNIVA
41.nasilen fant - izogibaj se ga
42.če te fant pospremi - ljubi te
43.če te fant v kinu poljubi - izkazuje ti ljubezen
44.če te fant v kinu drži za roko - je samo tvoj

45.pred poljubom naj se oba - gledata v oči
46.če dekle zapre oči med poljubom - to je prava ljubezen
47.če jo fant med poljubom močno objema - pravilno ljubi
48.ne sprašuj dekle,če jo lahko poljubiš - poljubi jo
49.če se ti odmakne - jo močneje objemi
50.ko se spoznavata, ji prvi povej - ali misliš resno
51.varanje je - kaznivo
52.božanje - če dekle dovoli
53.slačenje - če dekle reče

54.fant lahko poljubi 13-letno dekle
55.fant ljubi lahko 13-letno dekle
56.fant je lahko starejši 4 leta

57.poljub z jezikom ni dovoljen v družbi
58.če se dogovorita, pa dekle ne pride - ga noče videti
59.če se ne dogovorita in dekle pride - ga želi videti
60.če dekle med francoskim poljubom zastoče - uživa z njim

SEDAJ SI NEKAJ ZAŽELI!!!!

Če boš to:
-poslal-a 5 ljudem se ti bo želja uresničila v roku 1 leta

-poslal-a 10 ljudem se ti bo želja uresničila v roku 1 meseca
-poslal-a 15 ljudem se ti bo želja uresničila v roku 1 tedna
POHITI NA VOLJO IMAŠ LE 1 URO ODKAR SI PREBRAL-A TO PISMO!!!ČE BOŠ VERIGO SLUČAJNO PREKINIL-A IN NE BOŠ POSLALA TEGA NITI 5 LJUDEM TE BO ČAKALO 1000 nesrečnih dni
07. januar 2013
ana, če boš pa ti pisala !? z mano
07. januar 2013
hahahha..vem ja
07. januar 2013

awwww ! <3 :*
07. januar 2013
;****
07. januar 2013
ančii, sorry nism nič , danes napisala, kr sm se fiz. učila pa slo ( v petek sm na vrsti -.- )
07. januar 2013
okej, jas sem se odločla da še eno zgodbico napišem, ker mi tista ni bila všeč, no sedaj vam jo bom prilepila, napišite prosim kaj mislite in kera vam je boljša !? res bi cenila to

KISS IN THE RAIN
Poletje je in zunaj dežuje, jaz pa tukaj v sobi samevam ter berem knjigo, ki sploh ni zanimiva. Spominjam se lanskega poletja , ki mi prinese nasmeh na obraz.''Hodim , ter blodim sama po temnih ulicah po meni padajo hladne kapljice ki mi močijo lase ter obleke. Nasproti ceste opazim neznanca, ko se mu približam vidim , da je ta neznanec moj dober dolgoletni prijatelj, pozdravim ga z objemom. Nekaj časa stojima na mestu ter se pogovarjama , nato pa se odločima da se malo sprehodima po mestu. Mokra sva do kosti, a naju to ne zmoti, da se ne bi zabavala. Počasi pridema do glavnega trga v mestu se ustaviva , on pogleda v nebo, tudi sama pogledam v nebo ter vidim oblake si ležiju na nebu ter prekrivajo sonce. Pogledam ga spet v njegove oči ki so neka mešanica zeleno-modre. Nekaj časa se neprimično gledava nato pa me preseneti z poljubom. To je bil najlepši poljub v dežju. Pogledal me je ter se mi nasmehnil. Z roko v roki me je pospremil domov.'' se spominjam. Zmajem z glavo ter nadaljujem z branjem. Preberem nekaj povedi, ampak nisem zbrana, misli mi kar plavajo nazaj, v vsako sekundo podrobnosti, sprašujem se le kaj se je zgodilo z nama. '' sedima v mirnem koti kavarne , ter se pogovarjama 'kaj si že rakla da si želiš za rojstni dan' me vpraša , jaz pa mu odgovorim z vedno istim odgovorom ' vse kar si želim imam' zavije z očmi , jaz pa se mu le rahlo nasmejem, saj vem kako ga to živcira, saj mi na vsak način nekaj želi podariti 'to ne bo zadostovalo'' mi reče, ter se zamisli. S tem stavkom je tema o darilu končana. Kmalu se odpraviva, tako kot vedno me posprami domov. Zvečer ko spremljam novice na televiziji, zasledim da bo za moj rojstni dan deževalo. Odkar sem doživela tisti poljub, sem bila vedno vesela ko je deževalo, saj sem se spominjala najinega prvega poljuba v dežju. Danes je moj rojstni dan. Zjutraj si privoščim ter spim do 11, ko dobim sporočilo na telefon, sporočilo je od njega ' pridem po tebe čež pol ure ' hitro se odpravim preoblečt ter zrihtat. In res čez pol ure pride do mene. Skupaj se odpraviva v taksi, ter se odpeljema do kina. Po koncu filma sma odšla peš po mestu , ter do glavnega trga v mestu, on spet pogleda v nebo, jaz ponovim za njim. Spet ga pogledam in takrat me poljubi. To je bil moj drugi poljub v dežju, nasmehne se mi ter reče ' še nekaj imam'' mi reče, ter vzame in žepa verižico z srčkom, odprl je srčka ter mi pokazal notranjost, bila je slika mene ter njega. Nadel mi je verižico, nato pa sma se odpravila prosti mojemu domu'' solza mi spolzi po licu, z roko samodejno sežem do verižice , ki je še vedno za mojim vratom. Preženem vse zle misli. Obupam od branja zato se odpravim do okenske police ki ima razgled na dovoz hiše. Sedaj se spominjam tega dogodka , ne obžalujem ga, žal mi je da so se najine poti ločile samo zaradi razdalje. Sprašujem se kako si, ali kdaj pomisliš name , ali si nadaljeval svoje življenje in mene popolnoma izbrisal iz svoje zgodovine. 'ne bom se sama sebi smilila' si rečem, odpravim se k vhodnim vratom, se obujem ter odidem po isti poti kot pred dvema letoma z upanjem da boš tam ti. Počasi premikam nogo pred nogo, z vsako sekundo odlašujem ta trenutek, vedno izberem daljšo pot, a ko mi na koncu nič ne preostane, zavijem na tisto ulico, pogledam na tisto stran kje si stal ti in zagledam fanta z črno kapuco na sebi, ki stoji na dežju in nekoga pričakuje. Z upanjem letim do tebe, zakličem tvoje ime a ko se obrneš vidim, da to nisi ti, da je nekdo drug, opravičim se mu ter odidem dalje. Izgubila sem vso upanje , ki sem ga imela do zdaj. Odšla sem do kavarnice do tistega mirnega kotička , kjer sma vedno sedela, tam sta sedaj bila nov maladi par, mogoče pa je čas da te pozabim, mi je šignila misel skozi možgane, usedla sem se v vidno polje mladega para ki se gledata zaljubljeno. Sma tudi midva tako zgledala? Se sprašujem, mislim da ne bom nikoli tega izvedela. Priviščim jima srečo. Z temi mislimi se odpravim z kavarnice proti glavnemu trgu. Ko prispem, tam ni nikogar, le jaz ki z mislimi tavam po spominu ter upam da se boš le pojavil. Postavim se točno na tisti kraj, kjer sma se prvič poljubila. V mislih se mi spet odvrti spomin kako si pogledal proti nebu, sedaj jaz pogledam proti nebu, vidim prav enake oblake ki prekrivajo sonce. V mislih te pogledam, še zadnjič upam da boš tukaj in pogledam tak kjer stal si, ampak tebe ni. Glavo povesim, solza mi splozi po licu in končno dojamem da je čas da te prebolim. Počakam še sekundo da se res prepričam da te ni tukaj. Počasi se obrnem ter z teškimi ter majhnimi koraki se odpravim proti domu. Ko me naenkrat nekaj prime za ramo, ko se obrnem vidim tebe. Ko te vidim so solze le še sled na mojem obrazu in pojavi se velik nasmešek. Spet me nepričakovano poljubiš ter z roko primeš obesek ter rečeš 'I never should let you go'
08. januar 2013
ta mi je bolj všeč
08. januar 2013
men tud, tista prejsna mi je kr neke
08. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg