Zdravo!
Na tem forumu bi pisala o punci, ki išče samo sebe. Predvsem si želim, da bi vam bila zgodba zanimiva in da bi vas pritegnila
Ne bom se šla teh for z nexti, samo prosim napišite v komentar, da ste se odločili za branje, da vem kdaj naj začnem pisat.
xlucijax

Like it?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. februar 2015
K
07. februar 2015
Next
07. februar 2015
Moje ime je Nina. Sem 14 let stara punca iz okolice Ljubljane. Imam dolge rjave lase, lepo postavo, lajke na facebooku in ostalih omrežjih, ogromno prijateljev in zelo priljubljenega fanta, katerega mi vsa dekleta zavidajo. Lahko bi rekle, da živim popolno življenje najstnice. Ampak ni res. Fant je kreten s katerim se ves čas samo kregam in od mene hoče samo žvaljenje, tri četrtine prijateljev pa je fake in se z mano družijo samo zaradi priljubljenosti. Beda torej. Vsi mislijo, da imam popolno življenje, a se za vsem sranjem, ki sem ga že naštela skriva že vsakodnevna obupanost zaradi ločevanja mojih staršev. Vse skupaj preživljam iz dneva v dan in to me ubija. Zares si kdaj zaželim le to, da bi šla daleč stran, v tujino in tam začela živeti popolnoma novo življenje.
In tako se je vse začelo........
Ko sta se moja starša dokončno ločila, sem se z mamo preselila v Piran. Moja mami je zemraj oboževala morje in vse, kar je bilo povezanega z njim, takoda ji je selitev zelo dobro dela. Jaz pa sem bila druga zgodba. Čeprav sem preživljala bedo, sem imela rada Ljubljano, vse te trgovine in parke sredi betona. Rada sem šla na sprehode po Kongresnem trgu in opazovala vsa drevesa. Oboževala sem mestni muzej in sem pogosto zavila vanj. Zdaj pa sem v popolnoma novem okolju. Piran. Nastanili sva se v neki stari stavbi, v majhnem stanovanju z dvema spalnicama, majhno kopalnico in pa kuhinjo v kateri je bil tudi televizor. Moja soba je imela že porumenele tapete zbedastim rožastim vzorcem, ob katerem mi je šlo na bruhanje in neko staro posteljo z še starejšo žimnivi, a imela sem vsaj majhen balkonček z pogledom na morje. Super, zdaj bom mogla iz spalnice gledat vse tiste nagce v kopalkah, ki se sončijo. Nič na novem bivališču mi ni bilo všeč, zato sem se odločila oditi na sprehod.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No tole naj bi bil nekakšen osnutek zgodbe, upam, da vam je ušeč in zares bi bila hvaležna če bi malo pokomentirali Vesela bi bila tudi, če bi malo posherali link foruma, da bi mogoče še kdo bral V kratkem, najkasneje med počitnicami bom napisala nov del
Lep dan!
xlucijax
08. februar 2015
u52095
u52095
Brala bom naprej..... Next
08. februar 2015
u175415
u175415
zelo dobro je napisano
08. februar 2015
u175415
u175415
berem dalje
08. februar 2015
Nikoli ne bi rekla, da mi bo en sprehod tako razčistil misli. Spoznala sem, da moram sprejeti novo bivališče in način življenja že zaradi mame, ki ji že tako ni bilo lahko zaradi ločitve in pa tudi zaradi sebe, saj je bilo moje Ljubljansko življenje tako polno lažnih prijateljev, za katere sem vedela, da se mi ne bodo več oglašali, ker bodo z mestnim avtobusom odšli naprej v svojih življenjih in jaz bom le še del preteklosti. Odločila sem se tudi prekiniti z fantom, ker sva že preveč zabredla v prevare, tako fizične kot psihične in iz moje ter njegove strani. Morje je v meni prebudilo popolnoma novo željo o preobrazbi, hotela sem postati boljši človek, spoznati nove ljudi, spremeniti načine sporazumevanja, hotela sem nekaj novega. Takoj, ko sem se vrnila v stanovanje sem poklicala fanta, prekinila z njim, kar je seveda sprejel zelo slabo, slišala sem tudi nkeja žaljivk, a mi je bilo zares vseeno. Za popolen konec sem še izbrisala njegovo številko iz imenika in del mene je bil že boljše volje. Nadaljevala sem z brisanjem družabnih omrežij, ask, facebook, snap, ask, instagram, skratka vse, kar je bilo povezano z internetom. Nato sem ugasnila telefon, se odpravila v trgovino z barvami in začela z miselno prenovo sobe. Na koncu sem se odločila za svetlo modro barvo sten in kupila sem tudi trakove, da bodo robovi sten ostali beli, kupila sem še novo lučko v starinskem videzu, kar sem oboževala, novo posteljnino, ki se je ujemala z barvami sten, ter okvirje za slike ter še belo barvo, da pobarvam okvir postelje. Mama je prišla z avtom iskat vse kupljeno, jaz pa sem zavila še v papirnico, kjer sem kupila alkoholne flomastre in trši papir. Imela sem vse za začetek prenove sobe, ki jo je definitivno potrebovala. Vse je po enem sprehodu dobilo nov smisel, ugotovila sem, da mi nova bivalna okolica ustreza in da sem zadovoljna. To je bil začetek nove poti.
---------------------------------------------------------------------------->
Tako! Tole je nadaljevanje, srčno upam, da vam je ušeč in da vas je prepričal. Veliko mi pomeni, da berete moj forum, ki se sicer šele razvija, ampak upam, da mi bo uspelo iz začetka ustvariti super zgodbo
In prosim, delite link in poskusite pridobiti nove bralce

xlucijax
18. februar 2015
u184976
u184976
lahko daljeee
18. februar 2015
u189502
u189502
Brez veze
18. februar 2015
u175415
u175415
dalje
18. februar 2015
Takoj, ko sem prišla domov sem se preoblekla v stare kavbojke in raztegnjeno strao majico, ter se lotila pleskanja. Prelepila sem robove, prepleskala sem stene in končala ob 10 zvečer. Z delom sem bila zelo zadovoljna, a sem bila izmučena. Tako sem se za eno noč preselila v sobo k mamici in zadovoljna zaspala. Stene so se zelo lepo posušile, zato sem zjutraj lahko nadaljevala s prenovo sobe. Lotila sem se barvanja okvirja postelje in tudi ta mi je zelo lepo uspel, na koncu sem še preoblekla posteljnino, postavila lučko in nekaj malih okraskov ter do konca pospravila oblačila v omare. Na koncu je soba izgledala fantastično. Ker pa sem celo noč garala, sem se odločila zvečer oditi na sladoled in na kratek sprehod ob obali. Oblekla sem se in se odpravila do sladoledarja, za katerega mi je mama rekla, da je najbolši v mestu in da so ga radi obiskovali že, ko je bila mlada in je bila tukaj na počitnicah pri svoji babici, ki je umrla pred desetimi leti. Kupila sem si sladoled- vanilija in jagoda, kot je bil standart pri meni, nato pa sem zavila proti obali in sem medtem, ko sem hodila in jedla sladoled še opazovala galebe in umirjeno valovanje morja. Bil je prelep večer. A nisem bila edina, ki se je odločila oditi na sprostitev po obali, tam je ob ograji stal simpatičen, umirjen fant z kostanjevimi lasmi in moderno pričesko ter lepimi, modrimi očmi, a ne presvetlimi. Ker v vikendu, ki sem ga že preživela v Piranu nisem še spoznala nikogar, sem se ga odločila ogovoriti. Najprej sem bila malo prestrašena, da se mu bo zdelo čudno, da ga pozdravljam, če pa se niti na poznava, a izkazalo se je, da je zelo prijazen in tako sva se zapletla v prijeten pogovor. Ime mu je bilo Luka in je bil star 15 let, rad se je vozil s kolesom in sovražil je lažnivce ter sebičneže. Tudi jaz sem se mu predstavila in povedala, da sva se z mamo preselili sem pred dvema dnevoma. Zatem pa sva se pogovarjala o različnih vsakodnevnih rečeh in zares sva se ujela. Ko je bilo že pretemno, da bi še hodial po plaži sem se odločila, da bom šla domov in takoj, ko sem se poslovila me je povabil, da se grem jutri z njim in njegovimi priajtelji kopat in nad idejo sem bila navdušena, saj sem zare potrebovala prijatelje. Nisem ga videla v luči ljubezni, samo vvesela sem bila, da se zbrala pogum in ga ogovorila, saj sem vedela, da mogoče le imam nekoga, ki mi bo pomagal se prilagoditi na novo okolje, polno nepoznanim ljudi in novih dogodivščin.
------------------------------------------------------------------------->
Tkole tole je next, upam, da vam je všeč!
Če se spomnite, malo posherajte link za nove bralce.
Lep dan
xlucijax
20. februar 2015
u175415
u175415
tole je res odlično nextt
20. februar 2015
next
20. februar 2015
Next hitro
20. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani