Ok, to bo ubistvu neko nadaljevanje Vampirske akademije, ampak ne bo melo neke vlke povezave s prejšnimi deli!

Boš bral/a???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. marec 2012
Dej mal napiš da vidm
29. marec 2012
Bom mal začela. ( glavnih junakov na začetku še ni )

AVVV!
Sory! Hei zbut se!
Kaj smo končno tuki??
Jp, čas, da spet postaneš moja varuhinja!
Jeh, končno, sploh veš kolk časa že nisva ble na Akademiji?
Emm, eno leto Rose! To ni ravno velko!
Uf, zdi se kot cela večnost. Hej Lis, kje je Cristian?
Vem koga iščeš, Dimitria, ne Cristiana! Pridi, že zdavnaj sta odšla iz letala!
Vsa zaspana in nič kaj v slogu Rose Hathaway sem odšla za svojo najboljšo prijateljico! Včasih sva se šolali na tej akademiji, takrat mi ni bila preveč všeč, enkrat sva celo pobegnili, ampak sedaj ko je Lisa kraljica in študentka jas pa njena osebna varuhinja sem začela Akademijo pogrešati!
No na akademiji so imeli težave z varovanjem, zato se je Lisa odločila, da pošlje nekaj varuhov in si sama ogleda kaj se dogaja, ker pa je hkrati kraljica in študentka, je za nekaj časa dala študij na stran, tako sem se skupaj z njo, Cristianom, Dimitrijem in nekaj drugimi varuhi znašla na Akademiji.

________________________________________________________________________________

No, upam, da bo kdo brav!
29. marec 2012
kar nextaj!!!!(obožujem vampirsko akademijo)
29. marec 2012
Slikce:29. marec 2012


29. marec 2012


29. marec 2012


29. marec 2012
Rose
Lisa
Christian
Dimitri
29. marec 2012
Sory zmankal časa za nextat, bom kmal nadaljevala, če bo še kej bralcev
29. marec 2012
OK
komi čakam
29. marec 2012
Iztopili sva iz letala, ob pogledu na Dimitria sem takoj vedela, da premišljujeva o istih stvareh. Preplavili so me spomini na moje urjenje, zabave, zatreskanost v mentorja, skrivanje najne zveze... na vse to sem sedaj gledala, kot na lepe spomine in iskušnje. Nasmehnila sem se Dimitriju in odšla za Liso.
Prišli smo do ravnateljice Kirove, ženske,ki mi je toliko krat grenila življenje in hkrati ženske, ki je kriva za mojo naj večjo srečo, ljubezen.
Po vljudnem pozdravu se je pogovor med nami sprostil, Kirova nam je ponudila čaj in piškote, mi pa smo se udobno namestili v sedeže njene pisarne.

________________________________________________________________________________

evo to je en kratki delček, ki ga je govorila Rose, zdej bom pa na začetku vsakega naslednjega napisala kdo gvori!
P.S. Pa blo bi lepo, če bi še kdo brav pa komentiru
30. marec 2012
* Lisa *

Ne morem verjeti, da je Akademijo doletela takšna groza, očitno je da se strigoji vse več povezujejo v skupine in nas napadajo, pomagajo pa jim tudi ljudje, če bo šlo tako naprej bomo kmalu ostali brez varuhov in naša vrsta bo izgubljena.
Kirova mi je odgovorila: Natančno vem kaj mislite,vaše veličanstvo, varuhov je malo, monroji pa se še vedno niso pripravljeni boriti z magijo, nekatiri so strogo odločeni, da tega ne bodo počeli, pa čeprav ne bodo varni.
Ob nagovuru "vaše veličanstvo" mi je postalo toplo v licih, a že hip zatem sem se spet zbrala, nikakor se nisem morala privaditi, da so me vsi klicali tako.
Odgovorila sem: Na dvoru so nekateri monroji ustanovili posebno urjenje za obrambo z magijo, pomagajo jim celo varuhi, ampak urjenja se odeležuje zelo malo monrojev. na začetkuje bilo veliko monrojev, ki so si želeli, da bi se lahko obvarovali sami, ko pa so videli kako teško je, so raje odnehaki, želim si, da bi vsaj zdaj, ko je Akademijo pretresel tako množičen napad, sprevideli, kako pomembno je da se znajio boriti.

Vem vaše visočanstvo, tudi mi smo uvedli nov izbirni predmet, da bi monroje naučili bojevanja, a se ga le redki odločijo obiskovati. Ne morem verjeti, da se je tako velika skupina strigojev zbrala in nas napadla ravno na praznik Sv, Vladimirja, ko tukaj niso bili le gojenci Akademije, temveč tudi njihovi starši in sorodniki, ki so se po starem običaju zbrali tu in praznovali. Strigoje smo kmalu po napadu isledili in varuhi so jih pobili, a naših žrtev je bilo veliko več kot njihovih, grozno, nekatere plemiške družine so skoraj istrebili, saj so prišla na praznovanje cela sorotstva monrojev.
Ob tej misli me je stisnilo pri srcu saj sem se spomnila, kako je če si čisto sam.
30. marec 2012
u84409
u84409
nextek
30. marec 2012
next čim prej
30. marec 2012
Uf, hvala, že dve bravki, kak lepo!
Ju3 pišem dalje!
30. marec 2012
* Rose *
Ob pripovedovanju ravnateljice so se v mojih očeh začele nabirati solze, nisem želela jokati, Liso sem stisnila za roko in ji tako povedala, da morem na zrak, prikimala mi je in se zapletla v dolg pogovor z ravnateljic. iztopila sem iz stavbe in se začela potikati po posestvu akademije, nisem vedela kam grem.
Na enkrat sem za sabo zaslišala korake, obrnila sem se in zagledala Dimitrija. Brez besed me je objel, na to pa me prijel za roko in skupaj sva se sprehodila.
" Kam greva? " Sem vprašala. " Nekam, kjer sva se imela lep." je odgovoril in kmalu sem zagledala kočo, kamor me je Dimitri odpeljal po prvem velikem spopadu strigojev na akademijo. Pogledala sem ga, nasmehnil se mi je, prijel še za drugo roko in me nežno poljubil. Svoje čelo je naslonil na moje in me vprašal: "Se spomniš..." " Kako se ne bi."
" Spomnim se vsega, Viktorjeve ogrlice, najnih urjen, trenutkov koči..." "Si želiš še nekaj novih spominov?" Me je vprašal in se spet nasmehnil. "ja!" Milila sem, da misli kočo, a sem se motila. " Odlično, torej se spomniš, ko sem ti enkrat rekel, da bi morala videti stavbe v Rusiji?" " Ja in videla sem jih, ko sem te iska..." Na njegovem obrazu se je zarisala bolečina, spomina na te dogodke ni maral. " no " je rekel, "Lisa nama dovoli, da čas, ko bo ona na Akademiji midva preživiva v Rusiji, rad bi te odpeljal tja in tvoje slabe spomine zamenjal z novimi, lepimi. Rad bi da se spet srečaš z mojo družino in rad bi, da bi se SKUPAJ imela lepo!" Zajela sem sapo, tega nisem pričakovala, a sem si žela it z njim, zato sem rekla: " Hočem s tabo." Še enkrat se je nasmehnil. " Torej, kdaj odrineva tovariš?" " Takoj, o se posloviš od Lise in Christiana." Začudeno sem ga pogledala. "Tako kmalu?" On pa se mi je le smejal, bil je tako srečen.
________________________________________________________________________________
Prosim, prosim, prosim komentirite, pa na pište kak se vam zdi!
31. marec 2012
next!
tvoje pisanje mi je zelo všeč imaš podoben slog kot pisateljica
31. marec 2012
o, hvala. Poskušam met čim bol tak stil, ampak, ne morm iz svoje kože!
01. april 2012
* Lisa *
Že od daleč sem ju zagledala, kako se držita za roke in se smejita. Tega si prej nista mogla nikoli privoščiti, ko je Rose še obiskovala akademijo. Iz obrazov sem jima prebrala da je Dimitri Rose povedal za potovanje. Skupaj smo odšli do sob za goste, dobili smo naj boljše, čeprav sem posebej poudarila, da lahko spimo tudi v navadnih. prav zaprav je bilo pravo malo stanovanje, imeli smo kuhinjo, jedilnico in dve spalnici ter kopalnici. Na enkrat mi je neprijetno zakrulilo v želodcu, spomnila sem se, da že nekaj časa nisem jedla. Christian, ki je stal čisto zraven mene in me je držal za roko, se je zahihital in rekel:" Danes kuham jas, teka se je, iz meni ne znanega razloga, še posebej razveselila Rose. Med jedenjem Christianve mojstrovine smo se pogovarjali, o izletu Dimitrija in Rose v Rusijo, oba sta se ga že močno veselila. Po večer sta se Dimitri in Christian odločila, da kavalirsko pomijeta posodo, me dve z Rose pa sva klepetali. "Pogrešala te bo, ko boš odšla." "Tudi jas tebe, pa saj bova hitro nazaj in poslala in poslala ti bom razglednico." Se je še pošalila in odšli smo spat, vsak v svojo spalnico. V kopalnico sem odšla pred Christianom in si privoščila dolgo kopel, kmalu se mi je pridružil v kadi in rekel: "Lis, se spomniš najinga pogovora o Dragomirčkih?" Prikupno se mi je nasmehnil. "Mislim, da bi lahko najin sestanek nadaljevala." Je še dodal in kmalu sem se z mokrimi lasmi znašla v najni postelji, sestanek sva seveda nadaljevala.

________________________________________________________________________________

Upam, da ti je tut ta del ušeč, če poznaš še koga, ki ma rad VA, mu povej pa naj začne brat.
01. april 2012
P.S. Za vse, komentiranje obvezno!
01. april 2012
next!
ja bom povedala
02. april 2012
pa next že dons
02. april 2012
next
02. april 2012
* Rose *
Na srečo so bili kovčki že pripravljeni, saj niti raspakirala še nisem. Zaradi časovnega zamika sva odšla že zelo zgodaj. Poslovila sem se od Lise in Christiana. Lisa me je še objela, na to pa sta skupaj mahala za avtom v katerem sva se odpeljala. Takoj, ko sva se odpeljala iz posestva akademije sem pogledala Dimitrija, požvižgaval si je. Sklonila sem se bliže k njemu, nežno sem mu zašepetala na uho:" Dimitri, ljubim te." Utihnil je, na hitro me je pogledal, na pa pogled spet odmaknil na cesto in zavil. Nasmehnil se mi je tako iskreno kot takrat ko smo ga spremenili nazaj v varuha in je nekemu malemu monroju pokazal, da nima velikih podočnikov. Srce mi je poskočilo. "Rose, ne moreš vrjeti, koliko mi pomeni, da te imam, od kar te poznam sem boljši človek, si naj lepše kar se mi je zgodilo v življenju in tudi jaz te ljubim, ljubim te, da kar boli!" Zastal mi je dih, tako iskren ni bil še nikoli, tako ranljiv, povedal mi je vse kar čuti, snel je masko, ki jo nosi, ko je resni varuh Dimitri. Nasmehnila sem se mu nato pa rekla:" Ampak glede glasbe se pa ne bova nikoli strinjala!" Naglas se je zasmejal, pri tem pa vrgel nazaj lase, ki so mu zlezli na obraz. "No, naj ti bo, danes si moj DJ, radio je tvoj!" Takoj sem zamenjala program in potem sva se v tišini vozila do letališča, nisva potrebovala besed, bližina drug drugega nama je bila dovolj.
Na letališču sva dvignila karte, ki so bile rezervirane na najni imeni, ter se ukrcala na letalo. Let je minil mirno, bil je dolg ampak jaz sem ga skoraj celega prespala naslonjena na Dimitrijevo ramo.
Pristala sva v Moskvi, kolikor hitro sva mogla hitro sva poiskala najine kovčke in se s taxiem odpeljala do majhnega hotela, Dimitri je ves čas govoril v ruščini, cool. Imela sva majhno sobico v kateri je bila precej velika postelja, na nasprotni strani so bila vrata v kopalnico. Ker sem spala na letalu sedaj nisem bila preveč utrujena in ko sva se oba oprhala sem Dimitriju predlagala: "To je najina prva noč v Rusiji, kaj ko bi jo nekako zabeležila." Spet se je naglas zasmejal, zadnje čase se je veliko smejal, to mi je bilo všeč. Rekel je: "Roza, tvoj predlog mi je všeč." Pokazal je na posteljo. "Se ti zdi velika?"
"Prevelika! Želim si majnše, da bi se lahko stisnila bliže k tebi." Objel me je okoli pasu in mi počasi odvil brisačo v katero sem se zavila po prhi. Začela sem mu odpenjati gumbe na srajci, on pa me je nežno poljubil, roke so mu zdrsnile na moj pas in prižel me je še bliže k sebi. Uspelo mi je mu sleči srajco in odnesel me je na posteljo. Slekel si je še hlače in zavila sva se v odejo. Bila sva nežna in bilo je prijetno, najina prva noč v Rusiji.

Soba
________________________________________________________________________________
Hvala za nextke!
02. april 2012
next!!!!
03. april 2012
* Rose *
Zbudila sem se v hladno jutro, bila sem precej skuštrana a dobre volje saj sem se zbudila v Dimitrijevem objemu. Še vedno je spal, zato sem ga poljubila na lice, hitro je odprl oči in me pogledal, nato pa me privil bližje k sebi in zašepetal na moje uho: " Dobro jutro, Roza." Pogladil me je po laseh in me poljubil.
Ko sva se končno odločila vstati iz postelje, ter se uredila, sem pogledala na uro: "Dimitri, ravnokar sva zamudila zajtrk." Navihano se mi je nasmehnil: "Pa saj ne bova šala na hotelski zajterk, peljem te na krof!" Veselo sem ga pogledala: "Zdaj že vem, da vaši krofi nimajo luknje na sredini, čudno!" "Ne Rose, naši krofi so normalni, vaši so čudni!"
In tako sva se v šali prepirala, vse dokler nisva prišla do neke majnše restavracije, kjer so med drugimi ponujali tudi krofe, naročila sem dva. Dimitri pa je jedel neko zelo okusno stvar, katere imena ne znam ponoviti, tudi danes je govoril Rusko!
Po zajtrku sva se odločila, da se sprehodiva po Moskvi, Dimitri v vlogi mojega vodiča, jaz pa kot turistka. Razkazal mi je nekatere značilnosti in mi povedal nekaj o zgodovini Rusije. Zgodovine navadno nisem marala, vsaj v šoli ne, ampak poslušati iz njegovih ust je bilo čisto drugače, bilo mi je všeč. Na koncu sva še izbrala kartico za Liso in Christiana in jima jo poslala.
Dan se je že bližal poznemu popoldnevu in Dimitrijem se je odločil, da se bova odpravila
k njegovi družini. Poiskala sva telefonsko govorilnico in poklical je domov. Po nekaj sekundah je oseba na drugi strani dvignila slušalko. Govoril je Rusko a iz zvena njegovega glasu sem točno vedela kaj se pogovarjata, govoril je zelo nežno, oseba na drugi strani pa najprej skoraj jezno, potem vznemirjeno na koncu pa je že jokala v slušalko. Po nekaj dolgih minutah me je Dimitri poklical k slušalki, prislonila sem si jo na uho in zaslišala pozdrav:" Živjo Rose, saj si to ti ne?" Bila je njegova mama, nežna in ljubeča ženska, jokala je. "Ja, jaz sem" Sem ji odgovorila. "Rose, je to res Dimitri, je to res moj sin, a ni mrtev?" Z besedo mrtev je mislila strigoj...
03. april 2012
... Namreč imeli so navado, da so tiste, ki so se spremenili v strigoje označili za mrtve.
Odgovorila sem:"Ne, ni, mislim bil je, ampak zdaj ni več. S mojo prijateljico sva našli način, kako ga spremeniti nazaj..." "O Rose, hvala, hvala, hvala, ne moreš vrjeti kako vesela sem, počakaj, da povem še ostalim... Vidva pa le hitro pridita!" "Bova!" Sem obljubila in odložila slušalko. Pogledala sem Dimitrija, na njegovem obrazu je bilo toliko čustev, veselje, ljubezen, vznemirjenost, žalost... Prijela sem ga za roko in prebudil se je iz svoje zamaknjenosti. "Najprej je bila jezna, ni mi vrjela, mislila je, da sem še vedo strigoj!" Govoril je o svoji mami. "Potem pa sem ji povedal, kako sta me spremenili in, da sem spet dampir, na kancu je le vrjela, a še vedno je želela slišati tebe, da si ji potrdila. Sploh si ne predstavljam, kako bo po vsem tem času videti družino, po vsem kar se mi je zgodilo!" Tudi jaz si nisem mogla predstavljati vseh čustev, ki preplavijo človeka ob takšnem dogodku, ampak vedela sem, da so dobra, zato sem si želela, da bi Dimitri čim prej prišel domov. Vzpodbudno sem ga pogledala in rekla: "No tovariš, kje je najino prevozno sredstvo?"
________________________________________________________________________________
Še en delček
03. april 2012
next
04. april 2012
Next!
04. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani