Hej, spet jaz Nina. Jaz in moja prijateljica Erika (Liam Love You!) sva se odločili, da piševa v ''duetu''. Najina zgodba bo ljubezenska. Vsaka bo pisala zase.
______________________________________________________________
Moje ime je Jenny, pišem se Kiss. Stara sem 14 let in imam navadno najstniško življenje. Imam brata Ian-a, ki je star 16 let. Imam očeta Stephan-a(39) in mamo Jasmin(34). Seveda pa imam, kot vsak najstnik tudi problem. Ne vem, kako je biti zaljubljen, saj nisem bila še nikoli. V petem razredu so moje sošolke kar padale in vzdihovale, ko je šel mimo kakšen vroč fant. A jaz sem ostala normalna. Ker me pa na šoli nihče nima za prijateljico, le ena Špela, pa še ona je tako sitna, da ... No, res je, na šoli ostajam v ozadju. No, dovolj je z opisovanju, gremo v moje življenje.

Drin drin, me vsako jutro prebuja budilka. Vstanem, jo ugasnem in se spravim v kopalnico. Tam se počešem na easy in naredim en easy čop. Nase vržem prve obleke v omari. In že sem spravljena. Joj,
ta Ian, spet je nazaj zaspal. Ko ga prebudim, se je spet razjezil name, a ko je zvedel, da mi more biti hvaležen, da spet ne bo dobil opomina (Ja, strogo učiteljico imajo, karkoli naredijo po njenih OSEBNIH pravil narobe dobijo opomin, in vsi majo več kot 100 opomin). Končno se je spravil. Hitro sva šla v jedilnico, si namazala kruh pa nutello in naredila kakavPo končanem zajtrku, sva si šla umiti zobe. Ura je bila 7:30, čas za šolo. Peš sva šla skupaj do krožnega, tam pa sva zavila vsak v svojo smer. Pred osnovno šolo, so me že izzivali. Na srečo je mrs. Luckbind prijazna in jih je okregala, saj je edina, ki me mara, poleg sitne Špele. Ko sem se odpravila domov, brata še ni bilo, čudno, saj je bil vedno pred mano doma. Kosilo je bilo že na mizi. Mamine najslajše palačinke z nutello. Njami. Ko sem se najedla sem šla v sobo na facebook. Seveda imam samo 6 prijateljev. Jasmin Kiss (mama) , Ian Kiss , Špela Flury , Martha Luckbind , Anthony McClerry (Ianov prijatelj, ki je zaljubljen vame) in Dzevat Lhikuja (neki Albanec). Blink. ''Uh novo sporočilo imam'' sem s rekla, seveda sem večina časa tiho.
Dzevat Lhikuja
Dzevat: Hej
Jaz: Hello
Dzevat: Znam slovenijan malo
Jaz: Super
Dzevat: Ja, kje live?
Jaz: Prvo povej ti ..
Dzevat: Kaj prvo?
Jaz: first povej ti ...
Dzevat: Paris, samo se bomo preselili, pa I don't now kam, ti?
Jaz: Tudi, moram iti
Dzevat: Čavo
Jaz:Čao

OMG, sem si mislila.
You're insecure
Don't know what for
You're turning heads when you walk through the door ...
Znan zvok se mi vrti po glavi, oh saj res moj telefon.
_____________________________________________________________
Nexta Erika, samo da mi prej odpiše, ker ji morem še nekaj povedat
Jaz:Samo zgledam malo bolj grda, ker za zdaj še nisem za lepoto , prav? potem bom to sliko opoštevala takšno..
Ian:
mama in oče
Telefon


04. avgust 2012
u90775
u90775
next
05. avgust 2012
Jaz pa živim v LA drugače, pa 3 nexti pa dama next oziroma ona da, pa pošlji naprej !
06. avgust 2012
Še dva nexta !
06. avgust 2012
u74423
u74423
next!
06. avgust 2012
u95620
u95620
neext
06. avgust 2012
OK, Erika bo vsak čas nextala, čakamo da pride na komp
06. avgust 2012
Hej, na tej strani Erika.. Next že pišem.. Žal bojo moji rahlo krajši
-------------------------------------------------------------------------------------
Hej! Jaz sem Marija. Pišem se Hanry. Stara sem 16 let. Po narodnosti sem Slovenka, ampak ko sem bila stara mesec dni smo se preselili sem, v London. Imam brata Linasa, ki je star 14 let. Imam tudi očeta Sebastijana(34 let) in mamo Veroniko(32 let). Na moji šoli sem srednje priljubljena. Imam dve BFF,Vaneso in Sašo in še nekaj dobrih prijateljic. Imam tudi fanta Henriya. Star je 17 let. Zelo rada vsem sošolkam *izročam* ljubezenske nasvete. Zelo dobra sem o tem. No sedaj pa dovolj o meni. Začnimo z mojim življenjem.

Vsako jutro me zbudi glasen krik "Marija vstani!" in vsako jutro od iste osebe. Očeta. Počasi vstanem. Nikoli se mi ni dalo oditi v šolo. Vsak dan bi najraje celotnega prespala. Ko se streznim od spanja odidem v kuhinjo. Tam me vsako jutro na mizi čaka zajtrk: Mleko in kosmiči.In vsako jutri jih v petih minutah pojem. Po mojem končanem zajtrku se zbudi Linas. Medtem ko on zadovoljno je svoj zajtrk se jaz že popolno in lepo uredim za v šolo. Kot vsako jutro je moj cilj urejanja narediti utis na mojega fanta Henriya. Ko Linas končno poje svoj zajtrk se jaz že odpravim proti avtobusni postaji. Tam kot vsako jutro zagledam Henriya. In on se kot vsakič nasmehne. Počasi se odpravi k meni. (J: Jst,Marija, H: Henriy)
H: Ojla lepotica. Danes si zelo lepa.
J: Hej lepotec. Vsako jutro to rečeš.
H: In nikoli ne lažem.
Poljubi me. Nasmehne se. Vsi okoli naju se rahlo in tiho zasmejejo.
J: Nama se smejejo.. Res ni v navadi, da me poljubiš v središču pozornosti
H: Kako se naj zadržim ko te tako močno ljubim?
Zasmejem se. Pripelje avtobus. Vsekakor z Henriyem sediva skupaj. Ves čas se smejeva. Prehitro mine pot. Posloviva se.
PO pouku
Končno mine pouk. Odpravim se k avtobusu. Čakam ga. Tokrat sama. Nikogar še ni bilo na postaji. Čudno. Čez nekaj trenutkov čakanja pride Vanesa. (J:jst, V: Vanesa)
V: Hej! Kako?
J: Oj. Super. Pa ti? Kje so vsi?
V: Vredu.. Nimam pojma..
Pripelje avtobus. Z Vaneso vstopiva. Sami. Cel avtobus je bil drugače prazen. Tudi šofer je bil začuden kje so vsi. Vseeno naju je odpeljal. Končno prispe na mojo postajo. Odidem z avtobusa. Še zmeraj nisem razumela. Ko hočem odpreti vrata hiše ugotovim, da so zaklenjena. Na srečo imam rezervni ključ. Odklenem. Nikogar ni bilo. Na ogledalih pa je visel srednje velik listek:
Draga Marija!
Mame in očeta še ni bilo domov. Nek sestanek. Zato sem tudi jaz odšel na igrišče.. Trening pač. Znajdi se!
Čaw
Tvoj bratec

Everyone else in the room can see it
Everyone else but you
Me zmoti besedilo moje naljubše pesmi. Nekdo me kliče! Na zaslonu zaznam besedi: Srček moj. Henriy... Oglasim se.
H: hej! Danes ob 16:30 na igrišču! I love you! Bye!
Prekinil je..................

Jaz:
Vanesa:
Saša:
Mami:
Oče:
Linas:
Hanry:


06. avgust 2012
3 nexti
06. avgust 2012
pa js nextam pol
06. avgust 2012
3 nexti ...
10. avgust 2012
u95620
u95620
neext
11. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg