Če bi bil/-a režiser/-ka...
Če bi bil/-a igralec/-ka...
Če bi bil/-a scenarist/-ka...

Bi tvoj film izgledal kako?
Kar na dan z besedo morda pa najdeš koga, ki ti bo pomagal, da idejo uresničiš.

Bi sodeloval in govoril o svojih idejah?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. januar 2015
Jst sn si full želela bit igralka pa me je pol pot zanesla drugam zdej sn pa kar sn, sm še vedno rada priskočn na pomoč kar se tega tiče.
doma mam tut enpar scenarijev ki bi morda pršl u poštev sm ne vem kako bi začela.
19. januar 2015
ja za začetek joh zbereš prjatle s katerimi bi delala pa si razdelite uloge in se dobite pa začnete tekst trenirat. Pol ka ga boste dost dobr znal prneste kamero (lohk tut telefon ker so nekateri že tako zmogljivi) in začnite po odstavkih snemat. Ko boste z vsemi kadri zadovoljni jih začnite oblikovat in iz njih naredite film.
Kakšen clip pa lahko tut tuki objavte
19. januar 2015
hvala ko bomo kej naredil bomo pa poslal del tut sm hvala še enkrat
19. januar 2015
ni problema
19. januar 2015
u75587
u75587
Jst ce bi delu film bi bil kako policaji lovijo 18-wheelerja po avtocesti in ga strelajo s helikopterjev in tankov pa tak shit
02. februar 2015
u175041
u175041
Ust bi tudi
03. februar 2015
u175041
u175041
Jst bi tut to delala
03. februar 2015
u75587
u75587
One of these fucking things (Peterbilt 379):


V.S

50+ of these fucking things (Ford advanced police interceptor):
03. februar 2015
Foxy The Pirate maš zlo dobro idejo za katero bi sicer rabu zlo velik prostora ampak bi se jo dal spelat.
če maš scenarij že napisan to sploh ni tolk težka zadeva kar se prostora tiče in tega... glede na to kar si napisal bi rabu osnutek zgodbe nardit npr: Nekega dne se mož po imenu John odloči da se bo podal na lov za zakladom s katerim bi zalužil dovolj za celo življenje in bi s tem preživljal družino. Ima prijatelja, ki dela na policiji in izve, da so ne dolgo nazaj ukradli črni diamant. Tako ga začne iskati in sledi ga popeljejo do 18-wheelerja v katerem naj bi bil skrit diamant. Ko ga hoče vzeti ga policija označi za kradljivca in ga začne loviti, tolpa roparjev, ki so ukradli diamant pa ga želi ubiti. Na koncu Johnov policijski prijatelj le pride zgodbi do dna in John srečno uide tolpi, ki jih zaprejo on pa dobi priznanje za pogum in denarno nagrado.
Upam da sem zadela tvojemu okusu. Če sm lahko takoj začneš pisati in si dobiš družbo s katero bi bil pripravljen to početi. Spoznaš še koga, ki bi ti odstopil velik prostor in nekoga, ki ima tak avto kot ga potrebuješ in lahko začnete snemati.

Z malo sreče se pa lahko iz tega razvije še kaj več.
03. februar 2015
Vanesakp3 vem da si marsikdo želi to zato pa sem odprla ta forum na katerem si drug drugemu pomagamo. Za začetek imaš na forumu že nekaj ljudi, ki bi te morda lahko uzeli pod okrilje kar se tiče igralstva tako da jih lahko uprašaš, če so te pripravljeni vzeti.
Navsezadnje imaš tudi ti kakšno dobro idejo zato jo lahko preprosto napišeš mi ti bomo pa pomagali kako bi jo razvila naprej.
03. februar 2015
2pac: FAK THE POLICE END jas
09. marec 2015
bi naredu js tak film de bi bli policisti mrtvi muahahaha
09. marec 2015
js bi špilev problematičnga človeka kot sa reperi npr. biv pdobn kot 2pac rat mam take akciske filme al pa komedije,
09. marec 2015
aja za režiserja bi bol pisu akciske filme
09. marec 2015
pol so zate bolj akcijski pa fantazijski.
zakaj pa ne bi bil tvoj film recimo... da v mestu vladajo čudne reči in da vsak policist po 3 dneh izgine iz službe. tvoj osrednji junak je izurjen vojak, ki si je svojo novo kariero poiskal v petju, vendar je njegov problem le ta da ne mara da ga kdo moti. iz državnega vojaškega oporišča ga pokličejo da razreši primer v tem mestu kjer izginjajo policisti. Dobi piflarskega partnerja ki gavedno znova spašuje zakaj je začel peti. odkrijeta, da so vsi policisti na pokopališču ker so neke vrste zambiji - napol mrtvi. začnejo ju napadat in onadva zbežita v bližnjo knižnjico in spoznata dekle ki se spozna na posmrtne zadeve in jima razkrije, da zombiji ne prenesejo hip hopa. županu naročijo velike zvočnike in mikrofone. čez dan jih postavijo okoli pokopališča in ob 00.00 si nadenejo slušalke in prožgejo vse do konca. začnejo plesati hip hop in peti kar zombiji ne zdržijo in se zaradi tega razpočijo. mesto je rešeno, uprašanje pa je kdo bo zdaj varoval mesto, ker nihče noče več biti policist. osrednji junak se spoprijatelji s piflarjem in tako onadva varujeta mesto z glasbo in petjem.

če bi želel da je to akcijska komedija zraven dodaj še kakšne štorije in smešne dogodke pa bo za začetek to to.
če te še kaj zanima pa kar napiši
10. marec 2015
a kk te nej napišem kot de te tikam al de te vikam
10. marec 2015
ti me kr tikej sj ni nč tazga
10. marec 2015
oki
10. marec 2015
hvala. NAJT PARTI DUT ZADETO BO MOJ MOVE
HAHAHA
10. marec 2015
10. marec 2015
A vi sploh zante pisat scenarij? Pa ce mislte osnovo pisat se ponavad napide v tockah zapleta. Pa taki filmo vam v sloveniji sigurno ne bojo ratal ker rabis veliko ekipo in dovoljenja, tko da js vam predlagam, da ce zelite posnet film v slo napisete bolj enostaven scenarij z malo prizorisci, majhno ekipo. Samo povem.
10. marec 2015
tudi to je opcija vendar poskusit ni greh. kdo pa pravi da te ne bo nihče opazil če svoj scenarij za film al pa za gledališko igro prijaviš v kakšen natečaj. film je iz zapletenega lažje poenostaviti. če kdo ne bi zal napisat scenarija bi uprašal zato je tukaj ta forum. za začetek pa lahko pišeš samo po vlogah kaj rečejo in naredijo... za lažji začetek ti pač ni treba pisati totalnih podrobnosti.
11. marec 2015
Moj film bi govoril o dveh najstnicah Belle in Chloe v casu 2.sv vojne. Belle bi bilauboga, rsevna.brezdomna.deklica, Chloe pa.vljudna, premozna.mlada dama. Chloe in njena druzina.so Zidje,.zato jih odpeljejo v.taborisce. med spoznavanjem, pa se deklici zblizata in postaneta.najboljsi prijateljici, ce.ne, se kaj vec. Bila bi zgodovinska dram, pisem tako zgodbico z.naslovom Chloe.in Belle
29. februar 2016
likdewar tvoj opis zgodbe je zelo podoben filmu Deček v črtasti pižami, le da sta tvoji dve junakinji najstnici. Ker je tak film že bil posnet bi si morala izmisliti nove zaplete in razplete, da film ne bi bil enak. Morda bi bilo dobro da si ga pogledaš in boš videla kako se tam zaplete in razplete zgodba. Lahko pa prebereš tudi mladinski roman z istim naslovom.18. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani