helou moje ime je lili, usi me sicer kličejo lizi pa nwm sploh zkaj majbi zrd tega k mam tokk rada lizike. že od otroštva jih ful rada jem. no pa nism kle zto da bi govorila o tem kko zelo mam rada lizike ampak zto d vm povem zgodbo. zgodilo se je pred parimi meseci mau pred tem ko sem mela brzdej.

naj nadaljujem


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. januar 2011
u35526
u35526
nadaljuj!
22. januar 2011
končn sm bla dovol stara da so mi tstari pustil met mega zabavo in povabla sm skor celo šolo. in ko povabš nekoga bo on zihr prpelu še enga frenda. in tko sm spoznala njega. že ko je stopu u sobo mi je biu ušeč. bil je visok, blond in imel tako zlo lepe modre očke.
nekaj časa sem ga na skrivaj gledala ko je moja frendica (!!!!!) prišla k njemu in mu nekaj zašepetala na uho. počutila sem se zlo neprijetno. zdaj vem da sem bila ljubusumna. mislila sem si da sta par in da nimam možnosti pri njem. zmotila sem se. frendica (njeno ime je andreja) je s fantom prišla k meni in mi voščila. seveda mi ni pozabila predstaviti fanta. njegovo ime: tilen. od blizu je še bol srčkan kot od daleč. andreja je odšla, jaz pa sem kot butec stala zraven tilna. kolena so se mi tresla in skoraj sem omedlela.
next?
23. januar 2011
u20701
u20701
neexti že začetek je fuul dobr
23. januar 2011
no tresla sm se tm in čakala da začne pogovor ampak on je sam stou tm me gledu in se smehlou. tako je preteklo 5 minut ko sem končno rekla če je na fejsu. povedu mi je ime in me potem povabil na ples. mislila sem si zkaj morajo zahtevati torto ko si tega najmanj želim. in tako namesto da bi plesala s svojim princm sm mogla prinesti torto. odrezala sem prvi kos potem pa rekla nej si režejo kr sami. z očmi sem iskala tilna vendar je izginil. k meni je prišla andreja in me uprašala kakšen se mi zdi. nrdila sem se ravnodušno, saj ni potrebno da usi zvejo zanj. komaj sem se zadrževala da je nisem uprašala kam je šou. na koncu zabave je še zadnjič prišla k meni in mi zašepetala "klicu ga je fotr in je mogu domov" zardela sem saj sem vedela da ve. ko so se vsi spokali iz hiše in to je blo šele okoli treh zjutri sem šla direkt pred comp in ga poiskala na fejsu. oh kako je lahko nekdo tok lep. rekla sem si da ga nmorm tkoj dodati zto sem se raje vrgla na posteljo in sanjarila o njem. samo eno leto je starejši od mene in hodi na gimnazijo. pol je zihr pamtn. nasledni dan sem celega prespala. nihče me ni motil samo kdaj pa kdaj sem slišala kako so tstari pršli u sobo pogledat kako spim. seveda nisem mogla spati. zakaj neki. predstavlala sem si kako bi bilo če bi zaplesala skupi. ovila bi mu roke okoli vratu in se ves večer družila samo z njem. nato pa bi me poljubil. ko bi bilo saj res.
u ponedelk sem se zbudila se stuširala in odšla u šolo. še pet dni pa je spet vikend cant wait. korakala sem po cesti in se približevala šoli. ali je pretekl dost cajta da ga dodam na fejsu. ah ne. počakala bom še par dni. tako sem čakala ceu tedn dokler končno ni prišl petk. dodala sem ga in tkoj je sprejeu. kot da je čakal samo na to. tkoj me je kliknu.
hočete slišat pogovor?
23. januar 2011
tenks nagajivči
23. januar 2011
u34333
u34333
next
23. januar 2011
neeext
fajn pišeš
23. januar 2011
J-sm js T- je tilen
t- helou
j- hey
t- kko gre
j- pa ql
j-ti
t- slabo
j-zkuga pa to
t- zto k sm mogu tok hitr s tvoje zabave
(zrdim)
j- nč hudga sej bo tud nasledno leto xD
t- ampak js bi te rd kej prej vidu
(še bol zrdim)
t- zkaj nč ne rečeš
j- čakam da boš reku kdaj pa kje heh
t- a lahko jutr popldne u parku
j-kermu parku, vlk jih je
t- ja tistm pred tvojo šolo
j-kko pa veš v kero šolo hodm
t- radovedn sm biu
t- čaku te bom ob treh
in odjavu se je
nism mogla vrjet. kr vn bova šla. kaj nej nrdim. lafala sem iz ene sobe v drugi in premišlevala kaj nej oblečm. moram bit lepa ampak preprosta, da si nou kej domišlu. na koncu sm se odločla za izprane kavbojke in prisrčno majico s smajlijom. nasledni dan sem se pričela rihtat že ob dvanajstih in komaj čakala da bo ura tri. 10 do treh sm skoraj tekla do parka čprou mam sam 5 minut do tam. u parku sm se skrila u grmovje in tam čakala da bo prišel.
next?
23. januar 2011
u34333
u34333
next
24. januar 2011
u35383
u35383
next, next fuuuuuuuuulll dobr!
24. januar 2011
tako sem se skrivala v grmovju, ko sem ga zagledala. kako je bil popoln. nosil je kavbojke in pulover. njegovi blond lasje so v svetlobi še bolj izstopali in njegove oči so se bleščale. vstala sem in se karseda mirno odpravla proti njemu. usedel se je na klopco. usedla sem se poleg njega. najin pogovr je poteku tkole:
j-js, t-tiln
j- žiujo
t- žiujo
t- lepa si danes
j- tut ti nisi slab
t- ti je kej vroče
(zardim)
j- ja mejčken pa res
t- men tut. greva na sladoled.
j- nimam nč keša sabo
t- hč hudga. ga mam js dovol.
tako sva šla na sladoled in ugotovila da je obema najbol ušeč čokoladni. njami. kasneje pa me je pospremil domov. zmenila sva se da se vidiva spet v torek. poljubil me je na lice nato pa odšel proti centru. komaj sem se zadrževala da nisem skakala od veselja. kušnu me je wiiiiiii kr nism mogla vrjet. komi sm čakala torek. vsak dan sem četala z njim na fejsu in izmenjala sva si telefonski številki. za u torek sva se zmenila da bova šla u kino gledat neko komedijo. neverjetno celo isti filmi so nama bli ušeč. nisem mogla vrjet da sm končno našla nekoga ki mi tok podoben.
24. januar 2011
u34333
u34333
next
24. januar 2011
next fuŁ dobraa zgodbaa
24. januar 2011
u34611
u34611
nextttttt
25. januar 2011
u35383
u35383
next
25. januar 2011
u glavnm u kinu je blo ful dobr. zdej sva šla gledat grozlivko in tako sem mela izgovor da sem se še bl k njemu stisnla. ni ga motilooooo še sam me je objel okoli ram in tako sva sedela in gledala film. kasneje pa sva šla še na pico. kasneje ko me je pospremu domov pa se je zgodilo nekaj najčudivtejšega, najlepšega in najbol mega. prvič me je poljubuuuuuuuu nism mogla vrjet. skakala sem od veselja da je nekdo tako božanski z mano! ZMANO! ko sem zvečer še vedno u oblakih zlezla u posteljo sm dubla sms. "srčk moi lepo sanjaj o meni ti nocoj
25. januar 2011
ej a kera ve zkaj se mi je besedilo zbrisalo? kr ni ga
25. januar 2011
no bom še enkat napisala. nadaljujm od kjer se mi je zbrisal
25. januar 2011
ko sem dubla sms sem se še bol povzdignila u oblake odpisala sem mu in nato vse svoje sanje namenila samo njemu (sej vem d nžlost to ni mogoče ampak saj u enih se je pojavu)
do konca tedna sva uživala u medsebojni bližni. hodila sva po kinu, po centru ... bila sem tudi pri njemu doma. njegovi starši imajo zelo dober okus. bilo je vse lepo urejeno, vendar on me je odvedel direkt v svojo sobo. ne zrd tistega. po moje se bo to zgodilo ko bom tudi duševno prpravljena. želel je da ko bom pripravljena naj mu povem do tkrt pa bo čakal ker me ima tako rad. njegova soba je bila polepnjena s posterji. usepousod sem videla revije in imel je zbirko avtomobilčkov. cute. in tko je minil konec tedna. bil je ponedeljek. prvo uro smo imeli razredno uro. prfoksa nm je predstavla novga sošolca. ime: matic.
next?
25. januar 2011
nextnextnextx
25. januar 2011
maticu so use punce tkoj padle pod noge. use razn mene. saj ne rečm da ni lep. edn najlepših kar sem jih kdaj vidla vendar vseeno zelo neznosen. vsiljuje se tam kjer nikoli ni potrbn. celo manja ki je bila vsa zatreskana v novega tipa je bila čisto vanga. naša razredna zapeljivka eva je kar takoj zečela osvajati novega fanta. on pa kot da ush teh deklet ni. seveda zlahka bi jih dobil. fantje imajo vedno radi nedoseglivo torej si lahk mislte da je tkoj prišel k meni. zunaj pri omarcah me je ustavu.
j- js, m- matic
m- hej lepotička. a si za mau zabave
j- ja itq da sm... sam ne s tabo
m- temparament. ušeč mi je. zihr maš fanta
j- kuga pa tebe to briga
m- dej no povej miška. majbi ga poznam
j- ne kliči me miška!!! miška sm samo za tilna
m- evo že vem ime. tiln tiln. mislm da vem kerga mislš
j- ne zdi se mi tko. nisi na njegovm nivoju
m- ha se ti zdi. ker nivo pa je ta tvoj tiln
j- nivo ki se imenuje grdobam vstop prepovedan
m- smisel za humor pa imaš. simpatična si mi. slej kt prej boš moja
j- samo v tvojih sanjah
takrat pa je u šolo z nasmeškom vstopil tiln. ko me je videl je zardel nato pa hitro odšel vn. čudno saj se nisva zmenila da me počaka pred šolo. odprevila sem se za njim in videla da ga ni nikjer več. poklicala sem ga.
next?
25. januar 2011
u35383
u35383
next
25. januar 2011
u34611
u34611
nextttttttttttttttttt
26. januar 2011
tiln se je oglasil in uprašala sem ga kam je izginil in zkaj me ni počakal. rekel je da ni hotel motiti moje romance. razložila sem mu da sem samo njegova in od nikogar drugega. predlagal je da bi se dobila popudne in šla mau naokrog. nžlost pa nisem mogla nikamor saj naj bi se po maminem mnenju moje stanje zrd tilna poslabšalo. pa kaj če sem dubila par dvojk in cvekov važn je da sm srečna. dobila pa sem hišni pripor za dva tedna. tilnu sem povedala da ne smem nikamor in odreagiral je preveč mirno za moje pojme. ali me nima več rad? pregnala sem te misli in se odpravila domov. dva tedna sta minevala zelo zelo počasi. ves dan sem se samo učila in nič drugega. s tilnom sem se slišala samo še po fejsu in po smsih matic pa mi še vedno ni dal miru. obnašala sem se zelo pridno ker sem si samo tako lahko preprečila nadaljni pripor. na zadnji dan pa sta mi starša dovolila da lahko odidem k tilnu (povedal mi je da bo sam doma) in ga presenetim. vzela sem svoje stvrai in se z busom odpeljala k njemu. pozvonila sem in odprl mi je tiln samo u hlačah in poln rdečih znamenj po obrazu. nisem mogla vrjeti. ali me je res prevaral? s kom?
next?
26. januar 2011
u35501
u35501
next!! nujn!! Fuuuuuuuuuuuul dobra zgodba!!
26. januar 2011
njegov obraz je bil zelo presenečen ko sem se kar naekrat pojavila pred njegovimi vrati. kmalu pa sem slišala kako ga nekdo kliče. ženska ga kliče. zbežala sem stran on pa je klical za mano. bolelo me je. bolelo me je kako me je prevaral. bolelo me je da mi ni povedal da me nima več rad. in bolelo me je da me je prevaral z osebo ki mi veliko pomeni. z osebo ki ga je poklicala. z osebo s katero sem se družila vse od vrtca. z osebo ki je moja najboljša prijateljica. ja glas je pripadal manji. po licih so mi zdrsele solze. in kakor da bi tudi nebo jokalo se je ulilo. ampak ni me motilo. hodila sem počasi. nisem se menila za nič. vse kar sem si želela je bilo da bi bila sama. da bi lahko preživela izdajo. usedla sem se na klopco. samo sedela sem tam. ne spomnim se več kaj sem razmišljala. ne spomnim se več kaj sem gledala. spomnim se samo kako se je pred mano pojavil. ne ne tiln. ne ni bil on. bil je nekdo ki me je prijel in me odnesel. celo pot do doma me je nesel. gledala sem kako je hodil in me nosil po tistem dežju. gledala sem njegove lepe poteze obraza. lep obraz mojega sošolca matica. kako je vedel kje živim? kaj je sploh delal tam? zkaj ravno on? nato sem zaspala. zaspala v naročju osebe ki sem ji tisti trenutk najbol zaupala. ne spomnim se kako sta odreagirala starša. vse kar se spomnim je bilo da sem se zbudila z veliko bolečino po celm telesu. poskušala sem vstati vendar mi ni uspelo. moji udi so bili utrpli in ničesar nisem mogla naresti. ulegla sem se nazaj in gledala v strop. samo to. kar naenkrat so se vrata sobe odprla in vstopila je mama. mama ki je še nikoli nisem videla tako zaskrbljene. v rokah je nosila pladenj s čajem in piškoti. kasneje ko ga je odložila pa sem videla še tablete. uprašala sem jo kaj se je zgodilo. povedala mi je kako me je nek fant (matic) pripeljal in me odnesel v sobo. ne vem kako me je lahko nesel vso pot do doma. začela sem ga gledati s drugačnimi očmi. morda le ni tako zelo slab. mama mi je povedala da imam pljučnico in da bom nekaj dni ostala doma. super saj z manjo se ne bom srečala. in seveda tudi tilna ne. hotela sem samo da ne bi nikoli eč vidla njega. edinega fanta ki mi je strl srce na tako majhne koščke da bo potrebno dolgo cajta da se spet sestavi.
next?
26. januar 2011
u30289
u30289
next
carska zgodbica
27. januar 2011
u35383
u35383
next hitr fuuuuuuull dobr!
27. januar 2011
u28341
u28341
next! dobra zgodbica
27. januar 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani