Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
zgodba govori o prijazni devetošolki Alice, ki ji življenje daje veliko srečo- ima dobre prijateljice, je lepa in pametna. kmalu pa se spremeni...

Alice:

Nextaam?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. december 2011
bil je sončen dan med spomladanskimi počitnicami. ura je bila 11 zjutraj in vstala sem. hodil v deveti razred. stara sem 15 in kmalu bom šla v srednjo šolo. komaj čakam! nekaj časa sem se še premetavala po postelji in pograbila telefon na moji nočni omarici. poklicala sem prijateljico Mayo.
j-jst m-maya
j-jutroooo.
m-ojla . kaj dogaja..?
j-pa dc mi je. dj greva na kavo.
m-ok. pred art cafejem čez 20 minut.
j.okey. baaay
m-čauččy

počasi sem vstala in se oblekla v džins kratke hlače in majico. bilo je še kar toplo- za maj. nočem se hvaliti, toda imam perfektno postavo za kratke hlače. niti malo celulita ali maščobe na stegnih. obula sem čevlje ter se počasi odpravila v najin priljubljen lokal. živim v Železnikih. majhen kraj, nepomenben, toda precej ljubek, saj ima veliko gozdov, travnikov in čist zrak. ko sem prispela v arta(tako mu pravimo krajše), maye še ni bilo tam.usedla sem se na teraso in počakala. čez nekaj minut je pristopil natakar, in opazila sem da je moj sošolec. ime mu je tim. malce sva poklepetala in maya je končno pritekla in sopihala:"sorči ejga fuul, sam sm mogla še tamauga prepričat, d nej ne gre mami povedat d grem vn. mam HA!"-house arest.(hišni pripor) zasmejala sem se in naročili sva kavo in sladoled. pogovarjali sva se in kar naenkrat se je pred nama pojavila...

kako sem bila oblečena:

maya:

tim:

27. december 2011
next??
27. december 2011
u64528
u64528
next
29. december 2011
next
29. december 2011
...mayina mama! divje me je pogledala in hotela nekaj reči , ko je maya skočila pokonci in stekla. njena mama pa za njo. bilo je za crknit smešno . torej sem ostala sama. popila sem do konca in poklicala tima. rekel je : " na račun hiše" in pomežiknil. osuplo sem vstala in se odpravila proti domu. mogoče sem mu pa všeč... skomignila sem z rameni...

----------------------------------------*ČEZ 5 MESECEV*-----------------------------------------------

bil je september. rvi dan v novi šoli. šla sem na gimnazijo v šk. loko. vstala sem in se oblekla precej neopazno.

ko sem prispela v razred sem se ozrla. nekaj starih sošolk in nekaj novih. neki fant mi je takoj padel v oči. škoda je bila le, da je biu iz sosednjega razreda. njegov frend pa pri nas.
ona2:

ime jima je bilo teo in neic. kar takoj sem odšla k njima in se nasmehnila. debelo sta me pogledala in me pozdravila. ko sem hotela odzdraviti je pritekla maya in me zvlekla stran. kazala mi je tipe 'ki so ji bili všeč'. zavzdihnila sem in se usedla v klop.
09. januar 2012
Zaka ni več naprej?
08. januar 2015
Next
09. januar 2015
tema je zaklenjena