No vi boste dajali oblačila in seveda modne dodatke..jaz pa bom povedala za kakšno situacijo boste mogli dati slike oblek. Na primer: date obleko za ples+ modni dodatki...
PRIJAVE NISO OMEJENE! KO SE JIH PRIJAVI 3-5 ZAČNEMO!
PRIJAVE NISO OMEJENE! KO SE JIH PRIJAVI 3-5 ZAČNEMO!
27. oktober 2014
PRIJAVLJENI STE VSI!
kul lahko začnemo!
÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤
1. IZZIV:
- Poiščite sliko oblačil, ki bi bile primerne za poslovni sestanek! Dodate lahko tudi modne dodatke, a vse skupaj se mora ujemati in biti primerno tej situaciji.
kul lahko začnemo!
÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤÷¤
1. IZZIV:
- Poiščite sliko oblačil, ki bi bile primerne za poslovni sestanek! Dodate lahko tudi modne dodatke, a vse skupaj se mora ujemati in biti primerno tej situaciji.
27. oktober 2014
NAREDILI SO ŽE...
-*zbik*
- Ana horses
- pevka pink
- ta malaa
- STEFAN ELENA
-*zbik*
- Ana horses
- pevka pink
- ta malaa
- STEFAN ELENA
27. oktober 2014
ok bom povedala ocene 1-10:
-*zbik* = 10/ zdi se mi zelo vredu. Je umirjeno in lepo, tudi primerno letnemu času.
- Ana horses= 8/ tudi vredu, a jaz bi dodala še nekaj čez majico..morda kakšno belo jakno? Majica oz. obleka mi je zelo všeč. Oceno imaš tako, ker ni ničesar čez.
- pevka pink= 10/ res super. Zdi se mi modno in zelo zelo lepo. Nimam pripomb. Morda bi klobuk dala na stran.
- ta malaa= 10/ zdi se mi zelo dobro in modno
- STEFAN ELENA= 9/ mogoče ima malo prevelik izrez. Drugače mi je všeč.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
V finalu v tem izziv sta zbik in pevka pink. In zmagal/a je.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pevka pink! Čestitam!
-*zbik* = 10/ zdi se mi zelo vredu. Je umirjeno in lepo, tudi primerno letnemu času.
- Ana horses= 8/ tudi vredu, a jaz bi dodala še nekaj čez majico..morda kakšno belo jakno? Majica oz. obleka mi je zelo všeč. Oceno imaš tako, ker ni ničesar čez.
- pevka pink= 10/ res super. Zdi se mi modno in zelo zelo lepo. Nimam pripomb. Morda bi klobuk dala na stran.

- ta malaa= 10/ zdi se mi zelo dobro in modno
- STEFAN ELENA= 9/ mogoče ima malo prevelik izrez. Drugače mi je všeč.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
V finalu v tem izziv sta zbik in pevka pink. In zmagal/a je.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pevka pink! Čestitam!
27. oktober 2014
aja še laura. Ocena: 9, ker se mi zdi malo preveč vzorcev za poslovni svet.
27. oktober 2014