vse je blo lepo dokler nisi začela oglaševat!
17. maj 2014
u163511
u163511
sory nisem hotla samo...hotla sem da imam več nextov ker, nimam še nobenega in res mi je žal hočem bit prijazna.LEJ RES NISEM TAKŠNA KOT DRUGE.ČE HOČEŠ MI LAHKO UNIČIŠ TEMO.saj si ne zasluži da obstaja.
17. maj 2014
Vrt je bil končan, dnevi so postajali tedni in tedni meseci in vsak dan sem iskala nekaj novega.Odločila, sem se, da si bom urdila previ vrt, vrt na katerem si bom pridelovala svojo hrano, prodajala bom hrano in z njo zaslužila dovolj denarja.Vsakodnevni tek se je splačal navadila sem se na pot, ki sem si jo naredila našla sem reko v kateri se kopam na vroč poletni dan,kjer se veselim novega dne, čas čas tako hitro mineva, že 4 meseci so minili odkar sem zbežala stran.najbrž si bom naredila še hišo na drevesu saj se je stara lopa porušila,ko sem urejala orodje.
Začela sem risati risbe, ki jih bom prodajalo, ko najdem izhot stran.
prva risba je bila namenjena Jani:

nisem vrjela sama sebi kako jo pogrešam še bolj kot družino, upam, da se mi bo pridružila.
Poklicala sem jo in čez nekaj trenutkov se je oglasila, ter rekla, da pakira ter da se mi bo pridružila.Nisem mogla vrjeti svojemu sluhu.
Začela sem kričati, ter ji povedati, kaj mora uzeti, kaj potrebujem in česa mi primankuje.
Vzeti mora šolske zvezke iz knjižnice mora vzeti učbenike, veliko hrane mora prinest in predvsem semena.
Uredila sem skrivni balkon in se veselila prihoda.Seveda sem morala dati znake zato sem privezala pentlje vse do hiše in upala da jih bo videla.

Zjutraj sem že slišala trkanje odprla sem in bila je Jana.
Objela sem jo, ona pa me je le čudno gledala.V najinem skrivnem jeziku je rekla, da naj jo odslovim, ker se nekaj dogaja.Nisem je mogla odsloviti zato sem jo hito povlekla noter, vendar bilo je prepozno roparja sta jo zabodla in obležala je na tleh.
Nesla sem jo v podstrešje v staro luknjo, ki sem jo mislila uporabiti za nujne primere no tole je bil nujni primer.
Roparja, sta podrla vrata in tekala po hiši dokler, nista našla podstrešja, kjer je ležana mrtva jana za njo pa jaz.Pograbila sta me in me odvlekla potem pa sta me usarila v glavo da sem izgubila zavest...
next?
17. maj 2014
u163511
u163511
next
17. maj 2014
u145901
u145901
jap next
17. maj 2014
še 3
17. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani