u58097
u58097
haii! kmetija je že štiri tedne in je vedno manj tekmovalcev. simon je včeraj bil že drugič v kajži in poslal s kmetije že tretjega moškega.mateja. dvoboj je bil zelo napet tako da ... naj vam ga opišem?ok.
simon je bil najprej čisto meren. šla sta se kraguljčke. na koncu sra se podrla na tla in simon je dvignil kraguljčke v zrak ampak mu jih je matej vrgel stran in vzel simonove. lili žagar je na koncu sporočila da je zmagovalec ..................... simon. mislim da ima simon dovolj izkušen da zmaga. čeprav ga ne maram. moja babi ki kmetije nič ne gleda je simon bil po njeno ženska.tkole bo nasledni dvoboj:
simon in še ena ž. bosta hlapc pa dekla
simon bo izglasovan
izbrou bo damjana
ga premagu
pol še darkota
pol bo sam
zmetu bo vn vse ženske
in zmagu.
naj nadaljujem z info?
napište next!

kdo mislite da bo zmagu?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. oktober 2011
Matej mu jih ni vrgu ampak jih je simon sam in tud se mi ne zdi da pravično da je zmagu:
~zavajanje s taunmi stvarmi k so ble na tleh
~in kr je preveč f****** in NE BO ZMAGU kr ga bo ena punca 100% vn dala z kakim znanjem (:
30. oktober 2011
tako je sem cu da je zmagala vlasta in tudi si to ona zasluzi
31. oktober 2011
u58097
u58097
res je.včeraj so v kmetiji v studiju komenterali o tem in je lili razložila da tisti ki PRVI dvigne kraguljčke v zrak. ne pa da jih more držat 5 minut.
31. oktober 2011
vsi so kmeti
01. november 2011
u40399
u40399
nadaljuj
01. november 2011
Noben še ni zmagu kr je finale v živo.
01. november 2011
u58097
u58097
toto kmetijo so snemali poleti. pa ni v živo. tut če tm piše!!!!!!pejte na kmetija.24ur.com pa pejte na darkotov profil. napište koment in to je to.
kaj se je dogajalo v včerajšnji oddaji:
danes je bil dan za izberanje novega glave družine . pismo:
draga družina!
bla bla bla ..... to je govoru o svojih čustvih.....pol pa nja nja stvar:
darko : neki ti si dobr prjatu
vale: bla bla bla...
vesna: bla bla bla....
damjan: bla bla bla...
miša: bla bla bla....
vlasta: bla bla bla...
esada: bla bla bla.....
simon: zate mi je pa zmanjkalo porstora.
hahahaha
bla bla bla bla bla bla.................. spet o komentu
novi glava družine naj bo.............................................................................
================================================================================
darko.
ploskanje...
ja kaj pa...
pol hlapec in dekla sta...........
esada
in
.
.
.
.
.
.
simon.
boga boga boga boga boga boga boga boga boga boga boga esada.
to je to. za danc . danes se spet neki obeta........tržnica!!! shoping!
več pa na: voyo.si
02. november 2011
u58097
u58097
no ajde dam vam še neki iz prejšnih oddaj pa tut iz te....... zakaj je vesna skoraj nehala dihati?
Člane družine je obiskal gospodar Vinko, ki je dal glavi novo tedensko nalogo in tekmovalcem povedal, da dobijo purana in tri pure, če bo naloga opravljena brezhibno. Povedal pa je še nekaj, kar je Vesno zelo šokiralo: "Mislila sem, da se bom kar sesedla."
Gospodar Vinko se je pripeljal na kmetijo in vprašal, kdo je novi glava družine. Darko je povedal, da on in gospodar mu je dal lizalni kamen za kravi nato pa sta odšla na obhod po kmetiji. Vinko je pogledal, kako so živali, ali je z njimi vse v redu in Darku povedal, da morajo pokositi travo ter zgraditi purnik za purane.

Glava družine Darko in gospodar Vinko sta šla na obhod po kmetiji. Med tem časom, pa so dekleta do konca naredila dva lična šopka in zraven zavezala še uhane. Darko bo namreč tokrat na tržnico nesel darila za branjevki. Te lepe geste se je spomnila Vlasta: "Kar naenkrat sem se spomnila, da bi jih lahko presenetili, da jim nesemo darila. Mogoče bo padla kakšna blagovna menjava, če ne pa tudi prav, jim bomo pa polepšali dan." Vlasti je pri izdelavi uhanov pomagal Darko.

Darko in Vinko sta se vrnila k članom družine in gospodar je povedal: "Če boste nalogo opravili kot sem naročil, boste dobili purana in tri pure." Člani družine so bili veseli. Gospodar pa je glavo vprašal še, kaj se je odločil glede kolin.
Darko: "Za koline se je cela družina odločila." Dodal pa je še, da bi koline imeli le v primeru, da bi lahko zaklali prašiča, ki bi bil težak približno 60 kilogramov, sicer kolin ne bi imeli, ker ne želijo mesa metati stran. Gospodar je rekel, da jim bo pripeljal prašiča težkega 60 kilogramov in Vesna je zaskrbljeno pogledala v tla. "V trenutku, ko je Darko gospodarju rekel, da bomo imeli koline, me je zagrnila tema, mislila sem, da mi zmanjkuje zraka in se bom kar sesedla, ampak karkoli bi v tistem trenutku naredila, to ne bi spremenilo končne odločitve," je bila pretresena Vesna.

Vesna je bila šokirana. Gospodar je pred odhodom povedal še, da bo prihodnjič najprej preveril, ali so dobro opravili nalogo, jim pripeljal purane in nato bodo imeli koline. "Samo tisti, ki bodo pri kolinah sodelovali, bodo lahko jedli meso."

Branjevka se je razveselila darila. Zapravil 46 cekinov

Darko je nato odšel na tržnico, kjer je najprej kupil les in se tudi tokrat odločil za tistega boljše kvalitete. Šel pa je še k branjevkama in jima najprej podaril vsaki svoj šopek z uhani. Bili sta zelo veseli in pri nakupu luksuznih dobrin, je Darko zaradi darila, ki ga je prinesel dobil popust in tako viski kupil za 2 cekina namesto za 3. Pri branjevki z osnovnimi dobrinami pa je za 4 cekine kupil olje, kis, sladkor in sol ter se vrnil na kmetijo. Darko je tako zapravil 40 cekinov za les in skupaj 6 cekinov za dobrine, ostali so mu 4 cekini. Člani družine pa imajo tako privarčevanih 10 cekinov.

Les so morali znositi na kmetijo ... Nocojšnjo in vse zamujene oddaje Kmetija išče lastnika, si lahko ogledaš na voyo.si.
PRAŠIČJE DIRKE
Po tem, ko sta Vlasta in Esada pospravili prašiče v stajo, ena od njiju ni pravilno zaprla vrat. Na kmetiji se prične pravi lov na pobegle pujse, katerega spremlja obilica smeha in zabave.
Esada in vedno nasmejana Vlasta sta opravljali svoje delo na kmetiji - med drugim sta v stajo zaprli pujse - in po končanih opravilih, sta se obe odpravili v hišo. Kar naenkrat je prišel do njiju glava družine Darko in vprašal, kaj sta naredili s prašiči ...

Vlasto je misel na 'prašičje dirke' spravljala v smeh. (Foto: POP TV)
Vlasti Darkovo vprašanje ni bilo najbolj jasno, zato ga je začudeno pogledala in uprla oči skozi okno. Na dvorišču je zagledala zbrano družino: "Očitno z Esado nisva bili dovolj pazljive." Sledila je prava komedija, saj so prašiče morali ujeti, nihče pa ni pričakoval, da bodo te male živali tako urno in predano bežale.

Družina je imela pravo akcijo! (Foto: POP TV)
"Še sreča, da niso šli kam daleč!" pravi Vlasta, vendar ne glede na to, kje so bili prašiči – daleč ali blizu – jih je bilo zaradi vročine potrebno pospraviti nazaj v stajo. Kar pa sploh ni bilo tako preprosto, saj so se mladi pujsi upirali, poleg tega pa so bili v naročju nemirni in težki.

Ko je Darko ujel enega od pujsov, je pujs pričel neznosno cviliti. Člani družine so bili zgroženi nad zvokom, saj jih je spominjal na koline. Nekateri so si zatiskali ušesa, nakar je Vlasta vprašala Darkota, ali to prašič mogoče joka? Darko ji je z največjim nasmehom in židane volje zabrusil nazaj: "Ne. To se prašič smeji."

Izmuzljivi pujsi so raje kot v staji vohljali po travi. (Foto: POP TV)
Vlasta je kasneje pojasnila svoje vprašanje glede prašičjega joka: "Prašič je tako nenormalno cvilil, kot mali otrok je imel gobec ves čas odprt in jezik zunaj. Kot da bi ga klali … res grozno ..."

Darko je pojasnil Vlasti, da se prašiči s cviležem smejijo. (Foto: POP TV)
Prašičje dirke si lahko ogledate v videu.

Nocojšnjo oddajo pa lahko gledaš ob 20-ih na POP TV ali brezplačno na voyo.si, kjer te čaka celoten arhiv oddaj Kmetija išče lastnika.
Pokukaj med štiri stene in izvej vse podrobnosti najbolj popularnega resničnostnega šova v naravi Kmetija išče lastnika!
OD ŽENSKE MODNE REVIJE DO MOŠKEGA STRIPTIZA
Člani družine so se končno nekoliko sprostili in se zabavali v soju sveč. Pripravili so modno revijo, ki so jo spremljale zgovorne komentatorke in še zgovornejše manekenke in manekeni. Fantje so se celo tako sprostili, da so odvrgli odvečna oblačila …
Z nagovorom je modno revijo otvorila Valerija in člani družine so že nestrpno čakali, kaj so jim pripravila dekleta. Prvi del modne revije je bil obarvan gospodinjsko in kot prva se je predstavila oblikovalka nakita – Miša. Člani družine so jo sprejeli z navdušenjem in močnim aplavzom.

V hiši so potekale temeljite priprave na večerni šov. (Foto: POP TV)
Tudi naslednjo manekenko so pozdravili z močnim aplavzom, Vesna pa se je medtem že dodobra vživela v svojo vlogo in jim demonstrirala celo zapeljivo molžo krave. Kot zadnja v prvem izhodu se je predstavila »erotična Vladka«, ki je predstavila drznejša oblačila. Tudi nad njeno predstavo so bili vsi navdušeni.

Vlasta je požela ogromno mero navdušenja. (Foto: POP TV)
Premor med čakanjem na drugi izhod so si člani družine popestrili s prepevanjem, kmalu zatem pa so se v vloge manekenov vživeli še moški. Njihov izhod je povezovala Esada, ženske gledalke pa so od navdušenja glasno kričale in žvižgale. Najbolj jih je navdušil Darko, zato so po njegovem izhodu klicale za njim, da hočejo še.

In česar so si dekleta tako močno želela, so tudi dobila. Fantje so jih namreč presenetili z drzno modno revijo v spodnjem perilu in se zapeljivo pozibavali ob spremljevalnih zvokih, dekleta pa so hotela še več in več. Fantje so zato odvrgli odvečna oblačila in se pred njimi sprehajali v spodnjem perilu.

Tudi moški so postali precej drzni

še dva članka.....
SE BODO ZNEBILI SIMONA?
Kot kaže, so tekmovalci iz dneva v dan bolj nezadovoljni s Simonom, ali pa jih morda zgolj skrbi, da je premočen nasprotnik. Preživel je že dva dvoboja, zato sta tokrat Vale in Darko naredila načrt, kako se ga znebiti …
Darka je že čakala prva pomembnejša naloga: določiti je moral hlapca in deklo. A tokrat se je lotil malce drugačnega pristopa. Z Vale sta naredila načrt, kako bi lahko čim prej iz tekme izločili Simona. Za deklo je treba postaviti osebo, ki ima največ možnosti, da ne postane prva dvobojevalka. Vale je zato stopila do Esade in ji predstavila morebitni načrt, Darko pa jo je vprašal, ali se strinja s tem, da bi bila dekla. Ta mu je odgovorila: "Ne vem, bi bila. Če ti je kul … jaz bi zdržala, če te prav razumem …"

Darko je prišel do Esade in jo vprašal, ali bi bila dekla. (Foto: POP TV)
Kasneje je pojasnila, da je bila nad Darkovim vprašanjem šokirana, a se z njim ni preveč obremenjevala. Večkrat je ponovila, da je Darku odgovorila le, naj bo tako, če misli, da je tako prav. Čeprav Esada taktike ne razume najbolje, saj je prepričana, da bi morebitni prvi dvobojevalec Simon za nasprotnico izbral Vale, saj se v zadnjem času ne razumeta najbolje. "Ne vem, kakšna je to taktika, da se sama meče v dvoboj," je zaključila Esada in še dejala, da sama ne namerava nikakor taktizirati – kar bo, pač bo.

Pravi, da se sama ne gre nikakršnega taktiziranja. (Foto: POP TV)
"Začel bom pri hlapcu … Nimam velike izbire. Za to osebo sem se odločil, ker je zelo močna, precej izkušena. Tudi dekli bo lahko dosti pomagal, ji razložil … zato mislim, da je ta oseba najprimernejša za hlapca – to je Simon. Glede dekle pa sem dlje izbiral … Sem tudi pristopil do nje in jo vprašal, ali si tega želi. In je oseba odgovorila, ja, da bi tudi s tega stališča rada spoznala dela na kmetiji. Je zelo prodorna, rada se uči in ta oseba bo po mojem mnenju dobro izpolnila moja pričakovanja. Zato sem ji tudi hlapca dal takšnega, ki jo bo lahko veliko naučil. Ta oseba, Esada, si ti," je svojo odločitev pojasnil Darko.

Simon je vnovično dodelitev hlapčevstva mirno prenesel. (Foto: POP TV)
V nadaljevanju je želel vse člane družine potolažiti z dejstvom, da je to vse skupaj samo igra in da bodo prav kmalu vsi v podobni situaciji. "V glavnem, delali bomo, da bomo vsi skupaj ena velika družina, to si zelo želim. Vse vas iz srca spoštujem in moja srčna želja je, da se razumemo in uživamo v delu, ki ga imamo in ga bomo dobili," je zaključil Darko.

Vsem je pojasnil, da jih spoštuje, v čemer je Esada videla opravičilo, ker jo je določil za deklo. (Foto: POP TV)
Ker je Esada takšen razplet pričakovala, nad dejstvom, da je dekla, ni presenečena in Darkovo odločitev spoštuje. Čeprav se zaveda, da je vse skupaj del igre in taktike, ki sta jo sestavila Darko in Vale, se s tem ne obremenjuje preveč. Vale želi postati druga dvobojevalka in v dvoboju z znanjem premagati Simona.

Da je vse skupaj del taktike, pa se zaveda tudi Simon. Čeprav konkretno o dogovoru med Vale, Darkom in Esado ne ve ničesar, je sumil, da je nekaj narobe, saj je bil že prevečkrat izbran za hlapca. Več o tem preveri v videu.

Simon čuti, da se ga želijo člani družine na vsak način znebiti. (Foto: POP TV)
Hlapec in dekla sta se nato vselila v enotedensko skupno bivališče. Simon je z novo sostanovalko zadovoljen in jo je brž uvedel v življenje na skednju. Esada je bila navdušena nad novimi odkritji in kaj hitro sta se preoblekla v hlapčevska oblačila ter se odhitela pokazat ostalim članom družine. Predvsem ženske so njen videz izjemno pohvalile. Tudi o tem si več poglejte v videu – naslednjih 14 dni lahko med zabavnimi video vsebinami na naši spletni strani in na Voyo.si ob registraciji brskate brezplačno!

Nad odkritji na skednju je bila navdušena naša ESADA
zadni člank:KOMU VSE GRE NA ŽIVCE SIMON?
Esado je že navsezgodaj vznemirila Vesna, ki je namesto nje pomolzla kravo. Kasneje pa sta se z Vale pogovarjali še o tem, kako gre Simon vsem na živce, vendar si mu nihče ne upa nič reči.
Čeprav je kmetijo zapustil še en član, mora življenje na njej teči dalje. Kot kaže, pa je komunikacija med člani družine še vedno tista, ki jim kdaj pa kdaj ponagaja. Vesna tokrat ni upoštevala dogovora in je namesto Esade pomolzla kravi. "Jaz sem se zjutraj zbudila z namenom, da grem pomolzt kravo, a je že bila … jaz vem, da si ti zelo pridna, a vseeno mislim, da si moramo dela razdeliti ne glede na to, kako je nekdo priden," je ob jutranji kavi na vrtu debato o molži začela Esada. Vesna se ji je opravičila, češ da je popolnoma pozabila na včerajšnji dogovor, a ji Esada ni najbolj verjela.

Esada je Vesno opomnila, naj s Simonom upoštevata dogovore. (Foto: POP TV)
Vale je zato predlagala, naj tisti, ki se zbudi prvi, zbudi še ostale, če se mu zdi, da predolgo spijo. A ji je Esada odgovorila, da nje ni treba zbujati, naj se vsak samo drži dogovorov. Vesna je znova dejala le, da je pozabila oziroma da ji je kakršen koli včerajšnji dogovor o tem, kdo bo molzel krave, ušel iz glave.

Vlasti je prijalo jutranje poležavanje. (Foto: POP TV)
Vale in Esada sta se nato ob pripravljanju kosila razgovorili o Simonu in o tem, kako ju moti, da si mu določeni ljudje bojijo v obraz povedati, da jim gre na živce. Po njunem mnenju zato, ker se bojijo, da jih bo kdo izbral za dvoboj, če bodo preveč odkriti. Vale pravi, da se pravi obrazi takšnih ljudje kmalu pokažejo, saj ne moreš dolgo držati v sebi, kar te moti.

Sprašujeta se, zakaj si nekateri ne upajo spregovoriti o tem, kar jih moti. (Foto: POP TV)
Njun pogovor nato nanese še na to, kako je Simon rekel, da ker ne more spreminjati odraslih ljudi, bo raje otroke. "A si predstavljaš, da mu daš svojega otroka?" je Esado zgroženo vprašala Vale. Skupaj sta ugotovili, da se tudi otroka ne da spremeniti, lahko ga samo lepo vzgojiš. Kot lep primer tega sta navedli Mateja, ki je sicer trmast, a zelo lepo vzgojen, zato občudujeta njegove starše.

Pravi, da jo je oče nekoč želel spremeniti, a brez uspeha. (Foto: POP TV)
Kasneje se je o jutru razgovorila Valerija, ki je povedala, da je bilo le-to dolgo in da sploh ni mogla vstati. Nekoliko dlje je ostala v postelji in premišljevala o vseh dogodkih preteklega dne, ki je bil precej naporen. Sprva je bila nekoliko žalostna in brez motivacije, a se je kasneje pomirila. Prizadele so jo Simonove besede iz arene, da je hinavska, a so ji bile hkrati motivacija, da sama pri sebi razčisti, zakaj je na kmetiji. "Njegov namen je bil, da me sprovocira. A ker ga ni dosegel, se mi je kasneje opravičil," pravi Vale, ki se s Simonom ne bo več obremenjevala. "Saj ga vsak vidi, kakšen je. Nekateri mu povemo to v obraz, nekateri ne ... Ali pa se jim enostavno ne ljubi s tem ukvarjati ... Tudi jaz sem Simona zdaj izklopila in se zaradi njega ne bom več obremenjevala," zaključuje debato o Simonu in nadaljuje o Mateju: "Jutro brez Mateja je bilo žalostno, kar se je najbolj videlo pri meni, Esadi in Darku, ki ga bo zagotovo najbolj pogrešal. Vidi se, da je ostal brez motivacije in da mu je zelo težko ... to je povedal zjutraj, ko smo pili kavo. Rekel je, da mu je zelo težko in da ne vidi več smisla, zakaj bi sploh še bil na kmetiji."

Pogreša Mateja, ki ga zelo ceni. (Foto: POP TV)
Če ste kakšno izmed preteklih oddaj Kmetija išče lastnika zamudili, si jo lahko ogledate na Voyo.si, kjer najdete še mnoge druge zanimive vsebine. Registrirajte se in preizkusite brezplačen 14-dnevni dostop na Voyo.si!

MENI GRE NA ŽIVCE!
TO SEM SKOPIRALA TOTO ZGORI (PRED TEM...) PA SEM SAMA NAPISALA VSE POL ZGOR PRED TEM.RAZEN VAŠIH COMENTOV.
EVO! VIOLA!
02. november 2011
02. november 2011
darkoooooooooooo
02. november 2011
u40823
u40823
darko bo z simonom v areni
03. november 2011
FINALE JE U ŽIVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tko da ne mormo vedet kdo bo zmagu ! Lahko pa počakamo
04. november 2011
u40823
u40823
ja vem sam tko jst mislm .
04. november 2011
ja sej vem in upam da bo darko zmagu
04. november 2011
u40823
u40823
ja jst tud
04. november 2011
u63896
u63896
nwm a je finale res res u živo? me tud zanima.pa mislim da bo simon v finalu
04. november 2011
u40823
u40823
ja pa darko.itak da bo v živo
04. november 2011
u40823
u40823
itka je pa to že v scenarju(tko jst mislm)
04. november 2011
matej bo pršu nazaj na kmetijo in se bo dvobojevel proti valeriji al pa proti vlasti
05. november 2011
*dvobojeval*
05. november 2011
kako veš da pride nazaj ?
05. november 2011
u37809
u37809
Jest vem kdo bo zmagu tole finale! Ker mi je od moje mami sodelovka od nje prjatla je ena od gunih na kmetiji frendica od mamine sodelovke.

Ta dvoboj bo [na žalost] zmagala Valerija.
Kmetijo na koncu, pa bo dobil Darko!

Aiaaa, pa na tole uprašanje odgovorim:
A je finale res res u živo? Jaa, od moje babice pa dedka njihovi frendi so šli gledat finale!

Če pa še keii informacij rabte, kdo bo keii zmagu, pa uprašte!

Pa ieest mam en uprašane.
A sta vm Simon pa Vesna dobra? Ka jih usi neki tko kritizirajo, u resnici sta pa [saj men] najbolšaa!
05. november 2011
u40823
u40823
ja zmagala je vale
to pa vem da bo jo dobil darko
06. november 2011
JAAAA ! Ma FINALE je u živo !!!!!!!!!!!
06. november 2011
MISLIM DA BO MATEJ PRŠU NAZAJ PA DA BO V FINALU Z DARKOTOM
06. november 2011
u58097
u58097
ne pa ne! simon (sm slišala) bo pršu 7 teden nazaii!
07. november 2011
u40823
u40823
ja tko nekak
07. november 2011
a vste da bo Miha v finalu mi je povedla sošolka sorodnica od mihca
07. november 2011
tko da mislim da bo zmagu on
07. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg