-UVOD-
Po vijoličnem travniku, je tekla punca, ki ni štela več kot 15. Bila je gostih in kodrastih, rozih las, ki so plapolali v vetru. Njeno črno baletno krilo je bilo zmočeno. Ustavila se je in se razgledala naokoli. Utrgala je vijolično cvetlico in govorila: "Ljubi me, ne ljubi me..." te besede so se ponavljale, dokler ni prišla do zadnjega cveta: "Ljubi me..." je dejala in se nasmehnila. Njen nasmeh je čez nekaj trenutkov izginil. "Kaj je ljubezen?" je sama sebi zašepetala in izginila v travniku...

1.del
"Bip-bip-bip'-bip..." je tečnarila budilka, katera me je med tednom vedno vrgla na noge. Na nočni omarici me je že čakal zajtrk, katerega mi je vedno pripravila Rita, varuška mojega mlajšega bratca Codya. Oblekla sem se v belo oblekico, katera mi je segala do konca stegen, na njej pa so bile razporejene cvetlice. Seveda, sem si oblekla tudi bele žabe, ker je zunaj snežilo. Na obraz sem si nanesla samo korektor in rdečilo. Na ustnice sem dala tudi nežne roze barve lip glossa. Hitro sem popila kakav in pojedla piškote in se odpravila dol. Obula sem si črne bulerje, kateri so se skladali z mojim črnim plaščem, ki je meril nekje do konca kolen.
"Alison, jaz te bom peljala v šolo. Zunaj je snežni metež. Pokliči še Carolynn." je rekla Rita. Poklicala sem Caro in se zmenila, da pride do mene.
"Rita! Ura je deset čez!" sem jo opozorila. Zazvonilo je, Carolynn je prišla.
Rita je hitro pograbila ključe in vzela Codya. Odšli smo v avto. Ko smo se peljali sem opazila, da je celo mesto polepljeno z nekim Lucasom R., ki bo svoj koncert imel čez 3 dni. Prispeli smo do šole. Z Caro sva izstopili iz avta.
"Ali veš kdo je Lukas, ki bo imel svoj koncert čez 3 dni?" sem bila firbčna.
"Ga res ne poznaš? Imam dve vstopnici, zate in zame. VIP so, upam da ne zameriš, da te nisem prej vprašala, če bi šla." je rekla.
"Zate in... zame? V redu je! Hvala ti, hvala ti, hvala ti!" sem se ji zahvalila.
"Um... zakaj si vesela, če pa sploh ne veš kdo je on? Haha," se je zasmejala.
"Moram se izogniti večerji, na katero je povabljen Kyle in njegov oči. Saj veš, z mojim očijem sta poslovna partnerja."
Kyla res nisem marala. Bil je pravi snob in vse ga je na meni motilo. Najbolj sem mu zamerila, ker je rekel po neki večerji, da sem se oblekla v prekratko oblekico, katera je bila mimogrede čez kolena, ter da, če hočem, njegovega očeta in mamo raziti. Ker sem se oblekla kot vlač.uga. Ta človek pač ni resen. In še na eni večerji, katera je bila v neki restavraciji me je otipaval pod mizo. Ko pa sem ga počila in povedala razlog pa je seveda zanikal.
Med matematiko sem risalav zvezek vse živo. Tu in tam se na straneh znajdejo zvezdice, srčki, pošasti... naslednja ura je bila glasba. Z učiteljico sva se na začetku leta ujeli, vendar potem se ji je utrgalo. Ima me na piki. Ker smo vso snov že za naslednji mesec obdelali smo peli.
Dala je nightcore. Zraven mene ni nihče sedel. Pač sem najraje sama.
''So lost I'm faded'' sem rekla in pogledala ven. Sedela sem ob oknu. Gledala sem ptice kako so bile svobodne, kako so letele.
''Alison! Presedi se spredaj k Ianu in Nicku!'' se je zadrla učiteljica.
''Um... nič nisem naredila, res ne vem zakaj bi se presedala...'' sem rekla in počasi začela pospravljati mizo.
''Slediš pouku in ne gledaš nikamor drugam kakor na tablo! Ni čudnega, da imaš take ocene!'' je povzdvigovala glas.
''Nimate pravice govoriti take podatke! In tako ali tako se učitelji ne smete dreti nad dijake,'' sem rekla in se ustavila pred njo. Spustila sem torbo in se usedla.
''Nehaj! Dosti te imam! Samo še eno tako bom zahtevala opomin!!!!'' je rekla.
''Lisa, Macknezie in Kleo nehajte klepetati! Najhujši razred ste, da veste!'' je rekla. Zazvonilo je. Do mene je med odmorom prišla Caro in rekla, da že vsi na šoli govorijo o prepiru med mano in učiteljico za glasbo.
''Sem si naredila sramoto kajne?''
''Kje pa! Vsi te obožujejo haha,'' je rekla in me objela.
Ostalih ur mi ni treba opisovati, ker so bile preveč dolgočasne. Carolynn je imela eno uro več, zato sem odšla sama domov.
Next?
31. januar 2017
Next
01. februar 2017
u216558
u216558
Next
27. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani