Offical Page®

Do you like Justin Bieber?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. avgust 2011
Justin Bieber offical page
http://www.igre123.com/forum/tema/justin-bieber/22714/
31. avgust 2011
u50317
u50317
gaaaaayyy looord!!
31. avgust 2011
jooo tega bi najraje ubil prasca
01. september 2011
pa dej bibr je totaln geyyy pa kreten zabit mogl bi ga dat u zapor!!!
03. september 2011
in zakaj maš pol profil z imenom justina?
04. september 2011
predovga zgodba
05. september 2011
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶‡‡‡ ‡‡‡¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶‡‡‡ ‡‡‡¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡8¶8‡‡ ‡‡‡‡‡¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶8‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡8¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡†¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶†‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶†‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶†‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡8¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶†‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶†‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶‡¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶¶‡‡¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶‡‡‡‡¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ ‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡¶¶¶¶‡‡‡‡¶¶¶¶¶‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ THIS IS IT
12. september 2011
JA ITAK KER SI FAN OD NJEGA
12. september 2011
13. september 2011
Kaj mate tok prot Justinu.!! Kaj vam je naredu.? a to zarad njegouga glasa.? On je mutiral..in glejte video od pesmi Boyfriend..Ni sam kriu za to kakršen je..Spoštujte ga kr ma tut on čustva..in bolj ko ga vi žalte bolj ga mamo belieberji radi.!!
05. maj 2012
WTF KK STE FUKJENI U GLAVO OMG, DAJATE SLIKE OD JUSTINA IZ LETA 2009. ČLOUKI ON SE JE 236740238746238742837423 SPREMENIU.
GET A LIFE, ČE VETE KA TO POMENI.
NOBEN VAM NI NČ NAREDU. ŠE NAJMAN PA JUSTIN. PUSTE GA PR MER KR ON MA TUT ČUSTVA, VI PA OČITNO NE ČE KR TKO NEKI ŽALTE TLE KO DA SE KAJ VEČ OD NJEGA KO SO ZA NJEGOVE LASE KO SE JE OSTRIGO DALI VEČ DNARJA KO PA JE VREDN VAŠ LAJF.
sori tko jzt mislim kr ne zastopim hejterjev kr nimajo razlogov da bi ga sovražl.
TO VAM JZT POVEM KO BOTE VI REKL:
"He is gay."
fajn zgodba, ne čujem te zarad tega kr je Justin prodau karte za MSG (Madison Square Garden - največja dvorana za kincerte, na svetu) v 22 minutah, ( po paprih mesecih na sceni), kr je bil nominiran za Grammye 2 krat, tut nastopal na podelitvi Grammy-ev, ker je dobo 4 nagrade AMA's (American Music Awards) v eni noči, zto ker je biu edini ko je njegou dokumentarec o njegovem lajfu uspel tko hitr (Never Say Never movie, pejte ga glejat pa bote vidl da ste zmern ko ste kaj rekl grdega o njem, se hudo motli), kr je najmlajši pevc ko ma 4 pesmi iz istega album med TOP 40, kr je ma več kot 30 nagrad (zdej ž več k 50), biu nominiran za več ko 50 nagrad, kr je mev udarno turneja, kr je njegova knjiga 1# nejbolj prodajana pri New York Times, njegou album na prvem mestu Billboarda, kr je dal milijone v dobrodelne namene, DOBESEDNO, kr je 17 milijonov oboževalcev pršlo glejat njega k je sam biv v eni oddaji Today SHow, kr je nastopal pred PREDSEDNIKOM AMERIKE 2krat že, kr je prejel nagrado za nejbolšega COUNTRY pevca, čeprav je POP izvajalec, Usher, Chris Brown, Boys ll Men in še velk drugih zravn njega na njegovmo albumu, kr je dobo svojo zvezdo slave pred Avon Theatre, kjer je on na začetku pel, pa še velik drugih dosežkov.
05. maj 2012
OMG hejteri kaaaj pa vaam ni jasno !??!!??!
Mi tud ne žalmo vaših idolov okej tko da bote fer in tud vi pustite JB na miru če ga pač ne obožujete oz ga mislte žalt pač zadržite mnenje pri seb !!! Ima Selenoo tako da nemre bit peder kolko js vem je selena punca in ni fant !! ! da bi biu jb peder ?!?!?!?
Lej vi ko ga vedno bolj žalite mi ga vedno bolj spodbujamo a veste !?!??!?!
In mu že dajte enkrat v life mir !??!?! -.-" Vam se jebe ste srečni se smejite ko ga zmerjate kaj pa mi belieberji & on ( JB ) nam ni useno okej kr ga imamo radi !! Tudi on ima srce in tudi on ima čustva vreeeduu !?!?!?!?!?!?
Sam lobusumni ste kr lepo poje vi pa ne!!!!
Ker od vas ni videov na youtube ki bi imeli vsaj 8.198.827 ogledov !??!?!?!
Justin pa jih ima okej !?!??!
Grow uppp!
in justin že od leta 2009 čist čist na vsakem koncertu pokliče oboževalko na oder k njemu ko pa drugi niso začeli tako hitro ali pa niti tega ne delajo !!!
05. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani