Ker ful obožujem Justina sm se odlocla da bom pisala fanfiction.... Ful upan da bo usec

Ali ti je všeč Justin Bieber?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. februar 2016
Next
22. februar 2016
Next
25. februar 2016
Še eno prečudovito jutro. Občutek ko se zbudiš ob najljubši osebi na tem svetu... Justin. Velikokrat dvomim v najino zvezo pa ne zaradi tega ker ga ne bi imela rada ali ker on ne bi maral mene... Ampak učasih se mi preprosto zdi, da bi potrebovala še najmanj dva para kril, da bi bila na enaki valovni dolžini kot je on. Tudi Mia mi je že večkrat rekla naj pozabim na ostale in se osredotočim le na naju, ampak je to tako prekleto težko. Razumem popolnoma vsako oboževalko! Mislim da tudi če bi bila njegovo dekle katera koli druga bi bila jaz še vedno njegova hida fenica in nihče me ne bi moral prepričati v nasprotno. Ohh... Mislim da bi se vam lahko predstavila sem Sarah, trenutno dekle najboljšega, najlepšega... pevca na tem planetu. Jap Justin Bieber... Še vedno pa ne morem, da ne bo vsaj dvakrat na dan pomislila na najin razhod in po zadnjij premišljanjih sem se že skoraj odločila, da to uresničim...
"Justin! Justin! Eej kje si ti? Že zjutraj sm te iskala ampak je Merry rekla da si že šel in da je skrivnost?""Oprosti... Presenečenje zate če te to tolaži?"
"Am... Ubistvu bi se prej rada pogovorila s tabo. Glej že nekaj časa sva skupaj ampak se mi vedno bolj dozdeva, da med nama raste velik prepad... Vsak dan dobivaš tisoče novih oboževalk, ki začenjajo svojo pot do tebe prav tako kot sem jaz..."
"Ampak Sarah! Nobena od njih ni ti! Nobena ti ne seže niti do kolen in svoje življenje bi rad preživel s tabo!"
"Jistin tutdi meni jo zelo težko in upam da me boš razumel, ampak v teh okoliščinah ne hbi zrastla niti roža kaj šele najina zveza. Justin konec je."

Kako se vam zdi začetek?? Nism hotla, da se začne tko kot skor use na koncertu al pa kej podobnga... Jst ful upam, da vam bo ušeč
Next?
29. februar 2016
u105006
u105006
Uuuuu i smell i good story comig up...hah
NEEEEEXT!!!! I like it..
29. februar 2016
u105006
u105006
*a good story.... Sorry
29. februar 2016
Fak ne mi zamert za tele moje komentarje...
Vem da di ti vsja kurk js vem neizkusena v pisanju zgodb ampak tole j eblo zlo dobr in pises tko kukr zlo dobr pisatel in zlahka bi te uvrstila med pistalne tle na igrah ki so uspesni!
In zlo mi je usec da nisi zacela tak na koncerti...js sicer nism neki ful fanica od njega vem sam d ama jutr rojstn dna ker usi govorijo o tem pa vem da ma ful obozevalk in ne recem da ne poje dobr kr ma dobre pesmi...sam moje srce je pri 1D...
Next Larci supr si!
29. februar 2016
Vem da si ti vsaj kukr*
Pisatlne*
Rojstn dan*
29. februar 2016
Juujjj hvalaaa
29. februar 2016
Ni kej sej ves js sam resnico govorim
29. februar 2016
In potem je tisto ko se zbudiš naslednje jutro, na rojstni dan svojega biušega, ki ga še vedno ljubiš in veš, da ga nikoli več ne boš pozabila. Počutila sem se kar trapasto, da sem ga pustila prav en dan pred njegovim rojstnim dnem. Želela sem mu nekaj reči a se mi ke zdelo, da me bo sram... Da bom prišla tja in ne bom vedela kaj naj rečem ali kako naj odreagiram na njegov prečudovit pogled. Sploh pa mislim, da si je že zagotovo našel drugo. Ok in potem pridejo usodni trenutki... Zazvoni telefon... Justin... "Halo? Ejj Sarah! Hotel sem ti povedati, da ne morem več. Včeraj sem mislil, da bo mogoče šlo brez tebe in zdaj ugotavljam, da ne morem... Ne morem se niti eno jutro več zbuditi brez tebe.Želim te ob sebi... Te objeti in te končno predstaviti mojim staršem.Sarah... Ljubim te.". Obmolknila sem in čakala, da še kaj reče. In seveda kot bi to kdo želel...prazna baterija. Šla sem tja.
Kok se vam zdi??? Hotla sm še en Next dons k ba ravno rojst dan in sm čist presrečna*-* Next?
01. marec 2016
Zakonn
Next
01. marec 2016
Next
01. marec 2016
u193768
u193768
Next
06. marec 2016
u201358
u201358
Next
Samo poskusi prosim malo daljše
06. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani