še en One Direction fanfic
18. februar 2014
»Ja?« sem se zaspano oglasila, ko je zazvonil telefon.
»Di, ne reči, da še spiš,« je rekel moj najbolši prijatelj Daniel.
In spomnila sem se, da sem si včeraj pozabila nastavit budilko. Ura je bila že preveč in imela sem samo še 15 minut, da se uredim. »Faaaaaaaaak, fak, fak, fak. Saj bom gotova v petnajstih minutah, ne skrbi,« sem blebetala in hitro vstala iz postelje.
Ja, rada spim. Vedno, ko lahko, spim do najmanj pol enajstih. Na žalost tega nekateri ne razumejo. Torej, naj se predstavim. Ime mi je Diana Freeman in prihajam iz Londona. Sovražim svoje drugo ime-Elizabeth-in tako me kličeta samo mama, ko je jezna name, in pa Daniel, ko me hoče spraviti ob živce. Imam blond lase in zelene oči. Vsi mi govorijo, kako lepa sem, a sama nisem tega mnenja. Moj najboljši prijatelj je Daniel Gray in res sem vesela, da ga imam. Lahko mu zaupam čisto vse in vem, da me nikoli ne bo razočaral. Na splošno se veliko raje družim s fanti, ker je bolj sproščeno. Punce so vse tako živčne in skrbijo za vse. Jaz nikoli nisem bila takšna. Sem zelo »easy-going haha«, in se rada smejim. V razredu sem razredni klovn. Živim za šport in petje. Sicer nisem zelo dobra pevka, ampak pojem ves čas. Učim se tudi igrati kitaro.
Jaz: Daniel:

Ja verjetno bi bilo dobro, če bi se šla oblečt. Nisem imela veliko časa,zato sem iz omare vzela, kar sem najprej videla. Hitro sem se oblekla in niti ni bilo videti tako slabo. Na sebi sem imela strgane kavbojke, ki so bile zavihane. Črno majico z napisom London girl in pa jopico. Odšla sem v kopalnico, si hitro nanesla maskaro, umila zobe, počesala in stekla ven.
Ko sem prišla iz hiše, me je že čakal Daniel. »Živjo srce,« sem ga pozdravila.
»Hej zaspanka,« je v smehu odgovoril. »Mislim, da si nekaj pozabila.«
»Pa ne že spet noo. Čakaj me,« sem tekla nazaj v hišo po torbo. Velikokrat pozabljam stvari. Pač naravni talent. Prišla sem nazaj ven in končno sva lahko šla v šolo.

Kako sem vam zdi? Lahko pišm naprej? predlogi?
18. februar 2014
next ful fajn
18. februar 2014
Next)
*Diana Elisabeth Freeman*
»Saj najin dogovor še velja ane? Da greva danes v šoping?« sem vprašala Daniela, ko sva hodila v šolo.
»Ja, valda. Komaj čakam, da si kupim nova oblačila. Upam, da bojo tam kakšni hudi tipi. Plus kupit ti moram darilo za rojstni dan.«
Awww, spomnil se je<3 no pa saj se vedno spomni. A tokrat mi ni preveč do proslavljanja. »Nič mi ni treba dati Daniel. To sva se že zmenila. Sploh pa me ne spominjaj, koliko bom že stara. Sovražim to. Ne morem si misliti, da bom taaaaakooo stara,« sem nesrečno pripomnila.
»Daj no, 19 let pa res ni veliko,« je odgovoril. On se vedno veseli rojstnih dnevov.
»Ampak Daniel, to je že skoraj 20! Nič več ne bom najstnica. Nočem se starati.«
Rekel je: »Ne sekiraj se Di. To je najboljše obdobje tvojega življenja. Have fun! Letos ti bom podaril nekaj najboljšega. Boš že videla.« Ko sem ga nejeverno pogledala je še dodal: »Ne sprašuj. Presenečenje bo,« in se široko nasmehnil.
Kar naenkrat sem začela peti: »Maybe it's the way she walks,
Straight into my heart and stole it.
Through the doors and pass the guards
Just like she already own it.
I said can you give it back to me,
She said never in your wildest dreams.

And we danced all night
To the best song ever
We knew every line now I can't remember
How it goes but I know that I won't forget her
Cause we danced all night to the best song ever.

Sem ponosna Directionerka in obožujem tudi Eda Sheerana. Sanjam, da bom nekoč šla na XFactor. Če bi vsaj bolje pela in imela več samozavesti. Suvereno bi odšla na oder, se predstavila in začela peti. Odpela bi z vsem srcem in ljubeznijo in ljudje bi ploskali. Jaz pa bi se počutila odlično. Zavzdihnila sem.
»Saj bi ti lahko uspelo, veš. In poješ fenomenalno. Sploh se ti ne sanja, kako si dobra. Preveč si samokritična. Daj, prijavi se!« je komentiral Daniel in ugotovila sem, da sem govorila naglas.
»Ne pa ne. Nikoli ne bom tako dobra. Kot oni. Tako so popolni,« sem sanjarila.
Daniel pa je rekel: »Dreams are only dreams, until you make it real. Saj veš, ti si mi to povedala.«

Nasmehnila sem se. Kaj bi brez njega. Imava veliko skupnih stvari. Vse počneva skupaj in nikoli se ne naveličam njegove družbe. Preprosto najboljši je. In ja, Daniel je gej. Nič nimam proti temu, ker se lahko skupaj pogovarjava o fantih in ni mi treba prenašati komentarjev, katera punca se mi zdi lepša. Saj si včasih želim, da bi imela najboljšo prijateljico in bi si izmenjavali ličila, obleke in se skupaj hihitali(haha). Ampak nikoli nebi zamenjala Daniela, ker je najboljša oseba, kar jih poznam. Je kot moja sorodna duša. Razume me kot nihče drug.

Pouk je minil hitro. Učiteljica me je pri matematiki poslala ven, ker sem se valjala po tleh od smeha, ker je Tom oponašal našo sošolko Barbie. Ni ji zares ime tako, ampak izgleda že. Še na hodniku sem se smejala. Dobila sem idejo. Odločila sem se, da bom po celi šoli ovila wc papir. Ko sem po petih minutah končala, sem se nasmehnila sami sebi in se v mislih pohvalila. Ja, dobra sem, ni kaj. Čakala sem pred učilnico, dokler me niso poklicali nazaj v učilnico. Vesela sem se usedla na stol in poslušala. Ob koncu ure so na hodniku vsi vpili in se režali. Prišla je ravnateljica in ni bila preveč vesela wc papirja na hodnikih.
»KDO?! JE?! TO?! NAREDIL?!« je kričala, jaz pa sem planila v glasen krohot.

*Daniel James Gray*
Ko sem po koncu ure stopil na hodnik, je bil po celi šoli razvlečen wc papir. Haha, le kdo se je tega spomnil? Hodil sem naprej in zaslišala ravnateljičino dretje. Znan smeh se je razlegel po šoli. Ja, kdo drug kot Diana. Res je nekaj posebnega. Kako ji uspe, da vedno kaj ušpiči? In ji je čisto vseeno, samo da se zabava. V smehu sem stopil do nje. »O oo, žio,« sem uspel razbrati med njenim krohotanjem. »Gospodična Freeman, takoj v mojo pisarno,« je tedaj rekla gospa Čarovnica ravnateljica. Takoj se je zresnila, a vedel sem da se zabava. Po poti si je prepevala. Kako lahko tako talentiran človek ne ve, da poje popolno? Potem pa me je prešinila ideja…
___________________________________________________________________________

Next? A je uredu?
18. februar 2014
next !!! popolno
18. februar 2014
Nexxxxt
16. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani