u116630
u116630No kot ueste je že tisoč zgodbic o One direction tukej,ampk zakaj nebi bla še ena.To je moja prva zgodba pa upm da uam bo ušeč.
***************************************************************************************************************
Helou!Moje ime je Ashley,moj uzdeuk pa je Ash. Stara sem 17 let in Živim u Birminghamu,u Veliki Britaniji. Mam sestro Kathy,ki je 2 let mlajša od mene.Ne razumeve se najbolš,ampk useen je pač moja sestra.Mam tut mucka Nickya,ki sem ga dobla učerej za moj roojstni dan. Str je 1 mesc pa pou in je fhool igriu.Mam še 2 najbolše prjatlce Patricio in Hannah.Sovražimo One direction.Ne vemo kko lahko tolk punc nori za temi bedaki.Hodmo na splošno gimnazijo.No tolko o meni.
****************************************************************************************************************
Drin,drin!!!Budilka,kaj pa drugega.Pretegnila sem se nato pa ustala,vzela oblačila in se odpravila u kopalnico.Oblekla sem,se namejkapala in si lase spela u čop.Odšla sem v kuhinjo in si naredla zajtrk.Zbudit sm šla še Kathy.Počakala sem jo,potem pa sve skupi odšle u šolo.Ona namreč hodi u 1. letnik splošne gimnazije.Ko sem prišla u šolo tam ni bilo niti Hannah niti Patricie.Najbrž so še doma.Ampak na šoli sploh ni bilo nobenega.Bilo mi je zelo čudno.Pogledala sem na koledar.25.6. Pa saj ne more biti res.Pozabila sem da so počitnice.Poklicala sem Kathy.Dobili sva se pred šolo in okregala me je,zakaj sem jo budila.Nadela sem si 'puppy face' in zasmejala se je.Doma sem šla na fb.Potem sva s Kathy skuhale kosilo.Po kosilu sva šli gledat televizijo nato pa sva se šli človek ne jezi se.Moram priznati,da se s sestro zadnje čase kar dobro razumeva.Zvečer sta domov prišla še mami in oči.
Slikce dobite mau kasnej pa rabim 2 nexta za nasledni deu:****
26. december 2012
nextaaaaj

+ prvva bralka hihi :3*

++ bom še drugim poslala da bojo brale zgodbico
26. december 2012
u112645
u112645
next
26. december 2012
neeext
26. december 2012
next
26. december 2012
u116630
u116630
Huala za use nekste,še slikce:
Jst(Ash):Kathy:Patricia:Hannah:


26. december 2012
u116630
u116630
... Mami je naredila večerjo.Ko smo pojedli,sta nama z Kathy starša povedala,da bova morali k stricu Simonu v London.Simon je tudi mentor najbolj bedne skupine na svetu,One direction. Zakaj sva morali tja še vedno nevem,ampak očitno sta hotela nekaj časa zase.Bila sem tako slabe volje,mogoče me je malo razveselilo le to,da so šle z mano lahko tudi Hannah in Pat(Patricia).Mami mi je dala tri karte.Odšla sem v sobo. Najprej sem poklicala Pat,nato pa še Hannah. Povedala sem jima,da imamo let jutri in da naj se pripravimo.Vse tri smo upale,da ne bomo srečale One direction. Kathy naj bi s seboj vzela svojo BFF Larisso.Ta je res nora nanje. Kathy tudi,vendar ne tako kot Larissa.
Po pogovoru sem šla pakirat.Spakirala sem 2 kovčka in 1 potovalko.Bila sem res zelo slabe volje.Ob osmih zvečer sem morala že v posteljo,čeprau je biu na sporedu moj najkjubši film. Kmalu sem zaspala in sanjala sem,da sem že v Londonu,da se sprehajam po parkih...Kar naenkrat pa zazvoni budilka. Prijela sem jo in jo vrgla v steno.Vstala sem,vzela obleke in šla v kopalnico.Oblekla sem se in se namejkapala.To je bil eden izmed najbolj bednih dni v mojem življenju. Mami in Kathy sta bili že v kuhinji. Mami nama je pripravila zajtrk.Nato smo prtljago znosile v avto in počakale še Pat,Hannah in Larisso. Ko so prišle,nas je mami odpeljala na letališče.Vkrcale smo se na letalo.Letele smo približno 2 uri.Ko je stevardesa naznanila prihod,sem hitro pogledala skozi okno in zagledala prečudovit London...
...tokrat v dežju.
****************************************************************************************************************
Se opravičujem za 10000% bedn next ampk nism mela idej.Rabm 3 nexte pa še mal oglašujte.
Še slikce:
Larissa:Moje obleke:


26. december 2012
neeeeext
26. december 2012
NexxxTttttttt
27. december 2012
u116630
u116630
še 1 next
27. december 2012
nexttttt
27. december 2012
nextaaaaj
27. december 2012
u116630
u116630
...Ko smo se izkrcale,sem že zagledala Simona.S Kathy sva mu stekle v objem,jaz pa sem predstavila še druge punce.Nato smo se z limuzino odpeljali do njegove hiše,kaj hiše,vile.Bila je res zelo velika.Simon nam je povedal,da bomo morale zvečer iti z njim na koncert od One direction.Bila sem res slabe volje,prav tako Pat in Hannah.Larissa in Kathy pa so bile tako vesele,da so šle že takoj zbirati obleke za večer.Larissi je bila najbolj všeč Niall,Kathy pa Harry.Jaz,Pat in Hannah smo odšle v jedilnico,kjer je na mizi že bilo kosilo.Po kosilu smo šle na sprehod.Domov smo prišle ob 15.00 in jaz sem skočila pod prho. Res mi je prijal hladen tuš.Ob 19.00 sem se oblekla in namejkapala,nato pa odšla v dnevno sobo.Ob pol osmih smo se odpravili v središče mesta.Tam je bilo že na tisoče oboževalk.Po zaslugi Simona,smo morale stati v 1. vrsti,kar je bilo zelo bedno.Ko so prišli na oder,bi kmalu oglušela.Vse naokrog so punce kričale in dvigovale plakate.Koncert se je začel.Ravno pred mano je stali tisti,kako mu je že ime,Zayn se mi zdi.Pomežiknil mi je jaz pa sem ga le grdo pogledala.Po koncertu smo odšle k Simonu.Tam so bili tudi fantje.Larisa in Kathy sta stekle proti njim,jaz pa sem mrko hodila.Larissa,Niall,Harry in Kathy so se še pogovarjali,jaz pa sem Simonu težila,kdaj bomo šli domov.Rekel je,da če si res tako želim,da me bo peljal.
***************************************************************************************************************
Sori za kratk next,ampk nimm časa zdjle. 3 nexte rabm.
27. december 2012
nextaaaaaaaj hitrooooo
27. december 2012
u116630
u116630
še 2 nexta rabim!!!
27. december 2012
next
27. december 2012
u116630
u116630
še enga!!!
27. december 2012
u116630
u116630
No bom kr zdjle nekstala.
*******************************************************************************************************************
Potem pa se je Zayn ponudil,da me odpelje.Pomignil mi je naj pridem za njim.Vsedla sem se v avto.Peljala sva nekaj časa.Ko sva prišla sem šla v hišo,nato pa takoj v sobo.Čez nekaj časa je na vrata potrkala Pat.Odprla sem ji in povedala mi je,da je je Zayn rekel,da sem mu zelo ušeč.Potem sem tudi jaz priznala,da mi je kjuti ampk res samo malo.Pat se mi je zasmejala in me objela.Odšli sva v pritličje,kjer so bili že vsi doma.Kathy in Harry sta bila že par,prav tako pa Larissa in Niall.Jaz sem sedela na naslonječu.Zayn je prišel za mano in me ustrašil.V glavo sem mu zabrisala blazino.Tako se je začela '' bitka za preživetje.''Potem je dol prišel še Simon in nam povedal,da gremo jutri na oddih,na prečudovit otok blizu Amerike.Bila sem še kar vesela.Louis in Pat sta odšla v 1.n nadstopje. Le zakaj?sem se uprašala.Čez pol ure sta prišla objeta.Bravo Patty sem rekla ona pa se mi je nasmehnila...
****************************************************************************************************************
Rabm 3 nekste
27. december 2012
next
27. december 2012
next
27. december 2012
nextaaaaaaj nujnooooooo
27. december 2012
NexTttttt
27. december 2012
u116630
u116630
...Vsedla sta se na kavč.Jaz sem predlagala,da se gremo flašo resnice,potem pa spat saj nas jutri čaka naporna pot.Vrtel je Niall.Steklenica je pokazala na Pat in rekla je izziu.Najbrž že veste kaj je bilo potrebno.Poljubiti Louisa sevedal.Nato smo se še nekaj časa igrali,vendar jaz in Zayn nisva prišla na vrsto.Ob 20.00 smo odšli spat.
Zjutraj me je zbudil Louis s trkanjem na vrata.Rekel je,da naj se pripravima saj imamo čez eno uro let.Hitro sem vstala in se oblekla.Odšla v kopalnico,kjer sem se namejkapala in si uredila frizuro.Odšla sem v kuhinjo,kjer je bil Zayn.Pozdravila sem ga in skupaj sva pojedla zajtrk.Takrat sem resnično spremenila mnenje o njem in o ostalih fantih.Vprašala sem ga,če bi na letalu sedel z menoj.Čudno me je pogledal,saj tega najbrž ni pričakoval.Prikimal je.Nato sva odšla v dnevno sobo,kjer so bili Harry,Kathy,Larissa,Niall in Lou.Pat in Hannah sta se še pripravljali,Liam pa je najbrž še spal.Lou ga je odšel zbudit.Kmalu smo bili vsi nared in odšpravili smo se proti letališču.Stevardesi smo oddali prtljago za nami pa je norelo kup podivjanih najstnic.Vkrcali smo se in odšli.Let je bil kar dolg,zato sem umes malo zaspala.Glava mi je padla na Zaynovo ramo in čutila sem,ko me je pobožal po laseh.Nasmehnila sem se.Čez 3 ure je strevardesa naznanila prihod.Zbudila sem se in pogledala skozi okno.Bilo je prečudovito,res.Kmalu smo pristali.Simon nas je odpeljal proti našem bivališču.Bila je vila seveda in to zelo,zelo,zelo lepa.Izbrala sem si največjo sobo.Hitro sem razpakirala stvari,nato pa odšla v kuhinjo in si pripravila nekaj za pod zob saj sem bila strašansko lačna.Odšla sem v dnevno sobo,kjer so bili že vsi.Vsedla sem se med Zayna in Hannah.Simon nam je razložil kako in kaj.Bil je že večer in zato na sporedu fil Titanic,moj najljubši.Pogledali smo celega,Pat pa je zraven jokala.V posteljo sem odšla prva,zato ne vem koliko časa so bili ostali še pokonci.Zjutraj sem vstala zadnja.Šla sem v kopalnico in se oblekla tole:


Odšla sem v kuhinjo in nekaj pojedla.V dnevno sobi so bili že vsi.Jaz in Pat sva odšli v trgovino,saj smo potrebovali kar nekaj stvari.Z Zaynom sma pripravila kosilo.Vsi so ga pohvalil.Po kosilu sem jaz predlagala kopanje.Šla sem se oblečt take kopalke:Še naša vila in moja soba:


Vzela sem še brisačo in stekli smo na plažo.Jaz sem se še malo sončila,nato pa sem odšla v vodo.S Hannah sva skakali s pomola.Nato pa sem odšla z vode.Na plaži sem bila sama,saj so bili vsi ostali v vodi.Brala sem roman.Kar naenkrat pa me ja nekdo pošprical.Pogledala sem nazaj in videla Zayn.Vstala sem in ga začela loviti.Ker ga nisem ujela,sem ga pa porinila v vodo.Nato sem še jaz skočila noter.Popoldne je do nas prišel Simon in nam povedal,da bomo 2 meseca sami tukaj,saj mora on na službeno pot.Moje srce je kar poskočilo od navdušenja.Omejil nam je kopanje v morju do 22.00 zvečer in alkohol seveda.Vila je imela tudi bazen,zato smo sklenili,da se bomo dlje kopali tam.Nato smo se od Simona poslovili in odšel je.Juhu!sem zakričala,ostali pa so se zasmejali.V bazenu smo bili do večera,nato pa smo odšli noter.Naredili smo večerjo,nato pa odšli gledat TV.Sredi filma me je Zayn vprašal,če greva malo na sprehod.
**************************************************************************************************************
Vem ja,bedn nekst je.3 nekste rabm.
28. december 2012
nextt
28. december 2012
nextt
30. december 2012
next
30. december 2012
u116630
u116630
Privolila sem.Sprehajala sva se ko me je naenkrat prijeu za roko.Pogledala sem ga in se mu nasmehnila.Obrnila se je proti meni in me pogledal s tistimi svojimi božansko lepimi očmi.Vprašala me je če bi bila njegovo dekle.Vprašala sem ga,zakaj ravno jaz saj sem eno čisto navadno dekle.Rekel je da imam vse,kar si fant lahko sploh želi.Bila sem presrečna in privolila sem.Pojlubil me je.Poljubi je bil tako mehak in želela sem si da bi trajal in trajal in da ga ne bi bilo nikoli konec.Kmalu sva končala in odšla nazaj.Usem sva povedala novico in usi so bili veseli.Patty mi je pomežiknila jaz pa sem se ji zasmejala.Usedla semse na Zaynova kolena in glavo sem naslonila na njegove prsi.Bile so tako tople.Objel me je in me poljubil na glavo.Bila sem srečna kot še nikoli.Pogledli smo film nato pa odšli spat.Sanjala sem,da me je Zayn na njihovem koncertu poklical na oder in da me je poljubil...Ravno takrat pa je bilo mojih sanj konec saj je v sobo ustopil Zayn.Rekel je:Good morning,princess.Nasmehnila sem se mu in ga poljubila.Odnesel me je u dnevno sobo in mi prinesel zajtrk.Rekla sem da je pravi genetelman.Rekel je:Zate use!Bila sem res tako srečna.Pojedla sem zajtrk in zelo je bil dober.Ura je bila 11.30 in Liam je predlagal da se gremo kopat u morje.Seveda smo bili usi za zato sem se oblekla v kopalke:Uzela sem še brisačo in odšli smo.Zayn je rekel,da sem v teh kopalkah prečudovita.Objela sem ga in skupaj sva odšla v vodo.Najprej sva malo zaplavala,kar naenkrat pa me je potunkal.Ko sem priplavala ne površje me je poljubil.Potem sem ga potungala jaz in se mu usedla za vrat.Patt in Louisu sem zakričala če se gresta 'petelinji boj'.Jaz in Zayn sva zmagala.Nato sem zagledala Liama na plaži.Bil je nekam žalosten zato sem Zaynu rekla,da ga grem uprašat kaj je narobe.Šla sem in se usedla zraven njega.Vprašala sem ga kaj je narobe.Najprej mi ni hotel povedati potem pa dem ga le prepričala.Povedal mi je da mu je Hannah že od takrat ko jo je prvič videl zelo všeč.Zasmejala sem se.Hannah sem poklicala iz vode Liam pa me je pogledal,rekoč :I will kill you! Nasmehnila sem se,Hannah je prišla iz vode in vprašala kaj je.Rekla sem da naj prisede ia da ji bo Liam že sam povedal 'kaj je'.Odšla sem nazaj v vodo.Z Zaynom sva še nekaj časa skakala s pomola ko pa sva se utrudila sva se začela poljubljati.Malo sem poškilila na plažo,da bi videla kaj se plete med Liamom in Hannah,vendar tam ju ni bilo.Nasmehnila sem se in potunkala Zayna.Začela sem se smejati,ko pa ni sploh priplavala na površje.Zelo sem se prestrašila.Nato je prišel ven in se začel smejati.Požugala sem mu in ga poljubila.Močno me je objel.Ko sva odšla iz vodesva se ulegla na brisače.Kmalu sta prišla Liam in Hannah.Hannah mi je povedala,da jo je uprašal če bi bila z njim.Pogledala sem ju in rekla:No in?Poljubila sta se.Zaploskala sem.Nato sta odšla v vodo,Liam pa mi je še prej rekel:Hvala ti.Pomežiknila sem mu.Nato sva se z Zaynom še poljubljala potem pa smo skupaj odšli noter.
*************************************************************************************************************
A je sploh še vredno naprej pisat?
Next?
30. december 2012
itak da ti kr piš men je ful vredu kk pišeš
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxtttttttt
30. december 2012
jaaaaaaa, moreš naprej pisat !!!!!!!
nextaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj
30. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani